NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Mindent a mieinkért. 😊Ezt az olasz megnyerte. :/ *Köszönjük Jinxtriad! 😀
iktriad
empty taxi
több mint 8 éve
Ezt az olasz megnyerte. :/ *Köszönjük Jinxtriad! 😀
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
No most már van vietnami belga argentin arany (aki megverte Csernot az nyert végül) ideje nekünk is legyen 😊
több mint 8 éve
Na hajrá Emese
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Na M5 adasa mi lesz?Férfi kerékpár mezőnyverseny
Janek
több mint 8 éve
Pattantyús nyert
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Pattantyús behúzta 4-1-el. Végén azért kellett kaparni. 😊
több mint 8 éve
Íjászaton ez a táncmulatság nem semmi. 😊De a csapatok bevonulása is szambás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ha csak nem a sajtóközpontból mondta fel utólag, mondjuk a délutáni vízilabda meccsek óta tényleg átérhetett pingpong csarnokba.Ahogy Lovast le tudta nyomni hajdúbé, úgy gondolom pattantyúson is ő vanŐszintén gondolom h kép lenne csak ezek a seggdugaszok nem vittek ki elég kommentátort.Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszokszerintem nincs kép róla
gabokocka
(tényleg nem tudom mi lehet Angliában/Usában/Kínában jó is, hogy nem vagyunk olyan sikeresek 😊 )
NB2
empty taxi
gabokocka
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ahogy Lovast le tudta nyomni hajdúbé, úgy gondolom pattantyúson is ő vanŐszintén gondolom h kép lenne csak ezek a seggdugaszok nem vittek ki elég kommentátort.Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszokszerintem nincs kép róla
gabokocka
(tényleg nem tudom mi lehet Angliában/Usában/Kínában jó is, hogy nem vagyunk olyan sikeresek 😊 )
NB2
empty taxi
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
BBC-nek van képe róla. A vívásban a koreai ellen vívott nyolcaddöntőn még lehetett azt mondani, h nincs arról a pástról TV közvetítés.Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszokszerintem nincs kép róla
gabokocka
NB2
Ja és 2-1-re jörr fel a kazah.
több mint 8 éve
Őszintén gondolom h kép lenne csak ezek a seggdugaszok nem vittek ki elég kommentátort.Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszokszerintem nincs kép róla
gabokocka
NB2
Madden hates me.
több mint 8 éve
Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszokszerintem nincs kép róla
gabokocka
több mint 8 éve
Vidről van vmi infó?Van még 1 csoport, ami félkor kezd, szal még nincs fix eredmény.
Amúgy hajrá Emese!!!!
dande
Madden hates me.
több mint 8 éve
Baszki nincs egyszerre száz versenyzőnk, hogy ne lehetne mutatni aki éppen szerepel, dilletáns faszok
több mint 8 éve
Vidről van vmi infó?Amúgy hajrá Emese!!!!
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Sziasztok.BBC stream:
Tudtok olyan platformot ahol nézhető normálisan (nem M4 sportos, 1 perc hiradós, ismétlős fos) ez a sportrendezvény? Elvileg Pattantyús Ádám játszik ezekben a percekben de helyette ismétlés megy. Nem találtam nagyon streamet..vipbox, firstrowsports nem jött be, más ötletem így elsőre nincs.
Köszi!
Hall Of Green
www.bbc.co.uk/sport/live/olympics/36443821
+
proxmate.me/
több mint 8 éve
Igen, ilyen válogatós streamet ha tud vki, kirakjuk fentre.
több mint 8 éve
Sziasztok.Tudtok olyan platformot ahol nézhető normálisan (nem M4 sportos, 1 perc hiradós, ismétlős fos) ez a sportrendezvény? Elvileg Pattantyús Ádám játszik ezekben a percekben de helyette ismétlés megy. Nem találtam nagyon streamet..vipbox, firstrowsports nem jött be, más ötletem így elsőre nincs.
Köszi!
több mint 8 éve
Mikor lesz a döntő?Nő párbajtőr 22:45.
ThundersNFL
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Szomorú szemmel, de nézem a női kézit. Most spanyol-montenegró megy. Délután jó meccs volt a brazil-norvég (brazilok szinte mindent belőttek, védekezés nem nagyon volt egyik oldalon sem és a kapusok sem remekeltek nagyon, bár a 2. félidőre már összekapták magukat; sok magyar klub csapatban játszó kézis pályán volt és még lesz is) és a holland-francia is jó kis párharc volt.