Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyéniben láttam, ez a 3. hely hmm, biztos nem elégedettek veleÖöö, női kajak és ffi kajak kettes 500 on, amik szintén arany számok voltak, nőknél pláne, mit alkottunk?Női párosban Kozákék 3., Csipesék 4., egyéniben Csipes 2., Kozák 4.
Lemaradtam valahogy, ha már volt, a 200-as szívásra emlékszem
Chargers LT
Platypus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kozák Danutánál jól számolom, hogy immár 4-szeres olimpiai bajnok, Csipes meg 3-szoros (felülmúlva a szintén többszörös olimpiai bajnok fatert/edzőt)?6szoros de ki számolja 😀
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kozák Danutánál jól számolom, hogy immár 4-szeres olimpiai bajnok, Csipes meg 3-szoros (felülmúlva a szintén többszörös olimpiai bajnok fatert/edzőt)?Kozák 6.
iktriad
több mint 4 éve
Több aranyunk nem lesz, talán 1-2 bronz beeshetWasserball talán 2 bronz...
NB2
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kozák Danutánál jól számolom, hogy immár 4-szeres olimpiai bajnok, Csipes meg 3-szoros (felülmúlva a szintén többszörös olimpiai bajnok fatert/edzőt)?6x
iktriad
több mint 4 éve
Több aranyunk nem lesz, talán 1-2 bronz beeshet
több mint 4 éve
Kozák Danutánál jól számolom, hogy immár 4-szeres olimpiai bajnok, Csipes meg 3-szoros (felülmúlva a szintén többszörös olimpiai bajnok fatert/edzőt)?
több mint 4 éve
Ööö, női kajak és ffi kajak kettes 500 on, amik szintén arany számok voltak, nőknél pláne, mit alkottunk?Lemaradtam valahogy, ha már volt, a 200-as szívásra emlékszem
több mint 4 éve
Lemaradtam...mit mondott a csávesz?jól hallottam, hogy megint elrontották és túl hamar kapcsoltak a stúdióba ahol 2 káronkodás is eldörrent ?Egy basszust hallottam én is 😊
Sixo
NB2
Draft

több mint 4 éve
jól hallottam, hogy megint elrontották és túl hamar kapcsoltak a stúdióba ahol 2 káronkodás is eldörrent ?Ők is csak emberek.
Sixo
több mint 4 éve
jól hallottam, hogy megint elrontották és túl hamar kapcsoltak a stúdióba ahol 2 káronkodás is eldörrent ?Egy basszust hallottam én is 😊
Sixo
több mint 4 éve
jól hallottam, hogy megint elrontották és túl hamar kapcsoltak a stúdióba ahol 2 káronkodás is eldörrent ?
több mint 4 éve
Azt hiszem ha csajoktól kapnék egy taslit leszállna a fejem
Draft

több mint 4 éve
Eddig Durant nyeri meg az aranyat az USA-nakMeg is kapta a 4 év 189 millás hosszabítàst a Netstől 😛
A tornát tekintve is, meg a mai meccsen is
Chargers LT
több mint 4 éve
Micsoda bimbók látszanak 😘😘😘
Draft

több mint 4 éve
Jeeee 😊 London Rio Tokió 😊
több mint 4 éve
Szép volt csajok!!! A magyar hölgyek 1. aranya Tokióban!Közben félidőben közte 5 a difi Bookeréknek.
több mint 4 éve
Tökéleteset mentek 😎
több mint 4 éve
OTTTTT VAAAAAN
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Yessssss
több mint 4 éve
Vaaaaaaaa
Draft