Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 304 — Kinek mit intézett a kormánya
nah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?
Sixo
Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 275 — LIGHTS OUT!
nah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 071
Rohadt életbe, nem leszek itthon a Spurs ellen. De jo
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 119 — Lucas Scott
Èn örültem Flicknek lènyeg bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏
dande2
Sztem most még nem kell pihentetni. Szezon eleje, új edző új rendszer szokjak csak a fiúk.
Titkon figyelem majd azért Hansit, lesz is meccs egymás ellen amúgy.
Továbbra is tartom h nagy hiba volt nem ot kinevezni újra mikor win nowban lennénk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 635 — Így remélem megfelelek nektek.....
Èn örültem Flicknek lènyegében bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
Kar tagadni, ez most jol nez ki.

több mint 1 éve
wrexham 200
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊
dande2
Kellemes csalódás Flick. Nagyban fogadni mertem volna hogy max 1 szezont lesz ott aztán a potrohos őt is elzavarja(persze hosszú még a szezon).
Egy kis fekete pont azért a németnek hogy a csapágyasra hajtott Kounde, Yamal nem kap pihenőt egy ilyen meccsen és hogy Torre vagy a remek előszezont produkáló Pau teljesen mellőzve van.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 304 — Kinek mit intézett a kormánya
Barca mit megy
Idén ők hozzák a szezon eleji 7-0-t

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 635 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊
több mint 1 éve
wrexham 200
azért ez a Barca ha megússzák az újabb sérüléseket akkor nagyon komoly kihívója lesz a Realnak, főleg ha egy ideig még ennyire akadozni fog a gépezet Madridban
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 275 — LIGHTS OUT!
A 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.
empty taxi
Ezt jinxtriad is megirigyelné.
Sinisterra gól a 97. Percben, ezzel kb a meccs embere, már volt 1 gólpassza.
Balfasz Everton edző nem cserélt, azt a csapat a végén fülén vette a levegőt.
empty taxi
Kerkez nem játszott jól sajnos. 2-0nál cserélték le, és a helyére beállók sokat tettek a győzelemért.

több mint 1 éve
wrexham 200
A 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.
empty taxi
empty taxi
Idén már a jó isten se menti meg liverpool kék felét a kieséstől
wrexham
jövőre is lehet Merseyside Derby... valamelyik kupában?
slowmotion
onnan is kiesnek még azelőtt
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 501 — Cowboys fan
empty taxi
empty taxi
wrexham
jövőre is lehet Merseyside Derby... valamelyik kupában?
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 009 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Idén másodszor Onana,Durán páros idegenben gól és győzelem.🙂

több mint 1 éve
wrexham 200
empty taxi
empty taxi
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

Madden hates me.
több mint 1 éve
Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannak
Beki
Egyedül a magyar bírókra nem lehet panasz. Nem láttam még senki aki vitatta volna Löfli bármelyik fújását.
Sixo
A 2010-es évek közepén nagy sláger volt a lelátókon az "Andó-Szabó, mocskos csaló"
Kampman
Egész pontosan Ondófaló, mocskos csaló!

Madden hates me.
több mint 1 éve
wrexham 200
2 góllal megyünk a peterboroughiak ellen😁
wrexham
pillanatra már azt hittem, hogy a userneved ellenére a legősibb riválisnak szurkolsz, merthogy a Chester is vezet kettővel, csak a kisebbik peterborough-i csapat ellen
slowmotion
no no😁🙃
több mint 1 éve
ez is bazmeg... Stuttgart-Mainz, xG 5,21:2,25 (1 pen), végeredmény 3:3.
ez ugye azt jelenti, hogy a büntetőn felül az 5,21:1,45 jött ki 3:2-re.

fasza.
több mint 1 éve
2 góllal megyünk a peterboroughiak ellen😁
wrexham
pillanatra már azt hittem, hogy a userneved ellenére a legősibb riválisnak szurkolsz, merthogy a Chester is vezet kettővel, csak a kisebbik peterborough-i csapat ellen
több mint 1 éve
FLICK MAGIC!!!

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
Szucs megint kezdett, csak most szuroben.

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!
slowmotion
Tehát Rice-nak a tarkóján is szemének kéne lennie. És, hogyan lehet guruló labdából szabadot indítani? Az hogy elpöckölik a labdát gyakorlatilag olyan mint ha hozzáérnek valakihez akkor meghal. Eszerint minden ilyen sárga. Gyorsan fognak fogyni minden meccsen.
Matthew99
A tavaly óta élő szabályok szerint a szabad elvégzésének akadályozása sárga.
A spori annyiban hülye, h Joao Pedrónak meg nem adott ugyanezért.
Willie Parker
Ez jogos, de ha jol emlekszem gurulo labdat pockolt el Rice, igy szabadrugas feltetele sem volt adott.
Beki
azt majd a bíró eldönti, hogy szabályos-e a szabadrúgás elvégzése. ha ellened fújnak, akkor nem kimondottan szabályos beleérni a holt labdába, mert a bíró még a lelkére veszi. lehet végezni a bírón tűréstesztet, csak van, amikor túl jól sikerül.
slowmotion
Ha ez szándékos szabadrúgás elvégzés akadályozás, akkor én nem értek már semmit. Nekimegy a labda amit arrébb pöccint úgy hogy nem is látja mi van mögötte. Még csak nem is elrúgja ahogy szokták.

Matthew99
5 mp-nél elpöccinti
Willie Parker
Mint ahogy itt is, ugyanezen a meccsen. Ez a bajom a focival mostanság. Egyik meccsen 11-es ha rárúgják a tizenhatoson belül az ellen kezére a másikon vétlen kéz. És így tovább. Itt meg kiállította a majom, mikor máskor ha rácsúszik az egyik a másikra páros lábbal akkor is mérlegel.

Matthew99
Pont ezt az esetet írtam, egyszer meg Raya elé beállt fél méterre a szabadhoz és beleért az indításba. Sima sárgalap egyenként is.