Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagyon nagyon kivètelesen!!!! nem hajrá Spurs 🤦😏Amúgy azt esetleg megkerdezhetem, h ilyen esetben tényleg fontosabb, h a rivális csapat ne legyen bajnok, minthogy a kedvenc csapat nyerjen? Főleg, h a spurs meg versenyben van a bl helyért.
dande2
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nagyon nagyon kivètelesen!!!! nem hajrá Spurs 🤦😏
több mint 1 éve
nem lehet mindig alibizni, nem akarok alibiző játékosokat a keretbeSzappanos, Szalai, Fiola, Kata, Kleinheisler, Ádám, Csoboth és Horváth nem EB szint még v már v sohasem.
Signore Rossi a mostani keretben akkor Szalai Attila MI A FASZT KERES.....
ThundersNFL a Paraszt
Helyettük viszont max Mocsit, Vancsa Zalánt, esetleg Sallóit tudnám elképzelni.
NB1-ből Komáromit, Kusnyírt, Jureket, Grubert, Nagy Zsombit, Kosznovszkyt, Kovács Mátét, Katona Levit és Huszti Andrást kellene értelmes külföldi csapatba menekíteni, és Horváth Krisztofer sincs elkésve még.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Édes Istenem ez a Rossi… komolyan várom már hogy valaki elvigye.Alibi..hallod
Thunders megelőzött
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
nem lehet mindig alibizni, nem akarok alibiző játékosokat a keretbeSignore Rossi a mostani keretben akkor Szalai Attila MI A FASZT KERES.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tottenham - City előtt bemelegítésnek ajánlom az albán kupadöntőt, a listavezető bajnokesélyes játszik a ligában tök utolsóvalKukesiben lőhetne egy gólt a Salami nevű nigériai gyerek, az Egnatiaban meg a Montenegro nevű costa rica-i 😊
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tottenham - City előtt bemelegítésnek ajánlom az albán kupadöntőt, a listavezető bajnokesélyes játszik a ligában tök utolsóval

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Valami csoda folytán működhet... de örülhetnek, ha három alatt megússzák.Ők többet tettek mint ma a Spurs fog a győzelemért.Arsenal fans set off fireworks outside Manchester City's hotel at 2 a.m. before City's game against Tottenham. 😴🧨pic.twitter.com/7wTL5OOt0b
— CentreGoals. (@centregoals) May 14, 2024
Sixo
Egyedül Moyesba lehet bízni, utolsó meccs, szereti Mikelt, és valami csodával még a low block is működhet.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ők többet tettek mint ma a Spurs fog a győzelemért.Arsenal fans set off fireworks outside Manchester City's hotel at 2 a.m. before City's game against Tottenham. 😴🧨pic.twitter.com/7wTL5OOt0b
Sixo
Egyedül Moyesba lehet bízni, utolsó meccs, szereti Mikelt, és valami csodával még a low block is működhet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az jó ötlet a németeknél hogy a jó formában lévő Hummelst nem viszik?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Tippelni lehet, csak az összesített számlálás van befagyva.Engem is kilökött sajnatipper szezon végére meghalt?Engem január óta nem enged be Facebookkal, so elengedtem 😀
Löfli
zacknorb
vpi
Fogadja a tippeket, gondolom a végén megjavul az is.
több mint 1 éve
az első sárgáig simán. aztán filmszakadás.UEFA: A bírók az EB-n csak a csapatkapitányokkal fognak beszélniremélem, hogy az első aki odalép és pofázik kap egy sárgát, abból talán tanulnak a csapatok
Index: Csak Szoboszlaival egyeztethetnek majd a játékvezetők az Európa-bajnokságon
😀😀😀
zacknorb
mondjuk mennyeiben azt hogy csinálnák meg 😀 😀 😀
NB2
több mint 1 éve
UEFA: A bírók az EB-n csak a csapatkapitányokkal fognak beszélniremélem, hogy az első aki odalép és pofázik kap egy sárgát, abból talán tanulnak a csapatok
Index: Csak Szoboszlaival egyeztethetnek majd a játékvezetők az Európa-bajnokságon
😀😀😀
zacknorb
mondjuk mennyeiben azt hogy csinálnák meg 😀 😀 😀
több mint 1 éve
UEFA: A bírók az EB-n csak a csapatkapitányokkal fognak beszélniIndex: Csak Szoboszlaival egyeztethetnek majd a játékvezetők az Európa-bajnokságon
😀😀😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BURGIR!!!Tonight in the Premier Leaguepic.twitter.com/ucYkFGuucH
— Troll Football (@TrollFootball) May 14, 2024
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tonight in the Premier Leaguepic.twitter.com/ucYkFGuucH
— Troll Football (@TrollFootball) May 14, 2024
több mint 1 éve
Azért nagy szerencse, hogy megy a válogatottnak, mert sok olyan dolog van, ami egy sikertelenségnél nagy felzúdulást válthatna kiBiztonsági keret, szinte borítékolható volt az egész.Csoboth: Szoboszlai országos cimborája
Katának örülök, Csoboth továbbra is kurva nagy kérdőjel, hogy miért.
Kenny
Sinisa
több mint 1 éve
Ezen gondolkodtam én is, meghogy az utolsó 3 kerettag (Csoboth, Kata meg Horváth) kvázi potyautasként megy, extrém esetben fognak csak perceket kapniBiztonsági keret, szinte borítékolható volt az egész.Csoboth: Szoboszlai országos cimborája
Kenny
Sinisa
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A németeknek bejött a bBerni döntő előtt 54- BenArsenal fans set off fireworks outside Manchester City's hotel at 2 a.m. before City's game against Tottenham. 😴🧨pic.twitter.com/7wTL5OOt0b
Sixo
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Arsenal fans set off fireworks outside Manchester City's hotel at 2 a.m. before City's game against Tottenham. 😴🧨pic.twitter.com/7wTL5OOt0b
több mint 1 éve
Biztonsági keret, szinte borítékolható volt az egész.Csoboth: Szoboszlai országos cimborája
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Kata, Csoboth ✅Vancsa ❌
Vécsei meg 5 meccs és 255 perc ebben a szezonben.
🤷
De nincs olyan keret, amivel mindenki egyetért.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ádám Martin gondolom az öltöző bohóca lehet, mert semmi más indokolja a beválogatását.
több mint 1 éve
Érdemben Mocsi ezek alapján.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Fiola és Lang sem egészséges fullra, szal képbe kerülhetnek a tartalékok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...