Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
a lányok borították a "papírformát" azzal, hogy a másik csoport másodikját kiejtették.USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.Ezt nem értem. Csoportellenfelek voltak, ilyenkor nem csak a döntőben jöhetnének szembe?
danyly
peterk2005
papírforma szerint most B1-A2 elődöntőnek kellene lennie, nem B1-B3-nak
több mint 9 éve
Mivel 4 csapat ment tovább a csoportból így ad absurdum egy csoport is adhatná a legjobb 4-et. Szal ha csak a döntőben jöhetne csoportellenfél, akkor nem lenne elődöntő. 😊USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.Ezt nem értem. Csoportellenfelek voltak, ilyenkor nem csak a döntőben jöhetnének szembe?
danyly
peterk2005
több mint 9 éve
Összesen 8 csapat volt kinn az olimpián, mindenki játszik a negyeddöntőben, így ez egyáltalán nem lehetetlen.USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.Ezt nem értem. Csoportellenfelek voltak, ilyenkor nem csak a döntőben jöhetnének szembe?
danyly
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.Ezt nem értem. Csoportellenfelek voltak, ilyenkor nem csak a döntőben jöhetnének szembe?
danyly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nb2 nem károg! Előre még pláne!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Ezt szerintem a régi edzővel buktak volnaRégi edzővel ki se jutnak.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Halkan jegyzem meg az usákok kb negyedgőzzel játszottak, sajnos sokkal pihentebbek lesznek😕
több mint 9 éve
Ezt szerintem a régi edzővel buktak volna
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Futó csíkra kiírva: ..az Edgyesült Államokkal játszunk...Sok volt a házi pálesz
Vazzzz!
zemanla
Draft

több mint 9 éve
Futó csíkra kiírva: ..az Edgyesült Államokkal játszunk...Vazzzz!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Igen. Köszönjük Csernus dokinak is!a munka még közel sincs elvégezve 😊
zemanla
www.lokal.hu/2016-07-csernus-bevallaltak-nekem-az-aranyat-a-poloslanyok/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Picológia rules!!!!!
Draft

több mint 9 éve
5-1 ről így feljönni! Ez teljesen rendben volt.😁

több mint 9 éve
A kapuscsere volt a momentum, be is jött.. Bevallom a büntiket már nem mertem nézni... 😊tisztára mint anno amikor Kósz helyett jött Szécsi vagy hogy
csi77
több mint 9 éve
Usákok ellen már kb mindegy mi lesz (esélyesen sima vereség) ez így már nagyon szépAmúgy mi a bréből lehet erőt meríteni, ha nem egy ilyen meccsből?
dande
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Igen. Köszönjük Csernus dokinak is!

több mint 9 éve
A kapuscsere volt a momentum, be is jött.. Bevallom a büntiket már nem mertem nézni... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Le a kalappal, fejben nagyon jok voltak a végén, külön öröm hogy nem ők nyerették meg velünk 1-5ről hanem mi javultunk fel annyira h ez sikerülhessen. Még szebb lett volna ha 8-8nál a végén a 2 támadásból lövünk egyet és úgy jön össze de ez így is nagy bravúr.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Usákok ellen már kb mindegy mi lesz (esélyesen sima vereség) ez így már nagyon szép
több mint 9 éve
na ez kemény volt, ilyenkor azért jó érzés a fasz jó végén állni

több mint 9 éve
Egyébként megint jár a pacsi Csernus dokinak, már az EB-n is látszott a munkája a csajokon és a hibátlan büntetőzésben is benne kell hogy legyen a keze.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
én pölö egy adatrögzítő kolleginától hallottam még úgy tíz éve, és kettejük létezésének nem sok közös pontja lehetsimalibaez Kovács Sándor szellemi terméke, találkoztok a bíróságon
Löfli
Kampman
több mint 9 éve
kb erre nem számítottam 😊pedig onnantól, hogy nb2 kinyomta a streamet, már a házat is rátehetted volna 😊
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal