NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
3
3
Soccer VB 2022
Aha, itt van velem Bérgyilkos Barthez és Tünde Petit is! 😁épp a Milka csoki gyárban van és eszébe jutott Karambeu, ez nem rasszizmusSok csoki közt eszembe jut h Karambeut h bírtam!
steelwolf
Kampman
NB2
k.anyját hol volt ez les?????
A Dicks out for Karembe(u) is az?Sok csoki közt eszembe jut h Karambeut h bírtam!
steelwolf
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
épp a Milka csoki gyárban van és eszébe jutott Karambeu, ez nem rasszizmusSok csoki közt eszembe jut h Karambeut h bírtam!
steelwolf
Kampman
Sok csoki közt eszembe jut h Karambeut h bírtam!Én a feleségét
steelwolf
függetlenül attól, hogy ki mit akar belehallani, végülis abban igaza van az öregnek, hogy a kezdet nagyon fontos, és hogy egyébként tényleg a németek gyengébben játszottak, mint a többi nagycsapat, aki felvállalhatott volna politikai témát.Ez egy borzasztó nyilatkozat Wengertől. Attól az embertől, aki régen újrajátszatott egy meccset a fair play szellemében, kiállt a Szuperliga ellen, vagy épp művészi felfogásban gondolkodott a futballról. Hova lettek az értékei? https://t.co/Sii2CroYzy
— Szabó Christophe (@omlettdufro) December 4, 2022
Sixo
más kérdés, hogy 1, a németek előtte sem verték végig a világot finoman fogalmazva; 2, Japán azért keményebb dió, mint Irán, vagy Costa Rica
Nem mondtam, hogy lefutott meccs. Én ott számítok Japán továbbjutásra. Gondolom benne van hogy a legutóbbi vb ezüstérmeséről van szó.A papírforma szerint lesz 6 európai és a 2 nagy dél-amerikai válogatott a 8 között, kérdés, hogy a 2 ázsiai és 2 afrikai csapat közül valaki okoz-e szenzációt.Nem tudom a horvátok mit alkottak/miért ekkora favoritok... de nem baj, nekem az is jó, hogy underdogként menetelünk majd.
Zsellértelkes Vrij
Igor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
A papírforma szerint lesz 6 európai és a 2 nagy dél-amerikai válogatott a 8 között, kérdés, hogy a 2 ázsiai és 2 afrikai csapat közül valaki okoz-e szenzációt.Nem tudom a horvátok mit alkottak/miért ekkora favoritok... de nem baj, nekem az is jó, hogy underdogként menetelünk majd.
Zsellértelkes Vrij
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
ez nekem is megfordult a fejemben, szerintem is jó lenneAz a jó a nyolcaddöntőben, hogy gyakorlatilag 0 érdekes párharc van.Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de én egyébként simán meghúznám azt, hogy a csoportkör után újrasorsolnám a csapatokat. Természetesen csoportelső ugyanúgy csak másodikkal játszhat, de legalább ennyivel kevesebb lenne az esetleges taktikázás.
Toca
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Az a jó a nyolcaddöntőben, hogy gyakorlatilag 0 érdekes párharc van.Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de én egyébként simán meghúznám azt, hogy a csoportkör után újrasorsolnám a csapatokat. Természetesen csoportelső ugyanúgy csak másodikkal játszhat, de legalább ennyivel kevesebb lenne az esetleges taktikázás.
Toca
remélem a franciák elkenik a lengyelek száját, nem volt szimpi a továbbjutásuk
Szívesen 😁
Nekem semmi bajom azzal, ha egy sportoló mondjuk a közösségi felületein vagy a médiában elmondja a politikai véleményét, ugyanolyan joga van hozzá, mint akármelyik állampolgárnak.Wenger ezért majd kap a pofájára (sőt már most is, ahogy látom), de ebben most többé-kevésbé igaza van.Személy szerint én úgy állok hozzá, hogy
Kampman
A: vagy azt mondom, hogy elfogadom, hogy itt más világ van és idomulok hozzá (vendégként inkább e mellett foglalok állást)
B: ha viszont tartom az elveimet, akkor teljes mellszélességgel kiállok. Nem Berlinben meg Friscoban kell tüntikézni a nők meg a melegek jogaiért, hanem ilyen helyeken, mint Qatar vagy Szaud-Arábia. Nem szeretem az origosokat, de így ebben a formában tényleg kiröhögtették magukat pl a németek.
NB2
De a pályán propagálni az ilyesmit nekem sosem tetszett, a propagálandó üzenettől függetlenül.
Ezért mondtam én is, hogy többé-kevésbé.Wenger ezért majd kap a pofájára (sőt már most is, ahogy látom), de ebben most többé-kevésbé igaza van.Ebben nem fogunk egyet érteni akkor. Angolok talán a legtöbbet politizáló csapat, mégis simán mentek tovább a csoportból. A németeknek meg ordas nagy balszerencséjük volt, de játékban, ahogy ő fogalmazott a VB mezőny elején voltak. Irán esetén meg nem hinném, hogy számon lehetne kérni a játékuk minőségét meg, hogy miért politizáltak.
Kampman
Sixo
Nyilván nem lehet a kieséseket/továbbjutásokat teljes egészében ráfogni a politizálásra vagy az attól való tartózkodásra, de ha egy csapat ilyen téren is felhívja magára a figyelmet, akkor nem árt, ha tényleg nagyon jól játszik, különben a kiállása miatti konfliktuson túl még ki is nevetteti magát.
Az irániak nyíltan nem is nagyon politizáltak, róluk inkább pletykák és megkérdőjelezhető hitelességű hírek alapján spekuláltak.
Wenger ezért majd kap a pofájára (sőt már most is, ahogy látom), de ebben most többé-kevésbé igaza van.Ebben nem fogunk egyet érteni akkor. Angolok talán a legtöbbet politizáló csapat, mégis simán mentek tovább a csoportból. A németeknek meg ordas nagy balszerencséjük volt, de játékban, ahogy ő fogalmazott a VB mezőny elején voltak. Irán esetén meg nem hinném, hogy számon lehetne kérni a játékuk minőségét meg, hogy miért politizáltak.
Kampman
Wenger ezért majd kap a pofájára (sőt már most is, ahogy látom), de ebben most többé-kevésbé igaza van.Személy szerint én úgy állok hozzá, hogy
Kampman
A: vagy azt mondom, hogy elfogadom, hogy itt más világ van és idomulok hozzá (vendégként inkább e mellett foglalok állást)
B: ha viszont tartom az elveimet, akkor teljes mellszélességgel kiállok. Nem Berlinben meg Friscoban kell tüntikézni a nők meg a melegek jogaiért, hanem ilyen helyeken, mint Qatar vagy Szaud-Arábia. Nem szeretem az origosokat, de így ebben a formában tényleg kiröhögtették magukat pl a németek.
hát ez tényleg borzasztó, hogy meg meri osztani az észrevételeit. | még ha nem is biztos, hogy a kettő között van összefüggés |Ez egy borzasztó nyilatkozat Wengertől. Attól az embertől, aki régen újrajátszatott egy meccset a fair play szellemében, kiállt a Szuperliga ellen, vagy épp művészi felfogásban gondolkodott a futballról. Hova lettek az értékei? https://t.co/Sii2CroYzy
Sixo
choose life
Ez egy borzasztó nyilatkozat Wengertől. Attól az embertől, aki régen újrajátszatott egy meccset a fair play szellemében, kiállt a Szuperliga ellen, vagy épp művészi felfogásban gondolkodott a futballról. Hova lettek az értékei? https://t.co/Sii2CroYzy