NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Közben négytől lesz a szezon meccse, a Laci osztályozója
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
'Spori labda vót'Knockout of the year candidate pic.twitter.com/a8S8OguUNp
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) May 18, 2024
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 411
es milyen tizit vizsgaltak a 2.gol elott?arrol semmi omfo nem volt.szerintem megmarad a pénzed 😊 az első sem volt az szerintem.Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
NB2
- JC6
mondjuk azt sem értem, hogy nem küldött le kettő diót pirossal.
sokat elmond, hogy Bartos értékelőjét ma rakták csak ki, gondolom át kellett menni pár engedélyen. Badár meg Bogeszé kb 1 óra múlva fent is volt nso-n.
petey
több mint 1 éve
szerintem megmarad a pénzed 😊 az első sem volt az szerintem.Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
NB2
- JC6
mondjuk azt sem értem, hogy nem küldött le kettő diót pirossal.
sokat elmond, hogy Bartos értékelőjét ma rakták csak ki, gondolom át kellett menni pár engedélyen. Badár meg Bogeszé kb 1 óra múlva fent is volt nso-n.
több mint 1 éve
Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
NB2
több mint 1 éve
Pietro Iemmello, Te egy isten vagy! 2G 1A, ebből a hosszabbításban egy csodálatos gólpassz és a meccset végleg lezáró gól.kb úgy játszott, ahogy az egy csapatkapitányhoz illik.
több mint 1 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?kiszállt a MOL, ami inkább áldás volt mint veszteség.
NB2
kipucolták az ingyenélő, léhűtő ballasztot.
szarul indult a szezon, aztán valami összeállt, télen elfogyott a középpálya, 2 csatár is elment, nem történt érdemi igazolás, csak a fiatalokra számítotak.
És még így is versenyben voltak az ezüsért is, úgy hogy a szezon elején 6 meccsből volt 4 pont, közben Grzelak épített egy tök jó kúltúrájú közeget.
szóval igen számított volna az a bronz.
több mint 1 éve
GY.A.K.A.!Donnarumma szó szerint az utolsó lehetőségből egyenlített, jöhet a hosszabbítás a Nicola Ceravolóban.
csak a hetedik perc környékén kell figyelni, mert mindkét félidőben akkor kapta a gólt a csapat.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
csak a Paksnak szurkoltam. de más is az nem szúrt szemet? 😀belém ugyan nem, csak roppant kárörvendő voltál mikor a Paks behúzta a meccset 😀csak nyugodtan.Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
Kenny
mit is rúgtam beléd more? 😊
petey
Kenny
amúgy sokan nem a Fradi ellen vannak, hanem "ezt" a típusú fradizmust nem viselik jól. remélem érted.
több mint 1 éve
Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?
több mint 1 éve
belém ugyan nem, csak roppant kárörvendő voltál mikor a Paks behúzta a meccset 😀csak nyugodtan.Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
Kenny
petey
több mint 1 éve
csak nyugodtan.Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
Kenny
több mint 1 éve
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
több mint 1 éve
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.
több mint 1 éve
igazi toxikus kapcsolat mind2 részrőlnet4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.
Kampman
Dárdai is többször passzív aggresszív mikor nem úgy megy ahogy kéne és lehet ő is hibás
de a Hertha rovásán több van azért 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).
www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0
Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
🇩🇪🍻 MARCO REUS GIVES FREE BEER TO DORTMUND FANS! 😎
— EuroFoot (@eurofootcom) May 18, 2024
He left a note on the bar in the stands, which says: "Thank you for everything! The farewell beer is on me. Your Marco." (Ruhr24) pic.twitter.com/pjzaCTqwAJ
több mint 1 éve
Bejelentették, hogy nem megy.Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
Mikey
több mint 1 éve
Én csak a magyar verziót olvastam. Hát nem mondanám szót szerinti fordításnak 😀NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
zacknorb
🎙 Ancelotti: "The goalkeepers debate for me doesn't exist. Lunin has had a fantastic season and Courtois is returning to what he was before, the best in the world."
— Managing Madrid (@managingmadrid) May 18, 2024
kapitnono
több mint 1 éve
NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
zacknorb
🎙 Ancelotti: "The goalkeepers debate for me doesn't exist. Lunin has had a fantastic season and Courtois is returning to what he was before, the best in the world."
— Managing Madrid (@managingmadrid) May 18, 2024

több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).Úgy-úgy, legalább akkora csoda Hoeness 2.helye ezzel a csapattal, mint Alonso bajnoki címe.
www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0
Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
Guirassy, Undav, Mittelstadt, Leweling, Führich, és Anton megtartása is rohadt nehéz lesz, főleg így, hogy a feneketlen bukszás bayern gondolom most durván elkezd shoppingolni.
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.