Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunk
baggio
Ezt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
Kampman
A többi országban sem pörgeti már szinte senki a fülén a labdát...
baggio
Azt nem, de pl. ha láttad tegnap az ukrán-spanyolt, azonnal lejöhetett, hogy kissé más tempóban játszanak, amit 90 percen keresztül képesek is tartani.
több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
Izland-Lettország 2-2
Csehország-Lettország 1-1
ezek után azért elég fura
Lett-Kazah 0-1...
majd a VB selejtezőkön megszórjuk őket 😊
NB2
Borat is jatszott? 😉

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
baggio
Ezt egyelőre még csak az EB-történelem leggyengébb selejtezőcsoportjában láthattuk. A bárki egy elég tág kategória, a pótselejtezőn pl. csak erősebb csapatok lesznek
Kampman
A többi országban sem pörgeti már szinte senki a fülén a labdát...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
baggio
Kampman
a taktika jó, csak nem minden posztra van megfelelő emberünk
több mint 9 éve
baggio
több mint 9 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!
baggio
Az NCAA-playoff nem hasonló módon alakul ki? 😛

Nem kéne kijutni. Nagyon csúnya lenne. És nem lenne benne semmi felemelő, semmi hősies. Nem lenne olyan, mint a hoki válogatott a Kanada elleni vb-meccsen, mint a jamaikai bobcsapat, vagy mint az az afrikai úszó, aki Sydney-ben majdnem belefulladt a medencébe. Inkább olyan Irapuato-Amszterdam-jugó pótselejtező feelingje lenne, és bármennyire is igaza van annak, aki szerint nem ártana már egy kollektív sikerélmény az országnak, egy kollektív szégyen sokkal nagyobbat ártana.
Kampman
Hát erősen kétlem, hogy egy szakértői bizottság top24-ébe bekerülnénk 😊

Amúgy a másik része viszont nagy hülyeség, már ne is haragudj, nem néztél te labdarúgást az elmúlt 10 évben (nem mintha baj lenne)? A Dárdai-féle taktikával 0:1-re bárki ellen jók vagyunk, ahogy nem véletlenül érnek el jó eredményeket a miniállamok válogatottjai sem. Mást állítani eszméletlen hozzá nem értést mutat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Amúgy az is vicces, hogy a csehek nyertek Hollandiában, de otthon egy x-re nem voltak képesek a törökök ellen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
TimTebow87 Philadelphia Eagles Marshall Thundering Herd 9
Szeptember végén:

9. Ukrajna
15. Bosznia-Hercegovina
17. Dánia
20. Svédország
21. Írország
22. Magyarország
24. Norvégia
29. Szlovénia

Októberben pedig tudjuk az eredményeket...

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!
baggio
Az NCAA-playoff nem hasonló módon alakul ki? 😛

Nem kéne kijutni. Nagyon csúnya lenne. És nem lenne benne semmi felemelő, semmi hősies. Nem lenne olyan, mint a hoki válogatott a Kanada elleni vb-meccsen, mint a jamaikai bobcsapat, vagy mint az az afrikai úszó, aki Sydney-ben majdnem belefulladt a medencébe. Inkább olyan Irapuato-Amszterdam-jugó pótselejtező feelingje lenne, és bármennyire is igaza van annak, aki szerint nem ártana már egy kollektív sikerélmény az országnak, egy kollektív szégyen sokkal nagyobbat ártana.

Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
TimTebow87 Philadelphia Eagles Marshall Thundering Herd 9
Három kommentelő is az íreket szeretné ellenfélnek.
Láttatok ti ír meccset az elmúlt hetekben, hónapokban? Mert ha igen, könyörögnétek, hogy "csak őket ne". Az hagyján, hogy fizikailag a földbe döngölnék aranylábú fiainkat, de a szívük is a helyén és tudnak küzdeni...
Szlovénoknak örülnék egyedül, ellenük érzek halovány esélyt..

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
Figyeljétek meg, hogy a görög verés fog hiányozni az előzéshez...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
 www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/02/25/84/05/2258405_DOWNLOAD.pdf

Itt a koefficiens táblázat, jún. 15. után

Azóta a dánok 2 pontot szereztek, mi 5-öt. Nem tudom elég-e az előzéshez, ha igen kiemeltek vagyunk, ha nem akkor a svéd, ukrán, dán bosnyák négyes jön.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
baggio
Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
Hanni
Ez már évek óta divat, lásd ahogy a lions írek kiestek az henry féle kezezés miatt. Remélem ez a rendszer is takarodik a picsába lassan, ha már a kicsik segítését nyomja klub szinten évek óta az uefa...

több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 525 — Bowl Winner
"Karma is a bitch." Ha nem rázzák a seggüket és tombolják magukat halálra azután, hogy pár halászt nagy nehezen levertek 2-1-re itthon, lehet nem így történik. De a karmát sosem szabad leírni...

Szerkesztette: Go Vikings!

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág
baggio
Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ukránok ellen nagyon reménytelen. Többi ellen minimális esély. Dárdaival talán, de Storckkal nem. Epikusan buktunk el az antimagyarok legnagyobb örömére, ahogy itt is olvashattuk.
tüsi91
ehhez csak gratulálni tudok
ZERO_L
Mihez? Hogy gyűlölöm azokat, akik a saját népe ellen vannak? Netán drukkolnak?
tüsi91
Mégis ki drukkolt itt a magyarok kijutása ellen? Mi lenne ha értelmeznéd kicsit a leírtakat, mielőtt kitör belőled a szittya éned.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.
Idegenben fogunk kezdeni, és itthon lesz igazi katarzis és futball öröm.
Hanni
zártkapus meccsen...
Keano
Jah tényleg el is felejtettem, hogy kapjuk meg a letöltendőt

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Úgy jártunk, mint a 17 éves srác, aki hajnalban hazamegy a házibuliból és az apja kérdezgeti, összejött-e neki valami egy nővel. Mire a srác:
- Képzeld apa, a többiek nem kúrtak, de én majdnem........

De rohadtul unom már ezt, bár én még láttam a válogatottat a vb-n, de nem nagyon emlékszem. Mindenesetre még halvány esély van, úgyhogy hajrá!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hanni
zártkapus meccsen...

több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnálom nyilván én is mert nagyjából 2 ha nem 3 generáció maradt ki egyenlőre a kijutás öröméből (az olimpiát nem számolva).

De valóban így megmutathatják ki a legény a gáton és végleg elhallgattathatnak minden fanyalgót.

Remélem az íreket kapjuk és meg lehet!

Gyerünk Fiúk hajrá MAGYAROK!
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.
Amadeus91
minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Shilkor
Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.
Amadeus91
Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.
Shilkor
Tényleg nem zavar.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.
Amadeus91
minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Shilkor
Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.
Amadeus91
Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.
több mint 9 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hanni
kivéve, ha kapunk egy négyest odakint 😀

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 307 — Je suis kobranadrág