NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudom ki látta már de ez óriásiAz Adidast is könnyebb eladni síró kisgyermekkel és nagymamával. Közeledik a sport, a béke és a szeretet nagy ünnepe: fenteslent.blog.hu/2012/07/26/a_londoni_olimpia_pont_olyan_lesz_amilyet_erdemel_a_vilag
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g0OzSpzYe6Idavemayer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kb. én is így gondolom, hogy nagy tévedés volt kihagyni Beckham-et a focicsapatból. Lehet, hogy nem fiatal, de sokat dobott volna a csapaton + az olimpiai focitornán, hangulaton.nem tudom ki látta már de ez óriásiIsmét csak az jut eszembe, hogy ezt az embert kihagyták a csapatból? Ha már a jelenléte is ennyit jelent az angoloknak akkor mi lett volna mikor pályára lép? És "kimerül" a szerepe egy lánggyújtásban, meg ilyen reklámokban... Valakit ott nagyon seggbe kéne rúgni.Matthew99
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
nem tudom ki látta már de ez óriásiIsmét csak az jut eszembe, hogy ezt az embert kihagyták a csapatból? Ha már a jelenléte is ennyit jelent az angoloknak akkor mi lett volna mikor pályára lép? És "kimerül" a szerepe egy lánggyújtásban, meg ilyen reklámokban... Valakit ott nagyon seggbe kéne rúgni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
nem tudom ki látta már de ez óriásiNem láttam még. Király. A kis srác még el is sírta magát.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
nem tudom ki látta már de ez óriásiwww.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g0OzSpzYe6I
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ma délelőtt lesz erről valami részletesebb tájékoztatás. De sajnos a tény az tény: egy olimpiai éremesélyesünk esik ki így a versenyből.De azt én sem hiszem el, hogy egy tavalyi ügy miatt pont most derült ki a dolog. Pont egy nappal az olimpia kezdése előtt.
több mint 12 éve
deee
290
Azért ez már több mint felháborító bezzeg a fehérorosz atlétákal azóta sincs semmi innentől kezdve vicc az egész olimpia nem is lehet komolyan venni..............................................................................
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/london_2012/london-2012-kovago-zoltan-doppingvetseg-miatt-nem-indulhat-21523752011 augusztusa óta húzódik ez az ügy?????
bravó!gabtsi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/london_2012/london-2012-kovago-zoltan-doppingvetseg-miatt-nem-indulhat-2152375bravó!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ez is nájsz, görög hármasugró twitterezettwww.awfulannouncing.com/2012-articles/july/greek-olympian-expelled-over-hateful-tweets.html
küldték is haza
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Angolok... Elvileg azért késik az észak-koreai meccs, mert a bemutatásnál sikerült a dél-koreai zászlót felvonnia a szervezőknek. És ezért a koreai csapatvezetők lezavarták a csapatot a pályáról.Ekkora bénákat. 😂
Ez is pikáns lesz:
eurosport.yahoo.com/news/olympic-draw-pitches-south-korea-against-north-190924626--spt.html
több mint 12 éve
svédek is bekezdtek, öt perc alatt már két kapufánál járnak 😊Már 3. 😀
szerk. tipikus, hogy ilyen góllal szereznek vezetést 😀kristof
Az észak-koreai meccsel vajon mi lehet?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
svédek is bekezdtek, öt perc alatt már két kapufánál járnak 😊szerk. tipikus, hogy ilyen góllal szereznek vezetést 😀
több mint 12 éve
lucy liu
314
igazából az ízlés nem is lényeg. de valakit olyan szinten futtatni, amilyenen még elle macphersont sem kellett volna 1990-ben a majmok bolygóján, már vicces.én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.Hanni
több mint 12 éve
Te kezdtél el vitatkozni. Lucy liu csak írta, hogy nem érti a hájpot körülötte. Egyébként én sem értem egyáltalán.én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.Hanni
több mint 12 éve
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liuMert mondjuk iszonyat szép? Ízlésről nem szokás vitatkozni.
több mint 12 éve
gyalu
314
C, mint cicija, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liu
több mint 12 éve
szaba
10 542
Szépen vetődik. És sportoló.ja, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyiralucy liu
több mint 12 éve
lucy liu
314
ja, akkor bocs, ha a férfit sem bírod.Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.JugheadA női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
én viszont nem értem solo-t mire fel hájpolják annyira
több mint 12 éve
Jughead
5 194
Nem véletlen írtam, hogy unalmas sport, mert a férfi soccer is az. Bár ez a Francia-USA meccs egész jó, meg hát Han Solo lánya is egész jó.A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
lucy liu
több mint 12 éve
nem lett rossz az új Nike reklám---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áh, ez a francia kapus elég gyengécske...Schleckpedig a nemzetközi szinten is jónak számító Lyonban kezdő évek óta...
közben vezetnek a Japánok is, érthetetlen, hogy miért volt rájuk 1.6-os szorzó Kanada ellen 😀
szerk. félidő előtt már 2-0 nekik, miért csak ekkora téttel játszottam nem is értem
több mint 12 éve
lucy liu
314
A női tornával eközben elkezdődött az Olimpia. Unalmas sport még mindig...könnyen lehet kritikákat megfogalmazni a női focival kapcsolatban, de pont azt, hogy unalmas? akkor a férfi micsoda?
Jughead
látott már valaki olyan usa meccset, amelyiken wambach nem fejelt gólt? 😊