Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Copa Americat közvetíti valamelyik csatorna itthon?Ott amúgy mióta indulnak észak-amerikaiak is? Vagy csak nekem nem tűnt fel eddig?
KeyG
több mint 1 éve
Egész szezonban akárki volt kaptak bőven ilyen gólokat idén, egyből deja vu-m volt hogy megint ilyet enged a MUCasemiro mi a herémet csinált?Bar nem mentseg, de o egyaltalan nem kozephatved.
Negritis, a vajda
5. Szamu CB es a DM adja a belso vedoparost. Csoda h 20 percig kitartottak.
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Copa Americat közvetíti valamelyik csatorna itthon?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Casemiro mi a herémet csinált?Bar nem mentseg, de o egyaltalan nem kozephatved.
Negritis, a vajda
5. Szamu CB es a DM adja a belso vedoparost. Csoda h 20 percig kitartottak.
több mint 1 éve
Casemiro mi a herémet csinált?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na végre bazeeeg!!
több mint 1 éve
Na jólvan időbe megjött az első
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
🇬🇧⚽️ Today Dominic Solanke, Bournemouth player, celebrated his goal against Brentford with the iconic Akatsuki Tobi mask.#PremierLeague | #NARUTO 🍥 pic.twitter.com/Cxj5f0sqBK
— Narutoverse Perfect Shots (@DailyAllNaruto) May 11, 2024
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Barcika elintézi a Vasasnak a feljutást, ha már önerőből szenvedősJó hely barcika. Pár éve(20) még 85 volt egy kommersz fél barack a Bohém tanyában.
ozibozi
több mint 1 éve
Barcika elintézi a Vasasnak a feljutást, ha már önerőből szenvedősPekár itt bezzeg nem szórta a gólokat 😂
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Barcika elintézi a Vasasnak a feljutást, ha már önerőből szenvedős
több mint 1 éve
Fú mekkora egy trágyadomb ez a mai Manchesteri keret, odahaza tömik ki a kapunkat.
több mint 1 éve
St. Pauli have been promoted back to the Bundesliga for the first time since 2011 after beating VfL Osnabruck 3-1 at Millerntor Stadion.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) May 12, 2024
🎥 @SebSB
pic.twitter.com/uy1eXLFuwu
több mint 1 éve
Egy rövid időre felvillant a bentmaradás esélye a Sassuolonak, aztán 7 perc alatt rúgott 2őt a Genoa.
több mint 1 éve
amúgy meg milyen jó kis utolsó forduló lehetett volna, ha a dió nem fexik le az Újpestnek
több mint 1 éve
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃tuti jön valamelyik NER klubhoz
Nemes samu09
több mint 1 éve
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃
több mint 1 éve
Elsőre azt hittem Donnie van de Beek nyert valamit és azt ünneplik.
több mint 1 éve
Egy gyatra 0-0 Norwichban, a két csapat összesített xG-je nem érte el a 0,75-ot...

több mint 1 éve
Az a fliperes fejes?Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
A szaudi liga továbbra is kemény:
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
csipkelli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
rostockban volt akpobori vagy ki a 90es evekbenGyerekként mennyire szurkoltam nekik még. Semmit nem tudok a jelenlegi csapatukról, mégis szomorú ezt olvasnom.Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
warr_b
Zsellér van de Vrij
Mikey
több mint 1 éve
Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊

több mint 1 éve
Megvertem a Kukesit. Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
Some clubs buy referees while some buy opposition playerspic.twitter.com/nWjo1xv9o1
— Troll Football (@TrollFootball) May 11, 2024