NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
261
26
22:25, ARENA4
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
102
10
22:25
Los Angeles Chargers - Arizona Cardinals
36
8
Las Vegas Raiders - Miami Dolphins
20
5
Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Igazából csak egy marha gyenge poén akart lenni. 😀 De amúgy a lovaglás léte baszott fel mert így teljesen felesleges 4 évet készülni, hogy utána egy ló miatt megszívd...Hát ez így lófasz volt... Herélt ló ide herélt ló oda. 😕Most te meg mit reklamálsz meg elégedetlenkedsz. Nem jó neked semmi. Örülj hogy itt volt az olimpián s nem verte le az összes akadályt. S te még itt méltatlankodsz nézzé má magadbaú. Mi rakjuk rájuk a terhet emiatt van tudod-e...
Jughead
Bocs de ezt most muszáj volt 😉 😛
dande
több mint 10 éve
Hát ez így lófasz volt... Herélt ló ide herélt ló oda. 😕Most te meg mit reklamálsz meg elégedetlenkedsz. Nem jó neked semmi. Örülj hogy itt volt az olimpián s nem verte le az összes akadályt. S te még itt méltatlankodsz nézzé má magadbaú. Mi rakjuk rájuk a terhet emiatt van tudod-e...
Jughead
Bocs de ezt most muszáj volt 😉 😛
több mint 10 éve
francia-német x 1 perc van vissza!
több mint 10 éve
Manyifikó Manyifika volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hát ez így lófasz volt... Herélt ló ide herélt ló oda. 😕
több mint 10 éve
Mennyire jó futó?
több mint 10 éve
Ebből már nem lesz sajnos érem, de a top10 is necces. Nagyot kell futnia 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez ennyi volt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha a többiek lepottanak még lehet vmi
több mint 10 éve
Amúgy ez ilyen extra pikantériája ennek a sportnak? Mert amúgy soha nem nézek öttusát olimpián kívül, de olyankor mindenki a fos lovak miatt sír. Mi értelme ennek?
több mint 10 éve
Sztem a jó kosarat meg kézi de legalább mikor magyar lovagol odakapcsolhatnának. Ha lehetOdakapcsolt az m4
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sztem a jó kosarat meg kézi de legalább mikor magyar lovagol odakapcsolhatnának. Ha lehet
több mint 10 éve
francnak nem figyelnek már -5 helyett -9😕
több mint 10 éve
Most mé, Asadauskaite 32 éves.Hát a fiatal lányokhoz való vonzalmad már magyar edzőhöz méltó.Asaudskaitye 300 pontot lovagolt, ami csak azért érdekes, mert ő a mezőny legjobb futója, nem ritka, hogy 10-15 helyeket felfut. (A lovaglás előtt 18. volt).Rájöttem h litván női öttusa szövetségi kapitány akarok lenni.
Szerk, elhamarkodtam, a rio.com-ot néztem, mert a stream el van maradva 😊 Asaudskaitye nullát lovagolt, kiszállt.
peterk2005
Asadauskaite:
www.lietuvaiirman.lt/wp-content/uploads/2015/02/Laura-Asadauskaite.jpg
Serapinaite:
static3.sportas.lt/usi/662x442/3/8e/60/d4/8e60d45a5de056a9968fe3be5dcf44c8.jpg?v=1.0.5.30&t=cr&s=662x442&m=3&f=/Uploads//old_img/original/2014/05/51739.jpg
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hát a fiatal lányokhoz való vonzalmad már magyar edzőhöz méltó.Asaudskaitye 300 pontot lovagolt, ami csak azért érdekes, mert ő a mezőny legjobb futója, nem ritka, hogy 10-15 helyeket felfut. (A lovaglás előtt 18. volt).Rájöttem h litván női öttusa szövetségi kapitány akarok lenni.
Szerk, elhamarkodtam, a rio.com-ot néztem, mert a stream el van maradva 😊 Asaudskaitye nullát lovagolt, kiszállt.
peterk2005
Asadauskaite:
Serapinaite:
static3.sportas.lt/usi/662x442/3/8e/60/d4/8e60d45a5de056a9968fe3be5dcf44c8.jpg?v=1.0.5.30&t=cr&s=662x442&m=3&f=/Uploads//old_img/original/2014/05/51739.jpg
empty taxi
több mint 10 éve
Saci mikor jön kb?
több mint 10 éve
Asaudskaitye 300 pontot lovagolt, ami csak azért érdekes, mert ő a mezőny legjobb futója, nem ritka, hogy 10-15 helyeket felfut. (A lovaglás előtt 18. volt).Rájöttem h litván női öttusa szövetségi kapitány akarok lenni.
peterk2005
Asadauskaite:
Serapinaite:

Madden hates me.
több mint 10 éve
Asaudskaitye 300 pontot lovagolt, ami csak azért érdekes, mert ő a mezőny legjobb futója, nem ritka, hogy 10-15 helyeket felfut. (A lovaglás előtt 18. volt).Szerk, elhamarkodtam, a rio.com-ot néztem, mert a stream el van maradva 😊 Asaudskaitye nullát lovagolt, kiszállt.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Meanwhile megjavult az óra az öttusa streamen így legalább látszik h hány pontot ér a lovaglás.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ez a kosárlabda kommentátor állandóan azt mondja, hogy "parádés", már a reggeli strandröplabda döntőn is feltűntparádés #75, ivós játékot nem szívesen játszanék erre
Kampman
több mint 10 éve
Hepciásak a négerek a kosárpályán...😊 Hátha összejön a spanyoloknak a győzelem
több mint 10 éve
A kubai kislány már nem úsztam meg. Nagy bukta.Szegény, nagyon nagyot esett 😕
danyly
Kilencből eddig 4-en estek le a lóról, egyedül Zsófi tudta utána befejezni....