Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem mondtam hogy nem az 😊Most úgy írod mintha a Vasas nem világi liftező lenneHajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
zacknorb
Ha mi jutunk fel valami csodának köszönhetően, szerintem kb 80-90%, hogy azonnal ki is esünk megint, mint legutóbb.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Oh, hát baszok én rá, teljesen megszoktam a kieséseket és a másodosztályt. De ez a szezon örök emlék!Hajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
több mint 1 éve
Most úgy írod mintha a Vasas nem világi liftező lenneHajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hajrá, csak aztán majd nehogy egyből kipottyanás legyen, tudod, az új stadion átok 😉Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
Szokol

több mint 1 éve
Nem tudom, egyelőre a bajnoki címet ünneplem! 😀Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol
warr_b
több mint 1 éve
szobo padon ujraA német elqurta és felelőst/ felelősöket keres maga helyett.
YoungZeeZee
Először elcseszte mikor bejelentette idejekorán hogy meglép év végén. Ez nagy gáz volt.
Másodszor elcseszte a hülye rotálással a rapszódikus fiatalokkal, a csapategység rovására.
Fontos, hogy 2 éve ő mindent jól csinál/t/vagy nem😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Tényleg, akkor sztem tuti megye2 leszNem kell, már kiestek.Ők is visszalépnek jövőre a harmadosztálytól, úgy tudomNB3-ban amúgy is van már egy Haladás, a VSE... 😊Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Lehet én vagyok a hülye, de miért ne eshetnének még ki?
Stoki
Főleg ha nem állnak ki az utolsókétt meccsre, akkor lehet nem csak 3-0-val jóváírják az ellenfélnek, de még pontlevolnást is kapnak. Akkor a csődeljárástól (vagy végrehajtás, fene se tudja már éppen mi van ellenük folyamatban) függetlenül biztos hogy kieső helyen végeznek.
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
warr_b
több mint 1 éve
Nem kell, már kiestek.Ők is visszalépnek jövőre a harmadosztálytól, úgy tudomNB3-ban amúgy is van már egy Haladás, a VSE... 😊Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
Főleg ha nem állnak ki az utolsókétt meccsre, akkor lehet nem csak 3-0-val jóváírják az ellenfélnek, de még pontlevolnást is kapnak. Akkor a csődeljárástól (vagy végrehajtás, fene se tudja már éppen mi van ellenük folyamatban) függetlenül biztos hogy kieső helyen végeznek.
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
Willie Parker

több mint 1 éve
Ha nem esnek ki, ami simán lehet ahogy délután néztemŐk is visszalépnek jövőre a harmadosztálytól, úgy tudomNB3-ban amúgy is van már egy Haladás, a VSE... 😊Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ők is visszalépnek jövőre a harmadosztálytól, úgy tudomNB3-ban amúgy is van már egy Haladás, a VSE... 😊Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
több mint 1 éve
NB3-ban amúgy is van már egy Haladás, a VSE... 😊Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
Willie Parker

több mint 1 éve
Elvileg NBIII sem lesz, max megye2Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊
warr_b
több mint 1 éve
Gondolom igen. Egyelőre nem kapták meg nb2-re sem.Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
Willie Parker
Közben szép kis gól 😊

több mint 1 éve
Licensz sem lesz nekik, az automatikus kuka nem?Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki
warr_b
több mint 1 éve
Doktorics komoly gól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.6 csapat megy a 2 kieső helyért
Stoki
2 kieső már biztos
több mint 1 éve
szobo padon ujraugye győztes csapaton ne változtass, bár Robbo eltűnt valamerre...
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Tóth Milán te kurva! 😁Jönnek már a légiósok Várdáról?
Szokol

több mint 1 éve
Gerzson is túl sok Cityt nézett és nonstop 2-3-5-ben építkezik
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tóth Milán te kurva! 😁
több mint 1 éve
Ott is egy tizi

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
szobo padon ujra
több mint 1 éve
Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Simán kieshetnek még.
Stoki

több mint 1 éve
Azt hajtogatja az m4sport, hogy bár lehet nem tudják befejezni a bajnokságot, de a Haladás bennmaradása már biztos.Lehet én vagyok a hülye, de miért ne eshetnének még ki?