Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Klivinyit nem szabad pályára engedni...4 lövést láttam tőle az olimpián eddig, 0 gól, katasztrófa megoldások
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Amúgy Háfrával mi a tosz van? Nem követem a kézit időhiány miatt mostanábanDe már az előzőekből se lett a következő.
Úgy volt, hogy ő lesz a következő magyar, aki a világ legjobbja lesz
És a tehetsége megvolt/van
Chargers LT
több mint 1 éve
francia - brit férfi gyeplabda sem rossz így a végére, a franciák küzdenek az életben maradásért.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Amúgy Háfrával mi a tosz van? Nem követem a kézit időhiány miatt mostanábanÚgy volt, hogy ő lesz a következő magyar, aki a világ legjobbja lesz
És a tehetsége megvolt/van
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 1 éve
ég áldja a MAX-ot, hogy nem kell M1/M4 és társai közelébe mennem 😀azért knédlit hallgatni is lehet nyomasztó egyeseknek 😀3x3-as kosár van az m4pluszon, szórakoztatóbb, mint a kiszámítható, nyomasztó chokerkedést nézni.A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/pont írni akartam, hogy látom, jó, hogy még véletlenül sem nézek rá a kézire 😊
Természetesen 6-3 oda
Chargers LT
NB2
Kampman
eaglesmcnabb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
9-7 ide, 3-6 óta ez 6-1-es futás
több mint 1 éve
Tud elviselhető lenni.azért knédlit hallgatni is lehet nyomasztó egyeseknek 😀3x3-as kosár van az m4pluszon, szórakoztatóbb, mint a kiszámítható, nyomasztó chokerkedést nézni.A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/pont írni akartam, hogy látom, jó, hogy még véletlenül sem nézek rá a kézire 😊
Természetesen 6-3 oda
Chargers LT
NB2
Kampman
eaglesmcnabb
Azt viszont nem értem, miért erőltetik ennyire a triplát, ha látványosan nem megy egyiknek se.
több mint 1 éve
7-7, feljöttünk, ezt papíron is nyerni kell, meg amúgy is muszáj
több mint 1 éve
azért knédlit hallgatni is lehet nyomasztó egyeseknek 😀3x3-as kosár van az m4pluszon, szórakoztatóbb, mint a kiszámítható, nyomasztó chokerkedést nézni.A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/pont írni akartam, hogy látom, jó, hogy még véletlenül sem nézek rá a kézire 😊
Természetesen 6-3 oda
Chargers LT
NB2
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Bödenét minden egyes meccsen fejbecsattintja valaki.
több mint 1 éve
3x3-as kosár van az m4pluszon, szórakoztatóbb, mint a kiszámítható, nyomasztó chokerkedést nézni.A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/pont írni akartam, hogy látom, jó, hogy még véletlenül sem nézek rá a kézire 😊
Természetesen 6-3 oda
Chargers LT
NB2
több mint 1 éve
Pan szerint Chalmers nem akart kezet fogni vele és levizezte az edzőjét. Lehet a többiek őt is kiközösítik, mint anno a 400as bajnokok akik kokszon kaptak? Sun vagy, hogy hívták.
több mint 1 éve
A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/pont írni akartam, hogy látom, jó, hogy még véletlenül sem nézek rá a kézire 😊
Természetesen 6-3 oda
Chargers LT
több mint 1 éve
Na még hogy az Olimpia nem számít a teniszezőknek. Swiatek, aki sose hibázik salakon itt nem bírta a nyomást.jah, 36 vs 13 a ki nem kényszerített, nyerő meg 16 - 17 (mindkettőben Iga maradt alul, az a +23 hiba sok)
Jughead
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
A spanyol kézisektől fixen jobbak vagyunk...bár Angolától is :/Természetesen 6-3 oda
több mint 1 éve
Lenyomta Swiateket? LolZheng a döntőben női egyes teniszben.A Suzanne-Lenglen pálya a nevétől Zheng.
Kampman
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na Vamos Vámos! 😀Picsázzuk ki a spanyolokat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Zheng a döntőben női egyes teniszben.A Suzanne-Lenglen pálya a nevétől Zheng.
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
kettővel kell nyerni a 7 pontos sima tie breakben is, és itt az olimpián a 10 pontos super tie breakben is.na jó, de már 12-12, egy ponton túl el fognak jutni odáig, amikor elég eggyel nyerni, nem? 😀páros teniszben meddig tart a tiebreaker?10-ig
a cseh-tajvani meccs 11-11-nél tart 😀
Kampman
deyell
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
na jó, de már 12-12, egy ponton túl el fognak jutni odáig, amikor elég eggyel nyerni, nem? 😀páros teniszben meddig tart a tiebreaker?10-ig
Kampman
deyell
több mint 1 éve
ez így jó válasz 😊))páros teniszben meddig tart a tiebreaker?10-ig
Kampman
deyell
gondolom 2 pont különbségig megy
több mint 1 éve
páros teniszben meddig tart a tiebreaker?10-ig