Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
De Bruyne a megmentő!!
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
sasszem madárijesztő akkor intett volna mikor Giroud kézilabdázott, nem mikor takarásból megadja a gólt ...
csebi
mindegy, ezt a meccset gólokkal kellett volna hozni, Neuer meccsben tartott minket.
Az, hogy Boateng-től várjuk a kulcspasszokat a végén a középpályán, kicsit szánalmas. A távoli lövéseket már nem is említem meg.

több mint 9 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
: D Sálálálá
 utwenger.com/wp-content/uploads/2015/10/girozil.gif
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 938 — Lucas Scott
sasszem madárijesztő akkor intett volna mikor Giroud kézilabdázott, nem mikor takarásból megadja a gólt ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szerintem optikailag jobb szellemben fogunk így játszani.

index.hu/sport/futball/2015/10/19/az_evszazad_indoklasaval_rugtak_ki_szanyot/
Sobri Jóska
Náluk a csapatnak nem edzés van, hanem optikai tuning.
(Ahogy az autó: még mindig nem húz rendesen, de ahogy kinéz az faja!)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 163
hú dö fák íz bücs zsolt?! 😀
Negritis
Bücs a Melis(gólkirály)-Duró-Vancsa-Plókai -Mező(kapus) által fémjelzett DVSC oszlopos tagja, aki a kornak megfelelően többet volt a kocsmában, mint edzésen
ozibozi
sőt: Bodonyi Béla!
slowmotion
most néztem meg, hogy 27x válogatott és 5x magyar bajnok volt mellesleg
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Negritis
Bücs a Melis(gólkirály)-Duró-Vancsa-Plókai -Mező(kapus) által fémjelzett DVSC oszlopos tagja, aki a kornak megfelelően többet volt a kocsmában, mint edzésen
ozibozi
sőt: Bodonyi Béla!
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress
Szerintem optikailag jobb szellemben fogunk így játszani.

index.hu/sport/futball/2015/10/19/az_evszazad_indoklasaval_rugtak_ki_szanyot/

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ez a Bellerin gyerek úgy szaladgált el Alaba(!) mellett, mintha ott se lenne. Hihetetlen sebessége van.

Most nézem, hogy Walcott legjobbját is veri 40 méteren. Not bad..
dugo93
az egy dolog, hogy gyors (igaz ez már önmagában kuriózum lenne itthon), de hogy 10,7km lefutása után a 9x. percben is képes ilyen sebességre az a nem mind1

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Pont átkapcsoltam és anyám is látta, ő rögtön megragadta a lényeget: a magyarok miért nem tudnak így futni?😊NB2
hát a Dombi Tibi az smafu?!
fiatalabb korában, hátrafelé futva is...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
Ez a Bellerin gyerek úgy szaladgált el Alaba(!) mellett, mintha ott se lenne. Hihetetlen sebessége van.

dugo93
Pont átkapcsoltam és anyám is látta, ő rögtön megragadta a lényeget: a magyarok miért nem tudnak így futni?😊
A Lever-Roma meg egy jó kis olaszos X lett, Fernandez majdnem megnyerte nekik -2-ről. Igaz volt a németeknek plusz 2 is...
több mint 9 éve
Negritis
ozibozi
sőt, nemcsak DVSC, hanem DMVSC. értitek, még a kék-sárga korszakból.
OMG...
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Negritis
ozibozi
mint Moldova írta, mikor a Pénzügyőr úttörőt edzette, és el akartak vinni egy juniort

"Az említett ifijátékos éppen ott ült a felnőtt csapat három tagjával, és ultizott.
- Nézd meg - fordult felém az edző - már zsugázik! Hát lehet ez rossz focista?"

Szerkesztette: bergerdani

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 097 — The Mathematician
Negritis
ez mondjuk tudod, hogy a legszánalmasabb kérdés, amit valaki megkérdezhet az interneten?
baggio
egy wiki oldalt bármikor meg tudok nézni, de gondolom nem véletlen hogy anélkül gőzöm sincs ki mondja meg a tutit ismét a "szakma" tagjai közül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Negritis
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Negritis
ez mondjuk tudod, hogy a legszánalmasabb kérdés, amit valaki megkérdezhet az interneten?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Negritis
Bücs Zsolt Herczeg András egyik segítőjeként a Lokival a BL- és az El-csoportkört is megjárta, jelenleg a III. Kerületi TVE alakulatát irányítja

nemhiszemelbazmeg 😀😀😀DDDDD

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 097 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
30% Bücs Zsolt is megaszonta...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009
Josszi
"Úgy vélem, a nemzeti csapatnak több kockázatot kellene vállalnia, hamarabb kellene védekezésből támadásba átmennie, s tudnia kellene többször is szerkezetet váltania, mert megvannak hozzá a megfelelő emberek"

Biztos, hogy a magyar válogatottról beszél?
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
azért nem ez lesz a hátráltató tényező, aminek köszönhetően lemaradunk az EB-ről , hanem az elmúlt 30 év semmittevése...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...
peach
a világ vicce, hogy még ezt is az mlsz-nek köszönhetjük. Ugyanis az volt a kikötés, hogy a selejtező (az mlsz nem számolt pótselejtezővel) végéig Storck nem zavarja el Szabicsékat. Most a megállapodás értelmében megtehette, így adott a feladat: három hét alatt kellene összeszokni a játékosokkal. Lehet tippelni, mi lesz ennek aza eredménye.

én komolyan mondom, hogy ennél a majom mlsz-nél inkomptensebb balfasz banda nincs az országban, és ebbe beleértem a parlamenti pártokat minden kretén politikusával együtt. Az ember csak pislog, hogy mennyire dilettáns faszokat engednek itt fontos, százmilliárdokat kézben tartó szervezetek élére.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...
peach
...lehet a faszi mindegy-mindegy alapon csak úgy gondolkodik, hogy amúgy is ki akarják rúgni, de ha valami véletlen folytán valahogy továbbjutnának, akkor egy komplett német 'szaki' edzőgárdával már másként bánnának, mint ha csak egyedül lenne. (és Valóban könnyebb lenne egy esetleges siker esetén csak őt kirúgni, mint 'Möllerestől') Ha pedig kiesünk, amúgy is elküldenék... Ő semmit sem veszthet ezen...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
30% Bücs Zsolt is megaszonta...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009

The Amazing Racoon