Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Dettó.Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
Alibi..hallod
Thunders megelőzött
- JC6
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.
2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?
Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
AlexIScrystal
ThundersNFL a Paraszt
Szerintem meg Rossi-mágia nem létezik, valamilyen szinten tud motiválni, meg rendbe rakni egy védelmet, hogy feltölti a lyukakat vagy emberfölényt alakít ki a szárnyvédőkkel, de iszonyat makker volt, hogy volt egy kiváló kerete, karakteres emberekkel a Honvédnál, ahol páran életük szezonját futották, amit azóta sem közelítettek meg, illetve a válogatottnál mutass nekem olyan kapitányt, akinek a keze alatt volt 6-8-10 topligás, vagy másodosztályú fiatal játékos? A honosításokat se felejtsük el. Volt pár évig egy Király, Juhász, Huszti, Dzsu, Gera tengely, de egyikük sem volt fiatal.
Szerintem a csávó iszonyat szerencsés csillagzat alatt született, viszont ritka ellenszenves lett a nagy fideszes arcával és kommunikációjával együtt az elmúlt fél, egy évben. Konkrétan embereket nyom a sárba, meg aláz meg, egy ország előtt, a kulisszák mögött meg nyalja a seggüket. Fel is köphet amúgy és alá állhat, meg a válogatási elve köszönőviszonyban sincs azzal, amit ezerszer nyilatkozott. Én nem akarom hogy bukjon ő vagy a válogatott, soha, de azért leszállhatna a magas lóról.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ja és Kurtos 3 meccs/3 kapott gól nélküli meccs. Mondhatni jó formában tért vissza.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Güler hihetetlen. 😀 Amúgy Modric a hírek szerint nyáron megy, elvileg nem is kapott ajánlatot a Real-tol, pedig szívesen maradna. Vegyes érzéseim vannak. Örülnek, ha maradna meg egy évre, de megértem ha megy, főleg h kvázi Güler lenne a helyettese. Ennek a sracnak pedig muszáj lesz jövőre többet játszania, mert brutalis játékos lehet belőle.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
A kiinduló kommentemben az is szerepel, hogy miért vesznek el az Evertontól pontokat és a Citytől miért nem.Ezek után szerinted volt értelme a kiinduló kommentednek?
Ez a vétel-eladás közti különbségek.
KeyG
r.baggio
Csak 115 pontról beszélünk, az Evertonnak a töredéke elég volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azzal sem értek egyet és biztos van is benne pénzügyi szabálytalanság ami majd ki fog derülni.ez nem 3, hanem 5 év...milyen érdekes, hogy a cselszki mennyit költött ezekre a kiváló eredményekreEz tökéletes, de ez nem 3 éve kezdődött és itt én a pénzügyi szabálytalanságokra gondoltam amiből van 115 nekik.Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
Valahogy tőlük senki nem vesz el pontokat mint az Evertontól.
KeyG
én csak ezt találtam....
www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1
Klaci79
KeyG
Klaci79
A Manchester United is valami utolsó 10 évben annyit költött mint a City és sehol nincsenek ebben a periódusban.
KeyG

Ez a vétel-eladás közti különbségek.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azzal sem értek egyet és biztos van is benne pénzügyi szabálytalanság ami majd ki fog derülni.ez nem 3, hanem 5 év...milyen érdekes, hogy a cselszki mennyit költött ezekre a kiváló eredményekreEz tökéletes, de ez nem 3 éve kezdődött és itt én a pénzügyi szabálytalanságokra gondoltam amiből van 115 nekik.Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
KeyG
én csak ezt találtam....
Klaci79
KeyG
Klaci79
A Manchester United is valami utolsó 10 évben annyit költött mint a City és sehol nincsenek ebben a periódusban.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ez nem 3, hanem 5 év...milyen érdekes, hogy a cselszki mennyit költött ezekre a kiváló eredményekreEz tökéletes, de ez nem 3 éve kezdődött és itt én a pénzügyi szabálytalanságokra gondoltam amiből van 115 nekik.Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
KeyG
én csak ezt találtam....
Klaci79
KeyG
több mint 1 éve
Good Ebening UCL, it's Villa and Unai time
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jamie Carragher elképesztő közben mit próbál jinxelni a kommentátori székben 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Haaland's goal got Pep a bit too excitedpic.twitter.com/kV2KVfyhr9
— Troll Football (@TrollFootball) May 14, 2024
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez tökéletes, de ez nem 3 éve kezdődött és itt én a pénzügyi szabálytalanságokra gondoltam amiből van 115 nekik.Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
KeyG
én csak ezt találtam....
Klaci79
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
mondjuk ez érdekes lesz, ha lesz belőle valamiHogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
KeyG
én csak ezt találtam....
Klaci79
www.bbc.com/sport/football/articles/cpegd3dy8j7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek.van valami hiteles kimutatás, hogy ki mennyit költ?
KeyG
én csak ezt találtam....
több mint 1 éve
Akik jók voltak idén azok ma is jók voltak (kivéve Porro buta büntető), akik rosszak azok meg rosszak. Ange első szezonjának elmegy.Nem direkt, de a maguk módján csak leadtáknem kicsi helyzeteket sikerült kihagyni...de ez az egész év ilyen
Heisman nádor
Klaci79
több mint 1 éve
Hogy tudnak örülni ennyi pénzből megvett címeknek. Valahogy tőlük senki nem vesz el pontokat mint az Evertontól.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hogy lehet egy csapat ennyire ellenszenves?Guardiola megdönti Sir Alex pl rekordját, vagy addigra mire odaérnénk, lesnek szívesek lezárni a nyomozást ellenük? Van értelme reménykedni, vagy tényleg a kormányig érnek az Emirátusi szálak?
több mint 1 éve
Nem direkt, de a maguk módján csak leadtáknem kicsi helyzeteket sikerült kihagyni...de ez az egész év ilyen
Heisman nádor
több mint 1 éve
Haalandnak ez ilyen felvett stílus, hogy látványosan nem örül a góljainak?Nem áll jól neki, ahhoz túl mesterkélt.
több mint 1 éve
Nem direkt, de a maguk módján csak leadták
több mint 1 éve
NA ez eldőlt...irány a kanada-ausztria
több mint 1 éve
Csak akkor a kopasz olasz ne mondja meg mi szerint fog válogatni mert ezt ő maga sem tartja be.... Csak ennyi a bajom ezzel....engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz soha semmi jó.Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Ezzel kapcsolatos kérdéseim:
Alibi..hallod
Thunders megelőzött
- JC6
1. Az elmúlt 6 év és a jelenlegi kondíciók alapján mi okozott ekkora meglepődést/közfelháborodást?
Szalai Gábor nálam bent lett volna, de látszólag Rossinál nem fért be, és nálam is ilyen 23.-24. ember
Vancsa vagy Csoboth nálam inkább előbbi, de utóbbinak jobbak a socioaffektív kötelékei a kerettel, és ez a 26. játékos konkrétan.
Szappanosról meg mondta hogy neki oda karakter kell és válogatott szinten ezt kiválóan hozta.
2. Ha nem Rossi, akivel láthatóan szurkolók, elemzők és sportvezetők elégedettek, folyamatos a fejlődés és az eredmények, akkor ki? Mi lehetne a körülbelüli irányvonal?
Azt elfogadom, hogy a kommunikációja nem igazán előnyös általában, de ha akkora alibi lenne nem tartanánk itt (lsd 1986-2014).
Plusz hiába 26 fős a nevezhető keret 23 helyett, nem lett hirtelen topligás minőségi magyarból több, és a stáb elképzelései, valamint az esélyeink sem változtak ezzel.
zacknorb
AlexIScrystal
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lett volna vagy 10 olyan meccs, ahol így kellett volna focizni…akkor bezzeg nem ment…
több mint 1 éve
Nem lassították sajnos vissza, szerintem ebben semmi szándékosság nem volt, Var nyilván visszanézte. Nagy paraszt a lelkem az biztos, de legalább úgy tűnik megtanulta ezt a csapat hasznára és nem ellenére használni.Őt nálam már semmi nem menti meg 😀Persze a legnagyobb paraszt ragadt beGondolom Romerora gondolsz....nyilván nem fog érdekelni, de azért kifejezetten fejlődőképes a csávó idén...a cselszki elleni ámokfutása óta talán ha összesen kapott két sárgát...
Heisman nádor
Klaci79
Ha van egy skála, az egyik oldalon van Cuti, a másikon Son
Na megjött
Heisman nádor
több mint 1 éve
engedd el. Ha EB-t nyerünk se lesz sohafixedsemmiminden jó.
AlexIScrystal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!