NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mar nincsenek szerintem. Ket eve voltak, a csucsformaban levo Hazard, De Bruyne parossal. Nem tudtak nyerni, most meg az egyik serulten, a masik meg ugy megy a tornara, hogy masfel eve ertekelheto meccse nem volt. Egyedul Lukaku van jo formaban, de szerintem o sem fog tudni segiteni ezen a csapaton. Talan a legjobb negyig vagy a dontoig elmennek, de szerintem nem nyernek. Perpill nehezen tudom elkepzelni, hogy a Benzemaval kiegeszulo franciak ezt a tornat elbukjak, de ami engem illet, vilag eletemben az angoloknak szurkoltam, most sincs ez maskepp. Nyilvan a magyar az elso, de azt nem latom, hogy meglepunk mindenkit es nyerunk. XdBelgium, szerintem már érik nekik egy idejeMost vannak a csucson, most vagy soha. Kicsit olyan, mint a nemeteknek 2014ben. En birom a belgakat, egyaltalan nem leszek szomoru, ha ok nyerik, sőt.
Wester
Vrij6
több mint 3 éve
Mivel nem lehet mashogy jelezni a foci eb alatti elsodleges csapatszimpatiat (sajatjainkon kivul), ezert betettem az alairasba. Ha valaki meg hasonloan szeretne eljarni, a szinkodokat Sobri kiemelt alairasabol masoltam ki. Miutan ranyomsz a "valasz" lehetosegre, kijonnek az idezett szovegben a kodok.
több mint 3 éve
Azt szeretném, hogy a hollandok nyerjenek, de a belgák fognak 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Olaszország
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
kit szeretnék és ki fog nyerniDeutschland, Deutschlandüber alles?
briareos
empty taxi
több mint 3 éve
Deutschland, Deutschlandüber alles?
briareos
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Olaszország!
több mint 3 éve
- JC6
6 949
Skócia!!! Willam Wallaceeeeeeeeeeeee
több mint 3 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊Miért lett volna két tippem? 🙂
davemayer
Franciákat tippeltem, és a skótokat szeretném.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊Inkább nála is kivettem a korábbit. 😊
davemayer
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: AngliaKi nyerjen: Spanyolország
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Belgium, szerintem már érik nekik egy idejeMost vannak a csucson, most vagy soha. Kicsit olyan, mint a nemeteknek 2014ben. En birom a belgakat, egyaltalan nem leszek szomoru, ha ok nyerik, sőt.
Wester
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Belgium, szerintem már érik nekik egy ideje
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Hendo a pályán a románok ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
sztem a franciák nyernek, de az angoloknak szurkolok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nyilván esélytelenk, de a horvátok!
több mint 3 éve
Portugália-Wales döntőnek örülnék a legjobban (a magyar szerintem nem játszik, de wales sem túl valószínű) 😀, de"80%-ba biztos vagyok benne" hogy a franciák fognak nyerni, és akkor sem leszek szomorú.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az hogy ki nyer az törölve lett sajnos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Engem is írjatok be angilalához pls.És azt szeretném hogy a belgák nyerjenek. ( | Természetesen utánunk | )
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ki fog nyerni: AngliaKi nyerjen: mindegy csak ne a portugálok vagy a spanyolok.