NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...a tavalyi VB óta én imádom a női focit 😀
De valakinek vmi magyarázata arra, hogy a 3 csoport miért E, F és G?Jughead
és azért E,F,G mert a férfiaké az A,B,C,D
több mint 12 éve
Jughead
5 194
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...De valakinek vmi magyarázata arra, hogy a 3 csoport miért E, F és G?
több mint 12 éve
A Survival videoklipje nagyon hangulatos lett,külön örültem a fel-fel villanó magyaroknak.😊
több mint 12 éve
Gyeplabdat kedveli valaki itt? En terveznem hogy belenezek ha elcsipek 1-2 meccset, kb 15 evvel ezelott kedveltem, neztem 1-2 nagyobb tornat.zavi27Túlzás, hogy kedvelem, de biztos megnézek majd pár meccset, Louisville-ben is kijártam a csajokéra 😊 Aki meg látott már Boise State hazait, annak meg legalább hozzászokott a szeme az új gyephez is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gyeplabdat kedveli valaki itt? En terveznem hogy belenezek ha elcsipek 1-2 meccset, kb 15 evvel ezelott kedveltem, neztem 1-2 nagyobb tornat.
több mint 12 éve
Néhány elemzés:www.usatoday.com/sports/olympics/medal-tracker.htm#country-tab
3A, 5E, 6B - a számok nagyjából stimmelnek, ezt még el is tudom hinni, de pl kajak-kenuban nem lesz aranyérmünk... hát ha így lesz csöppet morcos leszek ott élőben. (júni 11 uccsó update, elég suttyó ranking.. 200 mellen pl nem számol Tateishivel, vagy a férfi vízilabdacsapat hetedik. Hmm.)
faculty1.coloradocollege.edu/~djohnson/Olympics/OlympicsPressRelease2012.pdf
Megeszem a kalapom, ha Kenyának 3, Indiának 5, nekünk 7, Ausztráloknak meg 8 aranyunk lesz..
Hasonlóan vicces gazdasági modell, itt összesen 8 érmünk lesz 😀
emilywilliams.webs.com/apps/documents/
Még a WSJ az megint ami a legrealisztikusabb..
online.wsj.com/article/SB10001424052702304373804577522680312628266.html?mod=fox_australian#project%3DMEDALPREDICTIONS20120719%26articleTabs%3Dinteractive
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az ESPN-es Londom Pick'Em olimpiai játéknak van bowl.hu-s csoportja aki játszani szeretne annak katt:bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/olimpia_fantasy?oldal=0#556826
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Beharangozó a férfi kosárlabda tornára, benne a magyar válogatott olimpiai történelmével.kezdo5.hu/index.php/eu-kulonvelemeny/4365-joen-az-olimpia
több mint 12 éve
Hátha kijön a lépés Szilágyinak végre, bár 4 éve sokkal jobb formában volt és ott se sikerült. Elég lutri azért ez a sport, nagyon drukkolok neki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sidi lehet, de a vívóknál nem érzem, hogy benne van az érem, persze ne legyen igazam 😊Akkor már a Sidit se hagyjátok ki. 😀SchleckSzerintem Katinka odacsap Beiselnek és hozza az aranyat + Gyurta Dani az akitől várom az aranyat az úszóknál. Nálam favorit továbbra is Berki és a Pólósok.és a vívók? 😊jjncaa
Amiben nagyon reménykedem Janics,Kovács ; Vajda ; a kézisek (érem), Pars, Kővágó + a kajak, kenu, öttusa és a judo meglepik 😀 Mex
több mint 12 éve
Akkor már a Sidit se hagyjátok ki. 😀Szerintem Katinka odacsap Beiselnek és hozza az aranyat + Gyurta Dani az akitől várom az aranyat az úszóknál. Nálam favorit továbbra is Berki és a Pólósok.és a vívók? 😊jjncaa
Amiben nagyon reménykedem Janics,Kovács ; Vajda ; a kézisek (érem), Pars, Kővágó + a kajak, kenu, öttusa és a judo meglepik 😀 Mex
több mint 12 éve
Szerintem Katinka odacsap Beiselnek és hozza az aranyat + Gyurta Dani az akitől várom az aranyat az úszóknál. Nálam favorit továbbra is Berki és a Pólósok.és a vívók? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem Katinka odacsap Beiselnek és hozza az aranyat + Gyurta Dani az akitől várom az aranyat az úszóknál. Nálam favorit továbbra is Berki és a Pólósok. Amiben nagyon reménykedem Janics,Kovács ; Vajda ; a kézisek (érem), Pars, Kővágó + a kajak, kenu, öttusa és a judo meglepik 😀
több mint 12 éve
Van valahol olyan program ami mutatja, hogy aznap épp melyik magyar versenyző érdekelt?zolika26Vagy akár itt is: www.nemzetisport.hu/london_2012/london-2012-az-olimpiai-program-2126326
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem is rossz 😀Egyébként általában ugrócsajok >>> összes többi atlétacsaj
Madden hates me.
több mint 12 éve
A nyílt titok:Ez a hír és a videón szereplő lány együttesen meggyőzötek arról, hogy valahogy kvótát kell szereznem 2016-ra 😀
olimpia.origo.hu/london/20120718-szex-bulik-es-szorakozas-az-olimpiai-faluban.html
Bébé
több mint 12 éve
az öttusázóinktól milyen szereplés várható?jjncaaCsak egyéni verseny van, pedig ugye mind váltóban mind csapatban dobogóesélyesek lennénk szvsz.
Az egyéni indulóink:
Férfiak:
Kasza Róbert: egyéniben Junior Európabajnok (2007), felnőtt EB-bronzérmes (2008 )
Marosi Ádám: egyéniben junior (2005) és felnőtt (2009) világbajnok
Tóth Adrienn: egyéniben junior világbajnok (2007), felnőtt EB-ezüstérmes (2011)
Kovács Sarolta: egyéniben 2-szeres junior világbajnok (2010, 2011), felnőttként VB-ezüstérmes (2011)
Bennük van a jó eredmény, de ugye öttusában van az a mondás h 1x bárki nyerhet világversenyt, ha vki konzisztensen tagja a legjobbaknak akkor számít klasszisnak.
Madden hates me.
több mint 12 éve
az öttusázóinktól milyen szereplés várható?
---
több mint 12 éve
A nyílt titok:olimpia.origo.hu/london/20120718-szex-bulik-es-szorakozas-az-olimpiai-faluban.html
több mint 12 éve
Ha a lustaság fájna 😛Köszönjük, na ha ennyi aranyunk lenne 😛 egyébként pl augusztus 5.-n az utolsó napon amit valószínű látok az olimpiából (utána nem leszek tv közelben 😕) két aranyunk is lehet Pars és Berki személyében. Egy dolog hiányzik hol vannak a női pólósok és a férfi kézisek vagy az nagyjából egybe esik a férfi vízilabdásokkal?deeeVan valahol olyan program ami mutatja, hogy aznap épp melyik magyar versenyző érdekelt?zolika26http://szurkoljlondonban.hu/media/Kepek/1_kvalifikaltak_febr_01..jpgempty taxi
hirtelen nem találtam nemekre szétbontott eseménynaptárat (gyanítom párhuzamosan futnak egyazon sportág eseményei mind férfi mind női vonalon), kézilabda a 4. napon kezdődik (28.-a), uccsó nap (12-e) van vége
Madden hates me.
több mint 12 éve
deee
290
Köszönjük, na ha ennyi aranyunk lenne 😛 egyébként pl augusztus 5.-n az utolsó napon amit valószínű látok az olimpiából (utána nem leszek tv közelben 😕) két aranyunk is lehet Pars és Berki személyében. Egy dolog hiányzik hol vannak a női pólósok és a férfi kézisek vagy az nagyjából egybe esik a férfi vízilabdásokkal?Van valahol olyan program ami mutatja, hogy aznap épp melyik magyar versenyző érdekelt?zolika26http://szurkoljlondonban.hu/media/Kepek/1_kvalifikaltak_febr_01..jpgempty taxi
több mint 12 éve
Van valahol olyan program ami mutatja, hogy aznap épp melyik magyar versenyző érdekelt?zolika26http://szurkoljlondonban.hu/media/Kepek/1_kvalifikaltak_febr_01..jpg
Madden hates me.
több mint 12 éve
Van valahol olyan program ami mutatja, hogy aznap épp melyik magyar versenyző érdekelt?
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Nadal nem indul.vassadiFasza. Jó szar hírt közöltél. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.