Soccer
jézusatyaúristen. főleg Kovács. a tavalyi hülye Taylort akarták überelni? hát, úgy tűnik, sikerül...🏆 The referees for each of this season's European club finals have been announced! #UCLfinal: Slavko Vinčić 🇸🇮#UWCLfinal: Rebecca Welch 🏴#UELfinal: Istvan Kovacs 🇷🇴#UECLfinal: Artur Soares Dias 🇵🇹 pic.twitter.com/9SizFWQPYA
— UEFA (@UEFA) May 13, 2024
zacknorb
🏆 The referees for each of this season's European club finals have been announced! #UCLfinal: Slavko Vinčić 🇸🇮#UWCLfinal: Rebecca Welch 🏴#UELfinal: Istvan Kovacs 🇷🇴#UECLfinal: Artur Soares Dias 🇵🇹 pic.twitter.com/9SizFWQPYA
— UEFA (@UEFA) May 13, 2024
Poloska vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ezt videózni kell, ne már.hát pedig kell, mert ez nem volt könnyen kivehető.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Milyen fejes volt már, azta!
🇦🇱🇭🇺 - The Albanian national team will play against Liechtenstein and Azerbaijan in Hungary at the Haladás Sportkomplexum stadium in Szombathely.
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) May 13, 2024
Dates:
🇦🇱 v 🇱🇮 - June 3, 20:00.
🇦🇱 v 🇦🇿 - June 7, 19:00.
Tickets available at: https://t.co/W8vqimKMIS https://t.co/kBXJIVL6zR pic.twitter.com/D88DBlXdK5
Löfli, Sixo, warrb on tour
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
és baromi jó létszámot toltak, bár lehet a kispesti haverok kisegítették őketHaladás fanok csőd előtt még gyors pyroznak egyetMost már úgyis mindegy, felesleges is visszafogniuk magukat.
zacknorb
Kampman
csapat is, ők is még a tv-ben megmutatják, de szerintem a következő 2 meccs zacsi lesz
Haladás fanok csőd előtt még gyors pyroznak egyetMost már úgyis mindegy, felesleges is visszafogniuk magukat.
zacknorb
😀Pünkösd hétfőn gyerek el a meccsre... Fizetem a söröd előtte és utána is, meccs alatt meg majd naggyon nem szeretlek!😉Nem mondtam hogy nem az 😊Most úgy írod mintha a Vasas nem világi liftező lenneHajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
zacknorb
Ha mi jutunk fel valami csodának köszönhetően, szerintem kb 80-90%, hogy azonnal ki is esünk megint, mint legutóbb.
warr_b
nagir
Jó lenne... de itt lesz anyósom.
De majd összehozzuk!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Haladás fanok csőd előtt még gyors pyroznak egyetcsak hogy biztos legyen
zacknorb
Pünkösd hétfőn gyerek el a meccsre... Fizetem a söröd előtte és utána is, meccs alatt meg majd naggyon nem szeretlek!😉Nem mondtam hogy nem az 😊Most úgy írod mintha a Vasas nem világi liftező lenneHajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
zacknorb
Ha mi jutunk fel valami csodának köszönhetően, szerintem kb 80-90%, hogy azonnal ki is esünk megint, mint legutóbb.
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Poloska vagyok.
Tóth Milán te kurva! 😁Azért szépen agyonrúgják minden egyes meccsen a favágók...
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Flickrol is össze-vissza van pletyka, vki szerint már 99% más meg azt írja h valószínűtlen.
Közben állítólag Neuer és Müller kardoskodik házon belül h maradjon Tuchel. Omg …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
99Nem mondtam hogy nem az 😊Most úgy írod mintha a Vasas nem világi liftező lenneHajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
zacknorb
warr_b
Martinez🤡3 perccel csúszok le a kezdésről, és kimaradok egy ilyen bohózatos öngólból 😀
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!