NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
46
6
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 323
A finnektől várok egy meglepetés nyolcaddöntőt, a németektől pedig azt, hogy rajtunk kívül senkit nem győznek le.
több mint 3 éve
Dánok lesznek a meglepik, a franciák meg a negatív meglepetés
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Pozitív: Szerzünk pontotNegatív: Szokásos francia meltdown az előző siker után
több mint 3 éve
skótok fognak egyáltalán gólt lőni? 😊kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmpozitív irányba sztem a skótok
deyell
negatívba meg hollandia
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmnálam pozitív dánok esetleg hollandok
deyell
negatívum: a horvátok hamar kiesnek, ha pesszimista vagyok akkor a németeket is ide veszem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ők hogy tudnak a semminél kevesebbet teljesíteni? 😀negatív értelemben a lengyelekre tippelnék.kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmpozitív irányba sztem a skótok
deyell
negatívba meg hollandia
Negritis
deyell
vagy van aki vár tőlük bármit?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szerintem a svédek és a dánok lesznek a meglepetés pozitívan, az olaszokkal szembe nem tudom kinek mi az elvárása, de ők is szerintem túl fognak teljesíteniNegatív irányba az angolok.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmwales+török nagyot fog menni!
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
pozitív: Ukrajna legjobb 4-ig megy, de legalább csoportelső lesznegatív: Belgium kiesik a legjobb 16 között
több mint 3 éve
deyell
11 702
negatív értelemben a lengyelekre tippelnék.kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmpozitív irányba sztem a skótok
deyell
negatívba meg hollandia
Negritis
choose life
több mint 3 éve
kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàmpozitív irányba sztem a skótok
deyell
negatívba meg hollandia
több mint 3 éve
deyell
11 702
kire tippelnétek, mint a torna meglepetéscsapata? Svájcon kívül persze. én a dánokat mondanàm
choose life
több mint 3 éve
Most pont nem, de amúgy igazamúgy ez érdekes mert régen én simán szurkoltam a spanyoloknak vagy az olaszoknak is ha nem az angolokkal játszottakEgye fene tippelek ide egy végső Franciaországot, de őszintén nem tudok (az underdogok kívételével) senkinek drukkolni :/ Ezek a nagy tornák sem a régiek már 😀Boomer felfogás, de igaz.....😊
Drip
csi77
ma már kb angolok meg underdog
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
amúgy ez érdekes mert régen én simán szurkoltam a spanyoloknak vagy az olaszoknak is ha nem az angolokkal játszottakEgye fene tippelek ide egy végső Franciaországot, de őszintén nem tudok (az underdogok kívételével) senkinek drukkolni :/ Ezek a nagy tornák sem a régiek már 😀Boomer felfogás, de igaz.....😊
Drip
csi77
ma már kb angolok meg underdog
több mint 3 éve
Egye fene tippelek ide egy végső Franciaországot, de őszintén nem tudok (az underdogok kívételével) senkinek drukkolni :/ Ezek a nagy tornák sem a régiek már 😀Boomer felfogás, de igaz.....😊
Drip
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
de az első meccs kezdő sípszója vagy az adott meccsé? 😀mondjuk a tipper.io-ban az is érdekelne hogy holnap első meccsig kell az összeset leadni1 perccel a kezdősípszó előttig lehet leadni a tippeket elméletileg.
vagy minden meccs előtt van időnk az adott meccsre leadni
Negritis
Hanni
ahogy nézegettem a szabályzatot az utóbbi, de mégis 😀
több mint 3 éve
mondjuk a tipper.io-ban az is érdekelne hogy holnap első meccsig kell az összeset leadni1 perccel a kezdősípszó előttig lehet leadni a tippeket elméletileg.
vagy minden meccs előtt van időnk az adott meccsre leadni
Negritis
több mint 3 éve
mondjuk a tipper.io-ban az is érdekelne hogy holnap első meccsig kell az összeset leadnivagy minden meccs előtt van időnk az adott meccsre leadni
több mint 3 éve
a tipper játékban végül kell /lehet végső győztest tippelni?tegnap nekem csak eredményeket dobott ki...
több mint 3 éve
Na petry zsolt az m4 szakertoje lesz.szürpríz
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Egye fene tippelek ide egy végső Franciaországot, de őszintén nem tudok (az underdogok kívételével) senkinek drukkolni :/ Ezek a nagy tornák sem a régiek már 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Na petry zsolt az m4 szakertoje lesz.
több mint 3 éve
Heil Hitlerre kartlendíteni elítélendő, szélsőjobbos, náci dolog.Holott az eredete egy ideológiai tartalomtól mentes tiszteletadás volt.
De átaktuálpolitizálódott, így nem való a sportpályákra.
A BLM miatt letérdelni elítélendő, szélsőbalos, rasszista dolog.
Holott eredetileg egy rasszizmusellenes tiszteletadásnak indult.
De átaktuálpolitizálódott, így nem való a sportpályákra.
Ez a két szélsőség.
És középen van az állva, vagy szívre tett kézzel himnuszhallgatás, ami se ez, se az.
Nem a letérdelés és az állás a két véglet, utóbbi az arany középút.
Kifütyülni, megtapsolni meg mindhármat lehet, mindenkinek kedve és vérmérséklete szerint.
több mint 3 éve
Ne haragudj de ez a hasonlatod nettó hülyeség. Avagy csak azért fogadjuk el hogy ez így van mert haladni kell a korral? Ugyanmár.Valtoznak az idok..de vannak akik leragadnak es keptelen felvenni a tempot es ebbol fakadoan nem is sikerul tul befogadonak lenni. Van aki a technikai dolgokkal van igy, van aki a tarsadalmi kerdesekben bekovetkezett valtozasokkal.Csodás. Ezek szerint 2020 előtt szartak a színesbőrű csapattársaikra?Ez szerintem sok válogatottnál nem csak a BLM-mel mutatott szimpátia kifejezése, hanem szolidaritás/szimpátia is a színesbőrű csapattársakkal. Hiszen szinte minden válogatott keretében vannak már nem hófehér spílerek.Az a baj, hogy eddig is volt és ezután is lesz rasszizmus, és ezen egy futballmeccsen való térdelés nem nagyon segít. Ez nem magyar v nem magyar vita, hanem majomkodás. Mert a nyugat kitalálta, nekünk is kell? Közben meg a burkolt rasszizmus ugyanúgy minden képmutató, térdeplős országban jelen van, csak hát jobb a kamerák előtt megmutatni, mint ami igazán mögötte van..Rasszizmus es kirekesztes elleni megnyilvanulas..de mi magyarok nem terdelunk szinesboruek es mas etnikum elott, mert mi vagyunk a kibaszott vilag kozepe egy uj arja nep kb. Es rengeteg ismerosom facebookon ezt harsogja..mert fogalmuk nincs a vilagrol, csak a szegeny magyart mindenki lenezi, bantja, igaba hajtja.de miért kell térdelni avagy miért nem kell ?Mi ez a "nem térdelős "cucc most ?Megmondtuk előre hogy nem lesz térdelősdi a meccsek előtt, nehogy meglepje a fejlett nyugatot.
Janek
davemayer
Janek
topin
#JC6
dancogo
#JC6
Gondolom er okostelorol meccset nezni, bar 2000ben nem lehetett. Kb ennyi ertelme van ennek a kerdesednek..
topin
Meg kell nézni hogy miből és mikor indult el ez a térdelősdi, aztán meg kell vizsgálni hogy ez minket mennyiben érint. Na ezért nem térdelünk, ez nem a szolidaritásról szól, az azelőtt is megvolt.
A kifütyüléssel én sem értek egyet hiszen illene tolerálni ha valakinek van leróni való "bűne", aki akar térdeljen nyugodtan,semmi közünk hozzá, nekem ezért érthetetlen is hogy miért kellett fütyülni őket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal