Soccer VB 2022
🚨 Fernando Santos was deeply unimpressed with Cristiano Ronaldo’s behaviour as he left the pitch when he was substituted against South Korea.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 6, 2022
The Portugal head coach refused to confirm if Ronaldo would start and be captain tonight.
✍️ @guardian_sport pic.twitter.com/P756ak8MLA
- Szerintem Franciaország
This Sol Campbell World Cup round of 16 prediction will never be defeated. 😭🤣
🎥 @footballdaily pic.twitter.com/ptF22VXUkQ
Eni Aluko: ‘Richarlison has 19 goals in 40 games, you do the math that’s a goal a game’ pic.twitter.com/szZpAi5Cpb
— Sunday League (@SundayShoutsFC) December 6, 2022
🚨 Samuel Eto'o attacked a young man last night after the match between Brazil and South Korea. 😳
🎥 @partidazocope
pic.twitter.com/P5ijQ4ZD41
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
Tudtam bazdmeg, hogy a ket szelso lehozza a clean sheetet, lecserelik es most kapnak majd. FaszaÍgy legalább tudsz/tudtok egy pontos embert cserélni. Nekem bezzeg mindenki 4 pontot csinált, így most nem tudom mi lesz Olmoval/Ziyech-csel..
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Mondjuk azért egy Bellator gálát megnéznék: Urban vs Keaneigaza van roy keane-nek, ki kéne zárni a brazilokat amiért táncolnak a góljaik után ,ez nagyon disrespectful, hát mit képzelnek ők magukról, hogy ők a szamba országa ?Roy Keane az egyik legirritálóbb alak, akit valaha a futball közelében láttam.
Sixo
Urbán Flórit, Véber Györgyöt vagy akár a kaszinóst is szívesebben hallgatnám a fociról beszélni.
Kampman
3 Juvés volt a meccsen, nem is kérdés. Amúgy annak is a felét ha láttam.A balkáni derbit nézted?Jogos, azt a meccset nem láttam.Kamerun ellen Ederson védett, szerintem is csak annyi volt benne hogy mindenki lépjen pályára a vbn a keretből,és erre ez a meccs ilyen állásnál tökéletesAkkor Ederson ezek szerint fog ? Vagy Rodrygo nem játszott volna pedig eddig első csere volt kb ?Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Lol, kapuscsere, wtf. Nyilván Allison hibája volt 😀
Igor
eaglesmcnabb
Sixo
kapitnono
Sixo
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
A kankó megteszi hatásátRonaldo úgy néz ki, mintha a többieket, akik nincsenek itt, már megette volna 😊Rivaldo viszont borzasztóan öregnek néz ki, miközben nem ő a legidősebb abból a négyesből.
Klaci79
Kampman
A balkáni derbit nézted?Jogos, azt a meccset nem láttam.Kamerun ellen Ederson védett, szerintem is csak annyi volt benne hogy mindenki lépjen pályára a vbn a keretből,és erre ez a meccs ilyen állásnál tökéletesAkkor Ederson ezek szerint fog ? Vagy Rodrygo nem játszott volna pedig eddig első csere volt kb ?Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Igor
eaglesmcnabb
Sixo
kapitnono
Sixo
🚨 Portugal manager Fernando Santos is angry with Cristiano Ronaldo, he could lose the captaincy pic.twitter.com/toKNTb3JJK
— SPORTbible (@sportbible) December 5, 2022
DANI ALVES MILYEN GGGGGGGGGGmozdulatbelőtte? nem
Sixo
tehát béna
Jogos, azt a meccset nem láttam.Kamerun ellen Ederson védett, szerintem is csak annyi volt benne hogy mindenki lépjen pályára a vbn a keretből,és erre ez a meccs ilyen állásnál tökéletesAkkor Ederson ezek szerint fog ? Vagy Rodrygo nem játszott volna pedig eddig első csere volt kb ?Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Igor
eaglesmcnabb
Sixo
kapitnono
Kamerun ellen Ederson védett, szerintem is csak annyi volt benne hogy mindenki lépjen pályára a vbn a keretből,és erre ez a meccs ilyen állásnál tökéletesAkkor Ederson ezek szerint fog ? Vagy Rodrygo nem játszott volna pedig eddig első csere volt kb ?Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Igor
eaglesmcnabb
Sixo
Értem én.. de ettől még csak vicces volt, 1 perccel a kapott gól után lehozni 😊rossz volt az időzítés, valóban
Igor
Akkor Ederson ezek szerint fog ? Vagy Rodrygo nem játszott volna pedig eddig első csere volt kb ?Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.így is, úgy is lehozták volna.
Igor
Az nagy kérdés, h a brazil védelem ennyire sebezhető, vagy csak elengedték ezt a meccset... de Dél-Korea azért szépet játszott, és megpróbálták amit lehetett.Nem, de ha most nem csereli be, akkor valszeg a csávo nem jatszik a vb-n.
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
Kapuscsere, wtf?így már tényleg mindenki játszott a vébén
warr_b