NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Dub

New Orleans Saints

Dub
Lakhely
Pécs
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
1 011


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 hónapja
Dub New Orleans Saints 1 011


Kevés undorítóbb és gusztustalanabb dolgot tudok ennél elképzelni...
Zsellértelkes Vrij
Honnan tudni, hogy kényszerítve voltak rá, hogy kiálljanak oda? Ilyen célból sokkal praktikusabb és kockázatmentesebb szimpla statisztákat odaállítani a színpadra, bárhonnan Oroszországból. Miért kockáztatnának meg bármiféle blamát valóban elrabolt árva gyerekekkel egy ilyen színpadi előadáson? Vagy ennyire hülyék lennének? Számomra legalábbis logikailag elég ingatag lábakon áll ez a "hír"(egy köztudottan ukrán-szimpatizáns oldaltól).
8 hónapja
Dub New Orleans Saints 1 011
Russian cruise missiles successful destroyed numerous Patriot missiles over Ukraine. 😀
Zsellértelkes Vrij
Nyilván azért van Lvov-ban, Harkovban meg még pár helyen áramszünet, mert minden rakétát sikeresen leszedtek. Mellesleg a Patriot-ot még be sem üzemelték, időbe telik a személyzet kiképzése rá. Bár ebben a témában ez a fórum egy szurkolói topic, szóval mindegy is. 🙂
10 hónapja
Dub New Orleans Saints 1 011
 mandiner.hu/cikk/20221126_ukrajna_orosz_ukran_haboru_karpatalja_viktor_baloga_orban_viktor_sal_nagy_magyarorszag_kulfold_fenyegetes

Igazán szimpatikus úriember...
több mint 1 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
...
Negritis
...
Solymi
Amennyiben nem gond, megpróbálok egy hsz-ben reagálni, lehetőség szerint röviden.

Alapvetően a dolgok többségében egyet értünk, nekem az alapvetésem az volt, hogy a teljes ukrán katonai győzelem lehetőségét reálisan jelenleg nem látom (mint ahogy az oroszt sem). Itt a győzelem definiálásánál kénytelen vagyok a vezető politikusok nyilatkozataira hagyatkozni, ez ukrán esetben a teljes donbasszi és luhanszki régió kipucolása lenne, de felmerült már olyan verzió is, hogy Krím is vissza. Zelenszkij ezzel elég magasra pakolta a lécet, és amennyire én hallom, az ukránok jelentős többsége hisz is neki, így viszont szerényebb sikerekkel nehéz lesz ebből jól az otthoniak előtt arcvesztés nélkül kijönni. Persze a morált fenn kell magasan tartani, mi mást mondhatna, ilyen szempontból ő szerintem már bemondta az "all-int". Putyin ezzel ellentétben még hivatalosan háborút sem deklarált, nyíltan nem lett kimondva Ukrajna teljes elfoglalásának célja, így egy valamiféle korlátozott területi nyereséget is el tud az otthoni közvélemény előtt adni sikerként, a "denácifikáció" mellett (ezért fontos az Azovstal, stratégiailag már nincs jelentősége, hiszen a szárazföldi összeköttetés anélkül is megvan, de a propaganda miatt fontos, meg hát ugye erőket köt le).

Ha már szóba került a magyar "szélsőjobb", vagy "nemzeti érzelműek", igen, persze ilyen mindenhol van, itt is, nincs ezzel nagy baj. De olyan helyet azért talán már kevesebbet tudsz mutatni, ahol ennek a rétegnek is a legszélét államilag felfegyverzik és kiképzik, majd valamilyen szinten szabad kezet adnak nekik. Tehát mondjuk itteni példával élve, nem a Magyar Gárdát, de még talán nem is a Betyársereget, hanem mondjuk a Blood & Honour Hungáriát államilag felfegyvereznék, aztán hajrá fiúk.

Azon nyilván nem fogunk összeveszni, hogy az elején az oroszok nagyon nem ilyen szcenárióban bíztak, és ezt a katonai hírszerzés nagyon csúnyán benézte. De ha Putyinnak nem sikerül valamiféle számára elfogadható megállapodást vagy eredményt elérni, ő még mindig "emelheti a tétet" a nyílt háborúval és az ezzel járó sorozással, vagy legrosszabb esetben mondhat "all-int" valamiféle taktikai atomfegyver bevetésével. Ennél rosszabb verzióra már nem szeretnék gondolni, ha nem teljesen őrült (szerintem nem az), akkor az reális opcióként már nála sem merülhet fel.

Katonailag Kharkivot gondolom azért adták fel, amiért Kijevet is, jelen erőforrásokkal nem bevehető. Ott szerintem be fogják ásni magukat, vagy visszamennek saját területre, hogy Belgorodot és környékét egy esetleges szárazföldi behatolástól megóvják. A kulcs most Donbassz és Luhanszk lesz, ha azt meg tudják oldani, azzal szerintem Putyin kiegyezne. Ha az sem megy, akkor szerintem "emeli a tétet". Ha megy, akkor előállhat egy olyan helyzet, hogy az ukrán haderő vesztesége jelentős, viszont továbbmenni az oroszok részéről a stratégiailag fontos Kharkiv és/vagy Odessza fele túl nagy plusz erőforrást igényelne, ezért esély teremtődhetne valamiféle kiegyezésre. Ha állóháború alakul ki belőle, ott szerintem megint a több rendelkezésre álló tartalék van előnyben.

Szerkesztette: Dub
több mint 1 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Régen irogatott ide egy Dub nevű user, nagyon hiányzik innen. Kár érte, kiváló ügynök volt és legalább értelmes is.
Peszinter Ferenc
Köszi, read only módban szoktam olvasgatni, ha nagyon ráérek és kíváncsi vagyok totál más világnézetű emberek véleményére is, de összességében a parttalan vitáknál hasznosabban is el tudom ütni a szabad időmet. Meg némileg azóta az én világnézetem is változott, hiába na, öregszik az ember. 😊

Az orosz-ukrán háború kapcsán egyébként személy szerint nem igazán értem, hogy itt sokan az ukrán katonai győzelmet mire alapozzák? Szerintem nagy szó, ha az ukrán haderő a jelenlegi állapotot hosszú távon tartani tudja. Nem ugyanaz egy támadást megállítani, majd az elakadás miatt az agresszor által feladott területre bevonulni, mint egy védelemre beásott területet "erőből" visszavenni. Rendben van, hogy ukrán oldalról a fegyver talán rendelkezésre fog állni (bár azt el is kell juttatni a frontra, ami nehézfegyverzet esetében nem annyira egyszerű), és pénz is lesz. De ki fogja használni azt a fegyverzetet, a pár hét alatt gyorstalpalón kiképzett tartalékosok? Honnan lesz üzemanyag? Nyugatról vonattal? A vasúti infrastruktúrát ki lehet lőni (el is kezdték már), a vezetéken érkező nyersolajat meg már nincs hol finomítani (kilőtték a finomítót). Összességében, erőforrás tekintetében még mindig jobban állnak szerintem az oroszok, egyszerűen nagyobb a tartalék, amihez lehet még nyúlni például egy hadi helyzet nyilvános kihirdetésével. Üzemanyagból kifogyni nem fognak, az utánpótlás vonalakat persze el lehet egy ideig vágni (amit az elején nagyon jól meg is tettek az ukránok), de a lassú előrehaladás következtében ez is kisebb probléma számukra, mint korábban. Vagy elfogy a fegyverzetük? A modernebbek talán, de T-72-eseket meg hagyományos GRAD-okat szerintem most is tudnak gyártani kb korlátlan számban, abba nem kell chip, se semmi. Persze régi, szar fegyverekkel nagyobb az emberveszteség, de tudomásom szerint a történelem során az emberveszteség sosem volt náluk kardinális szempont. A jelen szankciók következtében azt sem látom, hogy anyagilag megroppantak volna, így nyilván a nyugati, nélkülözhetetlen eszközök beszerzését is meg fogják pénzzel oldani, csak majd nem direktbe veszik, hanem közvetítőn keresztül. Persze meg fogják vastagon érezni ezt az egészet az oroszok, de keleti nép, szívósak, szóval kellő propagandával megtámogatva simán ellesznek némileg alacsonyabb életszínvonalon is. Egyébként szerintem az ukránok is ugyanez a típus.

Szerintem egy jövőbeli esetleges béke, az valahol Krím, Doneck, Luhanszk teljes feladása árán lehet reális, nem látom, hogy ennél kevesebbe Putyin belemenne. Ha nem tud az ukrán ellenállás még jobban megerősödni, akkor ehhez még hozzá lehet adni Herszon megyét és Melitopol környékét mondjuk a Dnyeperig. Más kérdés, hogy egy ilyen megállapodást Zelenszkij most már nem tudna eladni otthon, a kezdeti sikerek után. Szóval nehéz ügy.

Mellesleg, személy szerint nem vagyok egyáltalán orosz-párti (sosem voltam, még ha jelen írásom alapján nyilván ezt a jelzőt meg fogom kapni), magam is segítettem ideérkező ukrán menekült ismerőst, de próbálom realistán nézni a dolgokat. Itt többeknél azt látom, hogy valamiféle érzelmi és/vagy vágy-vezérelt szemüvegen keresztül tekintenek a világra, ami szép dolog, de szerintem nem túl hasznos (ugyanez a kategória volt az országgyűlési választások is). Emlékszem én még rá brit szakértők szerint az oroszoknak már március közepére el kellett volna a fegyvereiknek fogyni... Reálisabb lenne a kép, ha nem csak az ukrán oldalhoz köthető hírforrásokat olvasnátok, hanem a másik oldalét is. Mindkettő tömény propaganda és két hazugság nem egyenlő az igazsággal, de talán reálisabb képet ad.
több mint 7 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
 www.origo.hu/nagyvilag/20151129-svedorszagban-eltunt-14-ezer-menekult.html

Hókuszpók elvarázsolta őket. Felkészül a többi.
cartman023
Sebaj, úgyis ártatlan, háború elől menekülő orvosokról meg mérnökökről van nyilvánvalóan szó, csak ezek a gaz náci, rasszista svédek nem akarták befogadni eme hatalmas, pótolhatatlan tálentumokat. Az sem jelent nyilvánvalóan semmiféle biztonsági kockázatot, hogy gyakorlatilag fogalma sincs senkinek róla, hogy ez a 14 ezer ember most éppen hol jár, mit csinál.

Más: 2014-es New York-i bűnözési adatok, szörnyű módon rasszokra lebontva (a végén megtalálható a teljes lakosságszám eloszlása szintén rasszokra lebontva). Igaz csak a legsúlyosabb bűncselekmények (gyilkosság, rablás stb) szerepelnek benne, így továbbra is lehet majd a marihuána-fogyasztásra meg az egyéb piti bűncselekményekre és a rasszista rendőrökre hivatkozni (mint ahogy korábban ezt már valamelyik vitapartnerem megtette). Aki a lakosságarányokat is figyelembe véve, netán érdekes következtetéseket vonna le, az természetesen náci.
 www.nyc.gov/html/nypd/downloads/pdf/analysis_and_planning/enforcement_report_year_end_2014.pdf
több mint 7 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Ezt a sztorit már több alkalommal is kivesézték itt is, illetve előszeretettel jön elő vele a kormányzati propaganda is. Csak egy dolgot tartok furcsának, amíg idén nem ért ide a menekültáradat, a kutya nem foglalkozott ilyen tanulmányokkal és a svédeket se hallottam panaszkodni arról, hogy mennyi nőt (eredeti) svéd nőt érne szexuális erőszak.
Klaci79
Ezen a fórumon nem tudom mikor volt róla szó először, de a "nemzeti" oldalon már réges-rég a bevándorlóhullám előtt is volt ez téma. 2013 októberi cikk:
 nemzeti.net/muzulman-nemieroszak-jarvany-svedorszagban-1474229.html
Ez ugyan nem magyar bejegyzés, de már 2005-ben is volt, akinél felmerült a téma:
 fjordman.blogspot.hu/2005/02/muslim-rape-epidemic-in-sweden-and.html

Azokkal a cikkekkel biztos ti is találkoztatok a közelmúltban, melyek arról szólnak, hogy a menekülttáborokban mennyire elszaporodtak a szexuális jellegű zaklatások, nemi erőszakok. De linkelek azért egyet, a szélsőjobbos kötődéssel éppenséggel nem vádolható Népszavától:
 nepszava.hu/cikk/1069992-noket-es-gyerekeket-eroszakolnak-meg-a-menekulttaborokban
Biztos ez is a fehérek hibája (vagy a táborokban nem muzulmánok, hanem UFO-k vannak), de persze lehet továbbra is védeni a védhetetlent...

Szerkesztette: Dub
több mint 7 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Viszont sokkal nagyobb az esélye, hogy valami elborultagyú náci lemészárol egy pikniken, vagy az iskolában, vagy nem azok is mind marokkóiak voltak. De nem ezta pszichotipúst patkánynak hivják, akár fehír, akár színesgéza, akár ufó.
sutianap
azért elég vicces azon az egy idióta Breivek-en lovagolni...
NB2
Aki egyébként annyira náci, mint amennyire anno Fekete Pákó volt, mikor Heil Hitlerezett Tomcat valamelyik videójában. Szabadkőműves, "jobboldali cionista" náciról én legalábbis még nem hallottam.
több mint 7 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
De az ő szemszögükből ezek nem ártatlan emberek, valamint teljesen komolyan úgy vélik mindez előre viszi az ügyüket, és ez az indokolt erőszakon belül van.
Mondom én, hogy te egy igazi notórius, idealista álmodozó vagy...
Sobri Jóska
Na pontosan ezért nincs itt nekik semmiféle keresnivalójuk...
Terrorfenyegetettségi, bűnügyi, kulturális stb szempontból kizárólag potenciális veszélyforrást jelentenek.
több mint 7 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
 pestisracok.hu/a-parizsi-noi-merenylon-porog-az-internet/
26 éves volt, előtte nem érdekelte a vallása, szeretett bulizni, alkoholt is fogyasztott. 5 éves kortól nevelőszülőknél élt (gyanítom nem radikális iszlamistáknál, ha később magasról tett a Koránra). Amint kiszabadult a szülői házból, elkezdett zülleni, bulizni, aztán kb 1 jó hónap elég volt neki rá (na meg az unokatesó jó hatása), hogy teljesen meghülyüljön és korábbi életmódjával szöges ellentétben, öngyilkos merénylőnek álljon. Számomra ez is csak azt bizonyítja, hogy ezeket csak is származási alapon lehet megszűrni, illetve kipaterolni, mivel valószínűleg genetikailag kódolva van bennük a szélsőséges erőszakra való hajlam.
eredeti cikk itt:
 www.dailymail.co.uk/news/article-3325180/Two-fingers-world-Pictured-Europe-s-female-suicide-bomber-booze-loving-extrovert-nicknamed-Cowgirl-love-big-hats.html?ito=social-twitter_mailonline
Dub
Ebben speciel teljesen igazad van.
Ahogy minden emberben genetikalag kódolva van ezen hajlam.
Sobri Jóska
Akkor átfogalmazom: a szélsőséges értelmetlen erőszakra való hajlam. Nem gondolhatják azt komolyan, hogy ezzel bármit is elérnek, vagy érdemben előrébb viszik az ő maguknak gondolt ügyüket. Nem ítélem el az erőszakot, ha az szükséges, én magam is erőszakos megoldásokat javasolnék ellenük, de mindezt már reakcióként, egy konkrét cél érdekében, hogy megszabaduljunk az ilyenektől és lehetőleg megelőzzük a hasonló eseteket. Kaptak lehetőséget, lett volna lehetőségük jó, európai életre, elsöprő többségben nem éltek vele...
szerk.: Arról nem is beszélve, hogy gondolom, ha volt 1-2 szar napod, vagy döntésed, neked sem az a megoldás jut eszedbe, hogy nosza akkor robbantsunk fel lehetőleg minél több ártatlan embert...

Szerkesztette: Dub

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Régen irogatott ide egy Dub nevű user, nagyon hiányzik innen. Kár érte, kiváló ügynök volt és legalább értelmes is.
Peszinter Ferenc
Köszi, read only módban szoktam olvasgatni, ha nagyon ráérek és kíváncsi vagyok totál más világnézetű emberek véleményére is, de összességében a parttalan vitáknál hasznosabban is el tudom ütni a szabad időmet. Meg némileg azóta az én világnézetem is változott, hiába na, öregszik az ember. 😊

Az orosz-ukrán háború kapcsán egyébként személy szerint nem igazán értem, hogy itt sokan az ukrán katonai győzelmet mire alapozzák? Szerintem nagy szó, ha az ukrán haderő a jelenlegi állapotot hosszú távon tartani tudja. Nem ugyanaz egy támadást megállítani, majd az elakadás miatt az agresszor által feladott területre bevonulni, mint egy védelemre beásott területet "erőből" visszavenni. Rendben van, hogy ukrán oldalról a fegyver talán rendelkezésre fog állni (bár azt el is kell juttatni a frontra, ami nehézfegyverzet esetében nem annyira egyszerű), és pénz is lesz. De ki fogja használni azt a fegyverzetet, a pár hét alatt gyorstalpalón kiképzett tartalékosok? Honnan lesz üzemanyag? Nyugatról vonattal? A vasúti infrastruktúrát ki lehet lőni (el is kezdték már), a vezetéken érkező nyersolajat meg már nincs hol finomítani (kilőtték a finomítót). Összességében, erőforrás tekintetében még mindig jobban állnak szerintem az oroszok, egyszerűen nagyobb a tartalék, amihez lehet még nyúlni például egy hadi helyzet nyilvános kihirdetésével. Üzemanyagból kifogyni nem fognak, az utánpótlás vonalakat persze el lehet egy ideig vágni (amit az elején nagyon jól meg is tettek az ukránok), de a lassú előrehaladás következtében ez is kisebb probléma számukra, mint korábban. Vagy elfogy a fegyverzetük? A modernebbek talán, de T-72-eseket meg hagyományos GRAD-okat szerintem most is tudnak gyártani kb korlátlan számban, abba nem kell chip, se semmi. Persze régi, szar fegyverekkel nagyobb az emberveszteség, de tudomásom szerint a történelem során az emberveszteség sosem volt náluk kardinális szempont. A jelen szankciók következtében azt sem látom, hogy anyagilag megroppantak volna, így nyilván a nyugati, nélkülözhetetlen eszközök beszerzését is meg fogják pénzzel oldani, csak majd nem direktbe veszik, hanem közvetítőn keresztül. Persze meg fogják vastagon érezni ezt az egészet az oroszok, de keleti nép, szívósak, szóval kellő propagandával megtámogatva simán ellesznek némileg alacsonyabb életszínvonalon is. Egyébként szerintem az ukránok is ugyanez a típus.

Szerintem egy jövőbeli esetleges béke, az valahol Krím, Doneck, Luhanszk teljes feladása árán lehet reális, nem látom, hogy ennél kevesebbe Putyin belemenne. Ha nem tud az ukrán ellenállás még jobban megerősödni, akkor ehhez még hozzá lehet adni Herszon megyét és Melitopol környékét mondjuk a Dnyeperig. Más kérdés, hogy egy ilyen megállapodást Zelenszkij most már nem tudna eladni otthon, a kezdeti sikerek után. Szóval nehéz ügy.

Mellesleg, személy szerint nem vagyok egyáltalán orosz-párti (sosem voltam, még ha jelen írásom alapján nyilván ezt a jelzőt meg fogom kapni), magam is segítettem ideérkező ukrán menekült ismerőst, de próbálom realistán nézni a dolgokat. Itt többeknél azt látom, hogy valamiféle érzelmi és/vagy vágy-vezérelt szemüvegen keresztül tekintenek a világra, ami szép dolog, de szerintem nem túl hasznos (ugyanez a kategória volt az országgyűlési választások is). Emlékszem én még rá brit szakértők szerint az oroszoknak már március közepére el kellett volna a fegyvereiknek fogyni... Reálisabb lenne a kép, ha nem csak az ukrán oldalhoz köthető hírforrásokat olvasnátok, hanem a másik oldalét is. Mindkettő tömény propaganda és két hazugság nem egyenlő az igazsággal, de talán reálisabb képet ad.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Dub! Hányszor mondjam még neked, hogy menj ki, és ne a kurucról meg más hiteltelen forrásból tájékozódj? Fényképek, videók, blablabla...
JC6
Isten őrizz, hogy én odamenjek, semmi keresnivalóm nekem ott. De ha odamennék, ott aztán nyilvánvalóan teljesen elfogulatlan beszámolókkal találkoznék bármelyik oldalról.
Nem azért indul hadművelet, mert választások vannak, hanem mert viszket a terroristák úja megint. Tudtommal nem Izrael kezdte lőni a gázai övezetet, hanem onnan indítottak naponta több száz rakétát. Ha Szlovákia lőné Magyarországot, jogos lenne visszalőni nem? Ne álszenteskedjünk, Izraelnek joga van megvédeni magát. Gáza nem egy ország, hanem terrorista fészek. Ki kell füstölni, bármi áron.
JC6
Tudtommal az izraeliek nyitottak a "Felhőoszlop" hadművelettel. Kérlek mutass az azt megelőző pár hétből bármilyen hírt, mely szerint palesztin rakéták izraeli területen emberi életet oltottak volna ki, vagy bármilyen komoly anyagi kárt okoztak volna. Én nem olvastam ilyenről, de lehetséges hogy tévedek. A választásos felvetést pedig nem a kurucról vettem, annál sokkal komolyabb honlapokon is felmerült ez indokként. Az pedig nem érv, hogy mert terroristát végeztek ki, az ott nekik valamilyen szintű vezetőjük volt, másrészt pontosan tudták, hogy nem fog válasz nélkül maradni. Az pedig szintén pusztán megítélés kérdése, hogy ki kit tekint terroristának. Teszem azt, ha mondjuk kilőnék az izraeli honvédelmi minisztert egy rakétával, akkor is ugyanígy fel lennél háborodva, hogy hogy merészelnek válaszolni? Másik oldalról nézve ő is tekinthető ugyanolyan terroristának, mint a Hamasz vezető, hiszen az ő kezéhez is ugyanúgy tapad ártatlanok vére. Persze a rakétatámadásokban meghalt gyerekek is nyilván terroristák voltak, vagy az On The Spotos riporternő tolmácsának a gyereke is nyilván terroristákkal mozgott. Persze fényképek, videók blablabla, mit is számít az, hiszen te teljesen elfogulatlanul megmondtad, hogy a komplett gázai övezet egy terroristafészek, akiket ki kell füstölni. Cirka 1 millió ember...

Hitler sem a civil áldozatokat vette figyelembe, mikor kirobbantotta a háborút, szart ő a civilekre, a zsidók mégis kímélik a polgári lakosságot, amennyire azt lehet, illetve engedi a Hamas.JC6
Na most akkor mégse a palesztinok robbantották ki a háborút? Nem tudom, hogy jön most ide Hitler, de igen büszkék lehetnek magukra, hogy sikerült nála humánusabban kirobbantani a háborút. Ha tényleg bevonulnak 75 ezer emberrel az szintén rendkívül arányos válasz lesz.

De ami engem a legjobban zavar, az az, hogy ha a palesztinok rakétáznak, akkor ők terroristák, ha Izrael, akkor ők csak jogosan védik magukat (hogy is merészeli a másik fél megpróbálni megvédeni magát). Ha a kitelepített vagy kivégzett magyarok (de igény szerint ide behelyettesíthető szinte bármely másik nép) kártérítésről van szó, az fel sem merül, meg amúgy is minek a múlton rágódni. Ha ugyanígy reagálnék mondjuk a holokauszt túlélők kártérítésére, minimum gaz antiszemita lennék. És a sort még lehetne folytatni elég sokáig. Na ez a fajta kettős mérce,ami a legjobban felháborít engem. Ami nekik jogos és jár, az a másik félnek miért nem?
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Viszont ezzel a büdös csürhével sajnos egy levegőt kell szívnunk és momentán épp a te adódból fogják azokat a vagonokat helyrehozni, amelyeket szétvertek, mert éppen arra volt ingerenciájuk (jobb híján). Ez a nem mind1.
Amadeus91
Mit is tudsz te, ott voltál a vonaton nagyokos? A károk nagy része a rendkivül "bátor" oláhok dobálózásából keletkezett, és valószinüleg nem tőlünk véste senki a wc tükrébe azt se, hogy 3-0 (az oláh yardok a határig végig velünk voltak). De te meg a rendkívül hiteles média ezt is jobban tudjátok biztosan. Neked meg a fajtádnak kéne végre eltakarodni az országból, de sajnos kénytelenek vagyunk egy levegőt szívni veletek.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Na pontosan az ilyen agyhalott idióták miatt nem fogok soha a büdös életbe Iphonet vásárolni. Nem kívánok ebbe a "rendkívül menő" társaságba tartozni. Egyébként kevés ilyen videó akad, mint ez, ahol egyszerre egy rakáson ennyi ütni való fejet lát az ember. 😀
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Nekem az egyik legjobb barátom (gimiben ismerkedtünk meg, alattam járt 3-mal, végzősként engem kért fel szalagavatózni, holnapra épp áthívott ebédelni, hogy főz nekem vmi finomat) az a lány, akivel a fojtogatós videóban szerepel Gigi, Sobri képsorában is van egy kocka abból a jelenetből. Ő pornózik, de csak lányokkal. Sok mindent mondanék rá, de hogy ribanc, qrva, ringyó és ehhez hasonló jelzőket nem, az tuti. Nagyon könnyű másról értékítéletet mondani, miközben valójában magunk sem vagyunk szentek. Az a baj, hogy lekurvázhatod, mert az könnyű, de fogalmad sincs mi vitte rá, miért tette, mi volt a célja, mi motiválta.

Épp ezért leírom, hogy ezt a lányt egy anyuka nevelte fel egyedül 2 szintén lány ikertestvérével. Ez nem épp egy ideális családi helyzet, 4 nő egy helyen férfi nélkül minden órában képes megölni egymást. Ehhez hozzáteszem, hogy édesapja öngyilkos lett, mostohaapja korán meghalt rákban. Szereti a családját, de érthetően alig várta, hogy eljöhessen otthonról, de ehhez ugyebár otthonról semmiféle segítséget nem kaphatott. Mai napig az én véleményemet kéri ki, hogy mit vállaljon el, én elmondom a véleményem és ő saját belátása szerint dönt. Fotózásból indult, majd webcamen keresztül bámulhatták (jasmin) és végül ez lett, hogy leszbipornót csinál. Most 24 éves, vett egy autót, vett egy lakást a családja szomszédságában, segíti a családját anyagilag és fősulira jár, 3 éve stabil párkapcsolatban van, eljegyezték tavaly novemberben.

Ez a lány hozott egy nehéz döntést 18 éves korában, mert nem látott más kiutat, nem akart 30 éves koráig otthon maradni, és ezt az egyetlen lehetőséget látta erre. Persze ha szerencséje van, talán hamarabb is összejöhetett volna neki normális élettel is, de abban lássuk be sok a bizonytalansági tényező, ez viszont biztos út volt a céljához, amelytől nem lehetett eltántorítani. Sokan elherdálják a gyorsan megszerzett pénzt, ő nem tette.

Ez a lány a magánéletben szégyenlős. Vajon ez álszentség? Nem. Ő szégyenlős, a munka meg csak munka.

Értékítéletet mondani tehát könnyű, de én erre a "pornósribancra" büszke vagyok és örülök, hogy a barátja lehetek, mert mindattól függetlenül, hogy mit dolgozik, egy értékes ember. Életem legnehezebb pillanatában ott volt mellettem, amikor joggal kikaparhatta volna a szememet, ő inkább ápolt és szeretett és mellettem volt, a kórházi ágyam felett Nemzeti Sportot olvasott nekem, pedig egy betűt nem ért a sporthoz, gondolom mennyire élvezhette, hogy a szomszéd kórházi szobából átjárva tartsa bennem a lelket, miközben ő is szarul volt... 3 hónapig tartott amíg visszatért belém az élet és ezt csak neki köszönhetem.

Most akkor pornósribanc? Mit tud bármelyikőtök is, hogy kit mi vitt rá olyan tettre, amit nem jókedvéből vállalt be?Soldados
Ennyi erővel a bérgyilkosokat is felmenthetjük, hiszen nem puszta kedvtelésből gyilkolnak, hanem megélhetésből. Meg egyébként is, ki tudja, milyen nehéz körülmények közt nőhetett fel. Tudom, hogy a példa kicsit erős, de a lényege ugyanaz. Mással is történnek tragédiák, mégsem ezt a megoldást választják sokan. Valamiféle választási lehetőség mindig van. Aki eladja magát a pénzért (akár testileg akár lelkileg), ráadásul nyilvánosan, az kb a becsületét adja el. Ha egyszer gyereke lesz, milyen nevelést fog ő annak a gyereknek adni, egyáltalán milyen alapon mond ad neki majd bármiféle erkölcsi "tanításokat". Arról nem is beszélve, hogy annak a szerencsétlen gyereknek adott esetben mit kell majd kiállnia mondjuk a suliban az anyja múltja miatt. Szvsz tisztességes, valamire való ember nem vállal ilyen munkákat (mint ahogy bérgyilkos sem lesz), de valószínűleg én vagyok túlságosan maradi és álszent.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Dzsudzsák tényleg rettenetesen buta, a barom nem h örülne h most ezzel olthatják egy kicsit a tüzet, oda dob egy olyan nyilatkozatot amivel önt még rá egy kis olajat... Borzasztóan buta, ezért tuti fog drapit kapni....peach
Vérlázító volt ez a nyilatkozat, hogy mer a pénteki gyalázat után egyáltalán ilyen stílusba megszólalni? Meg még sajnáltatni magukat? Fúú nem is minősíteném inkább... Vissza akarják nyerni a szurkolók bizalmát? Még ha Hollandiában nyernének (amire az esély amúgy 0), akkor is nehezen nyelném le a múlt pénteket. Azért azt a kiröhögést, lenézést amit miattuk kaptunk hazafelé a rendőröktől, csendőröktől az összes tetves utolsó senkiházi 40 kilós oláhon át, azt azért nehezen nyeli le az ember. A székely testvéreinkről nem is beszélve, akiknek még hetekig-hónapokig kell elviselni ugyanezt.
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
2 ezer rendőr biztosítja a buzivonulást... csak gratulálni tudok, erre van pénz, gondolom ki is fizetik a biztosításuk nyilván százmilliós tételre rugó költségeit... hihetetlen hogy az átlagemberről a 28-ik bőrt is lehúzzák, de ilyenre mindig akad keret. Hogy is szokott lenni pl a focijegyeken? Ne hagyja, hogy egy felelőtlen kisebbség elrontsa mások szórakozását. Ja, ha a devianciát meg a hülyeséget kell népszerűsíteni, akkor nincs felelőtlen kisebbség. Egyébként én liberális vagyok nyugodtan vonuljanak felőlem, csak ha ennyire bevállalósak vagyunk, akkor azt is be kellene vállalni, hogy mások esetleg pofán vágnak érte. Vagy ha azt nem, akkor vannak megfelelő biztonsági cégek vagy ott a rendőrség is, ki lehet fizetni a biztosítás költségeit. De azt vérlázítónak gondolom, hogy az adófizetők pénzét ilyen hülyeség biztosítására szórják, miközben vidéken egy-egy betöréshez való kivonuláshoz is alig akad rendőr.
több mint 9 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
A "mélyen tisztelt" rabbiknak előbb talán a saját házuk táján kellene söprögetni, ha már kirekesztésről meg rasszizmusról esik szó. Azok papolnak minderről, meg jönnek kioktatni, akik mind a mai napig a világ talán legrasszistább államát/népét képviselik. Akik kizárólag faji alapon fogadnak el valakit egy felekezethez tartozónak, azoktól elég visszás a kioktatás a toleranciáról. Előre borítékolni lehet, hogy mi lesz ezen a rabbi világtalálkozón is. Majd szépen megmondják, kvázi utasítás-szerűen, hogy a kormánynak és a magyar népnek hogyan kell viszonyulnia az antiszemitizmus kérdéséhez és úgy unblokk a zsidósághoz. Hiszen őket kötelező szeretni. Jobb helyeken már eleve a hangnemért úgy kipenderítenék őket mint a szél. Nem kell nagyon csodálkozni, hogy ha valaki magát "Isten kiválasztottjának", ezáltal magát mindenki másnál felsőbbrendűnek tartja és még ráadásul ezt viselkedésével is kiválóan kifejezi, az nem feltétlenül fog népszerűségi versenyt nyerni egy országban sem (kivéve Izraelt).

Nem értem egyébként miért lenne különösen szar 2014-ben Magyarországon zsidónak lenni. Ha van is ellenszenv az maximum a Mazsihisz, a Mazsök meg a mittudomén még milyen "prominens" képviselőik ellen irányul, akik eme szimpátiát évtizedes tevékenységükkel vívták ki maguknak. Kedves zsidóság, biztosan van rá mód, hogy más, normálisabb vezetőket/képviseleti szervet válasszatok magatok közül. Egyébként ha én egy átlag zsidó lennék, egészen biztosan nem örülnék az efféle összejöveteleknek meg megnyilvánulásoknak, hiszen ha valami, akkor ez tényleg ellenszenvet szül. De ha ennyire elviselhetetlen valóban itt nekik, van legtalább egy ország a Földön, ahol egészen biztosan tárt karokkal várják őket.
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Vagyis az, hogy a cigányok, vagy egy cigánytelep nem fizetett a vízért, másokat hátrányba hozott?
És nem a kapitalista szolgáltatóra gondolok, hanem az ott élőket.
Nekik ettől romlottak az életkörülményeik?
Sérült valamilyen emberi joguk?
Származott belőle káruk?
Sobri Jóska
Közvetve ugyan, de minden rendesen fizetőnek kára származik belőle, ugyanis az ily módon elszenvedett veszteséget a szolgáltatók igyekeznek beleépíteni az árba. Ha a hatósági ár, rezsicsökkentés miatt nem tudják, akkor jön ugye az elbocsáltás, fejlesztések elmaradása stb, amiről most elég sok szó esik. Mennyivel egyszerűbb lenne megszigorítani az eljárást, ha kell hozzá a törvényt is, és az ilyen illegálisan áramot, vizet stb lopókat azonnal lekapcsolni a halálba, az oda vezető vezetékeket is teljesen felszedni, leszedni, hogy ne is tudjanak újra rákötni. Egész biztos vagyok benne, hogy jelentős összegeket spórolhatnának a szolgáltatók pl ezen is. Ja tudom, azt nem lehet, az szörnyű rasszizmus.

cafolnam. 4 altalanossal annyi x5 tulaj hipost tuti nem talalsz, mint dzsippot. es akkor az aranyokat ne is vizsgalgassuk. mi ez, ha nem az eletrevalosag bizonyiteka ?
MMMS
Ha a kedves NAV meg a többi szervezet esetleg méltóztatna utánna járni (a kisboltosok és kisvállalkozók folyamatos szopatása helyett), hogy eme jóemberek mégis honnan, miből szerezték a vagyonukat, adóztak-e megfelelően a jövedelmük után, gyanítom rendkívül érdekes dolgok derülhetnének ki. A rend (h)éber őreinek felderítő munkáiról már nem is beszélve. Ja de ezt se lehet, az is szörnyű rasszizmus lenne. Ilyet már felvetni se merek, hogy mondjuk a fémfelvásárló telepeket állami kézbe vennék, az illegális telepek ellen meg hajtóvadászatot indítana a NAV és rendőrség. Óóó azt nem lehet, még a végén drasztikusan lecsökkennének a kábel lopások is, az már a rasszizmus netovábbja lenne. Olyan nagyon jól menő cigány "vállalkozókról" valahogy nem igazán hallottam, akik ne fémkereskedelemmel, kurvák futtatásával vagy valami egyéb ne az éjszakához vagy az alvilághoz köthető üzletággal foglalkoztak volna. Persze ez is egy felemelkedési lehetőség, a lehetőség adott bármelyik magyarnak is eme nemes pályák valamelyikén...
több mint 8 éve
Dub New Orleans Saints 1 011
Ha rajtam múlna, valamiféle Mussolini-féle fasiszta berendezkedést tudnék támogatni, bár megvallom őszintén, ha esetleg újra felemelkedne egy osztrák festő, akkor sem fakadnék sírva. 😊
Dub
Milyen jó, hogy te amúgy nem vagy náci.
dankodavid
Korábban már felmerült ez a kérdés, én nem náci vagyok, hanem fasiszta. Nem teljesen ugyanaz a kettő.
Dub
Hasonlóan tiszteletre méltó.
dankodavid
Ez már csak nézőpont meg egyéni ízlés kérdése. Én például a Sobri Jóska féle liberálisokat valamilyen szinten tudom tisztelni, még ha nem is szeretem őket. Értem ezalatt a következetességet. Tehát ha egy kérdésben, például ha a magyarságot kell derogálni, akkor a szólásszabadságra hivatkozunk, akkor egy másik kérdésben, ami legyen mondjuk a holokauszt bűneinek a tagadása, ne követeljük a leghangosabban a szájkosár törvényt. Teljesen mindegy, hogy történelmileg hogyan volt, ha valaki demokratának meg liberálisnak mondja magát, akkor amellett is kiáll, hogy joga legyen bárkinek bármit mondani, még ha egyébként hülyeség is. Ezért nevetséges ez a nyugatról jövő baromság is, hogy ugyan toleránsak vagyunk, meg demokraták meg liberálisok, de ha bizonyos dolgokat mondassz vagy meg merészelsz kérdőjelezni (attól függetlenül, hogy egyébként hülyeség-e a dolog), akkor büntetőeljárással, rosszabb esetben még börtönnel is szembe nézhetsz. Így nem tudom elfogadni azt, ha például Németország demokráciára meg a fentebb sorolt értékrendekre hivatkozik, mert ez nem az. Az nem demokrácia, hogy bizonyos dolgokat szabadon mondhatsz meg tehetsz, de csak addig amíg bizonyos köröknek ez tetszik, vagy éppen az aktuális, őáltaluk meghatározott politikai korrektségbe belefér. Mivel én nem mondom magam demokratának, ezért számomra ez nem probléma, ha én osztanám a lapokat sem lenne ez másképp, csak más oldalról fújna a szél, de nevetségesnek tartom mikor ilyen értékekre hivatkoznak.