NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez a kezdő sípszó előtti térdeléses dolog komolyan lesz az EB-n is? Nemá.van akinél lesz, van akinél nem
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey
18 722
Ez a kezdő sípszó előtti térdeléses dolog komolyan lesz az EB-n is? Nemá.
több mint 3 éve
Egye fene beszállok Heisman mellé, úgy látom van még hely. 😛 Bár nem ez a legszimpatikusabb spanyol csapat, pláne ahogy Luis és a szövetség kezelte a kapitányi helyzetet, de nyerjenek ők 😊Ahol épp nincs Mexikó, a spanyoloknak drukkolok, de én még akkor se lepődnék meg, ha most a csoportból se jutnának tovább
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kuba Blachikowsky. Amúgy állítólag folyamatosan cirkusz volt csapaton belül, ment a klikkesedés, talán az előző eb-n bukott ki, többek között, hogy a csapat x része kurvázni járt az edzőtáborbanA lengyelek nekem mindig olyan színtelen-szagtalan, kicsit karakter nélküli csapat volt (amennyire én követtem tornákon őket 2002 óta. De ezek az én személyes benyomásaim 😊 ).amikor berobbant Lewa + Krychowiak meg még valami védő a Dortmundból, akkor egész pofás csapat voltak, de ennyi.
Én örülnék, ha nekik kifutna most valami, de túl sok papíron és a gyakorlatban is jobb válogatott van most kint, tehát ez meglepne. Lewa meg akármekkora klasszis, egyedül nem csinál nyarat ő se. Cáfoljanak rám. 😀
Vrij6
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Egye fene beszállok Heisman mellé, úgy látom van még hely. 😛 Bár nem ez a legszimpatikusabb spanyol csapat, pláne ahogy Luis és a szövetség kezelte a kapitányi helyzetet, de nyerjenek ők 😊
több mint 3 éve
A lengyelek nekem mindig olyan színtelen-szagtalan, kicsit karakter nélküli csapat volt (amennyire én követtem tornákon őket 2002 óta. De ezek az én személyes benyomásaim 😊 ).amikor berobbant Lewa + Krychowiak meg még valami védő a Dortmundból, akkor egész pofás csapat voltak, de ennyi.
Én örülnék, ha nekik kifutna most valami, de túl sok papíron és a gyakorlatban is jobb válogatott van most kint, tehát ez meglepne. Lewa meg akármekkora klasszis, egyedül nem csinál nyarat ő se. Cáfoljanak rám. 😀
Vrij6
több mint 3 éve
Ezek mindig nagyon mókásak 😀 www.uefa.com/uefaeuro-2020/news/0269-1266a0c55a8b-5c82944a95dd-1000--say-the-players-names-properly/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Jó összeállítás, röviden összefoglalva, tét nélküli meccsen nyugodtan lehet rájuk fogadni 😀Jaja.A 2000-es években volt nekik egy ilyen "elsőként jutnak ki, elsőként utaznak haza" sorozatuk, talán 3 nagy tornán is eljátszották.Tök mindegy, ki játszik a lengyeleknél, meg mennyire simán jutottak ki, magát a tornát úgyis elbalfaszkodják mindig 😀Nem értünk egyet, Miliknek nagyon jó ballába van, fejjel sem veszélytelen, nem mellesleg képes Lewa mellől és mögüle is indulni.Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
Heisman
empty taxi
warr_b
Kampman
2002-es VB: csoportgyőztesként simán kijutnak (ukránok, norvégok, Wales előtt), a VB-n csoportutolsók, kikapnak Dél-Koreától és a portugáloktól (gólt sem rúgnak), Usát mondjuk megverik.
2006-os VB: könnyedén kijutnak egy ponttal az angolok mögött (8gy, 2v, az osztrák, észak-ír, walesi triót előzve), majd a tornán kikapnak Ecuadortól és a németektől, megintcsak gólt sem lőve, majd a zárófordulóban már tét nélküli meccsen megverik Costa Ricát.
2008-as EB: könnyedén kijutnak (asszem az első EB-jük volt?) csoportgyőztesként a portugálokat, szerbeket, finneket, belgákat előzve, majd az EB-n csoportutolsók, szokás szerint a németektől kikapnak, osztrákokkal egy iksz, majd a horvátoktól is zakó, összessen egy gólt lőnek
2012-es EB-n ugye társ-házigazdátk, így nem kell selejtezniük, de megint csoportutolsók, iksz a görögök és az oroszok ellen, majd vereség a csehektől.
A 2016-os EB-n végre továbbmentek a csoportból, majd Svájcot is búcsúztatták 11-esekkel, aztán a portugáloktól ők kaptak ki büntetőkkel.
A 2018-as VB-n meg a szokásos csoportutolsó hely 😊 Zakó Szenegál és Kolumbia ellen, majd a japánokat azért megverték.
warr_b
Egyébként szimpatikusak meg minden, de tényleg alulteljesítenek szinte mindig.
több mint 3 éve
A lengyelek nekem mindig olyan színtelen-szagtalan, kicsit karakter nélküli csapat volt (amennyire én követtem tornákon őket 2002 óta. De ezek az én személyes benyomásaim 😊 ). Én örülnék, ha nekik kifutna most valami, de túl sok papíron és a gyakorlatban is jobb válogatott van most kint, tehát ez meglepne. Lewa meg akármekkora klasszis, egyedül nem csinál nyarat ő se. Cáfoljanak rám. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Jaja.A 2000-es években volt nekik egy ilyen "elsőként jutnak ki, elsőként utaznak haza" sorozatuk, talán 3 nagy tornán is eljátszották.Tök mindegy, ki játszik a lengyeleknél, meg mennyire simán jutottak ki, magát a tornát úgyis elbalfaszkodják mindig 😀Nem értünk egyet, Miliknek nagyon jó ballába van, fejjel sem veszélytelen, nem mellesleg képes Lewa mellől és mögüle is indulni.Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
Heisman
empty taxi
warr_b
Kampman
2002-es VB: csoportgyőztesként simán kijutnak (ukránok, norvégok, Wales előtt), a VB-n csoportutolsók, kikapnak Dél-Koreától és a portugáloktól (gólt sem rúgnak), Usát mondjuk megverik.
2006-os VB: könnyedén kijutnak egy ponttal az angolok mögött (8gy, 2v, az osztrák, észak-ír, walesi triót előzve), majd a tornán kikapnak Ecuadortól és a németektől, megintcsak gólt sem lőve, majd a zárófordulóban már tét nélküli meccsen megverik Costa Ricát.
2008-as EB: könnyedén kijutnak (asszem az első EB-jük volt?) csoportgyőztesként a portugálokat, szerbeket, finneket, belgákat előzve, majd az EB-n csoportutolsók, szokás szerint a németektől kikapnak, osztrákokkal egy iksz, majd a horvátoktól is zakó, összessen egy gólt lőnek
2012-es EB-n ugye társ-házigazdátk, így nem kell selejtezniük, de megint csoportutolsók, iksz a görögök és az oroszok ellen, majd vereség a csehektől.
A 2016-os EB-n végre továbbmentek a csoportból, majd Svájcot is búcsúztatták 11-esekkel, aztán a portugáloktól ők kaptak ki büntetőkkel.
A 2018-as VB-n meg a szokásos csoportutolsó hely 😊 Zakó Szenegál és Kolumbia ellen, majd a japánokat azért megverték.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A 2000-es években volt nekik egy ilyen "elsőként jutnak ki, elsőként utaznak haza" sorozatuk, talán 3 nagy tornán is eljátszották.Tök mindegy, ki játszik a lengyeleknél, meg mennyire simán jutottak ki, magát a tornát úgyis elbalfaszkodják mindig 😀Nem értünk egyet, Miliknek nagyon jó ballába van, fejjel sem veszélytelen, nem mellesleg képes Lewa mellől és mögüle is indulni.Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
Heisman
empty taxi
warr_b
több mint 3 éve
Tök mindegy, ki játszik a lengyeleknél, meg mennyire simán jutottak ki, magát a tornát úgyis elbalfaszkodják mindig 😀Nem értünk egyet, Miliknek nagyon jó ballába van, fejjel sem veszélytelen, nem mellesleg képes Lewa mellől és mögüle is indulni.Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
Heisman
empty taxi
több mint 3 éve
Nem értünk egyet, Miliknek nagyon jó ballába van, fejjel sem veszélytelen, nem mellesleg képes Lewa mellől és mögüle is indulni.Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
Heisman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/Milik az aki a németek ellen 16-ban orral próbált gólt szerezni. Nem nagy veszteség 😀
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nincs Milik és Piatek, így egyedül Lewával elől fognak rohamozni a lengyelek: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/08/lengyel-valogatott-arkadiusz-milik-serules-foci-eb/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ma hivatalosan bejelentve :Coady angol válogatott, wtf... amikor még a legsötétebb időszakban sem fért a Liverpool keretébe 😀
TAA helyét Ben White veszi át az angoloknál (Ward-Prowse kihagyása hatalmas hiba, és Whitenak Coady helyét kellett volna átvennie)
Az olaszoknál Sensi helyett Matteo Pessina (Atalanta) lesz.
Spanyol meg csak 24 embert visznek… Busquetset is cserélniük kell az már biztos, többieket nem tudjuk. A Marcaban olvastam hogy Albiol, Rodrigo, Fornals, Soler és Brain Méndez a csapattal van. Alapból Braisnak ott lenne a helye, Iago Aspasnak is, valamint csak hogy hazabeszéljek, Moralesnek is a Levantebol.
Ha tippelni kell Busquets helyett Brais lesz a befutó (akinek amúgy jobb szezonja volt), de 2 helyet luxus kihagyni
A portugálok mind negatívra teszteltek közben.
(Forrás mind a Marcatól)
Heisman
több mint 3 éve
Franciák nagyon egyben vannak, de 5 éve is egyben voltak a németek és mégsem nyertek, nem mindig jön a papírforma.A meglepetésfaktor meg úgyis bejátszik. Kifoghatnak ők is éppen mondjuk az elődöntőben ritka szar napot.
Emellett a portugálok a címvédők, és jobb csapatuk van mint legutóbb 😀, a németek meg mindig minden világversenyen esélyesek.
Az angolokat sosem szerettem, de ez a keret elég erősnek tűnik, a VB-n is nagyot mentek, és talán most még jobbak, a belgákat sem írnám le, bár szerintem a kulcsembereik egytől egyik chokerek, és gyengültek is a VB-hez képest.
Ha bárki más nyerne a felsoroltakon kívül meglepődnék.
eaglesmcnabb
Arról nem is beszélve, hogy mondjuk mi van akkor, ha mondjuk a negyeddöntő előtti napon lesz valaki pozitív véletlenül. Nem kívánok ilyet senkinek, jó lenne minimálisra szorítani ezt, reméljük sikerül. Remélem nem trollkodik bele a vírus a tornába.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Franciák nagyon egyben vannak, de 5 éve is egyben voltak a németek és mégsem nyertek, nem mindig jön a papírforma. Emellett a portugálok a címvédők, és jobb csapatuk van mint legutóbb 😀, a németek meg mindig minden világversenyen esélyesek.
Az angolokat sosem szerettem, de ez a keret elég erősnek tűnik, a VB-n is nagyot mentek, és talán most még jobbak, a belgákat sem írnám le, bár szerintem a kulcsembereik egytől egyik chokerek, és gyengültek is a VB-hez képest.
Ha bárki más nyerne a felsoroltakon kívül meglepődnék.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Aki igazi drukker, az úgyis a kedvenc csapatát látja végső győztesnek (a magyarokon kívül), aki meg számításból tippel, az így járt, max a végén egy üveg vörösborral vigasztalódik 😊Ha a franciák nyernek, akkor mindenkinek jut egy felesnyi vörösbor. Meg ne ártson. 😊
r.baggio
több mint 3 éve
Ki fog nyerni: németek (remélem legalább a csoportkörből továbbjutnak)Ki nyerjen: A ROSSI MÁGIA!!!
több mint 3 éve
Nagyon. Én sem birom őket, de jobbnak tűnnek mindenkinél szvsz.Ennyire egyben lennének a Franciák?Aki igazi drukker, az úgyis a kedvenc csapatát látja végső győztesnek (a magyarokon kívül), aki meg számításból tippel, az így járt, max a végén egy üveg vörösborral vigasztalódik 😊Na szép 😆
r.baggio
Én utálom a franciákat, de sajnos őket látom a legnagyobb esélyesnek.
warr_b
Olasz meccseken kívül semmit se láttam!
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ma hivatalosan bejelentve :TAA helyét Ben White veszi át az angoloknál (Ward-Prowse kihagyása hatalmas hiba, és Whitenak Coady helyét kellett volna átvennie)
Az olaszoknál Sensi helyett Matteo Pessina (Atalanta) lesz.
Spanyol meg csak 24 embert visznek… Busquetset is cserélniük kell az már biztos, többieket nem tudjuk. A Marcaban olvastam hogy Albiol, Rodrigo, Fornals, Soler és Brain Méndez a csapattal van. Alapból Braisnak ott lenne a helye, Iago Aspasnak is, valamint csak hogy hazabeszéljek, Moralesnek is a Levantebol.
Ha tippelni kell Busquets helyett Brais lesz a befutó (akinek amúgy jobb szezonja volt), de 2 helyet luxus kihagyni
A portugálok mind negatívra teszteltek közben.
(Forrás mind a Marcatól)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ennyire egyben lennének a Franciák?Aki igazi drukker, az úgyis a kedvenc csapatát látja végső győztesnek (a magyarokon kívül), aki meg számításból tippel, az így járt, max a végén egy üveg vörösborral vigasztalódik 😊Na szép 😆
r.baggio
warr_b
Olasz meccseken kívül semmit se láttam!
több mint 3 éve
Aki igazi drukker, az úgyis a kedvenc csapatát látja végső győztesnek (a magyarokon kívül), aki meg számításból tippel, az így járt, max a végén egy üveg vörösborral vigasztalódik 😊Na szép 😆
r.baggio
több mint 3 éve
Aki igazi drukker, az úgyis a kedvenc csapatát látja végső győztesnek (a magyarokon kívül), aki meg számításból tippel, az így járt, max a végén egy üveg vörösborral vigasztalódik 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal