Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Wrexham nagyot megy a szezon elejen, jovore csempo?
több mint 1 éve
Én megye2es meccsekre jártam 2 helyre és ott nem kellett fizetni.2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
Akkor kevésbé emelkedett mint a kaja. Szoval jobban megeri meccsre menni mint enni. Csak mondom!2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
több mint 1 éve
elég régen voltam megye 1es meccsen de régen ingyen be lehetett menni, nem?
built for this shit
több mint 1 éve
2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
több mint 1 éve
2 éve még 500 volt, tavaly 700Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.Miert az sok? Vagy kevés?
De legalább vezetünk
zacknorb
több mint 1 éve
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül. De legalább vezetünk
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 554
ezt nem tudtam. troll focit kb soha nem neztem..kbmost lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
zacknorb
koszi
több mint 1 éve
Nem tudom h volt-e arról szó de Osimhen végül a Galataban kötött ki…
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 554
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
M&M's, azaz Moldova vs Málta, azaz
vs Csebi.6kor mindenki a tv elé !
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/09/ns-info-a-dac-ujabb-jatekost-nezett-ki-a-fradibol😀 😀
több mint 1 éve
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣Kicsit elcsúszott Spallettiék formaidőzítése. Úgy kilenc-tíz héttel.
Mamma mia
steelwolf
több mint 1 éve
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣Mamma mia
több mint 1 éve
We are delighted to announce the signing of Anna Csiki from BK Hacken, subject to international clearance and work permit. ✍️
— Tottenham Hotspur Women (@SpursWomen) September 6, 2024
Welcome, Anna! 🤍
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Este 11-kor St. Lucia-Curacão, mekkora lenne egy upset win...!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A teszkós firmino 25 gólt vár magától az idényben, biztos megnézte a budafok, majd az egész mb1 erejét, és így jött ki a matek.
több mint 1 éve
sztem nem csak a meccsek szama szamit hanem az intenzitas kulonbseg is. ha megnezel teljesen egy 98as meccset, az a mostanihoz kepest lassitott felvetelnek tunik.grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberbennem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebiKözben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb
értitek, szeptember eleje van
r.baggio
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hatalmas meccs volt a Cook Szigetek vs Tonga. Tikoipau és Polovili 11esével eldöntötte már a meccset az első félidőben Tonga. Bár a második derekán Kumsuz szépített, ennyire telt, végül Kefu beállította az 1-3as végeredményt.A szamoai örök derbit Szamoa nyerte Tumua és Vaai góljaival. Leiatauat a 72. percben kiállították, de ez sem segített Amerikai Szamoán, Mana'o testvérek nem tudták bevenni Taupau kapuját.
több mint 1 éve
Aztán a játékosok lesznek hazaárulók mert 30 éves koruk előtt mondják le a válogatottságot.nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebiKözben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb
r.baggio
Btw fm24ben több blogon is olvastam hogy nagyon sok játékos köztük Szobo is 29-30 évesen visszavonul a válogatottól. Egymástól független mentesekben. Gondolom nem lehet véletlen AI számol.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 554
grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberbennem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebi
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettita két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Mondjuk ez amióta az eszemet tudom így van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Inkább a fix heti két meccs, és a minden nyáron legyen valami agymenéssel durvult el minden, főleg a covid után.
Poloska vagyok.