Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Köszi az érdemi válasz.Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?Csak ha te is ki akarsz menni 😀
TimTebow87
peach
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?Csak ha te is ki akarsz menni 😀
TimTebow87
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?
Szerkesztette: TimTebow87
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
mea culpa, de ettől még a "mentalitás" sztem marademlékszem még az EB-re mikor a szerbek ellen 0-3ról álltak fel miután kiállítottak tőlük valakitVégülis arra emlékszel amire akarsz, de ha erre gondolsz: www.uefa.com/uefaeuro/season=2000/matches/round=1458/match=64857/index.html
nem mondom hogy ez lesz, de ha sikerülni elérni hogy beleszarjanak és lenézzenek bennünket akkor van esély
Negritis
akkor ott a szerbek álltak fel 0-3-ról, nem a szlovénok, de végtére is majdnem ugyanaz...
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
emlékszem még az EB-re mikor a szerbek ellen 0-3ról álltak fel miután kiállítottak tőlük valakitVégülis arra emlékszel amire akarsz, de ha erre gondolsz: www.uefa.com/uefaeuro/season=2000/matches/round=1458/match=64857/index.html
nem mondom hogy ez lesz, de ha sikerülni elérni hogy beleszarjanak és lenézzenek bennünket akkor van esély
Negritis
akkor ott a szerbek álltak fel 0-3-ról, nem a szlovénok, de végtére is majdnem ugyanaz...
több mint 9 éve
Kampman
28 323
4-0ra kikaptunk közben U19-ben a szlovákoktól.Pár év múlva a felnőttek közül visszavonul a Király-Gera-Juhász generáció, azok akik még kellettek külföldre (többé kevésbé helyt is álltak) és jönnek az akadémisták. Hasonlóan cifra eredményekre lehet számítani.
Kezd beérni az utánpótlás is úgy érzem.
Kenny
több mint 9 éve
Mondjuk azok a gyenge szlovénok is majdnem 2x annyit passzoltak a 10 meccsükön mint mi, cserébe ugyanolyan pontossággal. Kellemetlen lesz ez bárhonnan nézzük :/
több mint 9 éve
ozibozi
17 160
"Az irishpost.co.uk úgy fogalmaz, hogy minden tiszteletük a magyaroké, de Írországban nincs olyan ember, aki ne a mieinket akarná. Az oldal arról ír, hogy mivel az észak-írek is négy pontot szereztek ellenünk, joggal bízhatnának abban, hogy nekik sem jelentenénk komoly akadályt a pótselejtezők során."www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/201278#
több mint 9 éve
4-0ra kikaptunk közben U19-ben a szlovákoktól.Kezd beérni az utánpótlás is úgy érzem.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Az írek szerintem szanaszét futnák a magyar csapatot, a 30. perc után a seggükön vennék a levegőt. Szlovénia ellen látok max egy nagyon kicsi esélyt. Meg ha jól tudom az írek 2 meccsen 4 pontot szereztek a németek ellen, azért az nem semmi.
több mint 9 éve
OFFIngs a pool edzésén szakította el. Bár a lényegen ez nem változtat.
eközben az angol válogatottak meccsein/edzésein: Danny Ings és Joe Gomez ACL-szakadás, befejezték erre a szezonra.
#hogyajókurvaistenbasszameg
ON
Mikey
De hogy minden évben van egy srác aki két egészséges ACL-el megy el és csak eggyel jön vissza kezd nevetséges lenni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 751
OFFeközben az angol válogatottak meccsein/edzésein: Danny Ings és Joe Gomez ACL-szakadás, befejezték erre a szezonra.
#hogyajókurvaistenbasszameg
ON
több mint 9 éve
Josszi
3 367
bárki aki tempót tud diktálni, és gyors döntéshozatalra késztet minket, ott vége van.igaz, de te a 4 ellenfél közül kiket tartasz erre képesnek? én a dánokat és a szlovénokat.. akik gyorsan járatva érintőzve már fejben kisakozva passzolni ki minket.. vagy probálunk pressure-t nyomatni de egész pályán persze az életveszély lenne, hanem inkább a kapunktól 40 méterre, és igen visszaállva.
gabtsi
nem tudom mi lesz a célravezető.. remélem Storck tudja
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Belgium vezeti a FIFA-ranglistát.biztos olvastad már-->
cdn.streamable.com/video/webm/l5fj.webm
empty taxi
index.hu/sport/futball/2015/07/24/fifa-vilagranglista_atveres/
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Nem tudom, mit gondoljak az esetleges párharcokról.érdekes hogy ezt anno Koeman vette észre h ne erőltessük a két ékes dolgot, meg is kapta a magáét a defenzív taktikáért..
Románok ellen 0-0 és 1-1
Észak-írek ellen 1-2 és 1-1
Görögök ellen 0-0 és 3-4
Finnek ellen 1-0 és 1-0
Hiszem, hogy nagy különbség nincs a pótselejtezős ellenfelek, és a fenti csapatok nagy átlaga között. Nyilván mindegyik jobb, mint mi, ez nem lehet kérdés, de akkora tudáskülönbség nincs, amit szervezettséggel, lelkesedéssel, nagy taktikai fegyelemmel ne lehetne kompenzálni. Szóval én annyit várok el, hogy szoros legyen, ne mészároljanak le minket. Mondjuk a szoros párharcban két 1-0-ás vereség is benne lehet, de sztem akkor már nem lehetne megszólni a csapatot.
Persze fontos, milyen elképzeléssel megyünk neki a párharcnak, ha kitaláljuk a kétcsatáros baromságot akkor halálra leszünk ítélve. Bunker, csúszni mászni, oszt hátha dob nekünk valamit a gép.
gabokocka
nincs gond számomra ezzel az egy csatár és próbáljunk gólt találni taktikával, a problémát a pontosan messzire passzolni nem tudó védelemben és középpályán látom.. hiszen nehéz úgy kontrázni hogy a labdakihozatal kimerül abban hogy a második passz már van csínbe megy vagy az ellenfélhez, ezért tetszett hogy tartottuk járattuk a labdát kicsiben, ha kellett hátra is, inkább ez mint állandóan becsúszva kergetni (ez is kezd végre megszünni ez az alibi becsúszok mutatom hogy küzdök attitüd amiből csak hátrány származik mert vagy sárga lap, rossz ütem= lassú reakció rosszul kivitelezett technika stb.. vagy kivonja magát a védő játékos mert mire feltápászkodik már a 2. hullámban érkezőket sem érui utol.. és az idő is kezdi meghaladni ezt, ez a tömörülős játékszükítős taktika mehetne az irek ellen is, amit Dárdai kezdett implemntálni, igaz egyik lehetséges ellenfelünk sem labdazsonglőrökből áll..
tudom mi sem..
de se egy jugo 1-7 se egy holland 1-8 nem esne jól...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
igazából nem csak a szlovénekre igaz, alapvetően a délszlávoknál van esély rá hogy ha valami csoda folytán (Niko/németh) megszerezzük a vezetést, beleszarnak az egészbedán, norvég, ír duó megesz minket fizikálisanfizikálisan nincs akkora hátrányunk velük szemben, inkább játékintelligenciában..
talán a szlovénok ellen mondanék 10-15% esélyt a mentalitásuk miatt
Negritis
milyen a szlovén mentalitás hogy abban látod inkább az esélyt?
Josszi
emlékszem még az EB-re mikor a szerbek ellen 0-3ról álltak fel miután kiállítottak tőlük valakit
a másik 3 országnál nem bíznék ilyenben
több mint 9 éve
Nem tudom, mit gondoljak az esetleges párharcokról.Románok ellen 0-0 és 1-1
Észak-írek ellen 1-2 és 1-1
Görögök ellen 0-0 és 3-4
Finnek ellen 1-0 és 1-0
Hiszem, hogy nagy különbség nincs a pótselejtezős ellenfelek, és a fenti csapatok nagy átlaga között. Nyilván mindegyik jobb, mint mi, ez nem lehet kérdés, de akkora tudáskülönbség nincs, amit szervezettséggel, lelkesedéssel, nagy taktikai fegyelemmel ne lehetne kompenzálni. Szóval én annyit várok el, hogy szoros legyen, ne mészároljanak le minket. Mondjuk a szoros párharcban két 1-0-ás vereség is benne lehet, de sztem akkor már nem lehetne megszólni a csapatot.
Persze fontos, milyen elképzeléssel megyünk neki a párharcnak, ha kitaláljuk a kétcsatáros baromságot akkor halálra leszünk ítélve. Bunker, csúszni mászni, oszt hátha dob nekünk valamit a gép.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Belgium vezeti a FIFA-ranglistát.cdn.streamable.com/video/webm/l5fj.webm
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
bárki aki tempót tud diktálni, és gyors döntéshozatalra késztet minket, ott vége van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Josszi
3 367
dán, norvég, ír duó megesz minket fizikálisanfizikálisan nincs akkora hátrányunk velük szemben, inkább játékintelligenciában..
talán a szlovénok ellen mondanék 10-15% esélyt a mentalitásuk miatt
Negritis
milyen a szlovén mentalitás hogy abban látod inkább az esélyt?
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dán, norvég, ír duó megesz minket fizikálisantalán a szlovénok ellen mondanék 10-15% esélyt a mentalitásuk miatt
több mint 9 éve
Csatlakozom az íreket NE csapathoz. Mondom ezt úgy, hogy a meccs eredményeik alapján nem lődözik a gólokat, de fizikálisan "megölnek" bennünket.Talán dánok, de sajnos a mieink hajlamosak masszív egyéni hibákra, amik ilyenkor simán eldönthetik az egészet.
több mint 9 éve
és a dánok meg norvégok sokkal másabbak? A legismertebb játékosuk is csak a faterja miatt híres.Miután a premier league aljából meg a championshipből építkező Észak-Írország is sok volt nekünk, fel nem foghatom, hogy a háromszor akkora PL merítési lehetőséggel bíró írek miért lettek kívánatosak.csak nekem lettek azok, számomra azért kívánatosak a másik hárommal szemben mert bár igaz hogy Szlovénia közel van és mehetne sok szurkoló itthonról, de ők azok akik bár a CL-ben edződnek de nem kiugró tehetségek vagy meghatározó emberek az Evertonban pl..
Höri
és nem labdaművészek attól,hogy figyelhetik a sok légióst akiktől olyan jó a Premiership.
Keane meg túl van már a zeniten, el tudom képzelni hogy nyomnak és megy az erőfoci, de inkább velük szeretném ha összehozna minket a véletlen..
neked ezt persze nem kell felfognod 😀
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 367
a "szakma" véleményét nem ismerem, saját vágyálom 😀Miután a premier league aljából meg a championshipből építkező Észak-Írország is sok volt nekünk, fel nem foghatom, hogy a háromszor akkora PL merítési lehetőséggel bíró írek miért lettek kívánatosak.mer a "szakma" szerint a végére elfáradnak 😀
Höri
Negritis
de ha esélyt latolgatok: akkor Irek ellen 10%, Dánia 8%, Norvég, Szlovén ellen 5%-ot adok magunknak..
mert a remény hal meg stb stb..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Miután a premier league aljából meg a championshipből építkező Észak-Írország is sok volt nekünk, fel nem foghatom, hogy a háromszor akkora PL merítési lehetőséggel bíró írek miért lettek kívánatosak.csak nekem lettek azok, számomra azért kívánatosak a másik hárommal szemben mert bár igaz hogy Szlovénia közel van és mehetne sok szurkoló itthonról, de ők azok akik bár a CL-ben edződnek de nem kiugró tehetségek vagy meghatározó emberek az Evertonban pl..
Höri
és nem labdaművészek attól,hogy figyelhetik a sok légióst akiktől olyan jó a Premiership.
Keane meg túl van már a zeniten, el tudom képzelni hogy nyomnak és megy az erőfoci, de inkább velük szeretném ha összehozna minket a véletlen..
neked ezt persze nem kell felfognod 😀
The Amazing Racoon