Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
semmi nem volt 😊
Böde rögtön esett
(ilyenkor mondom mindig, hogy a focisták irtó buták)
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Hehe, kompenzáló piris, fincsi!
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Na akkor ez is véleményes 2. sárga, de adható, mint a példa is mutatja

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Visszaadta...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
Látok magam előtt egy Lisztes győztes gólt.
Büntetőpárbajban viszont nem szeretném látni.

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...
Bálesz
Ahol a labdát találták el?
Matthew99
Itt élőben eléggé nem annak tűnt, de ha valóban labda volt, akkor természetesen tárgyatlan...

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Annyira nem talál edzőt Csebi, hogy jövőre is Tuchel lesz 😀

Sixo
Elvileg Flicket ejtette a board, a vb alatti médiaszereplése megosztó volt és saját stábot akar, amit az FO nem támogat, mert sokakat fizetnek most is.
Willie Parker
Bohózat ez már. Állítólag Glasnerert visszautasítottak 18 millát. Na most ha csak Glasner kivásárlására lett volna 18 Milla akkor épp Flick stabjara nincs? Elképesztő koncepció nélküli gondolkodás ez.

Már komolyan mondom h jöjjön Józsi egy évre aztán nyomjuk fullba a kretent.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
És amikor a piros lapos akció elején igen szépen agyonrúgták Vargát? Ez mehet oda-vissza akkor...
Bálesz
Ahol a labdát találták el?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Bálesz
Igen, kellett volna még egy kiállítás azon a támadáson belül, úgy lenne igazságos. Sőt, túlzott durvaság miatt szabadrúgás helyett tizit kellett volna ítélni..
Szokol
Oké, nem tudtam, hogy csak elmaradt Fradista lapokról szabad értekezni, bocs 😀😀😀

több mint 1 éve
Bálesz
Igen, kellett volna még egy kiállítás azon a támadáson belül, úgy lenne igazságos. Sőt, túlzott durvaság miatt szabadrúgás helyett tizit kellett volna ítélni..
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy oldalról látva a paksiak nagyon könnyen esnek, de ezért folyamat kapják a szabadrúgásokat, így teljesen logikus, hogy folytatják

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
A védő, mikor felrúgta Könyvest, miért nem kapott sárgát a faultért? A kakakodásért jöhetett volna a második.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
Ha ez piros akkor én nem értem a szabályt. De csak megnyeretik a Fradival.
Matthew99
Gólhelyzetet akadályozott meg.
Kampman
Volt még ott védő és azóta 3 ugyanilyet nem fújt le a Paksnak mezőnyben.
Matthew99
ezért nem értem én sem. a bumzi Berke alig várta hogy pirosat adjon.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Vecsei egyértelmű piros volt helyszínen

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99
Kampman
Volt még ott védő és azóta 3 ugyanilyet nem fújt le a Paksnak mezőnyben.

több mint 1 éve
Egy ilyen pirossal eldönteni egy kupadöntőt erősen véleményes..
több mint 1 éve
Matthew99

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 899
A szabálytalanság ott kezdődött, ahol még nem tolta el Kinyik mellett a labdát Traoré, ha ebben az esetben is piros, akkor 11-es szituációnál miért az számít, hogy hol kezdődött a szabálytalanság?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Mé nem rúgja fel a kezdőkörben?
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Nálam egyértelmű piros, Fradii szemüveget levéve is

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Jogos piros.

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
na menjetek a picsába már

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Hát, ez lehet sárga lesz. De határeset.