Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
tudom, hogy hogy állsz a piróhoz ezért is írtam, hogy focin engem nem zavar, de itt állatira zavarnahumorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
braxa88
több mint 9 éve
humorizáltam, teljesen a piro ellen vagyokfocimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
Itt Brazíliában azt érzem, hogy némelyik pályákon "bunkó" a közönség. Már vártam, hogy mikor gyújtanak görögtüzet a vívócsarnokban😊
NB2
braxa88
mondjuk ha látná egy angol 1920-ból, hogy most mi megy teniszversenyen, lehet főbe lőné magát😊
NB2
több mint 9 éve
focimeccsen igen, de egy víváson ne már😊naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
braxa88
több mint 9 éve
Vívó éremtábla:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
naaa csak görögtüzekkel és pioval lehet szurkolni. nélküle nincs hangulat!!!!Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
NB2
több mint 9 éve
Hát azért amikor 100e ember van egy sífutó versenyen, azért az odacsesz. 4 éve a bicikli versenyeken (pálya) is piszok jó hangulat volt.picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP
Matthew99
több mint 9 éve
Aki nem értené 😊Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
ThundersNFL
www.dailymail.co.uk/news/article-3740238/One-fastest-men-earth-trained-GREAT-GRANDMOTHER-South-Africa-400m-sprinter-Wayde-van-Niekerk-inspirational-coach-74-takes-no-nonsense.html
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):nem érzem túlzónak, egy nagyképű kis szarházi, ezt érdemli.
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):Én is olvastam és van benne bőven igazság... igaz néhol kicsit túlozz
buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kicsit durván fogalmaz, nekem ez sok, de van igazság, abban amit ír (ha volt már, bocs):buti.blogger.hu/2016/08/11/nyilt-level-verraszto-davidhoz-amit-legnagyobb-sajnalatomra-sosem-fog-olvasni
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...Fasza a mama lekvárja 😀
dugo93
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.Engem pl ez tök hidegen hagy. Az is ha a csillárokon is lógnak...
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 547
picit lehangolo a sok ures szek a lelatokon.
több mint 9 éve
Egyszer lenne egy olyan Olimpia hogy fejben nem szarunk be...témába vág: tv.eurosport.hu/cselgancs/judo-%C3%A9rem-n%C3%A9lk%C3%BCl_sto5722270/story.shtml
ThundersNFL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az étrend-kiegészítőbe tett cucc vitte erre szegény lelkemet:...www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20160815-lopas-kajak-kenu-bolti-lopas-lopasgatlo-dopping-eltiltas.html
több mint 9 éve
Egyébként Boltban benne lehet a tegui kiugrása? Vagy miért fut ennyi "biztonságit"?Mert megteheti. 😊 Minek fusson 1 tizeddel jobbat, ha az úgyse WR és ugyanúgy 1. hely, de lehet kiugrik?
dugo93
több mint 9 éve
Egyébként Boltban benne lehet a tegui kiugrása? Vagy miért fut ennyi "biztonságit"?
több mint 9 éve
simán vertük Braziliát, juhhéj😊az a 400 wr nem volt gyenge, és milyen lazán!!
viszont az m5-ről szépen átkapcsoltak az m4-re, mikor kb 10 percet kellett volna várni, rohadt mtv!
viszont m4sport rioi oldala megy valakinek? nekem mediaklikk-re irányít át, és ott van egy hely ahova kattinthatok és az előző oldalra visz vissza (amíg megy a BBC stream addig nincs baj, de akkor is fura)
több mint 9 éve
Niekerk mit futott az utolsó 100on? Bakker mintha az első 50 métere lett volna. Hihetetlen lazán szakadt el a többiektől...
több mint 9 éve
Miről maradtam l e?nem tudom, nálam 77 méternél megállt a stream
Janek
több mint 9 éve
Azért jobb időre számítottam bolttól,de azért nagy futás volt most is.Ha a többiek nem ilyen gyengék, akkor ment volna 9.70 is minimum. Az elejében és a végében is hagyott bőven.
kapitnono
több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/160815/Screenshot__90__www.kepfeltoltes.hu_.pngmégiscsak az NDK-s koksz volt a legjobb
baggio
több mint 9 éve
pedig de jól rajtolt Gatlin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!