NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben négytől lesz a szezon meccse, a Laci osztályozója

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
'Spori labda vót'

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 411
Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?
NB2
Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
- JC6
szerintem megmarad a pénzed 😊 az első sem volt az szerintem.
mondjuk azt sem értem, hogy nem küldött le kettő diót pirossal.

sokat elmond, hogy Bartos értékelőjét ma rakták csak ki, gondolom át kellett menni pár engedélyen. Badár meg Bogeszé kb 1 óra múlva fent is volt nso-n.
petey
es milyen tizit vizsgaltak a 2.gol elott?arrol semmi omfo nem volt.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
Nem tök mindegy ebben a Fidesz vezette bajnokságban, hogy 3. vagy 4.? Megy a Puskás és a Vidi is a Konfettibe, aztán majd ott lehet villantani. Most őszintén ez a bajnoki 3. hely annyira fontos volt?
NB2
Hát, ha valaki megmondja nekem hogy a büdös francba volt a második Vidi-gól les, az vendégem bármire. Ilyen a világon nincs, csak Magyarisztánban🤣
- JC6
szerintem megmarad a pénzed 😊 az első sem volt az szerintem.
mondjuk azt sem értem, hogy nem küldött le kettő diót pirossal.

sokat elmond, hogy Bartos értékelőjét ma rakták csak ki, gondolom át kellett menni pár engedélyen. Badár meg Bogeszé kb 1 óra múlva fent is volt nso-n.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
NB2
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Pietro Iemmello, Te egy isten vagy! 2G 1A, ebből a hosszabbításban egy csodálatos gólpassz és a meccset végleg lezáró gól.
kb úgy játszott, ahogy az egy csapatkapitányhoz illik.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NB2
kiszállt a MOL, ami inkább áldás volt mint veszteség.
kipucolták az ingyenélő, léhűtő ballasztot.
szarul indult a szezon, aztán valami összeállt, télen elfogyott a középpálya, 2 csatár is elment, nem történt érdemi igazolás, csak a fiatalokra számítotak.
És még így is versenyben voltak az ezüsért is, úgy hogy a szezon elején 6 meccsből volt 4 pont, közben Grzelak épített egy tök jó kúltúrájú közeget.
szóval igen számított volna az a bronz.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
GY.A.K.A.!
Donnarumma szó szerint az utolsó lehetőségből egyenlített, jöhet a hosszabbítás a Nicola Ceravolóban.

csak a hetedik perc környékén kell figyelni, mert mindkét félidőben akkor kapta a gólt a csapat.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.
petey
most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
Kenny
csak nyugodtan.
mit is rúgtam beléd more? 😊
petey
belém ugyan nem, csak roppant kárörvendő voltál mikor a Paks behúzta a meccset 😀
Kenny
csak a Paksnak szurkoltam. de más is az nem szúrt szemet? 😀
amúgy sokan nem a Fradi ellen vannak, hanem "ezt" a típusú fradizmust nem viselik jól. remélem érted.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.
petey
Kenny
csak nyugodtan.
petey
belém ugyan nem, csak roppant kárörvendő voltál mikor a Paks behúzta a meccset 😀

több mint 1 éve
petey
Kenny
csak nyugodtan.

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
petey

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
 net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/

Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.
Kampman
igazi toxikus kapcsolat mind2 részről
Dárdai is többször passzív aggresszív mikor nem úgy megy ahogy kéne és lehet ő is hibás
de a Hertha rovásán több van azért 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 411
ezt inkabb ide

www.youtube.com/watch?v=BN0iyoAqvFw
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).
 www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0

Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
több mint 1 éve
De Zerbi megy a Brightontól
Heisman nádor
Ez mondjuk engem eléggé meglep.
Mikey
De hova?
csebi
Megy Münchenbe biztos. 😀
Mikey
Bejelentették, hogy nem megy.

több mint 1 éve
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.
Sixo
Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
kapitnono
Tele van vele a magyar média, meg a madridista Twitter
zacknorb
NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...

kapitnono
Én csak a magyar verziót olvastam. Hát nem mondanám szót szerinti fordításnak 😀

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.
Sixo
Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
kapitnono
zacknorb
NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).
 www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0

Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
Úgy-úgy, legalább akkora csoda Hoeness 2.helye ezzel a csapattal, mint Alonso bajnoki címe.
Guirassy, Undav, Mittelstadt, Leweling, Führich, és Anton megtartása is rohadt nehéz lesz, főleg így, hogy a feneketlen bukszás bayern gondolom most durván elkezd shoppingolni.

Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
😥

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Sixo
kapitnono

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
 net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/

Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.