Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
@zemanla! 3.hely apám!! Legközelebb “közös” meccsnézés, mondjuk Skype-on? 😀😀😀DMindig öröm peach valamelyik csapatát elverni 😀
több mint 5 éve
Biztos traktoroztak az elvtársak 😀Energetik-Gorodeya 0-1, 123 nézőmunkanap volt csak 😀
Dinamo Minszk-Nyeman 2-0, 317 néző...
Nem sokan járnak már itt se meccsre 😕
warr_b
Heisman Trophy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Energetik-Gorodeya 0-1, 123 nézőmunkanap volt csak 😀
Dinamo Minszk-Nyeman 2-0, 317 néző...
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nicaraguában meg már csak egy kör, és clausura playoff 😊

több mint 5 éve
Energetik-Gorodeya 0-1, 123 néző Dinamo Minszk-Nyeman 2-0, 317 néző...

több mint 5 éve
Valahol az nb1 is az hiszen mindenki veszekszik mindenkivel és többségük vak (főleg aki feketében van)Én eljutottam arra a pontra, hogy a kettő közül a brazil sorozat a jobb opció😊www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-szuk-egy-honap-alatt-be-lehetne-fejezni-az-idenyt-huszti-2757651Komolyra fordítva 😀
Negritis
A hatvanötödik brazil sorozat helyett talán jó lenne NB I-es mérkőzéseket nézni… Komolyra fordítva: még az is lehet, hogy akik eddig nem követték figyelemmel a magyar bajnokságot, rászoknának, sőt, akár meg is szeretnék. Ezt esetleg a Magyar Labdarúgó-szövetség is fontolóra vehetné.
Toca
Fast Willie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én eljutottam arra a pontra, hogy a kettő közül a brazil sorozat a jobb opció😊www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-szuk-egy-honap-alatt-be-lehetne-fejezni-az-idenyt-huszti-2757651Komolyra fordítva 😀
Negritis
A hatvanötödik brazil sorozat helyett talán jó lenne NB I-es mérkőzéseket nézni… Komolyra fordítva: még az is lehet, hogy akik eddig nem követték figyelemmel a magyar bajnokságot, rászoknának, sőt, akár meg is szeretnék. Ezt esetleg a Magyar Labdarúgó-szövetség is fontolóra vehetné.
Toca
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-szuk-egy-honap-alatt-be-lehetne-fejezni-az-idenyt-huszti-2757651Komolyra fordítva 😀
Negritis
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fehervar-szuk-egy-honap-alatt-be-lehetne-fejezni-az-idenyt-huszti-2757651
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egy reklámblokk valóban nem elegendő minta. Én hoztam? 😊OkEbből erre jutottál?Csak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Egy idő után a gazdasági érdekek is nyomni fogjak sajnos, aki először indul, nagyobbat szakíthat. 🤷♂️
Sinisa
Az RTL-en a Tanár, egyébként népszerű sorozatot azért lőtték le egy rész után, mert nincs reklám, reklámozó, reklámbevétel.
A nagy cégek nem hülyék. Ha nincs pénzük az embereknek, akkor fogyasztani se tudnak, így felesleges reklámozni.
Veszteséget minimalizálnak, hibernálódnak.
A kereskedelmi tévék meg csak a reklámbevételek miatt léteznek egyáltalán.
Sobri Jóska
Egyből lesz olyan cég, aki vizet a hirdetésekert...
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Autót, utazást? Vagy csak gyógyszereket?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Richter(2), Bayer(3), Nők Lapja, Eucerin, Globus, Lidl, Média Markt, Alza, ingatlan.com, Lukoil, Provident, Nutella, Dreher, T
Szóval valszeg lennénk extra hirdetői az elsőnek induló top5-nek is.
Sinisa
A gyógyszerhirdetések okés, azok mindig lesznek.
De a többi nagy hirdető, bankok, autógyártók, telekommunikáció, McDonalds, stb. sehol.
Lennének hirdetői egy top5 bajnokságnak. De nem a standard áron, és nagyon limitáltan.
De nem is ez volt a kiindulópont.
Hanem az, hogy “nagyot szakíthatnak”.
Miközben pont amit kigyűjtöttél azt támasztja alá, hogy ha a nullszaldót kihozzák időarányosan, már örülhetnek.
Kiken szakíthatnak nagyot?
Továbbra se látom.
Sobri Jóska
Legyen ebben (is) igazad. 🤓
Egy reklám blokk nálam még nem elegendő minta.
A T nálam telekommunikáció
A Provident pénzügyi szektor
Továbbra is azt gondolom, hogy az elsőnek induló verseny előnyben lesz.
Sinisa
A T-t félredekódoltam, elütésnek néztem, de egy reklámblokk amúgyse elegendő minta.
A Provident a pénzügyi szektor hiánája, és nem bank.
És nyilvánvaló, az elsőnek induló előnyben lesz.
De nem azért, mert "nagyot szakíthat".
Meg is van a konszenzus.
több mint 5 éve
OkEbből erre jutottál?Csak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Egy idő után a gazdasági érdekek is nyomni fogjak sajnos, aki először indul, nagyobbat szakíthat. 🤷♂️
Sinisa
Az RTL-en a Tanár, egyébként népszerű sorozatot azért lőtték le egy rész után, mert nincs reklám, reklámozó, reklámbevétel.
A nagy cégek nem hülyék. Ha nincs pénzük az embereknek, akkor fogyasztani se tudnak, így felesleges reklámozni.
Sobri Jóska
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Richter(2), Bayer(3), Nők Lapja, Eucerin, Globus, Lidl, Média Markt, Alza, ingatlan.com, Lukoil, Provident, Nutella, Dreher, T
Sinisa
De a többi nagy hirdető, bankok, autógyártók, telekommunikáció, McDonalds, stb. sehol.
Lennének hirdetői egy top5 bajnokságnak. De nem a standard áron, és nagyon limitáltan.
Miközben pont amit kigyűjtöttél azt támasztja alá, hogy ha a nullszaldót kihozzák időarányosan, már örülhetnek.
Továbbra se látom.
Sobri Jóska
Legyen ebben (is) igazad. 🤓
Egy reklám blokk nálam még nem elegendő minta.
A T nálam telekommunikáció
A Provident pénzügyi szektor
Továbbra is azt gondolom, hogy az elsőnek induló verseny előnyben lesz.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Csak Csányit jelölték MLSZ elnöknek t.co/kmhucTHzES

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ebből erre jutottál?Csak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Sinisa
Sobri Jóska
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Sinisa
Továbbra se látom.
több mint 5 éve
... valszeg a Bayern-Augsburg-on sem hírdetne 😀a nők lapja ebből kilóg mert az is a reklámokból élCsak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Sinisa
Sobri Jóska
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Sinisa
Negritis
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
a nők lapja ebből kilóg mert az is a reklámokból élCsak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Sinisa
Sobri Jóska
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Sinisa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Csak a kedvedért végignéztem most egy reklám blokkot egy tetszőlegesen választott magyar csatornán:Nem érted.Ahogy beindul az első a top5-bol, vetélytársak hiányában mindenki kénytelen lesz azt nézni,Szerintetek a top5 európai bajnokság közül melyik fog leghamarabb beindulni?Honnan szakít nagyobbat?
Sinisa
Sobri Jóska
Sinisa
Mindenki nézi.
De mit hirdetnek?
Mit kínálnak eladásra?
Ki szakít kitől?
Sobri Jóska
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Ló.Egy kis búlvár 😃Hát...izé... nem tudom eldönteni, hogy inkább férfi vagy inkább ló???!!!
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/edzosors-emery-az-exbaratnojet-okolja-a-kirugasaert-2757545
Isten lássa lelkem nekem bejön a kicsike
Rózsa Sándor (betyár)
Fast Willie

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
NB1 is mehetne simán amennyi néző van általában még a social distancinget is meg lehetne oldani.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hajjaj.............index.hu/sport/futball/2020/04/14/feheroroszorszag_labdarugo-bajnoksag_koronavirus-jarvany_bate_boriszov_dinamo_breszt/
(A sok bulvár helyett néha az NSO is írhatna ilyen cikkeket, vagy előzhetné meg az indexet..)
több mint 5 éve
Viheted, a TIÉD! 😊Egy patront simán megér !Egy kis búlvár 😃Hát...izé... nem tudom eldönteni, hogy inkább férfi vagy inkább ló???!!!
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/edzosors-emery-az-exbaratnojet-okolja-a-kirugasaert-2757545
Rózsa Sándor (betyár)
Fast Willie
www.instagram.com/p/B-N2f2kgrK0/?igshid=s8d1ltqafm32
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy patront simán megér !Egy kis búlvár 😃Hát...izé... nem tudom eldönteni, hogy inkább férfi vagy inkább ló???!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Fast Willie
www.instagram.com/p/B-N2f2kgrK0/?igshid=s8d1ltqafm32
több mint 5 éve
Egy kis búlvár 😃Hát...izé... nem tudom eldönteni, hogy inkább férfi vagy inkább ló???!!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy kis búlvár 😃m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/edzosors-emery-az-exbaratnojet-okolja-a-kirugasaert-2757545
több mint 5 éve
Pele sem csupan azert a legjobb, mert megcsinalt par cselt. Szep dolog ha ezeket mas elotte csinalta, de nehezen hinnem, hogy ez a masik ember mellette nyert volna ennyi vb-t, es rugott ennyi golt. Ha ilyen jo lett volna, akkor ott lett volna Pele mellett, es nem a hatodosztalyban csinalja meg.egyébként mi van, ha nem ő csinálta az összes nagy cselt először, csak ő volt az, aki azokat először hajtotta végre a szélesebb közönség előtt? akkor még nem voltak videoképes telefonok meg ilyenek, hogy ha valaki a brazil hatodosztályban csinál valami látványosat, akkor az másnapra már fent legyen a világhálón...Az igazi romaldo tenyleg zseni volt de sokszor serult.Kivéve a spinmove-ot, mert azt meg ZZ.
Messi es c ronaldo palyafutasat vegiglatjuk, ronaldo akkor tolta mikor csak kezdett bejonni mo-ra mas liga kozvetites vagyis a palyafutasa utolso felet lathattuk igazan.
Amugy igen, Pele.van egy osszeallitas youtube-on ahol konkretan az osszes "nagy" cselt o csinalta "eloszor"..
youtu.be/sYokNMEgRvw
ZoliMP
Mondjuk szep volt a Ronaldos felsorolas, de az akkori galaktikusokbol, Figo, R Carlos, Ronaldo, Raul pedig mindenki azt tartotta, hogy ZZ a legjobb kozuluk. Most akkor kinek higgyek? 😀
eaglesmcnabb
slowmotion