Olimpia
24 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/london_2012/london-2012-kovago-zoltan-doppingvetseg-miatt-nem-indulhat-2152375bravó!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ez is nájsz, görög hármasugró twitterezett
www.awfulannouncing.com/2012-articles/july/greek-olympian-expelled-over-hateful-tweets.html
küldték is haza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Angolok... Elvileg azért késik az észak-koreai meccs, mert a bemutatásnál sikerült a dél-koreai zászlót felvonnia a szervezőknek. És ezért a koreai csapatvezetők lezavarták a csapatot a pályáról.Ekkora bénákat. 😂
Ez is pikáns lesz:
eurosport.yahoo.com/news/olympic-draw-pitches-south-korea-against-north-190924626--spt.html
több mint 12 éve
svédek is bekezdtek, öt perc alatt már két kapufánál járnak 😊Már 3. 😀
szerk. tipikus, hogy ilyen góllal szereznek vezetést 😀kristof
Az észak-koreai meccsel vajon mi lehet?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
svédek is bekezdtek, öt perc alatt már két kapufánál járnak 😊szerk. tipikus, hogy ilyen góllal szereznek vezetést 😀
több mint 12 éve
igazából az ízlés nem is lényeg. de valakit olyan szinten futtatni, amilyenen még elle macphersont sem kellett volna 1990-ben a majmok bolygóján, már vicces.én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.Hanni
több mint 12 éve
Te kezdtél el vitatkozni. Lucy liu csak írta, hogy nem érti a hájpot körülötte. Egyébként én sem értem egyáltalán.én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.Hanni
több mint 12 éve
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.
több mint 12 éve
C, mint cicija, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liu

több mint 12 éve
Szépen vetődik. És sportoló.ja, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liu
több mint 12 éve
ja, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyira
több mint 12 éve
Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
több mint 12 éve
nem lett rossz az új Nike reklám
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áh, ez a francia kapus elég gyengécske...Schleckpedig a nemzetközi szinten is jónak számító Lyonban kezdő évek óta...
közben vezetnek a Japánok is, érthetetlen, hogy miért volt rájuk 1.6-os szorzó Kanada ellen 😀
szerk. félidő előtt már 2-0 nekik, miért csak ekkora téttel játszottam nem is értem
több mint 12 éve
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
látott már valaki olyan usa meccset, amelyiken wambach nem fejelt gólt? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...a tavalyi VB óta én imádom a női focit 😀
De valakinek vmi magyarázata arra, hogy a 3 csoport miért E, F és G?Jughead
és azért E,F,G mert a férfiaké az A,B,C,D
több mint 12 éve
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...De valakinek vmi magyarázata arra, hogy a 3 csoport miért E, F és G?
több mint 12 éve
A Survival videoklipje nagyon hangulatos lett,külön örültem a fel-fel villanó magyaroknak.😊
több mint 12 éve
Gyeplabdat kedveli valaki itt? En terveznem hogy belenezek ha elcsipek 1-2 meccset, kb 15 evvel ezelott kedveltem, neztem 1-2 nagyobb tornat.zavi27Túlzás, hogy kedvelem, de biztos megnézek majd pár meccset, Louisville-ben is kijártam a csajokéra 😊 Aki meg látott már Boise State hazait, annak meg legalább hozzászokott a szeme az új gyephez is

---
több mint 12 éve
Gyeplabdat kedveli valaki itt? En terveznem hogy belenezek ha elcsipek 1-2 meccset, kb 15 evvel ezelott kedveltem, neztem 1-2 nagyobb tornat.
több mint 12 éve
Néhány elemzés:www.usatoday.com/sports/olympics/medal-tracker.htm#country-tab
3A, 5E, 6B - a számok nagyjából stimmelnek, ezt még el is tudom hinni, de pl kajak-kenuban nem lesz aranyérmünk... hát ha így lesz csöppet morcos leszek ott élőben. (júni 11 uccsó update, elég suttyó ranking.. 200 mellen pl nem számol Tateishivel, vagy a férfi vízilabdacsapat hetedik. Hmm.)
faculty1.coloradocollege.edu/~djohnson/Olympics/OlympicsPressRelease2012.pdf
Megeszem a kalapom, ha Kenyának 3, Indiának 5, nekünk 7, Ausztráloknak meg 8 aranyunk lesz..
Hasonlóan vicces gazdasági modell, itt összesen 8 érmünk lesz 😀
emilywilliams.webs.com/apps/documents/
Még a WSJ az megint ami a legrealisztikusabb..
online.wsj.com/article/SB10001424052702304373804577522680312628266.html?mod=fox_australian#project%3DMEDALPREDICTIONS20120719%26articleTabs%3Dinteractive
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az ESPN-es Londom Pick'Em olimpiai játéknak van bowl.hu-s csoportja aki játszani szeretne annak katt:bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/olimpia_fantasy?oldal=0#556826

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...