Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Amúgy ha a kreten Tebas szerint úgyse lesz szuperliga, miért kellett az összes csapatot (a Real-t kivéve) külön pólóba öltöztetni a meccsek előtt, és a képernyő aljára is odabaszni ezt az earn on the pitch dumát?
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Egyébként a Real Barca és talán a Juvén kívül van ebben még valaki?Fradi? Vagy a MOL Bubi, úgyis kinőtték az embéegyet.
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Egyébként a Real Barca és talán a Juvén kívül van ebben még valaki?Napoli mondta h jelen.
KeyG
több mint 2 éve
Egyébként a Real Barca és talán a Juvén kívül van ebben még valaki?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A Granada, Levante, Pescara és a Valladolid is jelezték, hogy nem fognak indulni a Super Leagueben.Pescarát pedig pont invelni akarták.
Willie Parker
több mint 2 éve
A Granada, Levante, Pescara és a Valladolid is jelezték, hogy nem fognak indulni a Super Leagueben.Jelzem, hogy én se fogok benne játszani.
Willie Parker
több mint 2 éve
A Granada, Levante, Pescara és a Valladolid is jelezték, hogy nem fognak indulni a Super Leagueben.
több mint 2 éve
Komolyan ennyit tudott kihozni magából abroszos barátunk? Mondjuk ő biztosan nehezen tudna BL serlegek előtt beszélni. 😀 🚨| Nasser Al Khelaifi hits back at Florentino Pérez:
— Madrid Zone (@theMadridZone) December 21, 2023
"It’s strange to talk about the Super League with the UEFA Champions League trophies behind you.” 👀 pic.twitter.com/Yfs4pME4qQ
több mint 2 éve
Hát azért, most kellett volna bebizonyítania, hogy kezdő, amíg Kelly sérült. De így hogy játszani sem tud, így cserepados lesz ha visszajön.Nabazdmegnem is baj, hogy kimarad a karácsonyi darálóból.
Kerkez hetekre off
zacknorb
Kenny
több mint 2 éve
Nabazdmegnem is baj, hogy kimarad a karácsonyi darálóból.
Kerkez hetekre off
zacknorb
több mint 2 éve
NabazdmegKerkez hetekre off
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Napoli közben nyitott a Superligara. Gondolom a a többi olasz csapat is benne lesz.Roma nem
rob3r7o
több mint 2 éve
Pláne h a hírek szerint már azon agyalnak, h dobják az új bl lebonyolítási formát.na az egy szep baleset lenne.
rob3r7o
amugy sztem nem tudjak azt olyan konnyen megtenni, hiszen a televizios jogokat is igy adtak el a mostani tendereken.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
tenyleg, annyi elnevezes volt mar 😊A KEK a második volt a BEK után, szerintem az Intertoto kupára gondolhattál, vagy Fradistaként a VVK-ra, bár azoknak nem tudom milyen presztizsük volt... 😀Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀de ez az elnevezes nagyon gaz. nem igaz, hogy nem volt egy marketing gyakornok, aki ingyen vmi jobban csengot nem talalt volna ki ...
Amúgy én sem gondolom, h feltétlen a szuperliga fogja menteni a focit, de amit az UEFA/fifa az utóbbi években művel minősíthetetlen, ugyh örülnek ha Perez kicsit megfingatna őket.
rob3r7o
amugy regen pl a 3. sorozatnak a KEKnek is volt vmien presztizse.
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Napoli közben nyitott a Superligara. Gondolom a a többi olasz csapat is benne lesz.
több mint 2 éve
Szerintem az elnevezés a legkevesebb. Ha esetleg tényleg létrejönne gondolom kap majd vmi jobban hangzó nevet.Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀de ez az elnevezes nagyon gaz. nem igaz, hogy nem volt egy marketing gyakornok, aki ingyen vmi jobban csengot nem talalt volna ki ...
Amúgy én sem gondolom, h feltétlen a szuperliga fogja menteni a focit, de amit az UEFA/fifa az utóbbi években művel minősíthetetlen, ugyh örülnek ha Perez kicsit megfingatna őket.
rob3r7o
csebi
Amúgy Ceferin megint nagyon vicces volt. Gondolom meg akarta mondani a frankot, de elég szarul állt neki. Pláne h a hírek szerint már azon agyalnak, h dobják az új bl lebonyolítási formát.
több mint 2 éve
BEK, KEK, UEFA INTERTOTO kupa (abból lehetett az UEFÁba jutni az eslő 3 helyezett és tisztán nyári kupa volt) volt a sorrend (bár néha a KEK UEFA presztízse megegyezett, meg ugye a KEKbe csak a nemzeti kupagyőzetesek mehettek) régi szép idők 😛A KEK a második volt a BEK után, szerintem az Intertoto kupára gondolhattál, vagy Fradistaként a VVK-ra, bár azoknak nem tudom milyen presztizsük volt... 😀Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀de ez az elnevezes nagyon gaz. nem igaz, hogy nem volt egy marketing gyakornok, aki ingyen vmi jobban csengot nem talalt volna ki ...
rob3r7o
csebi
warr_b
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
A KEK a második volt a BEK után, szerintem az Intertoto kupára gondolhattál, vagy Fradistaként a VVK-ra, bár azoknak nem tudom milyen presztizsük volt... 😀Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀de ez az elnevezes nagyon gaz. nem igaz, hogy nem volt egy marketing gyakornok, aki ingyen vmi jobban csengot nem talalt volna ki ...
rob3r7o
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀de ez az elnevezes nagyon gaz. nem igaz, hogy nem volt egy marketing gyakornok, aki ingyen vmi jobban csengot nem talalt volna ki ...
rob3r7o
több mint 2 éve
Egyébként kezdésnek simán összehoznék egy női szuperligát. Ott alapvetően a liga focival az a legnagyobb baj, hogy alig tudnak az országok kiállítani elég jó csapatot a jó játékosok hiányában, így a liga szenved, ugyanis kisebb a játékos bázis. A Női BL rendszere is borzalmas, a selejtezővel mindennel együtt. A jobb meccsekkel, együtt jobban el lehetne adni a terméket, ezzel jobb bevételt szerezni a női játékosoknak, és ki lehet próbálni mit tud ez a Szuperliga, és a nagyobb bevételből vissza lehet forgatni grassroots programokba.Elvileg tervben van a női szuperliga is. Lesz minden, mint a bucsuban.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Egyébként kezdésnek simán összehoznék egy női szuperligát. Ott alapvetően a liga focival az a legnagyobb baj, hogy alig tudnak az országok kiállítani elég jó csapatot a jó játékosok hiányában, így a liga szenved, ugyanis kisebb a játékos bázis. A Női BL rendszere is borzalmas, a selejtezővel mindennel együtt. A jobb meccsekkel, együtt jobban el lehetne adni a terméket, ezzel jobb bevételt szerezni a női játékosoknak, és ki lehet próbálni mit tud ez a Szuperliga, és a nagyobb bevételből vissza lehet forgatni grassroots programokba.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Engem őszintén nem érdekel mi a célja, ha az, amit esetleg létrehoz élvezhetőbb számomra, mint ami eddig volt.az, hogy az uefa és fifa tele van kóklerrel, akiket napalmmal kellene kipucolni, abban nincs vita.Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀ez tovabb melyitene a szakadekot a klubok kozott, es kizart lenne, hogy egy Koppenhaga a sztar ligaba bekerulne nemhogy meg ott is tavasszal ott legyen. pontosan ezt olik ki ezek a javaslatok a focibol, a kicsi csapat tundermesejet. pedig majdnem minden egyes evben van legalabb egy kis csapat meglepeteskent a 16ban.Na már fasza kis video is van a lebonyolításáról. 😀a jövő évi BL az el van baszva, de attól még...
🚨 JUST IN: The New Super League format, fully explained. ⤵️ pic.twitter.com/KGoogSJeg7
Amúgy nem tűnik rossznak, van benne ráció. Legalábbis jobb, mint ez a jövő évi bl fortelem, amit az UEFA kitalált.
rob3r7o
hát nem tudom. jó is, meg nem is. pro és kontra rengeteg érvet lehetne felsorakoztatni ellene. sok fontos kérdést kellene megválaszolni (pl hogy a legnagyobbakat mondjam: tévépénz, pénzdíj, játékjogok), és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez még az eddigieknél is jobban polarizálhatná a hierarchiát.
a nagy kluboknak ez csak akkor éri meg, ha annyi pénzt kapnak érte, hogy a keretet jelentősen mélyíteni tudják, mert hétközben is húzósabb meccseik lennének, ha viszont mélyítik a keretet, akkor a nagy klubok még az eddigieknél is jobban elszívják a sztárokat, és de facto bebetonozzák magukat a bajnokságok tetején.
ha meg jön egy csapat, és csodát végrehajtva a semmiből nyer bajnokságot (pl Lejcseszter), akkor érdemeinek elismeréseként kvalifikálhat a Blue layerbe? hááát azért ez nekem annyira nemgyerebe.
arról nem is beszélve, hogy a topcsapatokat így duplán elzárják a világ többi részétől. most még ha egy cseszkó csapatnak van egy jó futása, akkor simán elviheti a Realt vagy az Arsenalt a stadionjába. ezek után? HA megnyeri otthon a bajnokságot, hogy kvalifikáljon, ÉS van két nagyon jó éve, ahol folyamatosan emelkedik (olyan csapatok ellen, akiknek már eleve jobb lehetőségeik vannak), akkor talán befuthat a nagyok közé játszani... de inkább nem.
szerk: és azt sem látom, hogy a topcsapatoknak hol jön be az, hogy nincs egy-két láblógatósabb meccs, ahol a fiatalokat simán kipróbálhatják, hogy nemzetközi rutint szerezzenek.
slowmotion
amugy ne becsuld ala a kek ligat. sztem minden focista alma az volt gyerekkent, hogy elmondhassa, hogy megnyerte a kek ligat.
csebi
rob3r7o
de Perezt kurvára nem érdekli a fifa meg az uefa. neki az fáj, hogy az angol csapatok kurva sok pénzt kapnak, amiből megerősödtek, és ezért nem tud galaktikusokat összerakni, mert ők oda mennek, ahol többet ajánlanak, és ez nem Madridban van. azt jótékonyan elhallgatja, hogy előtte meg a Realnak voltak ilyen-olyan okokból a legjobb lehetőségei, és úgy uralta le Európát.
neki a hegemón pozíció visszaszerzése a tét.
slowmotion
Amúgy nyilván, nem gondolom en sem, h Perez célja a foci megmentése teljesen önzetlen módon, de annak örülök, h felkavarja kicsit az állóvizet, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
több mint 2 éve
United és Sevilla is kijött a rejection statementtel
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
az, hogy az uefa és fifa tele van kóklerrel, akiket napalmmal kellene kipucolni, abban nincs vita.Alapvetően egyetértek, bár az utolsó bekezdés tupontos lenne az europa konferencialigaval is. 😀ez tovabb melyitene a szakadekot a klubok kozott, es kizart lenne, hogy egy Koppenhaga a sztar ligaba bekerulne nemhogy meg ott is tavasszal ott legyen. pontosan ezt olik ki ezek a javaslatok a focibol, a kicsi csapat tundermesejet. pedig majdnem minden egyes evben van legalabb egy kis csapat meglepeteskent a 16ban.Na már fasza kis video is van a lebonyolításáról. 😀a jövő évi BL az el van baszva, de attól még...
🚨 JUST IN: The New Super League format, fully explained. ⤵️ pic.twitter.com/KGoogSJeg7
Amúgy nem tűnik rossznak, van benne ráció. Legalábbis jobb, mint ez a jövő évi bl fortelem, amit az UEFA kitalált.
rob3r7o
hát nem tudom. jó is, meg nem is. pro és kontra rengeteg érvet lehetne felsorakoztatni ellene. sok fontos kérdést kellene megválaszolni (pl hogy a legnagyobbakat mondjam: tévépénz, pénzdíj, játékjogok), és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez még az eddigieknél is jobban polarizálhatná a hierarchiát.
a nagy kluboknak ez csak akkor éri meg, ha annyi pénzt kapnak érte, hogy a keretet jelentősen mélyíteni tudják, mert hétközben is húzósabb meccseik lennének, ha viszont mélyítik a keretet, akkor a nagy klubok még az eddigieknél is jobban elszívják a sztárokat, és de facto bebetonozzák magukat a bajnokságok tetején.
ha meg jön egy csapat, és csodát végrehajtva a semmiből nyer bajnokságot (pl Lejcseszter), akkor érdemeinek elismeréseként kvalifikálhat a Blue layerbe? hááát azért ez nekem annyira nemgyerebe.
arról nem is beszélve, hogy a topcsapatokat így duplán elzárják a világ többi részétől. most még ha egy cseszkó csapatnak van egy jó futása, akkor simán elviheti a Realt vagy az Arsenalt a stadionjába. ezek után? HA megnyeri otthon a bajnokságot, hogy kvalifikáljon, ÉS van két nagyon jó éve, ahol folyamatosan emelkedik (olyan csapatok ellen, akiknek már eleve jobb lehetőségeik vannak), akkor talán befuthat a nagyok közé játszani... de inkább nem.
szerk: és azt sem látom, hogy a topcsapatoknak hol jön be az, hogy nincs egy-két láblógatósabb meccs, ahol a fiatalokat simán kipróbálhatják, hogy nemzetközi rutint szerezzenek.
slowmotion
amugy ne becsuld ala a kek ligat. sztem minden focista alma az volt gyerekkent, hogy elmondhassa, hogy megnyerte a kek ligat.
csebi
rob3r7o
de Perezt kurvára nem érdekli a fifa meg az uefa. neki az fáj, hogy az angol csapatok kurva sok pénzt kapnak, amiből megerősödtek, és ezért nem tud galaktikusokat összerakni, mert ők oda mennek, ahol többet ajánlanak, és ez nem Madridban van. azt jótékonyan elhallgatja, hogy előtte meg a Realnak voltak ilyen-olyan okokból a legjobb lehetőségei, és úgy uralta le Európát.
neki a hegemón pozíció visszaszerzése a tét.
több mint 2 éve
Persze, szerintem a kovi hónapokban sokminden tisztulni fog meg ezzel kapcsolatban. Egyelőre nem is akarok véleményt mondani, mert lehet tényleg szar és életképtelen lesz, de szerintem kezdesnek nem rossz. A többi meg majd elválik.Na már fasza kis video is van a lebonyolításáról. 😀a jövő évi BL az el van baszva, de attól még...
rob3r7o
slowmotion