NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Azért az kemény Katar-Horv ffi kézilabda 30-23... Tudni kell honosítani naMár a hazai rendezésű vb-n is ez volt
dande
több mint 8 éve
Egész napos piázós családi program után korán le kellett feküdnöm...😊Hajnalban ébredtem fel, így meglepődve tudtam meg Emese aranyát, ő a meglepetés kategória volt azok közül, akiknek akármikor bejöhetett és most sikerült is. Gratula!
Katinkát élőben láttam és Egerszegi 96-os 200 hát döntője jutott eszembe, amit szintén így egyedül néztem, hajnalban. Az volt a különbség, hogy ott nem fostam, mert tudtam, hogy megcsinálja, most azért egy kicsit igen, hátha nem bírja a tempót.....
Szép kezdés, brávó!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Próbáltam kontextusba helyezni a dolgot. 😊Annyit kellett volna írni h 41 éves 😊pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊Na, az üzbég Okszana Csuszovityina, aki ott van a mezőnyben még Ónodi Henriettával(1992!!!) együtt is tornázott. 😊
NB2
iktriad
Igor
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊Torna engem a 4 évvel ezelőtti Epke Zonderland nyújtó gyakorlata óta érdekel valamelyest. Persze a női torna és főleg ezek a kislányok engem is taszítanak.
NB2
több mint 8 éve
Elkezdtem női íjászatot nézni közben - de pechemre, pont brazil-olasz meccsbe néztem bele, azért nem egy koreai színvonal... 😀Nézz inkább női strandröpit : D
Igor
Hanni
Annyit kellett volna írni h 41 éves 😊pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊Na, az üzbég Okszana Csuszovityina, aki ott van a mezőnyben még Ónodi Henriettával(1992!!!) együtt is tornázott. 😊
NB2
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ponor(aki a románok zászlóját vitte a megnyitón, és már Athénban nyert 3 aranyat) se rossz csaj.pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊várjuk mustafinát
NB2
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊várjuk mustafinát
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊Na, az üzbég Okszana Csuszovityina, aki ott van a mezőnyben még Ónodi Henriettával(1992!!!) együtt is tornázott. 😊
NB2
több mint 8 éve
Elkezdtem női íjászatot nézni közben - de pechemre, pont brazil-olasz meccsbe néztem bele, azért nem egy koreai színvonal... 😀Nézz inkább női strandröpit : D
Igor
több mint 8 éve
Elkezdtem női íjászatot nézni közben - de pechemre, pont brazil-olasz meccsbe néztem bele, azért nem egy koreai színvonal... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Vid még lehet döntős elsőszámú tartalék. A 9. helyen áll. Hátha.
több mint 8 éve
pedokon kívül ki élvezi a tornát?😊
több mint 8 éve
ZDF-en lovassport van
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Eddig azt hittem az RTL 2006-os vb-közvetítéseit nem lehet alulmúlni. Ennél még London is jobb volt, Mezei Dániellel meg Deák Horváth Péterrel....
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Ezek az ázsiai tornász kislányok nincsenek 10 évesek komolyan mondom.Az afrikai futballistáknál és az ázsiai tornászoknál sose lehet tudni
Hanni
több mint 8 éve
Ezek az ázsiai tornász kislányok nincsenek 10 évesek komolyan mondom.
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Nem. 2x is visszahallgattam.Na Olivértől megtudhattuk, h Vid volt az egyetlen magyar tornászunk, aki képviseli a magyar színeket. Szerencse, h őt nem zavarja Kovács Zsófia, aki btw a baromsága közepette kezdi a Rio-i szereplését.Nem férfit mondott?
dawyd728
Hanni
több mint 8 éve
Na Olivértől megtudhattuk, h Vid volt az egyetlen magyar tornászunk, aki képviseli a magyar színeket. Szerencse, h őt nem zavarja Kovács Zsófia, aki btw a baromsága közepette kezdi a Rio-i szereplését.Nem férfit mondott?
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Na Olivértől megtudhattuk, h Vid volt az egyetlen magyar tornászunk, aki képviseli a magyar színeket. Szerencse, h őt nem zavarja Kovács Zsófia, aki btw a baromsága közepette kezdi a Rio-i szereplését.
több mint 8 éve
Megint tegnapi esemény az m4-en mikor élőben is zajlanak események!
több mint 8 éve
Sajnos elszállt közben mindkét magyar, de sok más nagy név is.. elég komoly szintet lőnek, ha Franquet/Mengxue jól lő, lehet hogy 386 kell a döntőhöz.. különben valszeg 384-en vagy 385-ön lesz szétlövés.
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Gondoltam megnézem mi van kézilabdában, erre látom h azt adja az m5, mondom klassz, de ez a csávó vmi kegyetlen vakegér amelyik közvetít.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.google.co.nz/?gws_rd=ssl#q=10m+air+pistol&mie=oly%2C%5B%22%2Fm%2F07f3m6%22%2C6%2C%22w%22%2C1%2C%22%2Fx%2F394mptgr_2l9v%22%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2Cnull%2C0%5DItt frissítgetek
3 körrel van a 8. hely mögött 299/310 Velickovic, neki 296/310 volt.
Nehéz lesz, mert Korakaki már kilőtte magát és van 3-4 ember, aki szintén bőven fölötte van, és kevés lövése van hátra... szerintem 12-14. között végez és kb 2 körrel kiszorul 😕
PS: Pekingben 384, Londonban 385 kellett a döntőbe jutáshoz, ergo 1 kilencesnél több nem fér bele.. és még úgyis necces lehet.
Szerkesztette: Igor