NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
133
11
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
65
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
28
7
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
11
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Soccer VB 2022
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-berkesi-judit-visszater-az-m4-sport-kepernyojere-2923505
H itt tel van.szoval szepen nyugodtan lehet nezni otthon sotetben😀a rezsi meg no de ez mas kerdes
Timber miert elozi de Ligtet? nekem nagyon tetszett ahogy a BMben jatszott iden.Botman és Flekken nélkül :/Flekken a hollandok legjobb kapusa jelenleg, de még Cilesssen is jobb lett volna, mint Pasveer. Bijlowon fog állni vagy bukni a dolog, Noppert a tizenegyeseknél kaphat szerepet. a másik ami érthetetlen az Noa Lang. amellett hogy nem volt jó szezonja, sérülésből jön vissza, még a mentalitása / öltözői jelenléte is kifogásolható. Danjuma meg Malen jobb lett volna értelemszerűen, de Weghorst meg Janssen helyett is. Botman hiánya még tűrhető, CB poszton tömve vannak jó játékosokkal, ő amúgy sem igazán system fit. a támadókkal lehet inkább probléma, vagy nincsenek formában, vagy sérülésből jöttek vissza, vagy egyszerűen nem elég jók. Gakpónak kellene villantania. érdekes lesz mindenesetre, eddig mindig mióta követem őket a támadószekció volt a jó, a védelem nem annyira, most fordítva lesz.
braxa88
i.imgur.com/IesfQn6.png
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Xavi Simons lolGravenbrechnek a VBbe kerult, hogy Nagelsmann nem jatszatta, sajnalom, de vhogy a csapatvedekezest lerontotta elegge a BM meccseken ...
Official. Netherland squad for 2022 World Cup. 🚨🇳🇱 #WorldCup2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 11, 2022
Brobbey, Gravenberch and Botman have been left out. pic.twitter.com/9zrSP98v4Q
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
elvileg Gundogan-Kimmich lesz alap kezdo paros, aztan meglatjuk, hogyan muzsikalnak, es meglepodnek ha Fullkrug alapbol kezdo lenne, inkabb egy Muller, Musiala, Gnabry, Havertz negyes elol, es Adeyami melegit folyamatosan.szerintem Füllkrug meccseket fog kapni.egyébként ami miatt a németeket nem írnám le az azért van, mert ott a keret motorját ( Középpálya) a Bayern adja, ahol ismerik egymást a játékosok és Flick is ismeri öket. Szerintem a németek Top 4 lesznek legalább. De akár egyik döntös csapatnak is megtippelném öket. Erösen attól függ majd az egész, hogy Füllkrug és Moukoko milyen hatékonyak lesznek elöl.abban 10-20 percben amit ketten összesen kapnak a tornán?
Toto21
(bár az 5 cserelehetőség miatt lehet lesz az 30 perc is)
😛
braxa88
Neuer - Süle, Schlotterbeck, Rüdiger, Raum - Kimmich, Goretzka - Musiala, Havertz, Gnabry - Füllkrug csapattal állnék ki. Müller, Gündogan, Sané meg minden meccsen kb fix csereként jönne be.
Toto21
Botman és Flekken nélkül :/Flekken a hollandok legjobb kapusa jelenleg, de még Cilesssen is jobb lett volna, mint Pasveer. Bijlowon fog állni vagy bukni a dolog, Noppert a tizenegyeseknél kaphat szerepet. a másik ami érthetetlen az Noa Lang. amellett hogy nem volt jó szezonja, sérülésből jön vissza, még a mentalitása / öltözői jelenléte is kifogásolható. Danjuma meg Malen jobb lett volna értelemszerűen, de Weghorst meg Janssen helyett is. Botman hiánya még tűrhető, CB poszton tömve vannak jó játékosokkal, ő amúgy sem igazán system fit. a támadókkal lehet inkább probléma, vagy nincsenek formában, vagy sérülésből jöttek vissza, vagy egyszerűen nem elég jók. Gakpónak kellene villantania. érdekes lesz mindenesetre, eddig mindig mióta követem őket a támadószekció volt a jó, a védelem nem annyira, most fordítva lesz.
braxa88
i.imgur.com/IesfQn6.png
choose life
Barbadost kihúzhatod, én maradok a BRA-URU-MEX "szentháromságnál"Az marad nekunk, BAR, POR, FRA, WAL közül majd random rábökök egyre megint😀Ha majd elkezditek írni a tippeket, engem mindenhová mindenképp ARGENTÍNA 😀 😊nem akarsz valami értelmes csapatot választani? 😕
dande2
Toto21
eaglesmcnabb
Megfűszerezve Dél-Koreával
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Xavi Simons lolNoppert van Gerwen helyett?!
Sixo
choose life
Pár név még akik kimaradtak a spanyoloktól: Kepa, De Gea, Thiago AlcantaraThiagonak fura szezonja van, nem bánom hogy inkább pihen
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Xavi Simons lolBotman és Flekken nélkül :/
Sixo
Spain #WC squad 🇪🇸
▫️ Simon, Sanchez, Raya;
▫️ Carvajal, Azpilicueta, Garcia, Guillamón, Pau Torres, Laporte, Alba, Gayà;
▫️ Busquets, Rodri, Gavi, Carlos Soler, M. Llorente, Pedri, Koke;
▫️ Ferran Torres, Nico Williams, Yeremy Pino, Morata, Asensio, Sarabia, Olmo, Ansu Fati. pic.twitter.com/HTuFCKyBPj
A Boxing Day szent, a vébé érdektelen.bakker meg hetvegen is lesz fordulo?sőt a PL már december 26-án folytatódik, majd pl a Liverpool január 2-áig (!) még további két meccset játszik, szerintem is nevetséges
ez igy nafgyon meleg. azt hittem kvazi minden leall mint a bl es lesz ido pihizni par napot aztan kis bootcamp oszt foci, de nem. beesnek aztan csa.
ez tenyleg nagyon szar igy.
YoungZeeZee
a La Liga december 31-én, a Serie A január 4-én, a Bundesliga csak január 20-án tér vissza
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Jogos, őt nem is figyeltem. Bár nem is nekem kell. Afrikai meg ázsiai csapatokból hamar meglesz a csapat.Diedhiou esélyes empty all-pro csapatábaMoustapha NAME nem? 😊
Sixo
warr_b
Diedhiou esélyes empty all-pro csapatábaMoustapha NAME nem? 😊
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
egyébként ami miatt a németeket nem írnám le az azért van, mert ott a keret motorját ( Középpálya) a Bayern adja, ahol ismerik egymást a játékosok és Flick is ismeri öket. Szerintem a németek Top 4 lesznek legalább. De akár egyik döntös csapatnak is megtippelném öket. Erösen attól függ majd az egész, hogy Füllkrug és Moukoko milyen hatékonyak lesznek elöl.Én igen. Remélem a csoportból sem mennek tovább 😊
Toto21
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Így van, előttetek a pálya mutassátok Mesterek 😉 😛Az marad nekunk, BAR, POR, FRA, WAL közül majd random rábökök egyre megint😀Ha majd elkezditek írni a tippeket, engem mindenhová mindenképp ARGENTÍNA 😀 😊nem akarsz valami értelmes csapatot választani? 😕
dande2
Toto21
eaglesmcnabb
sztem Havertz lesz elől. Adeyemi meg a csere 9esszerintem Füllkrug meccseket fog kapni.egyébként ami miatt a németeket nem írnám le az azért van, mert ott a keret motorját ( Középpálya) a Bayern adja, ahol ismerik egymást a játékosok és Flick is ismeri öket. Szerintem a németek Top 4 lesznek legalább. De akár egyik döntös csapatnak is megtippelném öket. Erösen attól függ majd az egész, hogy Füllkrug és Moukoko milyen hatékonyak lesznek elöl.abban 10-20 percben amit ketten összesen kapnak a tornán?
Toto21
😛
braxa88
Neuer - Süle, Schlotterbeck, Rüdiger, Raum - Kimmich, Goretzka - Musiala, Havertz, Gnabry - Füllkrug csapattal állnék ki. Müller, Gündogan, Sané meg minden meccsen kb fix csereként jönne be.
Toto21
szerintem Füllkrug meccseket fog kapni.egyébként ami miatt a németeket nem írnám le az azért van, mert ott a keret motorját ( Középpálya) a Bayern adja, ahol ismerik egymást a játékosok és Flick is ismeri öket. Szerintem a németek Top 4 lesznek legalább. De akár egyik döntös csapatnak is megtippelném öket. Erösen attól függ majd az egész, hogy Füllkrug és Moukoko milyen hatékonyak lesznek elöl.abban 10-20 percben amit ketten összesen kapnak a tornán?
Toto21
😛
braxa88
Az marad nekunk, BRA, POR, FRA, WAL közül majd random rábökök egyre megint😀Ha majd elkezditek írni a tippeket, engem mindenhová mindenképp ARGENTÍNA 😀 😊nem akarsz valami értelmes csapatot választani? 😕
dande2
Toto21
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
Official. Senegal list for the World Cup includes Sadio Mané. 🚨🇸🇳 #WorldCup2022
Full squad: pic.twitter.com/UwEja4nW30
Ha majd elkezditek írni a tippeket, engem mindenhová mindenképp ARGENTÍNA 😀 😊nem akarsz valami értelmes csapatot választani? 😕
dande2