Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hajdu b nagggggyon jinxel
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Breaking: Deschamps levette az öltönyt!
több mint 4 éve
Fasz deschamp mbappét nem cserélte leA lényeg, hogy Pavardot hagyja fent!
peach
több mint 4 éve
Ráraktam 5 ezret, életem legédesebb bukása lenne. Köcsög csigazabálók!!!2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fasz deschamp mbappét nem cserélte le
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
még az is lehet hogy csak 4 deci 😀korso? 😀1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
briareos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Tudod, azok a csehek, akik magyarul beszélnek ... 😉Akkor... milyen szlovákok? 😅😅😅Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
Chargers LT

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
pogba akkor nem sokat fogyasztana1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
több mint 4 éve
korso? 😀1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
több mint 4 éve
Ingyen van!!!!!!🤣🤣🤣1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Akkor... milyen szlovákok? 😅😅😅Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
👀 No way did Hungary just pull off this tactic perfectly to score. Won the ball from Kanté then switched the play quickly and counter-attacked in the space behind him. Top stuff. https://t.co/2Zyzm4LNjT pic.twitter.com/z60voyWwHW
— Premier League Panel (@PremLeaguePanel) June 19, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Jó hírt hoztál, mióta baj ez?Nekem is. Majd évek múlva elmesélheted neki hogy a Fiola bácsi miatt egyszer felébredt a délutáni szunyából, csak megbocsájtja 😊Visszaaludt szerencsére, érzi hogy nem kell izgulni, már zsebben a három pont
davemayer
Ja és 5 másodperccel előbb jön nálam a kép és hang mint a szomszédéknál, úgyhogy ott se szerethetnek most 😀
r.baggio
több mint 4 éve
2000 eurócskát (forintban)2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törlik az eredményeiketHa ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nekem is. Majd évek múlva elmesélheted neki hogy a Fiola bácsi miatt egyszer felébredt a délutáni szunyából, csak megbocsájtja 😊Visszaaludt szerencsére, érzi hogy nem kell izgulni, már zsebben a három pont
davemayer
Ja és 5 másodperccel előbb jön nálam a kép és hang mint a szomszédéknál, úgyhogy ott se szerethetnek most 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
több mint 4 éve
mood pic.twitter.com/F4n7ZlhdGy
— Tiago Estêvão (@TiagoEstv) June 19, 2021

Madden hates me.
több mint 4 éve
Nagy csoda lenne ha akar még így is pont lenne ebből.De az elitet leszámítva a válogatottunk versenyképes, s ezt jó kimondani, érezni és tudni.
több mint 4 éve
Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniNa ez már jó deal
Én bizony rádupláztam
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
A meccs előtt én is megtettem a magamét, csk-ztam Kantét.

Madden hates me.
több mint 4 éve
a néger emerson után megértemNyilván lépni kellett az ügybenAbidal abszolút korrekten értékel a stúdióbanő van most bognár gyuri helyett?
Chargers LT
Sixo
Bár az MTV nem akart fekete embert, de ez van
Chargers LT
több mint 4 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniNe told túl, akkor sose jön be! I have spoken.
Én bizony rádupláztam
r.baggio