NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Mikor lesz a döntő?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kulcsár lehet kicsit ért a szakmájához, a kérdés most már csak az, hogy a női párbajtőr olimpiai aranyak 33%-a vagy 50% kerül-e a tanítványaihoz. Respekt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tovább tovább tovább
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Izgi lett, de Emese jobb volt. Hajrá, hajrá!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
erről nem tudnak leszokni???nem igaz, hogy nem találnak valami élő műsort az ismétlés helyett???
több mint 8 éve
Megvan az első érmünk!!! Köszönjük Emese!
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Most veszem észre, h 4-ben 3 db balkezes van.
több mint 8 éve
Hajrá Emese!
több mint 8 éve
olasz overtime-banMost vívták le az első elődöntőt. 5 perc kb. Emese meccséig.Ott ki nyert?
dawyd728
danyly
több mint 8 éve
Most vívták le az első elődöntőt. 5 perc kb. Emese meccséig.Ott ki nyert?
dawyd728
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
21:30
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Most vívták le az első elődöntőt. 5 perc kb. Emese meccséig.
több mint 8 éve
4x látom Bendegúz futamát. Tudom, hogy nem mindenki látta, de azért lehet mást is mutatni.Közben Pearl Jam szól a női hetes rögbin. 😊 Nem rossz.
több mint 8 éve
21.30Mikor vívnak?Laurel Rembriről mit kell tudniFiatal, 24 éves vívó, hazájában már 2x-es bajnok, nemzetközileg a legnagyobb eredménye h 2011-ben nyert Universiadét, illetve junior Európa bajnok volt 2012-ben.
ThundersNFL
empty taxi
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikor vívnak?Laurel Rembriről mit kell tudniFiatal, 24 éves vívó, hazájában már 2x-es bajnok, nemzetközileg a legnagyobb eredménye h 2011-ben nyert Universiadét, illetve junior Európa bajnok volt 2012-ben.
ThundersNFL
empty taxi
több mint 8 éve
Tátrai Miklós nyilatkozata priceless.Beszartam😊
empty taxi
több mint 8 éve
Tátrai Miklós nyilatkozata priceless.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Francica azért az nem lehet rossz. Reméljük továbbra is ilyen lazán vív Emese s akkor bármi lehet. Bár én már az eddigiekkel is elégedett vagyok
több mint 8 éve
Laurel Rembriről mit kell tudniFiatal, 24 éves vívó, hazájában már 2x-es bajnok, nemzetközileg a legnagyobb eredménye h 2011-ben nyert Universiadét, illetve junior Európa bajnok volt 2012-ben.
ThundersNFL
Madden hates me.