NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
237
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
İstanbulspor president Faik Sarıalioğlu asked his players to walk off the pitch in protest of not being given a penalty against Trabzonspor.This is happening after last week's beating of referee. Turkey don't deserve football.
több mint 2 éve
Cselszki csak talált egy gólt a végén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Klub vb senki?Löfli kedvence, az Urawa Red Diamonds szopik.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
Klub vb senki?
több mint 2 éve
Engem is érdekelne, hol lehet ilyeneket nézni? 😊Na de várjá'. Hogy fér meg a mongol másodosztály, meg a suriname-i háztömb-körüli bajnokság mellett a skót Ligakupa? 😀Simán 😊
A karibi mindenféléket amúgy kifelejtetted, meg persze az óceániai szereplőket, és Dél-Szudánt 😊
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Courtoisnak pedig az EB is off
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oda is csak bekerülni nehéz...Steve Cooper OUTAz is mekkora edzőkeringő már, tisztára mint a mennyeiben
Nuno Espirito Santo jön majd
zacknorb
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Steve Cooper OUTAz is mekkora edzőkeringő már, tisztára mint a mennyeiben
Nuno Espirito Santo jön majd
zacknorb
több mint 2 éve
Steve Cooper OUTNuno Espirito Santo jön majd
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
amugy sztem igen. en azert ugy gondolom, hogy nem szabad ezt igy felfogni, hogy full jelentektelen a dij. persze, mi leszolhatjuk joggal, hogy csak marketing fogas meg ilyenek. azonban a jatekosoknak ez igen is szamit. sajat tapasztalatbol is mondom (egy 'szaros' felkeszulesi kupan azert nem lettem a legjobb kapus, mert tolunk jott a legtobb golt lovo, egy kutyauto kuvaiti kapus lett. raadasul nagyon sokat ert volna nekem eszmeileg, mert annak az elhunyt edzomnek volt az emlektornaja, aki anno atcsabitott vizilabdazni, es elinditott kapusnak). raadasul errol Ribery es Lewa is sokat beszeltek, hogy mennyire csalodottak mikor jogos dijakat nem kaptak meg, csupan marketing szempontok alapjan.Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁Nem tudom miért, de ezen nagyon felnevettem.mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
Sixo
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi
kapitnono
epp multkor atneztem, hogy egy ideje elkepesztoen nehez olyan jatekosnak egyeni dijat szereznie, aki nem jatszik/jatszott elotte a Barcaban-Realban vagy epp nem volt bejelentve, hogy oda igazol at. de ugyanez megy a vb-ken is ld 2014 VB.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁Nem tudom miért, de ezen nagyon felnevettem.mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
Sixo
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi

több mint 2 éve
Nem tudom miért, de ezen nagyon felnevettem.mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Löfli, Sixo, warr, JC mekkora kispályás csapat! Sobri a kapus.Ebbe beletaláltál.
JC6 - a zsidó
Kispályán, gimiben, Húsos Kupán (belvárosi gimisválogatottak csúcsrendezvénye a Vágóhíd utcában) voltam torna gólkirály - kapusként.
több mint 2 éve
tavaszra az a kérdés maradt, hogy a ViditjavítvaPaks-otle tudják-e nyomni. Görögök ellen ez a csapat, ezzel az edzövel ki fog esni.
Toto21
több mint 2 éve
Pepe piros a portugál partin!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Stuani, és Tsygankov nélkül, "állatok" ezek
több mint 2 éve
És Girona
több mint 2 éve
Girona
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
32 csapatos klub-vb 😀Mondjuk kaphatnánk 2 helyet az nb1 és nb2 bajnokának. Hogy valami színvonal is legyen.
több mint 2 éve
Löfli, Sixo, warr, JC mekkora kispályás csapat! Sobri a kapus.majd a kirgiz harmadosztályú futsal bajnokságra benevezünk
JC6 - a zsidó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Összebalhézott a vezetőséggelEgyébként ő miért lépett le 2 (?) meccsel a szezon vége előtt májusban?PSV 16-ból 16.6 kapott góllal összesen és szinte vègig kiváló játékkal egész ősszel.
Zsellér van de Vrij
Mult héten szerencséjük is volt Rotterdamban de most az sem kellett. Nem örültem amikor van Nistelrooy elment de a nyári erősítés kiválóan sikerült és az új edző is nagyon jó.
davemayer
rob3r7o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal