Soccer
OFFICIAL: Ukraine have named a 26-man squad for EURO 2024. 🇺🇦#EURO2024 pic.twitter.com/ZMhh2cf7vn
— Squawka (@Squawka) May 16, 2024
🚨🇫🇷 France full squad for Euro 2024.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 16, 2024
🧤 Aréola, Maignan, Samba.
🛡️ Koundé, Clauss, Pavard, Konaté, Saliba, Upamecano, Hernandez, Mendy.
🧠 Camavinga, Fofana, Rabiot, Zaire-Emery, Tchouaméni, Griezmann, Kanté.
⚽️ Barcola, Dembélé, Coman, Giroud, Kolo Muani, Mbappé, Thuram. pic.twitter.com/cu0HSgOP2N
🚨🇳🇱 OFFICIAL: Dutch national team provisional squad with initial 30 players for Euro 2024!
Jurrien Timber, Joshua Zirkzee and Wieffer have been left OUT. ⛔️ pic.twitter.com/EHv51mb71M
nem irtam bele, hogy anyagilag. sportszakmailag nyilvan egy fekete lyuk most.orosz elvonal elorelepes. 4 havi berert kb 250 000 euro. legalabb jott valami penz erte.A jelenlegi mindentől elszigetelt orosz liga nem hiszem, hogy előrelépés lenne.
Kenny
Jughead
orosz elvonal elorelepes. 4 havi berert kb 250 000 euro. legalabb jott valami penz erte.A jelenlegi mindentől elszigetelt orosz liga nem hiszem, hogy előrelépés lenne.
Kenny
Edzheti a drogbáró Promest
Azt hittem Európában akar előrelépni, nem hiszem hogy itt olyan szarul keresett volna meg pl Schengenen keresztül látogathatja a fiát stb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Dehogy, Gézafiamra hajtunk. Stanko elérhető, könnyelműen lemondanak róla.Kivásárolják 😀Megfejtettem. Klopp jön ide, a Pool meg gyorsan kivásárolta Sztankot, hogy ne maradjanak top edző nélkül.
Remélem csak kerületet vált!
csipkelli
Bálesz
Kivásárolják 😀Megfejtettem. Klopp jön ide, a Pool meg gyorsan kivásárolta Sztankot, hogy ne maradjanak top edző nélkül.
Remélem csak kerületet vált!
csipkelli

Amikor elkezdte mondogatni pár hete, hogy folyamatosan monitorozza az edzőpiacot, már sejthető volt, hogy ez lesz.Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Legalabb penzt kapunk erte.
Gyere Pali!😂
Kenny
Ugye nem a Fradit utáló Dárdaira gondolsz? 😀
Bálesz
Kenny
Nekem mindegy ki lesz, csak nagyon magas polcról legyen, hogy lehessen ezt mantrázni 😀

Penzbol elunk. De valszeg az a lengyel csoka lesz, akit Kubatov emlitett.Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Gyere Pali!😂
Kenny
Bálesz
Reggel hallottam, de nem mertem beirni mert en se hittem el😃Milyen Pali?
Gyere Pali!😂
Kenny

Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!Majd a Gazprom hoz vmi ruszkit.
Heisman nádor
Stankovic dobbant is. Szerintem jöjjön Horváth Feri!Dehogyis, gyorsan Zidanet amíg szabad 😀 vagy kaszinós Gyurkátt, ha már mindig bosszant minket 😛
Heisman nádor
Tényleg lelép??? Ez gyorsan ment....
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
McKennie with his girlfriend Chiara Frattesi (Davide's sister).🖤🤍 pic.twitter.com/vDie8C9T0T
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN) May 16, 2024
Gondolom arról is, de ott úgy se nagyon játszott volna.Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?
Sixo
zacknorb
Ederson szemgödörsérülés miatt kihagyja a szezon hátralévő részét, azaz 2 meccset.Copa America? Vagy ott nem is volt kerettag?
Sixo
Poloska vagyok.
🚨⚪️⚫️ Juventus and Massimiliano Allegri will part ways as he won’t be the manager next season, as planned since February.
The only detail to clarify is whether Juve decide to sack Allegri now or in 10 days.
↪️ Juventus priority candidate as new head coach remains Thiago Motta. pic.twitter.com/FUSZMFQ9kQ

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...