Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Az igen, Gutit is bedobták mint a NER kedvenc háziállatának edzője 2 évre... Baromi nagy spíler volt fenykorában, de valahogy nem látom, hogy a balkánon is tudna boldogulni a tulfizetett zsoldosok rendszabályozásával
több mint 1 éve
na Tuchel bejelentette, hogy nem marad. het elejen targyaltak, o ugy lett volna hajlando maradni, ha meghosszabbitjak a szerzodeset. a vezetes erre nemet mond. mikozben elvileg hosszu tavra keresunk edzot.teljesen koncepcio nelkul csinal a Bayern mindent. mielott: en nem akartam h maradjon Tuchel, de ha mar a vezetoseg ugy dontot, hogy jo lenne megis megtartani ES hosszu tavra keresunk edzot akkor teljesen logikus lett volna hosszabbitani vele, nem pedig hagyni a maradek egy evet lejarni. na mindegy. van bki jelenleg a vilagon, aki igent mondana a Bayern padjara? mert jelenleg ugy nez ki h nincs ilyen ember ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jozsi kellene ide amugy. az lenne igazan szorakoztato 😀Én imádnám, qrva jókat röhögnék.Benitez mint sztáredző….15 éve talán. Borzasztó választás lenne. Kurva drágán egy kiégett fasz.www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
Ulloi129-en Huber szerint ezek közül lesz valaki a következő Mester.
csipkelli
kapitnono
MC12
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én imádnám, qrva jókat röhögnék.Benitez mint sztáredző….15 éve talán. Borzasztó választás lenne. Kurva drágán egy kiégett fasz.www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
csipkelli
kapitnono
MC12
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Benitez mint sztáredző….15 éve talán. Borzasztó választás lenne. Kurva drágán egy kiégett fasz.www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
csipkelli
kapitnono
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Benitez gondolom jó sok pénzért jönne csak, de itt legalább nem kéne magyaráznia, hogy ne passzolj már külsővel mint Modricnakwww.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
csipkelli
kapitnono
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Az a hír járja, hogy Laporta kirúgta Xavit, mert kimondta az igazságot, hogy nincs pénz. Laporta folyamatosan azt a látszatot próbálja kelteni, hogy minden rendben, de mégse tudja azokat az igazolásokat végrehajtani, amit Xavi akar. Jobb és bal keze is ott hagyta az utóbbi hónapokban Joant. Ez jelent valamit. Xavi pedig normális szavakkal ki merte mondani, hogy mi a helyzet, nem vádaskodva, nem okolva senkit.. ez szemet szúr a zsírdisznónak. Hetekig könyörgött, hogy maradjon Xavi, most meg kirúgja nagy valószínűséggel és majd helyére teszi Deco után Marquez haverját. 😀
több mint 1 éve
nekem Dionisi magasan.www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotNekem amúgy Papszun, Máté Csaba, Dionisi az eddig olvasottak közül
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
Ilyen alapon Sztankovics meg Csercseszov is az voltwww.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
csipkelli
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotEzek közül talán Benítezt leszámítva ki a sztáredző?😂
csipkelli

több mint 1 éve
Tipper megjavult
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotNekem amúgy Papszun, Máté Csaba, Dionisi az eddig olvasottak közül
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-negy-sztaredzo-is-jelolt-a-fradinal-veluk-vettek-fel-eddig-a-kapcsolatotUlloi129-en Huber szerint ezek közül lesz valaki a következő Mester.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Thiago talált jobb rehabot, hogy elmegy a Poolból? Csodálom, hogy a klub nem ajánlott új szerződést, egy csoda volt ez az időszak...

több mint 1 éve
Qbatov most persze erősen kussol 😀Sztankovics se böfögött még annyit se, hogy "viszlát és kösz a halakat".
Fura ez így.

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez az ugródeszka talán nem jó kifejezés az edzőkre. Sokkal kevesebb betölthető állás van "nyugaton", mint a játékosoknak. Tényleg nagyot kell virítani, hogy arra induljon innen valaki.en azert nem igy latom, hogy mennyire jo ugrodeszka vagyunk.A kérdés úgy is érdekes, hogy Stankovicot nem mi basztuk ki.konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
Tehát, ha egy gyenge szar edző vagy, de az elmúlt 30 évben volt olyan Nemzeti Sport lapszám, amiben megjelent a neved (lehet ez játékos múlt, vagy belemagyarázott edzői siker), akkor adunk sok pénzt, aztán mivel egy gyenge szar edző vagy, majd váltunk.
vpi
persze ha csippen a hó végén a teló egy kellemes SMS-sel akkor értem.
petey
Pont, hogy semmilyen irreális elvárás nincs. A BL-hez nagy mák kell, onnan pedig hogy EL vagy EKL csoportkörbe pottyan a csapat, arra ki emlékszik? Bajnokságot nyerni pedig nem nagy cucc. Szerintem ez egy rohadt jó kispad ugródeszkának.
Stöger és Csercseszov nem azért került lapátra, mert valamilyen lehetetlen feladaton elbuktak.
csipkelli
alapvetoen Rebrov sem tudta kihasznalni pedig hat o gyengebb kerettel ert el sokkal jobb eredmenyeket. jol mutatja azt is, hogy valogatott edzo, ami masodvonal. azert o megis egy BL csoportkoros edzo volt, rohadt nehez selejtezo uttal. Stankovicnak is ez max penzben elorelepes, de alapvetoen neki ennyi volt a karrierje. lehet majd elmegy meg torokbe bohockodni majd vissza szerbekhez, de innentol ebben ennyi van.
csebi
Viszont kimagasló szakmai munka se kell az eredményekhez. Elvergődsz valamelyik csoportkörig, ahol találkozhatsz változó motivációjú nagyobb csapatokkal, aztán annak az eredményét is lehet sokáig mutogatni. Bajnoki cím, esetleg kupa, lehet villogni a sikerekkel. Tartom, hogy ez egy jó kispad.
Aki itt meg tud bukni, az ne edzősködjön.
több mint 1 éve
en azert nem igy latom, hogy mennyire jo ugrodeszka vagyunk.A kérdés úgy is érdekes, hogy Stankovicot nem mi basztuk ki.konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
Tehát, ha egy gyenge szar edző vagy, de az elmúlt 30 évben volt olyan Nemzeti Sport lapszám, amiben megjelent a neved (lehet ez játékos múlt, vagy belemagyarázott edzői siker), akkor adunk sok pénzt, aztán mivel egy gyenge szar edző vagy, majd váltunk.
vpi
petey
Pont, hogy semmilyen irreális elvárás nincs. A BL-hez nagy mák kell, onnan pedig hogy EL vagy EKL csoportkörbe pottyan a csapat, arra ki emlékszik? Bajnokságot nyerni pedig nem nagy cucc. Szerintem ez egy rohadt jó kispad ugródeszkának.
Stöger és Csercseszov nem azért került lapátra, mert valamilyen lehetetlen feladaton elbuktak.
csipkelli
alapvetoen Rebrov sem tudta kihasznalni pedig hat o gyengebb kerettel ert el sokkal jobb eredmenyeket. jol mutatja azt is, hogy valogatott edzo, ami masodvonal. azert o megis egy BL csoportkoros edzo volt, rohadt nehez selejtezo uttal. Stankovicnak is ez max penzben elorelepes, de alapvetoen neki ennyi volt a karrierje. lehet majd elmegy meg torokbe bohockodni majd vissza szerbekhez, de innentol ebben ennyi van.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A kérdés úgy is érdekes, hogy Stankovicot nem mi basztuk ki.konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
vpi
petey
több mint 1 éve
Turkish Second Division:
— Troll Football (@TrollFootball) May 16, 2024
- Usakspor keeper saves 90th min penalty.
- Booked for coming off his line.
- Penalty is retaken and saved again!
- Keeper booked again for leaving his line, sent off!
- Defender goes in goal.
- Saves the penalty!pic.twitter.com/hicl2GegIC
több mint 1 éve
Pedig azt hittem Stankovic a Bayernbe vagy a Muba megy :/Állítólag ő is nemet mondott a Bayernre.
Sixo
több mint 1 éve
konkrétan arra gondolok, hogy mi a fasznak menjek ide ha úgyis kibasznak, mert irreális elvárások vannak és előbb-utóbb lapát lesz.nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
vpi
több mint 1 éve
Nem is értettem az egész kinevezését. Valami nagyon elcsesződött ott a vezetőségben, Rebrov után.nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
vpi
több mint 1 éve
nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.Kurva sok pénzünk van, és kurva erősen tudunk fogadkozni szezon előtt.
petey
több mint 1 éve
nem tudom mi az üzenete az edzővilágban a Fradi-féle edzőkeringőknek.
több mint 1 éve
3-0 már az első félidőben, helyes. Nem hátradőlni azért...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta