Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Közben Lijnders Salzburg, az nagyon érdekes lesz!
Heisman nádor
Tökéletes első lépcső lesz neki.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....

zacknorb
Akkor is hajrá Dortmund, izzadjanak csak a sràcok 😛
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
amúgy a Sziti az utolsó négy pontját a Liverpool és az Arsenal ellen vesztette el.
a Pool ellenit hagyjuk is, de az Arsenal elleni otthoni meccs nem valami szánalmas defenzív kockázatkerülő szar volt mindkét részről?

ha valamit megtanult most (megint) az Arsenal az az, hogy a helyes mindset az, hogy a Sziti bajnoki hajrában nem veszít pontot, úgyhogy ha van rá lehetőséged, akkor neked magadnak muszáj legyőznöd.
slowmotion
A City elleni 0-0 egy stratégiai csörte volt, ahol 3 helyzetből nem tudtunk betalálni, de ez előfordult.

A karácsonyi menetben 3 meccsen nem nyertünk, Pool elleni x és két L.
Nálam a Fulham elleni L+draw és a Villa elleni oda-vissza vereség fáj.
Ebből egy meccset hozni kellett volna és teljesen más lenne a +2 v +3 ponttal.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Estére meg több, mint 40000 jegy elkelt a Puskásba. Mondjuk nem volt drága, megyünk ki mi is semleges szektorba

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az EB előtt lesz ilyen a Mixátban
 www.monyobrewing.com/bogdannal-budapesten

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
amúgy a Sziti az utolsó négy pontját a Liverpool és az Arsenal ellen vesztette el.
a Pool ellenit hagyjuk is, de az Arsenal elleni otthoni meccs nem valami szánalmas defenzív kockázatkerülő szar volt mindkét részről?

ha valamit megtanult most (megint) az Arsenal az az, hogy a helyes mindset az, hogy a Sziti bajnoki hajrában nem veszít pontot, úgyhogy ha van rá lehetőséged, akkor neked magadnak muszáj legyőznöd.
slowmotion
Nem az az X volt a baj, hanem hogy a Villa ellen csak egy félidőben volt az amit mi akarunk, ott Trossard kihagyta, majd elképesztő egyéni hibák a másik oldalra döntötték el azt a meccset. Pont annyival rosszabb a hajrá mint a Cityé.

Közben Lijnders Salzburg, az nagyon érdekes lesz!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244

slowmotion
Ott A karácsonyi menet volt a nagy Waterloo
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
azert eleg durva, hogy egy ilyen bajnoki hajrat megint ez a kocsog citi fog behuzni.
csebi
Sztem ez a várható sajnos
Negritis, a vajda
Legalább nem történelmi 97 meg 92 pontokkal második a második. Amúgy köszöntünk minden Arsenal drukkert a valóságunkban.
Üdv, egy a 100+ eljárás eredményét ugyan úgy váró Liverpool szurkoló.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
azert eleg durva, hogy egy ilyen bajnoki hajrat megint ez a kocsog citi fog behuzni.
csebi
Sztem ez a várható sajnos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.
Alibi..hallod

Thunders megelőzött
- JC6
Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.

2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?

Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.
AlexIScrystal
Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....
ThundersNFL a Paraszt
Dettó.
Szerintem meg Rossi-mágia nem létezik, valamilyen szinten tud motiválni, meg rendbe rakni egy védelmet, hogy feltölti a lyukakat vagy emberfölényt alakít ki a szárnyvédőkkel, de iszonyat makker volt, hogy volt egy kiváló kerete, karakteres emberekkel a Honvédnál, ahol páran életük szezonját futották, amit azóta sem közelítettek meg, illetve a válogatottnál mutass nekem olyan kapitányt, akinek a keze alatt volt 6-8-10 topligás, vagy másodosztályú fiatal játékos? A honosításokat se felejtsük el. Volt pár évig egy Király, Juhász, Huszti, Dzsu, Gera tengely, de egyikük sem volt fiatal.
Szerintem a csávó iszonyat szerencsés csillagzat alatt született, viszont ritka ellenszenves lett a nagy fideszes arcával és kommunikációjával együtt az elmúlt fél, egy évben. Konkrétan embereket nyom a sárba, meg aláz meg, egy ország előtt, a kulisszák mögött meg nyalja a seggüket. Fel is köphet amúgy és alá állhat, meg a válogatási elve köszönőviszonyban sincs azzal, amit ezerszer nyilatkozott. Én nem akarom hogy bukjon ő vagy a válogatott, soha, de azért leszállhatna a magas lóról.
- JC6
neked továbbra is az a bajod, hogy a személyes ellenszenvet nem tudod elvonatkoztatni a szakmai munkától. szoboszlait is habzó szájjal szídtad évekig. neked mindenki nímand meg szerencsés aki bármit is elért az átlaghoz képest, kivéve persze gera zolit. pedig ott vannak a tények, makacs dolgok. nézd meg rossi eredményeit a válogatottal meg nézz meg mindenki mást aki hc volt mondjuk az elmúlt 40 évben.
emberileg nem bírod, lelked rajta, nekem se a szívem csücske. viszont szakmailag kutyázni az minimum nettó rövidlátás és utálat, semmi több.

amúgy az előzőekhez képest gyengébb szereplésre számítok, csoportból sima kieséssel. aztán persze remélem kellemesen csalódok...😊
peach
félve jegyzem meg, hogy nyolc éve egy ennél lényegesen gyengébb kerettel sikerült kijutni az eb-re, és ott összemákolni a továbbjutást.
és amikot azt mondom, hogy lényegesen gyengébb, akkor úgy értem, hogy a tizenegy posztból minimum nyolcban a mostani kezdő az erősebb.

elvitathatatlanok Rossi érdemei abban, hogy hozta az eredményeket, de ha megnézed, hogy milyen játékosokból kell valahogy összetákolnia a csapatot, akkor azért kicsit más a leányzó fekvése.
Gulácsi nem rosszabb, mint Király, aki ugye több, mint százszoros válogatott; Orban minimum '86 óta a legjobb magyar középhátvéd; Kerkez minimum 20, de inkább negyven éve a leghasználhatóbb balhátvéd; Sallaival legutoljára maximum Gera volt egy szinten, de 2010 körül, Szoboszlai Détári óta a legjobb támadó középpályás; Vargabé pedig teljesen más stílusú játékos, mint Szalai, bójának rosszabb, góllövő támadónak viszont jobb.

nyilván össze kell rakni a taktikát, a játékot, de azért könnyebb, ha vannak használható embereid is.
slowmotion
Ok csak ezzel együtt is simán benne van hogy kikapunk egy svájctól, majd a hazai pályás németektől aztán marad a skót meccs akiket meg finoman szólva is nehéz lesz ledominálni (spanyoloknak milyen jól sikerült a csoportjukban...).

Ez a csoport sokkal nehezebb szvsz mint az osztrák-izland-portugál volt, reménykedni szabad de elvárni reálisan semmit sem lehet, maximum azt hogy haljanak meg a pályán az országért. Én ha ezt látom nem izgat ha nem jutunk tovább.
A kulcs az lesz hogy nem szabad kikapni svájctól, ha az sikerül akkor bármi lehet, viszont ha ott kikapunk akkor borulhat az egész.

Még egy hónap... de várom már, nincs jegyem de Kölnbe elmegyek

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Alibi..hallod

Thunders megelőzött
- JC6
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.

2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?

Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
AlexIScrystal
Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....
ThundersNFL a Paraszt
Dettó.
Szerintem meg Rossi-mágia nem létezik, valamilyen szinten tud motiválni, meg rendbe rakni egy védelmet, hogy feltölti a lyukakat vagy emberfölényt alakít ki a szárnyvédőkkel, de iszonyat makker volt, hogy volt egy kiváló kerete, karakteres emberekkel a Honvédnál, ahol páran életük szezonját futották, amit azóta sem közelítettek meg, illetve a válogatottnál mutass nekem olyan kapitányt, akinek a keze alatt volt 6-8-10 topligás, vagy másodosztályú fiatal játékos? A honosításokat se felejtsük el. Volt pár évig egy Király, Juhász, Huszti, Dzsu, Gera tengely, de egyikük sem volt fiatal.
Szerintem a csávó iszonyat szerencsés csillagzat alatt született, viszont ritka ellenszenves lett a nagy fideszes arcával és kommunikációjával együtt az elmúlt fél, egy évben. Konkrétan embereket nyom a sárba, meg aláz meg, egy ország előtt, a kulisszák mögött meg nyalja a seggüket. Fel is köphet amúgy és alá állhat, meg a válogatási elve köszönőviszonyban sincs azzal, amit ezerszer nyilatkozott. Én nem akarom hogy bukjon ő vagy a válogatott, soha, de azért leszállhatna a magas lóról.
- JC6
neked továbbra is az a bajod, hogy a személyes ellenszenvet nem tudod elvonatkoztatni a szakmai munkától. szoboszlait is habzó szájjal szídtad évekig. neked mindenki nímand meg szerencsés aki bármit is elért az átlaghoz képest, kivéve persze gera zolit. pedig ott vannak a tények, makacs dolgok. nézd meg rossi eredményeit a válogatottal meg nézz meg mindenki mást aki hc volt mondjuk az elmúlt 40 évben.
emberileg nem bírod, lelked rajta, nekem se a szívem csücske. viszont szakmailag kutyázni az minimum nettó rövidlátás és utálat, semmi több.

amúgy az előzőekhez képest gyengébb szereplésre számítok, csoportból sima kieséssel. aztán persze remélem kellemesen csalódok...😊
peach
félve jegyzem meg, hogy nyolc éve egy ennél lényegesen gyengébb kerettel sikerült kijutni az eb-re, és ott összemákolni a továbbjutást.
és amikot azt mondom, hogy lényegesen gyengébb, akkor úgy értem, hogy a tizenegy posztból minimum nyolcban a mostani kezdő az erősebb.

elvitathatatlanok Rossi érdemei abban, hogy hozta az eredményeket, de ha megnézed, hogy milyen játékosokból kell valahogy összetákolnia a csapatot, akkor azért kicsit más a leányzó fekvése.
Gulácsi nem rosszabb, mint Király, aki ugye több, mint százszoros válogatott; Orban minimum '86 óta a legjobb magyar középhátvéd; Kerkez minimum 20, de inkább negyven éve a leghasználhatóbb balhátvéd; Sallaival legutoljára maximum Gera volt egy szinten, de 2010 körül, Szoboszlai Détári óta a legjobb támadó középpályás; Vargabé pedig teljesen más stílusú játékos, mint Szalai, bójának rosszabb, góllövő támadónak viszont jobb.

nyilván össze kell rakni a taktikát, a játékot, de azért könnyebb, ha vannak használható embereid is.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Az jó ötlet a németeknél hogy a jó formában lévő Hummelst nem viszik?
Matthew99
tudom, hogy ezzel egyedul vagyok de nekem Goretzka is hianyzik. sztem Tuchel egyik legnagyobb hibaja a Real ellen is az volt, hogy a hajraban Kimet hozta be Sane helyett. en ott siman Goretzkat hoztam volna es visszaalltam volna egy ilyenre mondjuk:

Mazra, de Ligt, Dier, Davies
Kimmich, Laimer, Goretzka, Pavlovic
Musiala, Kane

ehelyett vhogy igy neztunk ki
Kimmich, de Ligt, Dier, Kim, Davies
Mazra, Laimer, Pavlovic (ez a ketto mar lepni nem birt)
Musiala, Kane (akik helyett jott Chuopo, Muller nem sokkal kesobb)

kiveve ha Goretzka megint stabil helyet kovetelt maganak a csapatban, es nem fogadta el, hogy peremember lesz. mert akkor tenyleg jobb, ha nincs a keretben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Alibi..hallod

Thunders megelőzött
- JC6

zacknorb
AlexIScrystal
ThundersNFL a Paraszt
Dettó.
- JC6

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Man City winning the league four times in a row is a serious achievement to be fair, its up there with Lance Armstrong winning seven tours on the bounce
YoungZeeZee
Hasonló sorsra juthatnának ők is mint Lance.
Mikey
Annyi a különbség, hogy Armstrong a koksszal nem állt le akkor, amikor már megvolt a felépítése, meg egy-két cím, neki mind a héthez kellett a szuri.
több mint 1 éve
Nem aprózták el a jegyárakat ezekre a szombathelyi albán barátságos válogatott meccsekre, milyen nézőszámra számítanak így? Vagy az tök mindegy?
warr_b
WTF are these jegyárak?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Man City winning the league four times in a row is a serious achievement to be fair, its up there with Lance Armstrong winning seven tours on the bounce
YoungZeeZee
Hasonló sorsra juthatnának ők is mint Lance.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 411
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem aprózták el a jegyárakat ezekre a szombathelyi albán barátságos válogatott meccsekre, milyen nézőszámra számítanak így? Vagy az tök mindegy?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Na azt senki sem magyarázza be nekem hogy azt ott Son nem lőtte a végén direkt a kapusba... hátsó kamerából tisztán látszik hogy csak el kellett volna gurítania egyenesen és sima gól.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
Angol díjazás mellett lehet, csak nem 2 év alatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Továbbra is egy kérdésem lenne: az FFP mellett, szabályosan lehet top klubot felépíteni egy nem top klubból? Én úgy gondolom nem, hiszen alacsonyabb a csapat játékosainak értéke, így a megvett játékosokért többet kell fizetni, mint amennyit a keret odáig ért, a játékosokat jobban meg kell fizetni, mint odáig (egy nem top klubnak ráadásul nagyobb fizetést is kell adni ahhoz, hogy őt válassza egy jó játékos), eközben az eredmények, illetve a szponzorok, azaz a magasabb bevételek nem egyből jönnek, szóval mindezek azt eredményezik, hogy megsérted az FFP-t. Az FFP tehát valójában arra jó, hogy a korábban kialakult status quo fennmaradjon, csak akkor meg ugye miért nincs szuperliga…

Aztán max a Leverkusen rám cáfol. 😀