NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kicsit összekapta magát Tobai-Sike Renáta, mostmár 209/220 - az elmúlt 10-ből az 8db 10-es és 2db 9-es... az nem rossz, ezzel már 16. hely környékén.Mennyi megy a döntőbe?
Igor
több mint 8 éve
Néha megszakítják a migránskampányt némi sporttal. (:Na megnéztem 7szer Szász Emese 8szor pedig Katka teljes tegnapi napját az M4-en, meg a többi magyart is vagy 2szer fejenként. Borzasztó ötletesen van kitalálva a délelőtti műsor az M4-en, apósom pedig csak akkor kapcsolja el szerintem ha jönnek az UFO-k.UFO-k=migránsok? 😊
Bazzani
Aranyos ez az olasz vívócsaj, én is nagyon örültem az ezüstjének 😊
Jakehomer
Erre az egész közvetítésre amúgy tényleg nincsenek szavak.
A kedvencem az volt amikor az egyperces híreikben mutatták az olimpiai megnyitót, azon belül a kínai és a spanyol bevonulást. Egy magyar TV-n baszdmeg nem a mieinket mutatják.
több mint 8 éve
Kicsit összekapta magát Tobai-Sike Renáta, mostmár 209/220 - az elmúlt 10-ből az 8db 10-es és 2db 9-es... az nem rossz, ezzel már 16. hely környékén.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Na megnéztem 7szer Szász Emese 8szor pedig Katka teljes tegnapi napját az M4-en, meg a többi magyart is vagy 2szer fejenként. Borzasztó ötletesen van kitalálva a délelőtti műsor az M4-en, apósom pedig csak akkor kapcsolja el szerintem ha jönnek az UFO-k.UFO-k=migránsok? 😊
Bazzani
Aranyos ez az olasz vívócsaj, én is nagyon örültem az ezüstjének 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Really? Ezt hol olvastad..???Megnézhetjük harmincadjára is Katinka úszását, ami persze csodálatos, de élőben megy közbe lövészet, amiben van magyar érdekeltség, mégha nem is esélyes. Ez idegesít.Az egyik csaj esetében benne van h érmet nyer...
Hanni
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mivel nincs itt iktriad..Eddig elég szarul selejteznek a hölgyek, Tobai-Sike-Renáta (121/130), Egri Viktória (102/110) - így biztos nem lesz meg a döntő...mondjuk a nagy nevek közül mások is szarul lőnek, a kétszeres címvédő is hasonlóan szarul kezdett.
több mint 8 éve
Megnézhetjük harmincadjára is Katinka úszását, ami persze csodálatos, de élőben megy közbe lövészet, amiben van magyar érdekeltség, mégha nem is esélyes. Ez idegesít.Az egyik csaj esetében benne van h érmet nyer...
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Megnézhetjük harmincadjára is Katinka úszását, ami persze csodálatos, de élőben megy közbe lövészet, amiben van magyar érdekeltség, mégha nem is esélyes. Ez idegesít.
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Mai nap megtudjuk mire lehet képes a 4x200-as váltónk. Ha Bogi érmet szerez, de legalábbis nagy harcban lesz érte és Ajna döntőzik, az óriási lenne.
több mint 8 éve
Na megnéztem 7szer Szász Emese 8szor pedig Katka teljes tegnapi napját az M4-en, meg a többi magyart is vagy 2szer fejenként. Borzasztó ötletesen van kitalálva a délelőtti műsor az M4-en, apósom pedig csak akkor kapcsolja el szerintem ha jönnek az UFO-k.ugyanez itt is, csak másik vasárnapi családtaggal 😊
Bazzani
mikor kezdődik a rendes műsoruk?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Köszi srácok, a proxy regisztráció is meg volt, lehet install után csak szimplán be kellett volna zárni a böngészőt, mert ma simán megy😊
több mint 8 éve
Na megnéztem 7szer Szász Emese 8szor pedig Katka teljes tegnapi napját az M4-en, meg a többi magyart is vagy 2szer fejenként. Borzasztó ötletesen van kitalálva a délelőtti műsor az M4-en, apósom pedig csak akkor kapcsolja el szerintem ha jönnek az UFO-k.
több mint 8 éve
A mai napra nézve igyekszem mértéktartó lenni, egy két tovább jutásnak, elcsípett olimpiai pontnak örülni fogok. Aztán ha több jö ki belőle, az szuper lesz.Katkával kapcsolatban tényleg csak attól tartok, hogy ki ne derüljön valami turpisság, vagy kreálnak ellene valamit. De ha lenne is mögött valami "anyag", akkor is óriási munkát tett bele.
Így tovább!
több mint 8 éve
Jól van Török Olivérnek az éremtáblázatba is sikerült belebakizni.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Oh, sajnálom, köszi az infót!Hídvégi Vid-el mi lett, bejutott végül a döntőbe?Nem jutott döntőbe. A magyar tornász korábban az MTI-nek elmondta, hogy nagyon nehéz napokon van túl, gyomorhurutja volt, egy napig lázas is volt, így eléggé le volt gyengülve.
zavi27
empty taxi
több mint 8 éve
Most az ő jelenlegi helyzetében ti nem lennétek azok? Már az is csoda, hogy egyáltalán engedik még közvetíteni, erre ráadásul élőben lehet ott az olimpián az egyik legnézettebb sportág számai allat...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tényleg Knezy elhallgatta a szír lány nevét?Nézd meg a videón a zindexen... vagy nagyon idióta, vagy nagyon szervilis. Nem tudom melyik a rosszabb.
Janek
dawyd: teljesen egyetértünk. És köszi a részletes magyarázatot, teszek egy próbát az íjászattal (nem tudom a sportlövészetselejtezőját hogy adják, azt sztem nehéz lekövetni)
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Tényleg Knezy elhallgatta a szír lány nevét?Én bevallom nem láttam, de sixx írt egy cikket róla. Gondolom igaz. Habár amennyit magyar adásból elkaptam 400 vegyes előfutamában Jakabos Zsú egy mondatot nem kapott a közvetítés alatt. Pedig ugye ő döntőért harcolt. Crazy meg Katinka délelőtti erős úszásán rugózott elejétől kezdve. Mintha legalábbis egyedül lenne a medencében, még ha egyedüli magyar lett volna...
Janek
Én inkább a szokásos felkészületlenségének tudom be, aztán ki tudja?
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Persze simán benne van, h ők hárman nagyon elmennek az elején, Dávid meg próbált volna velük menni, végül belehalt volna az iramba és úszik egy 4:14-et. Mindegy. A gond tényleg azzal van, amint nagy a tét, összetörik alatta és még 90%-ot se képes leadni. Mondjuk "szerencséjére" neki jó eséllyel nem lesz már több olyan olimpiája, ahol tét nyomná. :/Ja és Verrasztó nagyon dühős lehet magára. Egy érem benne lehetett volna.Hát.. max a bronz ugye, de szerintem az is csak azért, mert eltaktikázta Seto, és még így is elég jó időt úszott.
dawyd728
Nem baj, hogy nem lett egy 4-5. hely belőle...
Igor
több mint 8 éve
Tényleg Knezy elhallgatta a szír lány nevét?
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Valaki elmondhatná akkor a hülyének, hogy ezt a bbc-s stream-et hogy kell nézni😊Először kell a proxmate.me/ . Itt egy emailt megadsz. Bejövő üzenetben linkre katt és aktiválod. 14 napig használod.
Köszi!
NB2
Másodszor a BBC honlapján kiválasztod a sportágat, ami érdekel itt: www.bbc.co.uk/sport/olympics/rio-2016/schedule
Én a tegnapi vívásra mentem és katt a watch again:..., élő adásnál értelemszerűen watch live:... vagy vmi ilyesmire.
Majd ez fogad:
Itt élő vagy visszanézett adásnál is csak a PLAY gombra kell nyomni. Utána pedig nézed itt:
több mint 8 éve
Valaki elmondhatná akkor a hülyének, hogy ezt a bbc-s stream-et hogy kell nézni😊Lenti linkről előbb telepíted a progit, majd mehet a bbc-s link
Köszi!
NB2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Valaki elmondhatná akkor a hülyének, hogy ezt a bbc-s stream-et hogy kell nézni😊Köszi!
több mint 8 éve
Braziloknál ugye van egy Perrone, aki kb. a világ legjobbja jelenleg, a parton meg egy Rudics, aki szintén nem ma kezdte.igen, Perrone jó játékos tényleg (bár nem a világ legjobbja), de számomra akkor is meglepetés. jó ez az auszi csapat főleg Kayes-szel.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Erre legalább tripla-tripla spriccön lenne a minimum. 😀www.instagram.com/p/BGYlUHoDKZv/őt vertük meg 😊NDK-san :
img.index.hu/imgfrm/4/1/9/6/THM_0013874196.jpg
NB2
Ja gut, spriccön 😀
ThundersNFL
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018