Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
én se látom gépen se...dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
M4-en megy egy nosztalgiás beszélgetés a 16-os EB-ről!
több mint 4 éve
Elbeszéltek egymás mellett.én létrehoztam családi csoportot is, de ott sem látom.Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
ulpianus
csebi
Van ennek a topiknak a tippjátéka és a belinkelt tipper.io játék.
Utóbbiban én sem látom, hogy hol lehet végső győztesre és gólkirályra fogadni.
több mint 4 éve
én létrehoztam családi csoportot is, de ott sem látom.Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
ulpianus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
én tippelek egy Oroszországot végső győztesnek
több mint 4 éve
Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Gépen látom

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ok,köszi.itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?Kickoff-al zárul...
Jan
nagir
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
több mint 4 éve
itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?Kickoff-al zárul...
Jan

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
én gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Még a 16-os EB-n számoltam ki a céges tippversenyben, hogy ha valaki minden meccsre 1-0-t tippelt volna, simàn nyer 😆Én azt mondjuk nem igazán kedvelem ilyen tippjátékoknál, hogy valaki végigtippeli ügyesen, aztán a végén meg valaki kap +25öt pl. és megnyeri hátulról mondjuk csak mert betippelt egy végső nyertest.köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
mondjuk azt nem tudom, hogy a végső győztest hol kell tippelni, azért is jár jó sok pluszpont 😀
Löfli
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Legfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla

több mint 4 éve
Legfölül van.Győztes, gólkirály

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Én azt mondjuk nem igazán kedvelem ilyen tippjátékoknál, hogy valaki végigtippeli ügyesen, aztán a végén meg valaki kap +25öt pl. és megnyeri hátulról mondjuk csak mert betippelt egy végső nyertest.köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
mondjuk azt nem tudom, hogy a végső győztest hol kell tippelni, azért is jár jó sok pluszpont 😀
Löfli
több mint 4 éve
Az úttörő ahol tud, segít 😆köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
Löfli
Legyünk minél többen.
Végső győztest nem látom én se, nem lehet, hogy a csoport kreálásánál lehetett beállítani?

több mint 4 éve
köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Elég naponta, nem kell előre az egészet.elég a meccsek előtt tippelni, vagy most írjuk be a teljes tornát?Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
elég a meccsek előtt tippelni, vagy most írjuk be a teljes tornát?Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
köszi, így sikerültAz eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
több mint 4 éve
Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi

több mint 4 éve
tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
több mint 4 éve
Nyugat-Bulgária?2004 - Görögök, 2008, 2012 - Spanyolok, 2016 - PortugálokEzek után nyilvánvaló, hogy kinek a tippje fog ülni (nem, nem az olaszokra tett)
Személyes ízlés/vélemény: Ezt a délies, mediterrános cuccot valaki igazán megtörhetné. 😀
Vrij6
r.baggio
több mint 4 éve
Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27