Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Zsombi 😀
több mint 1 éve
Őszintén nem érdekel a Judo engem, de mivel az a legjobb közvetítő páros az emnéty-en, már napok óta őket választom.Krézy meg Székely nem csak bicikli közvetítenek együtt?
Heisman nádor
több mint 1 éve
Őszintén nem érdekel a Judo engem, de mivel az a legjobb közvetítő páros az emnéty-en, már napok óta őket választom.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
verrasztó nélkül ez az olimpia... mint a rántotta tojás nélkül 😕Nekem aztán nem hiányzik.
eaglesmcnabb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
verrasztó nélkül ez az olimpia... mint a rántotta tojás nélkül 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Török boxoló csaj komoly ütéseket kaphatott már, mert 2 egymás utáni lengyel találat után gúnyosan vigyorog az ellenfelére.
több mint 1 éve
románok női négyesben csak negyedikek, RIP Igor

több mint 1 éve
Na úszik a kokszos féreg

több mint 1 éve
A portugált szépen eldobta a japán utolsó másodpercben 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Sakáról nem is tudtam, hogy török, de mindig is sejtettem.
több mint 1 éve
SHAME SHAME SHAMEAz baszki, lemaradtam az elejéről, nem láttam rendesen. Majdnem összekvertem a Marshall-szigetekkel, ciki.Ez a hármas pálya milyen ország volt? 😀Arubára gondolsz?
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Bakker, Szabó csak hetedik... megint a benyúlás 😕Ez nem benyúlás, szimplán szar volt...
warr_b
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A másik nagy tehetség Szabó is csomagolhatHát 28 évesen azért ezen ne csodálkozzunk. Tőle nem is számítottam döntőre sem nagyon
Heisman nádor

több mint 1 éve
A másik nagy tehetség Szabó is csomagolhat
több mint 1 éve
Bakker, Szabó csak hetedik... megint a benyúlás 😕

több mint 1 éve
Az összes óceániai meg karibi szigetországot össze lehetne vonni, mondjuk Unga-Bunga szigeteki Offshore Köztársaság néven, aztán úgy egész korrekt eredményeik lehetnének az éremtáblázaton.Az baszki, lemaradtam az elejéről, nem láttam rendesen. Majdnem összekvertem a Marshall-szigetekkel, ciki.Ez a hármas pálya milyen ország volt? 😀Arubára gondolsz?
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Jön a trinidadi!

több mint 1 éve
Az baszki, lemaradtam az elejéről, nem láttam rendesen. Majdnem összekvertem a Marshall-szigetekkel, ciki.Ez a hármas pálya milyen ország volt? 😀Arubára gondolsz?
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
jó meccs volt ez a belga-india, végén hatalmas mentés kellett a belgáknak a győzelemhez.
több mint 1 éve
Tjon-A-Joe, de jó név.

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Továbbra is túl gyorsnak és hektikusnak érzem az 50 métert ahhoz, hogy egy komolyan vehető versenyszám legyen a szememben.75 kéne, forduló nélkül.
Kampman
több mint 1 éve
Saint Vincent és a Grenadine-szigetek Wikipédia szerint.Az , hogy grenadiers az nem magyar szó.Szent Vincent és mi az isten Warrb?Látod, még Heisman is tudja.
Sixo
warr_b
Sixo
Amúgy Grenadines, összekevertem az Ineos Grenadiers kerékpár csapattal, mea culpa 😀
több mint 1 éve
Megértem, hogy bizonyos női strandröplabdázóknak nem tetszett a meglehetősen laza dress code, meg hogy kint van a fél seggük, de az egyiptomiak teljes bebugyoláltsága már a másik végletnek tűnik, ebben még mozogni is kényelmetlen lehet.Fullosak a spanyol csajok....
Kampman
Az egyiptomi férfiak otthon a tv előtt meg biztos a saját tetőtől-talpig ruhás párosukra csorgatják a nyálukat... biztos ..😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀