Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Kampman
28 323
Azt nem, de pl. ha láttad tegnap az ukrán-spanyolt, azonnal lejöhetett, hogy kissé más tempóban játszanak, amit 90 percen keresztül képesek is tartani.A többi országban sem pörgeti már szinte senki a fülén a labdát...A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunkEzt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
baggio
Kampman
baggio
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Izland-Lettország 2-2Borat is jatszott? 😉
Csehország-Lettország 1-1
ezek után azért elég fura
Lett-Kazah 0-1...
majd a VB selejtezőkön megszórjuk őket 😊
NB2
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
A többi országban sem pörgeti már szinte senki a fülén a labdát...A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunkEzt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
a taktika jó, csak nem minden posztra van megfelelő emberünkA Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunkEzt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
baggio
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 323
A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunkEzt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
baggio
több mint 9 éve
Hát erősen kétlem, hogy egy szakértői bizottság top24-ébe bekerülnénk 😊Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Az NCAA-playoff nem hasonló módon alakul ki? 😛
baggio
Nem kéne kijutni. Nagyon csúnya lenne. És nem lenne benne semmi felemelő, semmi hősies. Nem lenne olyan, mint a hoki válogatott a Kanada elleni vb-meccsen, mint a jamaikai bobcsapat, vagy mint az az afrikai úszó, aki Sydney-ben majdnem belefulladt a medencébe. Inkább olyan Irapuato-Amszterdam-jugó pótselejtező feelingje lenne, és bármennyire is igaza van annak, aki szerint nem ártana már egy kollektív sikerélmény az országnak, egy kollektív szégyen sokkal nagyobbat ártana.
Kampman
Amúgy a másik része viszont nagy hülyeség, már ne is haragudj, nem néztél te labdarúgást az elmúlt 10 évben (nem mintha baj lenne)? A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunk, ahogy nem véletlenül érnek el jó eredményeket a miniállamok válogatottjai sem. Mást állítani eszméletlen hozzá nem értést mutat.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Amúgy az is vicces, hogy a csehek nyertek Hollandiában, de otthon egy x-re nem voltak képesek a törökök ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szeptember végén:9. Ukrajna
15. Bosznia-Hercegovina
17. Dánia
20. Svédország
21. Írország
22. Magyarország
24. Norvégia
29. Szlovénia
Októberben pedig tudjuk az eredményeket...
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
Kampman
28 323
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Az NCAA-playoff nem hasonló módon alakul ki? 😛
baggio
Nem kéne kijutni. Nagyon csúnya lenne. És nem lenne benne semmi felemelő, semmi hősies. Nem lenne olyan, mint a hoki válogatott a Kanada elleni vb-meccsen, mint a jamaikai bobcsapat, vagy mint az az afrikai úszó, aki Sydney-ben majdnem belefulladt a medencébe. Inkább olyan Irapuato-Amszterdam-jugó pótselejtező feelingje lenne, és bármennyire is igaza van annak, aki szerint nem ártana már egy kollektív sikerélmény az országnak, egy kollektív szégyen sokkal nagyobbat ártana.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Három kommentelő is az íreket szeretné ellenfélnek.Láttatok ti ír meccset az elmúlt hetekben, hónapokban? Mert ha igen, könyörögnétek, hogy "csak őket ne". Az hagyján, hogy fizikailag a földbe döngölnék aranylábú fiainkat, de a szívük is a helyén és tudnak küzdeni...
Szlovénoknak örülnék egyedül, ellenük érzek halovány esélyt..
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
Figyeljétek meg, hogy a görög verés fog hiányozni az előzéshez...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/02/25/84/05/2258405_DOWNLOAD.pdfItt a koefficiens táblázat, jún. 15. után
Azóta a dánok 2 pontot szereztek, mi 5-öt. Nem tudom elég-e az előzéshez, ha igen kiemeltek vagyunk, ha nem akkor a svéd, ukrán, dán bosnyák négyes jön.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ez már évek óta divat, lásd ahogy aÉn meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
baggio
Hanni
több mint 9 éve
"Karma is a bitch." Ha nem rázzák a seggüket és tombolják magukat halálra azután, hogy pár halászt nagy nehezen levertek 2-1-re itthon, lehet nem így történik. De a karmát sosem szabad leírni...
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 9 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
baggio
több mint 9 éve
Mégis ki drukkolt itt a magyarok kijutása ellen? Mi lenne ha értelmeznéd kicsit a leírtakat, mielőtt kitör belőled a szittya éned.Mihez? Hogy gyűlölöm azokat, akik a saját népe ellen vannak? Netán drukkolnak?Ukránok ellen nagyon reménytelen. Többi ellen minimális esély. Dárdaival talán, de Storckkal nem. Epikusan buktunk el az antimagyarok legnagyobb örömére, ahogy itt is olvashattuk.ehhez csak gratulálni tudok
tüsi91
ZERO_L
tüsi91
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jah tényleg el is felejtettem, hogy kapjuk meg a letöltendőtMondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.zártkapus meccsen...
Idegenben fogunk kezdeni, és itthon lesz igazi katarzis és futball öröm.
Hanni
Keano
több mint 9 éve
Úgy jártunk, mint a 17 éves srác, aki hajnalban hazamegy a házibuliból és az apja kérdezgeti, összejött-e neki valami egy nővel. Mire a srác:- Képzeld apa, a többiek nem kúrtak, de én majdnem........
De rohadtul unom már ezt, bár én még láttam a válogatottat a vb-n, de nem nagyon emlékszem. Mindenesetre még halvány esély van, úgyhogy hajrá!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.zártkapus meccsen...
Hanni
több mint 9 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!
---
több mint 9 éve
Sajnálom nyilván én is mert nagyjából 2 ha nem 3 generáció maradt ki egyenlőre a kijutás öröméből (az olimpiát nem számolva).De valóban így megmutathatják ki a legény a gáton és végleg elhallgattathatnak minden fanyalgót.
Remélem az íreket kapjuk és meg lehet!
Gyerünk Fiúk hajrá MAGYAROK!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Tényleg nem zavar.Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
Shilkor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
több mint 9 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.kivéve, ha kapunk egy négyest odakint 😀
Hanni
több mint 9 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.Idegenben fogunk kezdeni, és itthon lesz igazi katarzis és futball öröm.