Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Lehet nem mindenkinek jön be a trash reality műfaj 😮vasas-honvéd van, erre a srácok teljesen szétoffolják mindenféle biszibaszi vb-velminden, ami foci vb, lesz majd tipper.io, ki nyer? ki nyerjen? kérdések, minden ami kellilyen hamar? hova sietünk?
Löfli
slowmotion
NB2
több mint 2 éve
Fura az egész, máskor annyira pontosan látszik a keretek alapján, hogy ki az, aki a legkomplettebb, legmélyebb.Keretek ismeretében könnyű! 😀
Most jönnek ki a keretek, és még a nagy topcsapatok is tele vannak lyukakkal.
Tony Adams
Én alig ismerek valakit...
De néhány meccset biztos megnézek majd.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Hajrá Skócia, Írország, DR Kongó, Paraguay, Új-Zéland
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 552
Ja és fura, a svájciak 4 kapust neveztek, tudja valaki esetleg hogy miért?veszkapus.
Tony Adams
jo a kapuban es jo a mezonyben
.
nem tudom
több mint 2 éve
Ja és fura, a svájciak 4 kapust neveztek, tudja valaki esetleg hogy miért?
több mint 2 éve
Fura az egész, máskor annyira pontosan látszik a keretek alapján, hogy ki az, aki a legkomplettebb, legmélyebb.Most jönnek ki a keretek, és még a nagy topcsapatok is tele vannak lyukakkal.
több mint 2 éve
sztem a belgák behúzzák végreamúgy ha lesz vmi tippjáték (predictor) akkor ne titkoljátok, amiket eddig találtama zok szarok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
vasas-honvéd van, erre a srácok teljesen szétoffolják mindenféle biszibaszi vb-velminden, ami foci vb, lesz majd tipper.io, ki nyer? ki nyerjen? kérdések, minden ami kellilyen hamar? hova sietünk?
Löfli
slowmotion
több mint 2 éve
Én még mindig CR7 bandájával leszek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
minden, ami foci vb, lesz majd tipper.io, ki nyer? ki nyerjen? kérdések, minden ami kellilyen hamar? hova sietünk?
Löfli
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
minden, ami foci vb, lesz majd tipper.io, ki nyer? ki nyerjen? kérdések, minden ami kell