Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Szép volt Bogi. Biztató ez a 4. hely 800-ra. Wow.A britek első aranya ez a mostani?Első érme.
iktriad
Igor
Közben most nézem, az egyik Bears DE, Mitch Unrein felesége bronzot nyert lövészetben!
www.chicagotribune.com/sports/international/ct-bears-mitch-unrein-wife-wins-bronze-olympics-20160807-story.html
több mint 8 éve
A britek első aranya ez a mostani?Első érme.
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Jughead
5 213
Kiesett Djoko.
több mint 8 éve
A britek első aranya ez a mostani?
több mint 8 éve
Ott volt 2 percig a kép, aztán átkapcsoltak arra, ami az M5-ön is megy(!!!), utána bármikor leadható interjú jött. Van itt olyan, hogy szerkesztő? Nem úgy tűnik.Nem lehetne a nyilatkozatok helyett a Djokovic-Del Potrót nézni kedves m4?Gyökerek, ne várj logikus kapcsolást.
iktriad
gabokocka
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Nem lehetne a nyilatkozatok helyett a Djokovic- Del Potrót nézni kedves m4?Gyökerek, ne várj logikus kapcsolást.
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez a második nap nem volt vmi fényes, remélem holnap javítunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nem lehetne a nyilatkozatok helyett a Djokovic- Del Potrót nézni kedves m4?
több mint 8 éve
Babosnak (meg Janinak) nem sokáig tart az olimpia....mindjárt kiesnek .
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
elvileg Bartha ZoltánOdakapcsoltam a kézilabdaközvetítésre és pár pillanatig azt hittem, hogy Baggio a kommentátor. 😊 😊 😊mert amúgy ki?
iktriad
baggio
több mint 8 éve
Mi lesz most uszasban?Kapás Bogi döntőt úszik, Kozma Dominik és Katinka középdöntőzik.
Janek
több mint 8 éve
Nem tudom, de nagyon hasonló a hangzása a tiédhez.Odakapcsoltam a kézilabdaközvetítésre és pár pillanatig azt hittem, hogy Baggio a kommentátor. 😊 😊 😊mert amúgy ki?
iktriad
baggio
több mint 8 éve
Odakapcsoltam a kézilabdaközvetítésre és pár pillanatig azt hittem, hogy Baggio a kommentátor. 😊 😊 😊mert amúgy ki?
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Odakapcsoltam a kézilabdaközvetítésre és pár pillanatig azt hittem, hogy Baggio a kommentátor. 😊 😊 😊FRA-TUN? 2. félidőt néztem végül, majdnem összejött a csoda 😕
iktriad
Maggaiz egész jó volt, és a franciák elég haloványak (vagy Tunézia volt jó), de ez nagyon kevés lesz az elit csapatok ellen..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Odakapcsoltam a kézilabdaközvetítésre és pár pillanatig azt hittem, hogy Baggio a kommentátor. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Ez esetben nyerni fog a Packers. 😊Szeretnéd, hogy már most megjinxeljem azt az eredményt is? 😊Ha sikerül, egy hónapig jaguáros avatarom lesz.
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Szeretnéd, hogy már most megjinxeljem azt az eredményt is? 😊Ha sikerül, egy hónapig jaguáros avatarom lesz.
iktriad
több mint 8 éve
Lassan népszavazást fogok kezdeményezni a "1perchiradós", "Tudta? kényszerbetelepítéses" spotok kiagyalóinak a kitelepítéséről....Na nem baj,Szeretnéd, hogy már most megjinxeljem azt az eredményt is? 😊jön még a Jags a Lambeau-ra, megyünk mi még Floridába....
Kampman
több mint 8 éve
Wow - aki teheti nézze vissza az uccsó 10-15 percét a lökésnek súlyemelésben, hihetetlen nagy verseny volt.
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Na nem baj,A múlt héten ráadásul azt írtam, hogy ez volt az utolsó vasárnap futball nélkül februárig. Erre elmarad a mai Hall of Fame meccs. Tegnap Szász fordítása, ma ez. #Dontmesswithjinxtriadés sikerült az ultimate jinx, grat!Súlyemelést nézek (pingpongot majd későbbi körökben), van valami egyéb érdekes amit lehet esetleg nézni úszásig, any ideas?Colts - Packers 2-től. 😊
Igor
iktriad
baggio
iktriad
több mint 8 éve
Gratula horvátok. Ez nem volt semmi!
több mint 8 éve
A múlt héten ráadásul azt írtam, hogy ez volt az utolsó vasárnap futball nélkül februárig. Erre elmarad a mai Hall of Fame meccs. Tegnap Szász fordítása, ma ez. #Dontmesswithjinxtriadés sikerült az ultimate jinx, grat!Súlyemelést nézek (pingpongot majd későbbi körökben), van valami egyéb érdekes amit lehet esetleg nézni úszásig, any ideas?Colts - Packers 2-től. 😊
Igor
iktriad
baggio
több mint 8 éve
és sikerült az ultimate jinx, grat!Súlyemelést nézek (pingpongot majd későbbi körökben), van valami egyéb érdekes amit lehet esetleg nézni úszásig, any ideas?Colts - Packers 2-től. 😊
Igor
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Micsoda meccs lett belőle.