Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
UKR-BLR, HUN-RUS... elrontottuk a USSR elődöndőt.De az orosz nagyon brutálisan simán verte 8-0-ra a németet....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Bravó Viktor!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Röhej, hogy elvileg ezekkel az intésekkel ösztönözni akarják az aktivitást és mégis folyamatosan az aktívakat szopatják
több mint 9 éve
Nagyon bírom ezeket az utolsó másodperceket. 😀 Mint a kocsmában két koma.Szép volt Vitya csak így tovább!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Így megnézve a magyarkajak-kenu csapatot sok aranyban nem bízhatunk. Max. 3 éremben a nőktől szerintem.Nőknél 500 m-en 3db nagyon szép esély.
kapitnono
Kenu páros 1000m is hasonló.
Férfi kajakosaink közül is a négyes valamint a 200 páros is komoly esély.
Szép lett volna, ha minden számban döntősök vagyunk, valahol olvastam is, h ez célja Storcz kapitánynak is.
több mint 9 éve
Jól van megvolt a viccintés és azzal a parter, de ezután is vezet Lőrincz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szépen védte a partert Lőrincz, remélem a 2. menetben Assakalovot is le fogják küldeni.ott is a két pont
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szépen védte a partert Lőrincz, remélem a 2. menetben Assakalovot is le fogják küldeni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nyilatkozat/lassítás alapján nem így tűnt, csak az aranyra fókuszált.Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀Mondjuk ha tényleg így volt, és a pénz miatt tette akkor megérdemli, hogy soha többé ne legyen ilyen formában. 😊
Igor
Jughead
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Amúgy ezt se láttam hogy írta valaki: Müllert DSQ-zták, hogy a braziloknak/Okimotónak meglegyen a bronza 😛
több mint 9 éve
Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀Mondjuk ha tényleg így volt, és a pénz miatt tette akkor megérdemli, hogy soha többé ne legyen ilyen formában. 😊
Igor
több mint 9 éve
Senkit sem lebecsülve nyugodtabb lennék ha inkább sakkoznia kéne vele.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Aztarohadt mekkora ez az üzbég

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀Már így is van 3 WR, 200m kinéz egy 4., sok lesz a jóból.
Igor
több mint 9 éve
Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀
több mint 9 éve
Így megnézve a magyarkajak-kenu csapatot sok aranyban nem bízhatunk. Max. 3 éremben a nőktől szerintem.

több mint 9 éve
Néger ukrán 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kicsi hiányzott. 19 éves!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Kopasz jót ment, majdnem döntős lett ebben a mezőnyben, ez sztem szép eredmény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kopasz Bálint B döntő

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞