Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gyurka csak beárazta a magyar csapatoknál szenvedő magasan kvalifikált edzői klaszt, /nem először/
Szóljon a taps!
több mint 1 éve
Szar a fagyi és ez jó dolog, fontos hogy maradjon ez a szakmai vezetés. Addig jó amíg az orosz hajnal hasad😉
több mint 1 éve
Megmentette, csak az volt az általános vélekedés a meccs után, hogy de a Fradi így is mennyire jó szezont futott idén. Én nem feltétlen érzem ezt, főleg, hogy a szezon előtti elvárások magasabban voltak.Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.
Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A nézőszám nem lett gyenge, a Paks-Fradi az új derbi 😊Gyorsan össze kell hozni egy szuperkupát, bár nyáron sűrű lesz a program.
több mint 1 éve
Ember nem képzelt még el olyan magas állatot, amiről ez a majomparádé rendszeresen nyilatkozgat. Külön vicces, hogy teszi ezt a szerénységről, alázatról, tiszteletről 😀 igazi takonygerincű politikus.Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
ervinator
Bazsinho

több mint 1 éve
Igen, sajnos amikor kontrollálatlanul és számolatlanul kapod a támogatást, az ingyen pénzt, nincs határ és nincs számonkérés, akkor ez történik. 8-12 milliókat keresnek ezek a játékosok, mindenük megvan, minek szakadjanak meg? Nagyon rossz a koncepció sajnos.
több mint 1 éve
Szoktam volt mondani, az ingyen pénzt a legnehezebb jól elkölteni. Amikor nem jön, dolgozni kell érte, sokkal jobban megfontolod, hogy mire érdemes költeni...Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.
Bajnokság sokáig kiélezett volt, féltávnál még csak nem is a Fradi állt élen és kupában sem jött össze az arany. Szezon előtt azért magasabban volt a léc...
ervinator
Inkább a fejeseknél van a baj, Cherchesov kinevezése, rendes keretet se sikerült Európára összerakni, főleg ennyi pénzből, akadémia nagyon gyenge. Nincs ekkora szabadság ott, de autokráciában nézzük meg hol tart a Qarabag kb, na minimum azt kéne hozni ennyi pénzből.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Én kritikus szoktam lenni, de a konfetti liga csoportkörös teljesítmény megmentette ezt, mert azért ott nem várhatta el papíron a csapat a biztos továbbjutást, ami ennyi pénzből azért gáz. Azért a Genkben voltak top 5 ligás játékosok, mint Munoz aki azóta a Palackban a kezdő wingback, és Glasnerhez még passzol is.
ervinator
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nem ezzel a beszéddel készült, majdnem elsírta magát. na de majd vasárnap lesz egy 3 órás ceremónia, ott kiélheti magát.Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
ervinator
Bazsinho
több mint 1 éve
Azért Griezmann csak vert ma egy klasszikus mesterhármast
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hajrá Vajdahunyad, be kell húzni azt a kupát!Büntetőkkel, de megvan! Másodosztályúként, légiós nélkül, végig győzelmekkel, egyedül most a döntő lett iksz.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Félve kérdezem meg, hogy vajon a Fradi tényleg annyira jó szezont futott idén?Kínos kiesés a BL első párharcában, így csak a konferencia liga csoportkör lett meg, bár ott tovább mentek a csoportból, de az egyenes kieséses szakaszban már nem sikerült párharcot nyerni.
több mint 1 éve
biszem baszomok is zajlanak közbenskótoknál bajnok a celtic
chelsea meg a végén úgy néz ki mégis bejön az egyik európai kupa helyre
olasz kupa még nem ért véget, de vezetnek a zebrák
és lehet a mu is nyer
több mint 1 éve
spanyoloknál elkezdődött a tipszmiksz, vagy inkább a divathetek.a Sevilla se nagyon erőlködött a Cadiz ellen, de a Granadának sikerült 98 perc emberelőnyt egy tisztes, 2:1-es vereségre váltania
több mint 1 éve
Érdekes, mert Bakiról én is ezt gondoltam, de az egyik leggyorsabb belső védő volt az NB2-ben mérések alapján. Nem hiszem hogy kilógna sebességben az nb1-ből sem.és aki volt az is nálunk volt, Baki 😀mezei szabika két perc alatt kiosztott egy akkora papírt, amit idén az MTK-ban egész szezonban nem láttam 😀De nekünk nem kellett…jött helyette Kádár akinél lassabb védő nincs a bajnokságban
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Grat Paks, ez megérdemelt volt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ne hülyèskedjünk már tisztán ellökte Vlahot sima tizi.....🤷🤷
több mint 1 éve
Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.Irritáló amiket mond. nagyon magas lóról beszél
ervinator
több mint 1 éve
Kubatov miért állandó vendég a riportoknál? És egyáltalán látta a meccset is, mert elég faszságokat beszél.
több mint 1 éve
és aki volt az is nálunk volt, Baki 😀mezei szabika két perc alatt kiosztott egy akkora papírt, amit idén az MTK-ban egész szezonban nem láttam 😀De nekünk nem kellett…jött helyette Kádár akinél lassabb védő nincs a bajnokságban
eaglesmcnabb
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most Szappanos tett a harmadik kapus posztért
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
mezei szabika két perc alatt kiosztott egy akkora papírt, amit idén az MTK-ban egész szezonban nem láttam 😀De nekünk nem kellett…jött helyette Kádár akinél lassabb védő nincs a bajnokságban
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
mezei szabika két perc alatt kiosztott egy akkora papírt, amit idén az MTK-ban egész szezonban nem láttam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jöhet a következő szerb ukrán orosz bolgár stb kókler...😏Mindegyik csoportkörbe vezette a csapatot, vagy ott mondjuk helytállt.
dande2
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Akkor ez minimum 2 kör nyáron. Aztán nem ám meccset halasztani!