Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.
több mint 1 éve
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo

több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 411
uhh a berlin...h maradt bundas1
több mint 1 éve
Aki esetleg lemaradt volna arról, hogy a MU megnyerte a 23/24es PL-t.Man United Premier League Champions 2023-24pic.twitter.com/Fbzct4KFLO
— Troll Football (@TrollFootball) May 18, 2024
több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
több mint 1 éve
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.
több mint 1 éve
Elcsaltak egy egyértelmű büntetőt az Oxfordtól, de talán nem is fog számítani.
több mint 1 éve
Mu meccs után megy el, véletlen lenne? Sztem megy a MUba.Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
Mikey
több mint 1 éve
Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Chelsea 65 misiért vesz egy szélső támadót. Mibül és hova? Ő is megy kölcsönbe?
több mint 1 éve
11 bajnok cím után 3. hely. A juve is hasonló kezdte a lejtőt, 9 bajnoki cím után egy 4., azóta azt tartogatjuk.
több mint 1 éve
2-0ról 4et kapni. Ez a Spursnek is csak fénykorában jött össze a City ellen.Totális Bayern összeomlás közbenAszem ez bejött ✌️
zacknorb
ozibozi
több mint 1 éve
De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Leccgó Oxford!Az FM 2016-os csapatomból még mindig ott van Sam Long 😊
warr_b
Plusz a 2015-ös Norwichból az egyik Murphy iker 😀
több mint 1 éve
Leccgó Oxford!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Berlin hogy úszta ezt meg. 😀 beszaras.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Pont az i-n, gyönyörűen kiharcolt bronz érem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tizi az Unionnak!Azt. A. Kurva.
zacknorb
Kimarad, de a kipattano bemegy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ahead of their final game of the season, Bayer Leverkusen asked their fans to observe a minute of silence at 19:04 (the year the club was founded) to honour the fans who haven’t been been able to see their first ever league title. (Via @Guardiolato
— HLTCO (@HLTCO) May 18, 2024
pic.twitter.com/4yxMFX1tCP