NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
5
3
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
mekkora batárnagy az az érem
több mint 8 éve
Jah most már mindent értek miért fordította meg 😛 Hatalmas gratula én 6-10l féltem hogy márcelment hála Istennek nem! Mesés Emese!!!
több mint 8 éve
7-11-nél mondtam a családnak, hogy aki a következő tust adja az nyeri az aranyat. Bejött 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Really? 120-35-ös meccs annyira izgalmas?Van meg erdekes esemeny?éjféltől játszik az USA kosárcsapata Kína ellen
Janek
kapitnono
Nézzetek hetes rögbit + lesz még súlyemelés... akartam írni az íjászdöntőt, de koreaiak kb rekordidő alatt lesimázták Ellisonékat. (Nice!)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
az mészárlás lesz😊Van meg erdekes esemeny?éjféltől játszik az USA kosárcsapata Kína ellen
Janek
kapitnono
több mint 8 éve
Horváth Mariann nagyon jól nyomja, Szilágyi Áron és Szász Emese közvetítése is klasszikus volt.Világklasszis (és világbajnok) vívó volt, aki haez olimpia szám lett volna, amikor ő aktív volt, sanszosan olimpiai bajnok is lenne. Nagy Tímea azt mondta róla, hogy nála jobbat nem látott a páston.
gabokocka
Egyébként egyetértek, nagyszerű és empatikus kommentátor. Örülök hogy ő és Szabó Gábor megint ki lett kölcsönözve az MTV-re az olimpia ideje alatt.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Van meg erdekes esemeny?éjféltől játszik az USA kosárcsapata Kína ellen
Janek
több mint 8 éve
Hatalmas, hatalmas és még1x hatalmas gratuláció Emesének. 7-11-ről, okos vívással. Nagyon ügyes volt és fejben nem zavarodott össze.
Fantasztikus.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Igeeeeen!!!
több mint 8 éve
amúgy a meccs elején már tudtam, hogy nyer, mert egész nap ő volt bal oldalon és mindig nyert😀
több mint 8 éve
Horváth Mariann nagyon jól nyomja, Szilágyi Áron és Szász Emese közvetítése is klasszikus volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Ezt rakjátok ki! Nem enyém a találat.Nah végre megy az oldal😊Én ezt találtam még: www.bbc.co.uk/sport/olympics/rio-2016/schedule + proxmate.me/ így nem csak az Egyesült Királyságból lehet nézni bármelyik élő eseményt, angol kommentárral, HD-ben.
www.olympicstreams.me/
www.m4sport.hu/rio2016elo/ (és több csatornából lehet választani!)
NB2
Aguirre
több mint 8 éve
Bosszantó volt az a sok kis sunyi csuklótus, amit kapott, de ahogy azokat el tudta kerülni, dominált. Lenyűgöző
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Akartam Kispált idézni két harmad között, de fckit... micsoda második "fél" volt az!Fantasztikus, csodaszép vívás volt. Remélem megadja az alaphangot a többieknek!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Godtriad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Így még sohasem hívtak. 😊
dawyd728
több mint 8 éve
11-7-ről baszki, mekkora tanár.KÖSZÖNJÜK EMESE 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Köszönjük Emese.
több mint 8 éve
Honnan hozta vissza! MEGVAN!
több mint 8 éve
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Godtriad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!