Soccer
Közben Lijnders Salzburg, az nagyon érdekes lesz!Tökéletes első lépcső lesz neki.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Akkor is hajrá Dortmund, izzadjanak csak a sràcok 😛🔷 If Real Madrid win the UCL:
— Football Rankings (@FootRankings) May 15, 2024
- Ferencváros and Qarabağ will start the Champions League qualifiers from the Second qualifying round.
🔶 If Borussia Dortmund win the UCL:
- Ferencváros and Qarabağ will start the Champions League qualifiers from the First qualifying round. pic.twitter.com/hyXXqsmVDP
zacknorb
amúgy a Sziti az utolsó négy pontját a Liverpool és az Arsenal ellen vesztette el.A City elleni 0-0 egy stratégiai csörte volt, ahol 3 helyzetből nem tudtunk betalálni, de ez előfordult.
a Pool ellenit hagyjuk is, de az Arsenal elleni otthoni meccs nem valami szánalmas defenzív kockázatkerülő szar volt mindkét részről?
ha valamit megtanult most (megint) az Arsenal az az, hogy a helyes mindset az, hogy a Sziti bajnoki hajrában nem veszít pontot, úgyhogy ha van rá lehetőséged, akkor neked magadnak muszáj legyőznöd.
slowmotion
A karácsonyi menetben 3 meccsen nem nyertünk, Pool elleni x és két L.
Nálam a Fulham elleni L+draw és a Villa elleni oda-vissza vereség fáj.
Ebből egy meccset hozni kellett volna és teljesen más lenne a +2 v +3 ponttal.
Poloska vagyok.
🔷 If Real Madrid win the UCL:
— Football Rankings (@FootRankings) May 15, 2024
- Ferencváros and Qarabağ will start the Champions League qualifiers from the Second qualifying round.
🔶 If Borussia Dortmund win the UCL:
- Ferencváros and Qarabağ will start the Champions League qualifiers from the First qualifying round. pic.twitter.com/hyXXqsmVDP
Poloska vagyok.
www.monyobrewing.com/bogdannal-budapesten
Poloska vagyok.
amúgy a Sziti az utolsó négy pontját a Liverpool és az Arsenal ellen vesztette el.Nem az az X volt a baj, hanem hogy a Villa ellen csak egy félidőben volt az amit mi akarunk, ott Trossard kihagyta, majd elképesztő egyéni hibák a másik oldalra döntötték el azt a meccset. Pont annyival rosszabb a hajrá mint a Cityé.
a Pool ellenit hagyjuk is, de az Arsenal elleni otthoni meccs nem valami szánalmas defenzív kockázatkerülő szar volt mindkét részről?
ha valamit megtanult most (megint) az Arsenal az az, hogy a helyes mindset az, hogy a Sziti bajnoki hajrában nem veszít pontot, úgyhogy ha van rá lehetőséged, akkor neked magadnak muszáj legyőznöd.
slowmotion
Közben Lijnders Salzburg, az nagyon érdekes lesz!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
🔴⚪️🇭🇺 Péter Gulácsi, attracting PL clubs interest again after excellent second part of the season at RB Leipzig helping the club to get UCL spot.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 14, 2024
RB Leipzig rejected Nottingham Forest proposal in January for Gulácsi but interest from England remains strong. pic.twitter.com/ljJHi3LSQw
amúgy a Sziti az utolsó négy pontját a Liverpool és az Arsenal ellen vesztette el.Ott A karácsonyi menet volt a nagy Waterloo
slowmotion
Legalább nem történelmi 97 meg 92 pontokkal második a második. Amúgy köszöntünk minden Arsenal drukkert a valóságunkban.azert eleg durva, hogy egy ilyen bajnoki hajrat megint ez a kocsog citi fog behuzni.Sztem ez a várható sajnos
csebi
Negritis, a vajda
Üdv, egy a 100+ eljárás eredményét ugyan úgy váró Liverpool szurkoló.

Liverpool Fc
azert eleg durva, hogy egy ilyen bajnoki hajrat megint ez a kocsog citi fog behuzni.Sztem ez a várható sajnos
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ok csak ezzel együtt is simán benne van hogy kikapunk egy svájctól, majd a hazai pályás németektől aztán marad a skót meccs akiket meg finoman szólva is nehéz lesz ledominálni (spanyoloknak milyen jól sikerült a csoportjukban...).félve jegyzem meg, hogy nyolc éve egy ennél lényegesen gyengébb kerettel sikerült kijutni az eb-re, és ott összemákolni a továbbjutást.neked továbbra is az a bajod, hogy a személyes ellenszenvet nem tudod elvonatkoztatni a szakmai munkától. szoboszlait is habzó szájjal szídtad évekig. neked mindenki nímand meg szerencsés aki bármit is elért az átlaghoz képest, kivéve persze gera zolit. pedig ott vannak a tények, makacs dolgok. nézd meg rossi eredményeit a válogatottal meg nézz meg mindenki mást aki hc volt mondjuk az elmúlt 40 évben.Dettó.Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
Alibi..hallod
Thunders megelőzött
- JC6
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.
2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?
Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
AlexIScrystal
ThundersNFL a Paraszt
Szerintem meg Rossi-mágia nem létezik, valamilyen szinten tud motiválni, meg rendbe rakni egy védelmet, hogy feltölti a lyukakat vagy emberfölényt alakít ki a szárnyvédőkkel, de iszonyat makker volt, hogy volt egy kiváló kerete, karakteres emberekkel a Honvédnál, ahol páran életük szezonját futották, amit azóta sem közelítettek meg, illetve a válogatottnál mutass nekem olyan kapitányt, akinek a keze alatt volt 6-8-10 topligás, vagy másodosztályú fiatal játékos? A honosításokat se felejtsük el. Volt pár évig egy Király, Juhász, Huszti, Dzsu, Gera tengely, de egyikük sem volt fiatal.
Szerintem a csávó iszonyat szerencsés csillagzat alatt született, viszont ritka ellenszenves lett a nagy fideszes arcával és kommunikációjával együtt az elmúlt fél, egy évben. Konkrétan embereket nyom a sárba, meg aláz meg, egy ország előtt, a kulisszák mögött meg nyalja a seggüket. Fel is köphet amúgy és alá állhat, meg a válogatási elve köszönőviszonyban sincs azzal, amit ezerszer nyilatkozott. Én nem akarom hogy bukjon ő vagy a válogatott, soha, de azért leszállhatna a magas lóról.
- JC6
emberileg nem bírod, lelked rajta, nekem se a szívem csücske. viszont szakmailag kutyázni az minimum nettó rövidlátás és utálat, semmi több.
amúgy az előzőekhez képest gyengébb szereplésre számítok, csoportból sima kieséssel. aztán persze remélem kellemesen csalódok...😊
peach
és amikot azt mondom, hogy lényegesen gyengébb, akkor úgy értem, hogy a tizenegy posztból minimum nyolcban a mostani kezdő az erősebb.
elvitathatatlanok Rossi érdemei abban, hogy hozta az eredményeket, de ha megnézed, hogy milyen játékosokból kell valahogy összetákolnia a csapatot, akkor azért kicsit más a leányzó fekvése.
Gulácsi nem rosszabb, mint Király, aki ugye több, mint százszoros válogatott; Orban minimum '86 óta a legjobb magyar középhátvéd; Kerkez minimum 20, de inkább negyven éve a leghasználhatóbb balhátvéd; Sallaival legutoljára maximum Gera volt egy szinten, de 2010 körül, Szoboszlai Détári óta a legjobb támadó középpályás; Vargabé pedig teljesen más stílusú játékos, mint Szalai, bójának rosszabb, góllövő támadónak viszont jobb.
nyilván össze kell rakni a taktikát, a játékot, de azért könnyebb, ha vannak használható embereid is.
slowmotion
Ez a csoport sokkal nehezebb szvsz mint az osztrák-izland-portugál volt, reménykedni szabad de elvárni reálisan semmit sem lehet, maximum azt hogy haljanak meg a pályán az országért. Én ha ezt látom nem izgat ha nem jutunk tovább.
A kulcs az lesz hogy nem szabad kikapni svájctól, ha az sikerül akkor bármi lehet, viszont ha ott kikapunk akkor borulhat az egész.
Még egy hónap... de várom már, nincs jegyem de Kölnbe elmegyek
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
félve jegyzem meg, hogy nyolc éve egy ennél lényegesen gyengébb kerettel sikerült kijutni az eb-re, és ott összemákolni a továbbjutást.neked továbbra is az a bajod, hogy a személyes ellenszenvet nem tudod elvonatkoztatni a szakmai munkától. szoboszlait is habzó szájjal szídtad évekig. neked mindenki nímand meg szerencsés aki bármit is elért az átlaghoz képest, kivéve persze gera zolit. pedig ott vannak a tények, makacs dolgok. nézd meg rossi eredményeit a válogatottal meg nézz meg mindenki mást aki hc volt mondjuk az elmúlt 40 évben.Dettó.Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
Alibi..hallod
Thunders megelőzött
- JC6
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.
2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?
Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
AlexIScrystal
ThundersNFL a Paraszt
Szerintem meg Rossi-mágia nem létezik, valamilyen szinten tud motiválni, meg rendbe rakni egy védelmet, hogy feltölti a lyukakat vagy emberfölényt alakít ki a szárnyvédőkkel, de iszonyat makker volt, hogy volt egy kiváló kerete, karakteres emberekkel a Honvédnál, ahol páran életük szezonját futották, amit azóta sem közelítettek meg, illetve a válogatottnál mutass nekem olyan kapitányt, akinek a keze alatt volt 6-8-10 topligás, vagy másodosztályú fiatal játékos? A honosításokat se felejtsük el. Volt pár évig egy Király, Juhász, Huszti, Dzsu, Gera tengely, de egyikük sem volt fiatal.
Szerintem a csávó iszonyat szerencsés csillagzat alatt született, viszont ritka ellenszenves lett a nagy fideszes arcával és kommunikációjával együtt az elmúlt fél, egy évben. Konkrétan embereket nyom a sárba, meg aláz meg, egy ország előtt, a kulisszák mögött meg nyalja a seggüket. Fel is köphet amúgy és alá állhat, meg a válogatási elve köszönőviszonyban sincs azzal, amit ezerszer nyilatkozott. Én nem akarom hogy bukjon ő vagy a válogatott, soha, de azért leszállhatna a magas lóról.
- JC6
emberileg nem bírod, lelked rajta, nekem se a szívem csücske. viszont szakmailag kutyázni az minimum nettó rövidlátás és utálat, semmi több.
amúgy az előzőekhez képest gyengébb szereplésre számítok, csoportból sima kieséssel. aztán persze remélem kellemesen csalódok...😊
peach
és amikot azt mondom, hogy lényegesen gyengébb, akkor úgy értem, hogy a tizenegy posztból minimum nyolcban a mostani kezdő az erősebb.
elvitathatatlanok Rossi érdemei abban, hogy hozta az eredményeket, de ha megnézed, hogy milyen játékosokból kell valahogy összetákolnia a csapatot, akkor azért kicsit más a leányzó fekvése.
Gulácsi nem rosszabb, mint Király, aki ugye több, mint százszoros válogatott; Orban minimum '86 óta a legjobb magyar középhátvéd; Kerkez minimum 20, de inkább negyven éve a leghasználhatóbb balhátvéd; Sallaival legutoljára maximum Gera volt egy szinten, de 2010 körül, Szoboszlai Détári óta a legjobb támadó középpályás; Vargabé pedig teljesen más stílusú játékos, mint Szalai, bójának rosszabb, góllövő támadónak viszont jobb.
nyilván össze kell rakni a taktikát, a játékot, de azért könnyebb, ha vannak használható embereid is.
Az jó ötlet a németeknél hogy a jó formában lévő Hummelst nem viszik?tudom, hogy ezzel egyedul vagyok de nekem Goretzka is hianyzik. sztem Tuchel egyik legnagyobb hibaja a Real ellen is az volt, hogy a hajraban Kimet hozta be Sane helyett. en ott siman Goretzkat hoztam volna es visszaalltam volna egy ilyenre mondjuk:
Matthew99
Mazra, de Ligt, Dier, Davies
Kimmich, Laimer, Goretzka, Pavlovic
Musiala, Kane
ehelyett vhogy igy neztunk ki
Kimmich, de Ligt, Dier, Kim, Davies
Mazra, Laimer, Pavlovic (ez a ketto mar lepni nem birt)
Musiala, Kane (akik helyett jott Chuopo, Muller nem sokkal kesobb)
kiveve ha Goretzka megint stabil helyet kovetelt maganak a csapatban, es nem fogadta el, hogy peremember lesz. mert akkor tenyleg jobb, ha nincs a keretben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
neked továbbra is az a bajod, hogy a személyes ellenszenvet nem tudod elvonatkoztatni a szakmai munkától. szoboszlait is habzó szájjal szídtad évekig. neked mindenki nímand meg szerencsés aki bármit is elért az átlaghoz képest, kivéve persze gera zolit. pedig ott vannak a tények, makacs dolgok. nézd meg rossi eredményeit a válogatottal meg nézz meg mindenki mást aki hc volt mondjuk az elmúlt 40 évben.Dettó.Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
Alibi..hallod
Thunders megelőzött
- JC6
zacknorb
AlexIScrystal
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Annyi a különbség, hogy Armstrong a koksszal nem állt le akkor, amikor már megvolt a felépítése, meg egy-két cím, neki mind a héthez kellett a szuri.Man City winning the league four times in a row is a serious achievement to be fair, its up there with Lance Armstrong winning seven tours on the bounceHasonló sorsra juthatnának ők is mint Lance.
YoungZeeZee
Mikey
Nem aprózták el a jegyárakat ezekre a szombathelyi albán barátságos válogatott meccsekre, milyen nézőszámra számítanak így? Vagy az tök mindegy?WTF are these jegyárak?
warr_b
Poloska vagyok.
Man City winning the league four times in a row is a serious achievement to be fair, its up there with Lance Armstrong winning seven tours on the bounceHasonló sorsra juthatnának ők is mint Lance.
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Aztán max a Leverkusen rám cáfol. 😀