Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
semmi nem volt 😊Böde rögtön esett
(ilyenkor mondom mindig, hogy a focisták irtó buták)
több mint 1 éve
Hehe, kompenzáló piris, fincsi!
több mint 1 éve
Na akkor ez is véleményes 2. sárga, de adható, mint a példa is mutatja
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Visszaadta...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Látok magam előtt egy Lisztes győztes gólt.Büntetőpárbajban viszont nem szeretném látni.
több mint 1 éve
Itt élőben eléggé nem annak tűnt, de ha valóban labda volt, akkor természetesen tárgyatlan...És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...Ahol a labdát találták el?
Bálesz
Matthew99

több mint 1 éve
Bohózat ez már. Állítólag Glasnerert visszautasítottak 18 millát. Na most ha csak Glasner kivásárlására lett volna 18 Milla akkor épp Flick stabjara nincs? Elképesztő koncepció nélküli gondolkodás ez.Annyira nem talál edzőt Csebi, hogy jövőre is Tuchel lesz 😀Elvileg Flicket ejtette a board, a vb alatti médiaszereplése megosztó volt és saját stábot akar, amit az FO nem támogat, mert sokakat fizetnek most is.
🚨📸 Thomas Tuchel’s agent Olaf Meinking has been spotted in a meeting with Bayern board today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 15, 2024
It took place at Bayern’s headquarters, as revealed by BILD. ⤵️🇩🇪 pic.twitter.com/e3B5DXGbag
Sixo
Willie Parker
Már komolyan mondom h jöjjön Józsi egy évre aztán nyomjuk fullba a kretent.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...Ahol a labdát találták el?
Bálesz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Oké, nem tudtam, hogy csak elmaradt Fradista lapokról szabad értekezni, bocs 😀😀😀És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...Igen, kellett volna még egy kiállítás azon a támadáson belül, úgy lenne igazságos. Sőt, túlzott durvaság miatt szabadrúgás helyett tizit kellett volna ítélni..
Bálesz
Szokol

több mint 1 éve
És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...Igen, kellett volna még egy kiállítás azon a támadáson belül, úgy lenne igazságos. Sőt, túlzott durvaság miatt szabadrúgás helyett tizit kellett volna ítélni..
Bálesz
több mint 1 éve
Amúgy oldalról látva a paksiak nagyon könnyen esnek, de ezért folyamat kapják a szabadrúgásokat, így teljesen logikus, hogy folytatják
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...

több mint 1 éve
A védő, mikor felrúgta Könyvest, miért nem kapott sárgát a faultért? A kakakodásért jöhetett volna a második.
több mint 1 éve
ezért nem értem én sem. a bumzi Berke alig várta hogy pirosat adjon.Volt még ott védő és azóta 3 ugyanilyet nem fújt le a Paksnak mezőnyben.Ha ez piros akkor én nem értem a szabályt. De csak megnyeretik a Fradival.Gólhelyzetet akadályozott meg.
Matthew99
Kampman
Matthew99
több mint 1 éve
Vecsei egyértelmű piros volt helyszínen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Volt még ott védő és azóta 3 ugyanilyet nem fújt le a Paksnak mezőnyben.Ha ez piros akkor én nem értem a szabályt. De csak megnyeretik a Fradival.Gólhelyzetet akadályozott meg.
Matthew99
Kampman

több mint 1 éve
Egy ilyen pirossal eldönteni egy kupadöntőt erősen véleményes..
több mint 1 éve
Ha ez piros akkor én nem értem a szabályt. De csak megnyeretik a Fradival.Gólhelyzetet akadályozott meg.
Matthew99
több mint 1 éve
A szabálytalanság ott kezdődött, ahol még nem tolta el Kinyik mellett a labdát Traoré, ha ebben az esetben is piros, akkor 11-es szituációnál miért az számít, hogy hol kezdődött a szabálytalanság?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Ha ez piros akkor én nem értem a szabályt. De csak megnyeretik a Fradival.

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mé nem rúgja fel a kezdőkörben?
több mint 1 éve
Nálam egyértelmű piros, Fradii szemüveget levéve is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hát, ez lehet sárga lesz. De határeset.