Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Manapság nemcsak az életkor bizonytalan, hanem a személyazonosság is.CRAZY STORY from Romania where Dinamo Bucharest player Edgar Ie was accused of having TWIN BROTHER Edelino PLAY IN HIS PLACE. 😳
— Men in Blazers (@MenInBlazers) May 13, 2024
Underwhelming performances & the player's poor English sparked local reports that it was in fact Edelino at Dinamo—not the ex-Barcelona defender. pic.twitter.com/umMSKmVeWA
Löfli
Legközelebb DNS teszt kell.
több mint 1 éve
Akkor most pezsgőzés helyett patakokban folyik majd az öltözőben a Zubrowka?lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!A lengyel foci is érdekes perióduson megy át, másodosztályban a 14-szeres bajnok Krakkó, míg a legmagasabb szinten egymás után második évben nyerhet olyan csapat, mely története során először ülhet a trónra (a Raków Częstochowa tavaly, idén a Jagiellonia Białystok)
Löfli
r.baggio
több mint 1 éve
CRAZY STORY from Romania where Dinamo Bucharest player Edgar Ie was accused of having TWIN BROTHER Edelino PLAY IN HIS PLACE. 😳
— Men in Blazers (@MenInBlazers) May 13, 2024
Underwhelming performances & the player's poor English sparked local reports that it was in fact Edelino at Dinamo—not the ex-Barcelona defender. pic.twitter.com/umMSKmVeWA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Alessandro Gabrielloni: Serie D-ből a Serie A-ba...🆕 Alessandro Gabrielloni a 2018/2019-es szezon óta játszik a Comónál;
➡︎ A támadó, első szezonjában 13 góllal járult hozzá csapata feljutásához a Serie C-be;
🦸 A 2020/2021-es idényben a klub hőse lett, két gólt szerzett az Alessandria ellen, ezzel bebiztosította a Como közvetlen feljutását a Serie B-be;
🔝A 2023/2024-es szezonban 9 gólt lőtt, ezzel a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa lett.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szüleik lelki világa elég érdekes lehet.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 12, 2024
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nem rossz Glasner, hétvégén pont kintvoltam a Wolves meccsen és nagyon jó meccstervet rakott le az asztalra, de a Bayern már tényleg úgy keres edzőt mint ahogy a South Parkban amikor bedől a gazdaság és a központban bedobnak egy fejtelen csirkét megnézni hogy mire esik.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Udogie és Werner után Bissuoma is kiesett a szezonra. A teljes bal oldal. Jó mondjuk csak 2 meccs.
több mint 1 éve
Keressétek meg a tegnapi poznan-legia összefoglalóját, 2 nem mindennapi öngól volt, egyik gólszerző Blazic voltlengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!A lengyel foci is érdekes perióduson megy át, másodosztályban a 14-szeres bajnok Krakkó, míg a legmagasabb szinten egymás után második évben nyerhet olyan csapat, mely története során először ülhet a trónra (a Raków Częstochowa tavaly, idén a Jagiellonia Białystok)
Löfli
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!Ez kb 2 hete volt
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!A lengyel foci is érdekes perióduson megy át, másodosztályban a 14-szeres bajnok Krakkó, míg a legmagasabb szinten egymás után második évben nyerhet olyan csapat, mely története során először ülhet a trónra (a Raków Częstochowa tavaly, idén a Jagiellonia Białystok)
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
lengyeleknél a Wisła Krakkó nyerte a kupát, így másodosztályú csapatként mehetnek az Európa Ligába!

Don't blink!
több mint 1 éve
Hát ha ez nem veri ki a biztosítékot, akkor tényleg semmi.Ez csak politika, te is megkaptad ezt a pénzt a választás előtt, nem értem miért reklamálsz 😊
Undorító
index.hu/sport/2024/05/13/hajdu-bihar-varmegye-esztar-blondy-fc-kozbeszerzes-lelato-tao-penz-tamogatas/
- JC6
több mint 1 éve
Bergwijn vert az Ajaxban tegnap egy klasszik mesterhármast 9 perc alatt. Én őt bírtam, Ange gépezetébe szerintem tök jól illett volna, kár, hogy a Mou meg a Conte féle defenzív fosba kellett szenvednie.
több mint 1 éve
Hát ha ez nem veri ki a biztosítékot, akkor tényleg semmi.Undorító
index.hu/sport/2024/05/13/hajdu-bihar-varmegye-esztar-blondy-fc-kozbeszerzes-lelato-tao-penz-tamogatas/
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
az nem rossz.31833-an voltak kint az El Riazorban, ez új rekord a harmadosztálybanNyert a Deportivo La Coruna, irány a másodosztály 😊a malaga osztalyzo..de a 3. ligabol 5-en esnek ki.legalabbiy ebbol a csoportbol
r.baggio
YoungZeeZee
A Malaga is remélem odateszi magát végre
r.baggio
en nem latom azt h meglenne nekik a feljutas.marad a 3. liga.
nezoszamban ok sem rosszak.a legutolso hazain 30ezer ember volt.
a herthanal vmi 60k korul voltak egy tokmindegy meccsen.
több mint 1 éve
Holsten Kiel eloszor jutott fel az elsoosztalyba. 2017-ben jutottak fel a Bundas 2-be, elotte 4 evet lehuztak a harmadosztalyban, meg a harmad es negyedosztaly kozott ingazgattak allandoan. Wooow. Le a kalappal!😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
31833-an voltak kint az El Riazorban, ez új rekord a harmadosztálybanNyert a Deportivo La Coruna, irány a másodosztály 😊a malaga osztalyzo..de a 3. ligabol 5-en esnek ki.legalabbiy ebbol a csoportbol
r.baggio
YoungZeeZee
A Malaga is remélem odateszi magát végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Véget ért a röfögés a Románál, amikor volt a váltás vagy 6-8 pontot bemákoltak emlékeim szerint vakszerencsével.
több mint 1 éve
Bologna csak 59 évet várt a legrangosabb kupába való visszatéréssel✌️Roma valahogy meg tudja oldani hogy tovább várjon 😀
ozibozi
Mi kell még hogy betámogassák őket? Szaniszló Csabinak meg kell nézni az idei kockásfüzetes videóját
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Atalanta xG mennyi volt, lehetett volna 5-1 is a vége 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Bologna csak 59 évet várt a legrangosabb kupába való visszatéréssel✌️
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
Nyert a Deportivo La Coruna, irány a másodosztály 😊a malaga osztalyzo..de a 3. ligabol 5-en esnek ki.legalabbiy ebbol a csoportbol
r.baggio