NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Anglia nyer (remélem)
több mint 3 éve
Kik nyerik? olaszokKik nyerjenek: a németeken és a franciákon kívül bárki (főleg mi)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Erdekesebb lenne egy olyan tablazat, hogy ki-kinek drukkol a magyar csapaton tul:Hajra Portugalok!
több mint 3 éve
szerintem mi nyerünk, nem is értem miért nem tippelte még senki
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Szerintem a franciák fognak nyerni, a legjobban a finneknek örülnék.
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: BelgiumKi nyerjen: Németország
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
MC12
6 359
Ki fog nyerni: Olaszország Ki nyerjen: Skócia
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
De Bruynét megműtötték, kérdéses h játszik-e az oroszok elleni meccsen, utána elvileg már bevethető.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: FranciaországKi nyerjen: Németország
több mint 3 éve
Meddig lehet tippelni a győztesre?Kickoff
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Meddig lehet tippelni a győztesre?
Madden hates me.
több mint 3 éve
én csak annyit kérek, hogy valaki intézze el, hogy Löfli vacsorájába mindig legyen hashajtó 😊
több mint 3 éve
Sziasztok!Irjatok be a Franciákra.
Köszi
több mint 3 éve
Portugália
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ilyen játék is van, a link ne tévesszen meg senkit---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A ki nyerjen részt kitörlöm a kiemelt kommentből, a végső győztesre adott tipp még módosítható annak tudatában, hogy gordon felajánlott egy jóféle vörösbort a legjobb tippelőnek (a döntő előtt megosztott elsőség esetén góltippet is kérek majd)
---
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: FranciaországKi nyerjen: Magyarország
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyszerűbb lenne ha fent lenne kékben...parancsolj! 😊
EB2020 Tippelde:
Ki fog nyerni:
Belgium: Sobri Jóska,
Dánia: fattyu
Észak-Macedónia: Stez
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon
Hollandia: Borbinho
Németország: dancogo, csebi
Olaszország: warr_b, Toto21
Spanyolország: Heisman
Ki nyerjen:
Anglia: Borbinho, Toto21, zavi27
Franciaország: gordon
Magyarország: Sobri Jóska, fattyu, MC12, csebi, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, Stez
Németország: Heisman
Skócia: dancogo, warr_b
Sobri Jóska
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 552
Ki nyerjen : DeutschlandEn megtettem.nalam ausztria es a horvatok is ki nyerjen kategoria🤣a monarchia
Ki nyer : Espana
A ki nyerjen részhez mivel mind drukkolunk Magyarországnak szerintem mindenki írjon más csapatot, mert az egyértelmű hogy ők az első számú csapatunk 😉
Heisman
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: BelgiumKi nyerjen: Anglia
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Asse tudom kik jutottak ki. Görögök kint vannak?www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=euro+2020#sie=lg;/m/0p3p7v6;2;/m/01l10v;st;fp;1;;
slowmotion
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: BelgiumKi nyerjen: En es a batyam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: a győztesKi nyerjen: senki
Madden hates me.
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska