NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
New York Giants - Dallas Cowboys
1
1
2:20, ARENA4
Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Marbury fénykorában nem adta el annyiszor a labdát , mint ma a kenguruk.
több mint 10 éve
Lol az ausztrál csapatban majdnem több nba bajnok van , mint az amerikai csapatban xD
több mint 10 éve
Eddig a Basketroos harmatos mint a lepkefing
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Az auszik de gyérül kezdtek. Pedig azt hittem simán nyernek.
több mint 10 éve
Ertem en, hogy most direkt meg kell mutatni a sok otthonulo trollnak, hogy nem csak az aranynak kell örülni, de azert öttusaban egy 17. helynel azert ne szopja mar le magát a riporter a nagy mű oromkodes során...Nézd, én tíz évet éltem angliában, és azt tudom mondani, hogy ég és föld ebben a tekintetben a két nép viszonya a sikerhez, sikertelenséghez. Az ott is megvan természetesen, hogy a sikerest az az égig szopják, elvégre ő adja el a lapot, az újságot, a műsort. Jobban sztárolják még nálunk is őket. Viszont a nem sikereseknél őszintén megvan bennük a "megtapsolom az erőfeszítést" mentalitás. A sikertelennél átváltanak abba az üzemmódba, hogy "dolgozott 4 évet, elérte, hogy kijuthatott az olimpiára, ott mindent megtett a sikerért, ami ugyan nem jött össze, de majd legközelebb összejön". És ezt megtapsolom, elismerem ....... és azonnal lépek is tovább 😊 Rohadt nagy előnye ennek a mentalitásnak, hogy nincs kudarcélmény. 😀 Talán éppen emiatt - a konstans öngerjesztett kudarcélmény kiírtása érdekében - megéri egy picit "oktató módba" kapcsolva mű-örömködni, hátha beépül belőle valami. 😊
somoskovig
(Megj: Azért nem teljesen igaz, hogy az angoloknál nincs kudarcélmény. Van azért ott is. A foci válogatott sikertelenségét baromi nehezen dolgozzák fel. De szinte egyedül a foci ilyen.)
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Na Saci London 33 ha jók az emlékeim , most 17, akkor.Tokió sima liba arany 😀
Draft

több mint 10 éve
Defense win csempiönship
Draft

több mint 10 éve
Ertem en, hogy most direkt meg kell mutatni a sok otthonulo trollnak, hogy nem csak az aranynak kell örülni, de azert öttusaban egy 17. helynel azert ne szopja mar le magát a riporter a nagy mű oromkodes során...
több mint 10 éve
Mi az, hogy nem érdekelte? Akkor mi a francnak kéne megdícsérni a végén, ha nem tette oda magát teljesen?Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Nem béna csak szerintem inkább nem érdekelte mint igen 😀
Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
NB2
ThundersNFL
(Egyébként a befutó alapján kifutotta magát, úgyhogy küzdött, de nem volt egy golyószóró a 20 másodperces lövéseivel)
több mint 10 éve
Ha nem lenne az az idióta kvalifikációs vívás és az úszás utáni bénázás az öltözéssel.... (felöltözöl kb. 1 tusra, és ha kikapsz mész is vedleni a lovakhoz, remek 😊 ). Szóval simán van potenciál ebben a sportban, és a nézhetetlen korrupt sportágak helyett sokkalta izgalmasabb is
több mint 10 éve
Marozsán gólt lőtt éppengyephokin meg büntetők jönnek
több mint 10 éve
Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Nem béna csak szerintem inkább nem érdekelte mint igen 😀
Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
NB2
Draft

több mint 10 éve
4xs világbajnokként.. .. Végül is még csak 25 de azért jobb lehetett volna ez ..
több mint 10 éve
Javított 4 évvel ezelőtti helyezésén...sokra megy vele...Sacinak a VB-n kijött minden, most nem
Draft

több mint 10 éve
Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
több mint 10 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : DBronzérem
Hanni
Draft

több mint 10 éve
Szerintem de ne legyen igazam Saci vagy rosszul lett vagy látva hogy nincs esély dobogóra beleszart az egészbe
Draft

több mint 10 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : D
több mint 10 éve
Ellőtték magukat
Draft

több mint 10 éve
Saci nagyon rosszul fut, szerintem visszaesett😕hát lehet, hogy magyar stáb közvetíti, de ritka pocsék a közvetítés, gyakorlatilag semmit nem tudunk meg
több mint 10 éve
Pont ez a lényeg, hogy öt tusa. 😉 De azzal, hogy úszásban gyakorlatilag nem lehet semmilyen különbséget kiharcolni négy tusa lett belőle, hisz hiába fulladsz bele a vízbe semmit se veszítessz vele. 😉De igen. A legjobb és a legrosszabb között olyan 70-80 pontnyi a különbség, mint minden tusában. A lovaglás csak annyiban más, hogy lehet nullázni is, de az ritka. A lóról leesett, több verőhibát, és csomó időtúllépést összeszedett Zsófi 220 pontot lovagolt, amivel utolsó lett azok között akik végigmentek. Szóval ha be tudod fejezni, akkor a legrosszabb és legjobb teljesítmény között kb. annyi a különbség, mint úszásban, vívásban. A futás/lövészetben ennél nagyobb különbség is van a legjobb és legrosszabb között.
Jughead
Az más kérdés, hogy úszásban kevésbé számít a szerencsefaktor, lovaglásban meg jobban. De ha Saci csak a szerencsefaktoros számot rontotta volna el, akkor most éremért futhatna. Csakhogy a vívást is eltolta sajnos, ami egyáltalán nem szerencsejáték. (1 tus az az lenne, csakhogy vívnak 35 asszót, abból pedig már elég stabilen kijön a jobb ill. gyengébb forma.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Büdös gebe befosott az akadály előtt
Draft

több mint 10 éve
Ha Sarolta innen felér a dobogóra akkor az hatalmas bravúr
Draft