Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 1 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Mar nincsenek szerintem. Ket eve voltak, a csucsformaban levo Hazard, De Bruyne parossal. Nem tudtak nyerni, most meg az egyik serulten, a masik meg ugy megy a tornara, hogy masfel eve ertekelheto meccse nem volt. Egyedul Lukaku van jo formaban, de szerintem o sem fog tudni segiteni ezen a csapaton. Talan a legjobb negyig vagy a dontoig elmennek, de szerintem nem nyernek. Perpill nehezen tudom elkepzelni, hogy a Benzemaval kiegeszulo franciak ezt a tornat elbukjak, de ami engem illet, vilag eletemben az angoloknak szurkoltam, most sincs ez maskepp. Nyilvan a magyar az elso, de azt nem latom, hogy meglepunk mindenkit es nyerunk. XdBelgium, szerintem már érik nekik egy idejeMost vannak a csucson, most vagy soha. Kicsit olyan, mint a nemeteknek 2014ben. En birom a belgakat, egyaltalan nem leszek szomoru, ha ok nyerik, sőt.
Wester
Vrij6

több mint 1 éve
Mivel nem lehet mashogy jelezni a foci eb alatti elsodleges csapatszimpatiat (sajatjainkon kivul), ezert betettem az alairasba. Ha valaki meg hasonloan szeretne eljarni, a szinkodokat Sobri kiemelt alairasabol masoltam ki. Miutan ranyomsz a "valasz" lehetosegre, kijonnek az idezett szovegben a kodok.
több mint 1 éve
Azt szeretném, hogy a hollandok nyerjenek, de a belgák fognak 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Olaszország

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
kit szeretnék és ki fog nyerniDeutschland, Deutschlandüber alles?
briareos
empty taxi

több mint 1 éve
Olaszország!
több mint 1 éve
Skócia!!! Willam Wallaceeeeeeeeeeeee
több mint 1 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊Miért lett volna két tippem? 🙂
davemayer
Franciákat tippeltem, és a skótokat szeretném.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊Inkább nála is kivettem a korábbit. 😊
davemayer

több mint 1 éve
Ki fog nyerni: AngliaKi nyerjen: Spanyolország

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!
több mint 1 éve
Warr_b-nek 2 tippje is lehet? Akkor írjátok be nekem is az angolokat pluszban, hátha 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Belgium, szerintem már érik nekik egy idejeMost vannak a csucson, most vagy soha. Kicsit olyan, mint a nemeteknek 2014ben. En birom a belgakat, egyaltalan nem leszek szomoru, ha ok nyerik, sőt.
Wester
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
több mint 1 éve
Belgium, szerintem már érik nekik egy ideje
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Hendo a pályán a románok ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota, Andre Cisco, Earnest Jones, Emmanuel Sanders
Soccer : Arsenal, Levante, Millwall, Lazio, National Teams : HUN, GER, (ESP), Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Immobile
NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis] / NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez (és igazából mindenki más)
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket

több mint 1 éve
sztem a franciák nyernek, de az angoloknak szurkolok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nyilván esélytelenk, de a horvátok!
több mint 1 éve
Portugália-Wales döntőnek örülnék a legjobban (a magyar szerintem nem játszik, de wales sem túl valószínű) 😀, de"80%-ba biztos vagyok benne" hogy a franciák fognak nyerni, és akkor sem leszek szomorú.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Drew Lock, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az hogy ki nyer az törölve lett sajnos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota, Andre Cisco, Earnest Jones, Emmanuel Sanders
Soccer : Arsenal, Levante, Millwall, Lazio, National Teams : HUN, GER, (ESP), Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Immobile
NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis] / NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez (és igazából mindenki más)
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket

több mint 1 éve
Engem is írjatok be angilalához pls.És azt szeretném hogy a belgák nyerjenek. ( | Természetesen utánunk | )
több mint 1 éve
Ki fog nyerni: AngliaKi nyerjen: mindegy csak ne a portugálok vagy a spanyolok.