Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947

Löfli
Manapság nemcsak az életkor bizonytalan, hanem a személyazonosság is.
Legközelebb DNS teszt kell.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!
Löfli
A lengyel foci is érdekes perióduson megy át, másodosztályban a 14-szeres bajnok Krakkó, míg a legmagasabb szinten egymás után második évben nyerhet olyan csapat, mely története során először ülhet a trónra (a Raków Częstochowa tavaly, idén a Jagiellonia Białystok)
r.baggio
Akkor most pezsgőzés helyett patakokban folyik majd az öltözőben a Zubrowka?
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Lecce-Udinese bekezdett 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Alessandro Gabrielloni: Serie D-ből a Serie A-ba...
🆕 Alessandro Gabrielloni a 2018/2019-es szezon óta játszik a Comónál;
➡︎ A támadó, első szezonjában 13 góllal járult hozzá csapata feljutásához a Serie C-be;
🦸 A 2020/2021-es idényben a klub hőse lett, két gólt szerzett az Alessandria ellen, ezzel bebiztosította a Como közvetlen feljutását a Serie B-be;
🔝A 2023/2024-es szezonban 9 gólt lőtt, ezzel a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa lett.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

zacknorb
Szüleik lelki világa elég érdekes lehet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Nem rossz Glasner, hétvégén pont kintvoltam a Wolves meccsen és nagyon jó meccstervet rakott le az asztalra, de a Bayern már tényleg úgy keres edzőt mint ahogy a South Parkban amikor bedől a gazdaság és a központban bedobnak egy fejtelen csirkét megnézni hogy mire esik.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
Udogie és Werner után Bissuoma is kiesett a szezonra. A teljes bal oldal. Jó mondjuk csak 2 meccs.

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!
Löfli
A lengyel foci is érdekes perióduson megy át, másodosztályban a 14-szeres bajnok Krakkó, míg a legmagasabb szinten egymás után második évben nyerhet olyan csapat, mely története során először ülhet a trónra (a Raków Częstochowa tavaly, idén a Jagiellonia Białystok)
r.baggio
Keressétek meg a tegnapi poznan-legia összefoglalóját, 2 nem mindennapi öngól volt, egyik gólszerző Blazic volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Löfli
Ez kb 2 hete volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 138 — balazs.t85@gmail.com
Hát ha ez nem veri ki a biztosítékot, akkor tényleg semmi.
Undorító

index.hu/sport/2024/05/13/hajdu-bihar-varmegye-esztar-blondy-fc-kozbeszerzes-lelato-tao-penz-tamogatas/
- JC6
Ez csak politika, te is megkaptad ezt a pénzt a választás előtt, nem értem miért reklamálsz 😊
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Bergwijn vert az Ajaxban tegnap egy klasszik mesterhármast 9 perc alatt. Én őt bírtam, Ange gépezetébe szerintem tök jól illett volna, kár, hogy a Mou meg a Conte féle defenzív fosba kellett szenvednie.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Hát ha ez nem veri ki a biztosítékot, akkor tényleg semmi.
Undorító

index.hu/sport/2024/05/13/hajdu-bihar-varmegye-esztar-blondy-fc-kozbeszerzes-lelato-tao-penz-tamogatas/
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 412
Nyert a Deportivo La Coruna, irány a másodosztály 😊
r.baggio
a malaga osztalyzo..de a 3. ligabol 5-en esnek ki.legalabbiy ebbol a csoportbol
YoungZeeZee
31833-an voltak kint az El Riazorban, ez új rekord a harmadosztályban

A Malaga is remélem odateszi magát végre
r.baggio
az nem rossz.
en nem latom azt h meglenne nekik a feljutas.marad a 3. liga.
nezoszamban ok sem rosszak.a legutolso hazain 30ezer ember volt.

a herthanal vmi 60k korul voltak egy tokmindegy meccsen.
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Holsten Kiel eloszor jutott fel az elsoosztalyba. 2017-ben jutottak fel a Bundas 2-be, elotte 4 evet lehuztak a harmadosztalyban, meg a harmad es negyedosztaly kozott ingazgattak allandoan. Wooow. Le a kalappal!😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
r.baggio
a malaga osztalyzo..de a 3. ligabol 5-en esnek ki.legalabbiy ebbol a csoportbol
YoungZeeZee
31833-an voltak kint az El Riazorban, ez új rekord a harmadosztályban

A Malaga is remélem odateszi magát végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Véget ért a röfögés a Románál, amikor volt a váltás vagy 6-8 pontot bemákoltak emlékeim szerint vakszerencsével.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Bologna csak 59 évet várt a legrangosabb kupába való visszatéréssel✌️
ozibozi
Roma valahogy meg tudja oldani hogy tovább várjon 😀
Mi kell még hogy betámogassák őket? Szaniszló Csabinak meg kell nézni az idei kockásfüzetes videóját

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Atalanta xG mennyi volt, lehetett volna 5-1 is a vége 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Bologna csak 59 évet várt a legrangosabb kupába való visszatéréssel✌️
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 412
r.baggio