Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem hittem volna az első negyed után....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
kb erre nem számítottam 😊
több mint 9 éve
Hű, pedig nem bíztam benne. Az auszik tudatosan mindig a vízre pattinva lőtték a büntit, a kapusunknak nagyon nem ízlett, a mieink meg nem, és 1-2-szer csak egy ujjnyi hiányzott az auszi kapusnak. De ha a szerencse velünk van, így is megy 😊USA-val játszunk
Kik jöhetnek az elődöntőben?
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hű, pedig nem bíztam benne. Az auszik tudatosan mindig a vízre pattinva lőtték a büntit, a kapusunknak nagyon nem ízlett, a mieink meg nem, és 1-2-szer csak egy ujjnyi hiányzott az auszi kapusnak. De ha a szerencse velünk van, így is megy 😊Kik jöhetnek az elődöntőben?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
simalibaez Kovács Sándor szellemi terméke, találkoztok a bíróságon
Löfli
több mint 9 éve
bement? nem. akkor? hát ők is kétszer megnyerhették volna, nullaszor sikerült.lövésük volt, azt hiszemUtolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 9 éve
szívesen srácok😊(zdf-en vazze súlyemelést meg bicajt néztem, néha-néha csak az eredményt néztem, illetve 3-2-től a büntetőpárbajt is😊 )
több mint 9 éve
Megvan, megvan és megvan. Hatalmas gratula a lányoknak.Csak így tovább.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
az USA jön megint az elődöntőben? ejj...Örülni is lehetne egy kicsit...
baggio
több mint 9 éve
Ilyenkor hol vannak a károgók, hogy magyar betegség?Hatalmas siker, szép volt lányok! 😊
több mint 9 éve
simaliba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
lövésük volt, azt hiszemUtolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman
slowmotion
több mint 9 éve
az USA jön megint az elődöntőben? ejj...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát csajokwww.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/Billy-D_Approves.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Yesssssss

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Gyerünk csajok!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Utolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman
több mint 9 éve
Nem károgni!De ha egyszer kapar a torkom 😛
zemanla
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Utolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybennem értek hozzá, de szerintem borzasztóan féltek a kontrától, különösen a végén látszott ez...
Kampman
szép a döntetlen is azért ekkora hátrányból, bármi lesz a szétlövés vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Orsinak nagyon jó momentumai voltak. Remélem átmenti a formáját a büntikre is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nem károgni!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Jöhet a lutri. Fhúúú ez kemény lesz.
több mint 9 éve
Utolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenén nem attól tartok, hanem attól hogy az ausztrál kapus jó. meg a kapufa is velük van
Kampman
chemicals keep me under control
több mint 9 éve
Innen lutri sajnos