NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak 38 meccset kellett rá várni, nem tudom miért lepődsz meg!meglep hogy végre egy ilyen bokára talpalás pirosEz csak sárga? Ne már.Jé, VAR után a javunkra ítéltek.
Mikey
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na, mesélj már, mivel és hogyan.Ráadásul úgy, hogy az edző qrta elszobo pad.a vegen nem nez ki ez jol igy sajnaNagyon is jól néz ki, lesz egy jó EB-je aztán vki elviszi 😁
YoungZeeZee
davemayer
a szezont.
ozibozi
több mint 1 éve
Főleg hogy karácsonykor volt rövidzárlat, a szitit pont lehozták jól.Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.Pls ne kezdjük már megint, hogy azon az egy meccsen múlott, ezt a kört már a héten lefutottuk.
Nomac
zacknorb
Ezek a tények.
több mint 1 éve
Szerintem az, hogy 38 forduló alatt pl. lehetett volna pontot szerezni a Villa, ellen, nem elkúrni a karácsonyi időszakot, nem egy meccset okolni, ahol akkori állás szerint a Citynek kellett a győzelem a tabella alapján. Aztán még Son is kihagyta 😀Mi lett a vége? Lemaradtam róla 😀Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.Pls ne kezdjük már megint, hogy azon az egy meccsen múlott, ezt a kört már a héten lefutottuk.
Nomac
zacknorb
Nomac
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
meglep hogy végre egy ilyen bokára talpalás pirosEz csak sárga? Ne már.Jé, VAR után a javunkra ítéltek.
Mikey
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
wut?Ráadásul úgy, hogy az edző qrta elszobo pad.a vegen nem nez ki ez jol igy sajnaNagyon is jól néz ki, lesz egy jó EB-je aztán vki elviszi 😁
YoungZeeZee
davemayer
a szezont.
ozibozi
a fél csapat lesérült és elfogytunk a végére
Klopp amennyire lehet tartotta a csapatot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez csak sárga? Ne már.Jé, VAR után a javunkra ítéltek.
Mikey
több mint 1 éve
Ráadásul úgy, hogy az edző qrta elszobo pad.a vegen nem nez ki ez jol igy sajnaNagyon is jól néz ki, lesz egy jó EB-je aztán vki elviszi 😁
YoungZeeZee
davemayer
a szezont.
több mint 1 éve
Ez csak sárga? Ne már.
több mint 1 éve
Mi lett a vége? Lemaradtam róla 😀Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.Pls ne kezdjük már megint, hogy azon az egy meccsen múlott, ezt a kört már a héten lefutottuk.
Nomac
zacknorb
több mint 1 éve
Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.Jogos, de akár még lehetne is.
Nomac
Hanem a City ezeket a hazai meccseket mindig behúzza, mindig simán bedarálja a kis-közepes csapatokat. Ebben az Arsenalnak azért volt hiányossága.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.Pls ne kezdjük már megint, hogy azon az egy meccsen múlott, ezt a kört már a héten lefutottuk.
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remélem az Arsenal ebből megtanulja hogy nem 0-0ra kell játszani a City ellen.
több mint 1 éve
Ez gyors volt. A durva, hogy az utolsó West Ham vèdő ahelyett hogy blokkolt volna elfordította a vállat a lövès elől 😏🤦
több mint 1 éve
City gyorsan lerendezte.
több mint 1 éve
Hát a City nem akar kockáztatni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gyerek ma először hallotta a You'll Never Walk Alone-t és megtapsolta, azt hiszem eldőlt, kinek fog szurkolni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
szobo pad.a vegen nem nez ki ez jol igy sajnaNagyon is jól néz ki, lesz egy jó EB-je aztán vki elviszi 😁
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Laci vezető gól a félidő előtt!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 411
szobo pad.a vegen nem nez ki ez jol igy sajna
több mint 1 éve
Nincs Saka, Timber viszont a padon. Feldőlt a világ az utolsó fordulóra 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Igen az sztem sem volt les. Je suis vidiszerintem megmarad a pénzed 😊 az első sem volt az szerintem.Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
NB2
- JC6
mondjuk azt sem értem, hogy nem küldött le kettő diót pirossal.
sokat elmond, hogy Bartos értékelőjét ma rakták csak ki, gondolom át kellett menni pár engedélyen. Badár meg Bogeszé kb 1 óra múlva fent is volt nso-n.
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.