NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
29
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Rájöttem, hogy Pinyő, amikor ordibál, hasonlít Szamócára (Eperjes).a segédedzője a kefír?
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Rájöttem, hogy Pinyő, amikor ordibál, hasonlít Szamócára (Eperjes).
több mint 1 éve
Thiago ma is a lelátón nézi a volt csapattársait. 🥰ott az asszony nem el akart költözni?
Mikey
több mint 1 éve
Thiago ma is a lelátón nézi a volt csapattársait. 🥰
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Yates azt csinál amit akar?
több mint 1 éve
Forest meg mma mecsre készült

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
jep, a fejes viszont nem annyira 😀Na ez a beadás külsővel Dominak mondjuk pazar volt az Egyiptomitól.Salah TE GYÖKÉRDominik ha megáll ott ahova jött a passz akkor vagy üresen marad lövésre, vagy kilép a védő rá és van mögötte hely
nagir
de ettől még nem működik köztük a kapcsolat
Negritis, a vajda
nagir
több mint 1 éve
Na ez a beadás külsővel Dominak mondjuk pazar volt az Egyiptomitól.Salah TE GYÖKÉRDominik ha megáll ott ahova jött a passz akkor vagy üresen marad lövésre, vagy kilép a védő rá és van mögötte hely
nagir
Negritis, a vajda

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Salah TE GYÖKÉRDominik ha megáll ott ahova jött a passz akkor vagy üresen marad lövésre, vagy kilép a védő rá és van mögötte hely
nagir
több mint 1 éve
Salah TE GYÖKÉR

több mint 1 éve
Sikerült lemaradnom a Pintér-korszak első Vasas-góljáról...
több mint 1 éve
Braunschweig Bundás2.no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.ki hol mi ? 😊
slowmotion
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.ki hol mi ? 😊
slowmotion
több mint 1 éve
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttamNekem Jony Evans volt most h uristen ez még mindig MU ennyi éven át. Aztán látom h inkább már megint MU …
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttam
több mint 1 éve
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.
több mint 1 éve
vajon idén ki esik ki a PL-ből a Soton?
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek Pinyő bemutatkozására. A Nyíreggyel szemben van mit törleszteni.
több mint 1 éve
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?és nem is vasárnap játszunk 😀
slowmotion
több mint 1 éve
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?
több mint 1 éve
aszittem a kapus 😀A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ez a Galata depthRánézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
de nem hinném, hogy 4-2-3-1 lesz a fő felállás, mert Icardit nem lehet a padon hagyni (bár most utóbbi épp sérült). elvileg Yilmaz komfortos a balszélen is, ott fog játszani Kerem Aktürkoglu távozása után. tehát Ziyech-sel és Akgünnel kell harcolnia a kezdőért Sallainak.
aki pénzügyileg elég jól járt, mert korábban bruttó 700 ezer eurót keresett a Freiburgnál, ami nettóban 400k, most évente 2,5 milliót kap, megfizetik bőven. de a Galatasaray is jól járhat, mert 6 millióért vették, míg 15 millió az értéke a transfermarkt szerint.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
több mint 1 éve
A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
több mint 1 éve
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Szerkesztette: Tony Adams