Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
nah kilenchanyadikban jön a két leverkusen gól?Nem jött, a kb. 20. alkalomra nem sikerült
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Rohadt életbe, nem leszek itthon a Spurs ellen. De jo
több mint 1 éve
Èn örültem Flicknek lènyeg bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏Sztem most még nem kell pihentetni. Szezon eleje, új edző új rendszer szokjak csak a fiúk.
dande2
Titkon figyelem majd azért Hansit, lesz is meccs egymás ellen amúgy.
Továbbra is tartom h nagy hiba volt nem ot kinevezni újra mikor win nowban lennénk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Èn örültem Flicknek lènyegében bárki másnál jobban mert hogy a válogatottnal besült van ilyen na bumm, a klubfoci egèsz más ès a Bayernnèl látszott hogy azèrt az megy neki. Remèljük nem csak kezdeti lendület. De ja a kulcsjátèkosok picit pihenhettek volna 😏
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
wrexham
200
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊Kellemes csalódás Flick. Nagyban fogadni mertem volna hogy max 1 szezont lesz ott aztán a potrohos őt is elzavarja(persze hosszú még a szezon).
dande2
Egy kis fekete pont azért a németnek hogy a csapágyasra hajtott Kounde, Yamal nem kap pihenőt egy ilyen meccsen és hogy Torre vagy a remek előszezont produkáló Pau teljesen mellőzve van.
több mint 1 éve
Barca mit megyIdén ők hozzák a szezon eleji 7-0-t
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hú remèlem hagyunk a többi meccsre is 😛 Xavinak kèt èv alatt nem volt ilyen sima meccse 😊
több mint 1 éve
wrexham
200
azért ez a Barca ha megússzák az újabb sérüléseket akkor nagyon komoly kihívója lesz a Realnak, főleg ha egy ideig még ennyire akadozni fog a gépezet Madridban
több mint 1 éve
Kerkez nem játszott jól sajnos. 2-0nál cserélték le, és a helyére beállók sokat tettek a győzelemért.A 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.Ezt jinxtriad is megirigyelné.
empty taxi
Sinisterra gól a 97. Percben, ezzel kb a meccs embere, már volt 1 gólpassza.
Balfasz Everton edző nem cserélt, azt a csapat a végén fülén vette a levegőt.
empty taxi
több mint 1 éve
wrexham
200
onnan is kiesnek még azelőttjövőre is lehet Merseyside Derby... valamelyik kupában?Idén már a jó isten se menti meg liverpool kék felét a kieséstőlA 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.Ezt jinxtriad is megirigyelné.
empty taxi
empty taxi
wrexham
slowmotion
több mint 1 éve
jövőre is lehet Merseyside Derby... valamelyik kupában?Idén már a jó isten se menti meg liverpool kék felét a kieséstőlA 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.Ezt jinxtriad is megirigyelné.
empty taxi
empty taxi
wrexham
több mint 1 éve
Idén másodszor Onana,Durán páros idegenben gól és győzelem.🙂
több mint 1 éve
wrexham
200
Idén már a jó isten se menti meg liverpool kék felét a kieséstőlA 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.Ezt jinxtriad is megirigyelné.
empty taxi
empty taxi
több mint 1 éve
A 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.Ezt jinxtriad is megirigyelné.
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A 86. Percben még 2-0-ra ment az Everton, azóta kb. Pickfordnak köszönhetik ha marad X.

Madden hates me.
több mint 1 éve
Egész pontosan Ondófaló, mocskos csaló!A 2010-es évek közepén nagy sláger volt a lelátókon az "Andó-Szabó, mocskos csaló"Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakEgyedül a magyar bírókra nem lehet panasz. Nem láttam még senki aki vitatta volna Löfli bármelyik fújását.
Beki
Sixo
Kampman

Madden hates me.
több mint 1 éve
wrexham
200
no no😁🙃2 góllal megyünk a peterboroughiak ellen😁pillanatra már azt hittem, hogy a userneved ellenére a legősibb riválisnak szurkolsz, merthogy a Chester is vezet kettővel, csak a kisebbik peterborough-i csapat ellen
wrexham
slowmotion
több mint 1 éve
ez is bazmeg... Stuttgart-Mainz, xG 5,21:2,25 (1 pen), végeredmény 3:3.ez ugye azt jelenti, hogy a büntetőn felül az 5,21:1,45 jött ki 3:2-re.
fasza.
több mint 1 éve
2 góllal megyünk a peterboroughiak ellen😁pillanatra már azt hittem, hogy a userneved ellenére a legősibb riválisnak szurkolsz, merthogy a Chester is vezet kettővel, csak a kisebbik peterborough-i csapat ellen
wrexham
több mint 1 éve
The summer transfer window in one video 🤑 pic.twitter.com/fxg2ynrfoX
— B/R Football (@brfootball) August 31, 2024
több mint 1 éve
Pont ezt az esetet írtam, egyszer meg Raya elé beállt fél méterre a szabadhoz és beleért az indításba. Sima sárgalap egyenként is.Mint ahogy itt is, ugyanezen a meccsen. Ez a bajom a focival mostanság. Egyik meccsen 11-es ha rárúgják a tizenhatoson belül az ellen kezére a másikon vétlen kéz. És így tovább. Itt meg kiállította a majom, mikor máskor ha rácsúszik az egyik a másikra páros lábbal akkor is mérlegel.5 mp-nél elpöccintiHa ez szándékos szabadrúgás elvégzés akadályozás, akkor én nem értek már semmit. Nekimegy a labda amit arrébb pöccint úgy hogy nem is látja mi van mögötte. Még csak nem is elrúgja ahogy szokták.azt majd a bíró eldönti, hogy szabályos-e a szabadrúgás elvégzése. ha ellened fújnak, akkor nem kimondottan szabályos beleérni a holt labdába, mert a bíró még a lelkére veszi. lehet végezni a bírón tűréstesztet, csak van, amikor túl jól sikerül.Ez jogos, de ha jol emlekszem gurulo labdat pockolt el Rice, igy szabadrugas feltetele sem volt adott.A tavaly óta élő szabályok szerint a szabad elvégzésének akadályozása sárga.a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!Tehát Rice-nak a tarkóján is szemének kéne lennie. És, hogyan lehet guruló labdából szabadot indítani? Az hogy elpöckölik a labdát gyakorlatilag olyan mint ha hozzáérnek valakihez akkor meghal. Eszerint minden ilyen sárga. Gyorsan fognak fogyni minden meccsen.
slowmotion
Matthew99
A spori annyiban hülye, h Joao Pedrónak meg nem adott ugyanezért.
Willie Parker
Beki
slowmotion
This is the worst red card decision in football history. pic.twitter.com/UH4RE4JCag
— Piers Morgan (@piersmorgan) August 31, 2024
Matthew99
Willie Parker
Joao Pedro in the first-half, kicks the ball miles. No yellow card. I have no words. pic.twitter.com/6bzA6uCaHi
— now.arsenal (@now_arsenaI) August 31, 2024
Matthew99