Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
A Skynál néhány játékost megkérdeztek ki a jobb,Cristiano Ronaldo vagy Ronaldo Luiz Nazario de Lima?Istenem, a sok agysebész 🤣
-Zlatan Ibrahimovic:Ronaldoból kettö van,azonban Cristiano sosem lesz olyan mint a brazil.Fölösleges az összehasonlítás.
-Hernan Crespo:A Fenomén sokkal erösebb volt mindenkinél.
-Clerence Seedorf:Cristiano Ronaldo is kimagasló teljesítményt nyújt,de a brazil Ronaldo egy más bolygóról jött.Őt nem éri utól senki.
-Diego Armando Maradona:A brazil Ronaldo a futballtörténelem legjobb játékosa.Sajnos sok sérülés kisérte a pályafutását.
-Lionel Messi:A brazil egy jelenség volt.Sosem láttam hozzá hasonló játékost.Zidane,Rivaldo vagy Ronaldinho mind olyan játékos akit tisztelek,de Ronaldo mindenki fölött áll,ő az akire mindig is a legjobban felnéztem.
-José Mourinho:Cristiano Ronaldo és Messi korunk két legnagyobb sztárja,de egyik sem ér fel oda ahol Ronaldo Nazario járt valaha is.
-Kaká:A brazil Ronaldo volt a legjobb játékos akivel valaha egy csapatban játszottam.Amit ö tudott a pályán azt senki sem tudta.
-Ronaldinho:A történelem legerősebb játékosa a brazil Ronaldo.Jelenleg talán Martinelli az aki képes lehet hasonló dolgokra.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A Skynál néhány játékost megkérdeztek ki a jobb,Cristiano Ronaldo vagy Ronaldo Luiz Nazario de Lima?-Zlatan Ibrahimovic:Ronaldoból kettö van,azonban Cristiano sosem lesz olyan mint a brazil.Fölösleges az összehasonlítás.
-Hernan Crespo:A Fenomén sokkal erösebb volt mindenkinél.
-Clerence Seedorf:Cristiano Ronaldo is kimagasló teljesítményt nyújt,de a brazil Ronaldo egy más bolygóról jött.Őt nem éri utól senki.
-Diego Armando Maradona:A brazil Ronaldo a futballtörténelem legjobb játékosa.Sajnos sok sérülés kisérte a pályafutását.
-Lionel Messi:A brazil egy jelenség volt.Sosem láttam hozzá hasonló játékost.Zidane,Rivaldo vagy Ronaldinho mind olyan játékos akit tisztelek,de Ronaldo mindenki fölött áll,ő az akire mindig is a legjobban felnéztem.
-José Mourinho:Cristiano Ronaldo és Messi korunk két legnagyobb sztárja,de egyik sem ér fel oda ahol Ronaldo Nazario járt valaha is.
-Kaká:A brazil Ronaldo volt a legjobb játékos akivel valaha egy csapatban játszottam.Amit ö tudott a pályán azt senki sem tudta.
-Ronaldinho:A történelem legerősebb játékosa a brazil Ronaldo.Jelenleg talán Martinelli az aki képes lehet hasonló dolgokra.
több mint 5 éve
Semmi baj!😀Újabb fantasztikus Gorodeya győzelem. (Kérném javítani fent!😉) 11-es góllal....Krva istenit hogy hetente egyszer mindig elrontok egy 1-0nak a beírását 😀
zemanla
Heisman Trophy

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Újabb fantasztikus Gorodeya győzelem. (Kérném javítani fent!😉) 11-es góllal....Krva istenit hogy hetente egyszer mindig elrontok egy 1-0nak a beírását 😀
zemanla
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Újabb fantasztikus Gorodeya győzelem. (Kérném javítani fent!😉) 11-es góllal....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
úgy látom a gonorea is elkapta a Minsket egyelőre
több mint 5 éve
Basszameg, oda a veretlenség 😕Eljinxelted.
peach

több mint 5 éve
Basszameg, oda a veretlenség 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
1-1 lett a rangadó, ezzel mindkét gárda a dobogón jelenleg...

több mint 5 éve
Vitebsk 2-1 megbassza a krvákat...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Nana, ez nem playoff eredménykövető!!!Strap-on party lesz, figyeld meg 😉A ribancokat szokták megb@szni, nemde? 😆😜Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣Meglepő fordulat következik: megb@szunk!
warr_b
empty taxi
warr_b
empty taxi
több mint 5 éve
Háhh, fújj 🤣Strap-on party lesz, figyeld meg 😉A ribancokat szokták megb@szni, nemde? 😆😜Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣Meglepő fordulat következik: megb@szunk!
warr_b
empty taxi
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
Strap-on party lesz, figyeld meg 😉A ribancokat szokták megb@szni, nemde? 😆😜Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣Meglepő fordulat következik: megb@szunk!
warr_b
empty taxi
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A ribancokat szokták megb@szni, nemde? 😆😜Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣Meglepő fordulat következik: megb@szunk!
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2020%2F04%2F11%2Frustu_recber_koronavirus_gyogyult_torokorszag%2Fhelyes.
Heisman Trophy
remélem Sükür és Bastürk is jól van.
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2020%2F04%2F11%2Frustu_recber_koronavirus_gyogyult_torokorszag%2F
több mint 5 éve
15 órakor lesz a forduló meccse, mindkettő csapat európai indulásra bőven esélyes.
több mint 5 éve
Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣Meglepő fordulat következik: megb@szunk!
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon szimpatikus nyilatkozat 😊m.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/dardai-pal-csak-gyerekkent-erdekelt-hogy-csorogjon-a-persely-2757131
több mint 5 éve
Ott jon a bravuros x idegenben! Van pontunk vegre!az ellenfél gólja azért nem volt csúnya, még az index is megírta 😀
Vrij6
index.hu/sport/futball/2020/04/11/feheroroszorszag_koronavirus_szabadrugasgol/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
nekem a gellei, jenei, bicskei, illovsky, garami, verebes ami miatt mérges vagyok magamraEn valami miatt egy e betűt is belevettem, akkor már meg is van a hiba. Picsába, lehetett volna akár 18 is (nem ugrott be se Storck, se a hülye belga neve, meg Lothart nem vette ugye be, és innen rettentően meguntam)matthauswww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/kviz-emlekszik-a-magyar-valogatott-szovetsegi-kapitanyaira-2757003érdekelne, Lothar nevét hogy a f***ba lehet úgy beírni, hogy elfogadja
14-et sikerült összehozni, tudom gáz
Negritis
slowmotion
Negritis
slowmotion
de 93 után így is csak 1 nem volt meg ami tekintve hogy 86os vagyok nem rossz
bár tudom ciki hogy nem tudtam az összeset, de ezen is meglepődtem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
En valami miatt egy e betűt is belevettem, akkor már meg is van a hiba. Picsába, lehetett volna akár 18 is (nem ugrott be se Storck, se a hülye belga neve, meg Lothart nem vette ugye be, és innen rettentően meguntam)matthauswww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/kviz-emlekszik-a-magyar-valogatott-szovetsegi-kapitanyaira-2757003érdekelne, Lothar nevét hogy a f***ba lehet úgy beírni, hogy elfogadja
14-et sikerült összehozni, tudom gáz
Negritis
slowmotion
Negritis
több mint 5 éve
Mi 3-kor az éllovast fogadjuk.
több mint 5 éve
Amúgy 3 óra és kezdünk a ribik otthonában 🤣