NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 407
İstanbulspor president Faik Sarıalioğlu asked his players to walk off the pitch in protest of not being given a penalty against Trabzonspor.

This is happening after last week's beating of referee. Turkey don't deserve football.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Cselszki csak talált egy gólt a végén

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Klub vb senki?
YoungZeeZee
Löfli kedvence, az Urawa Red Diamonds szopik.

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 407
Klub vb senki?
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Na de várjá'. Hogy fér meg a mongol másodosztály, meg a suriname-i háztömb-körüli bajnokság mellett a skót Ligakupa? 😀
Simán 😊
A karibi mindenféléket amúgy kifelejtetted, meg persze az óceániai szereplőket, és Dél-Szudánt 😊
Engem is érdekelne, hol lehet ilyeneket nézni? 😊

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Courtoisnak pedig az EB is off

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Steve Cooper OUT
Nuno Espirito Santo jön majd
zacknorb
Az is mekkora edzőkeringő már, tisztára mint a mennyeiben
slowmotion
Oda is csak bekerülni nehéz...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Steve Cooper OUT
zacknorb
Az is mekkora edzőkeringő már, tisztára mint a mennyeiben
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Steve Cooper OUT

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 407
 www.youtube.com/watch?v=ci55PL1SxIo
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Nem tudom miért, de ezen nagyon felnevettem.

Sixo
mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi
Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁
kapitnono
amugy sztem igen. en azert ugy gondolom, hogy nem szabad ezt igy felfogni, hogy full jelentektelen a dij. persze, mi leszolhatjuk joggal, hogy csak marketing fogas meg ilyenek. azonban a jatekosoknak ez igen is szamit. sajat tapasztalatbol is mondom (egy 'szaros' felkeszulesi kupan azert nem lettem a legjobb kapus, mert tolunk jott a legtobb golt lovo, egy kutyauto kuvaiti kapus lett. raadasul nagyon sokat ert volna nekem eszmeileg, mert annak az elhunyt edzomnek volt az emlektornaja, aki anno atcsabitott vizilabdazni, es elinditott kapusnak). raadasul errol Ribery es Lewa is sokat beszeltek, hogy mennyire csalodottak mikor jogos dijakat nem kaptak meg, csupan marketing szempontok alapjan.
epp multkor atneztem, hogy egy ideje elkepesztoen nehez olyan jatekosnak egyeni dijat szereznie, aki nem jatszik/jatszott elotte a Barcaban-Realban vagy epp nem volt bejelentve, hogy oda igazol at. de ugyanez megy a vb-ken is ld 2014 VB.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!

Sixo
mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi
Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

Sixo

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Löfli, Sixo, warr, JC mekkora kispályás csapat! Sobri a kapus.
JC6 - a zsidó
Ebbe beletaláltál.
Kispályán, gimiben, Húsos Kupán (belvárosi gimisválogatottak csúcsrendezvénye a Vágóhíd utcában) voltam torna gólkirály - kapusként.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
tavaszra az a kérdés maradt, hogy a Vidit Paks-ot le tudják-e nyomni. Görögök ellen ez a csapat, ezzel az edzövel ki fog esni.
Toto21
javítva

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Pepe piros a portugál partin!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stuani, és Tsygankov nélkül, "állatok" ezek
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 232
Girona
ozibozi
2
zacknorb
3 lesz az
több mint 2 éve
Girona
ozibozi
2

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
És Girona
több mint 2 éve
Girona
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
32 csapatos klub-vb 😀
Mondjuk kaphatnánk 2 helyet az nb1 és nb2 bajnokának. Hogy valami színvonal is legyen.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Löfli, Sixo, warr, JC mekkora kispályás csapat! Sobri a kapus.
JC6 - a zsidó
majd a kirgiz harmadosztályú futsal bajnokságra benevezünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 310 — "Grammar maci"
PSV 16-ból 16.
Zsellér van de Vrij
6 kapott góllal összesen és szinte vègig kiváló játékkal egész ősszel.
Mult héten szerencséjük is volt Rotterdamban de most az sem kellett. Nem örültem amikor van Nistelrooy elment de a nyári erősítés kiválóan sikerült és az új edző is nagyon jó.
davemayer
Egyébként ő miért lépett le 2 (?) meccsel a szezon vége előtt májusban?
rob3r7o
Összebalhézott a vezetőséggel

BEARS BABY!

Sir Alex immortal