Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!A japán meccs után, pedig már reggeledett, mire véget ért, rohadt álmos voltam,de nem tudtam elaludni sokáig, úgy felhúztam magam.
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
Lisztesből, amúgy, ha nem olyan rohadt lusta, lehetett volna valaki, szerintem, ha Sándor nem itt születik, szintén........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
2020-ban nehogy már nem lehet ezt értelmesen és kultúráltan megoldani.Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.folyamatos szurkolói balhék lennének, hatalmas rendőri biztosításokkal
Egyik országban sem tobzódnak a szurkolók, lenne versenyhelyzet, színvonal meg pénz. És mondjuk talán valami értelmes mozgolódna itt az állami csecsen lógó sutyerákok pöcegödrében.
FLZOLI
NB2
Amúgy meg az első balhé után kitiltani örökre mindenkit és csá, nem egy nagy történet ez, és mehetnek a megyeibe "szurkolni"
több mint 5 éve
Ezt fejtsd már ki légyszives mire érted.kéziben próbálkoztak veleHa már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
Egyik országban sem tobzódnak a szurkolók, lenne versenyhelyzet, színvonal meg pénz. És mondjuk talán valami értelmes mozgolódna itt az állami csecsen lógó sutyerákok pöcegödrében.
FLZOLI
Foresz
de nem igazán van értelme
Negritis
A SEHA ligás marhaság persze hülyeség, mert nem kvalifikál sehova, muszáj a magyar ligában is alkotni a BL-hez mondjuk.
több mint 5 éve
Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.folyamatos szurkolói balhék lennének, hatalmas rendőri biztosításokkal
FLZOLI
több mint 5 éve
Jégkorongban is, de szerintem kábé átláthatatlan, meg túl sok embert nem is érdekel.kéziben próbálkoztak veleHa már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
FLZOLI
Foresz
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
kéziben próbálkoztak veleHa már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
FLZOLI
Foresz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
FLZOLI
több mint 5 éve
Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel. Egyik országban sem tobzódnak a szurkolók, lenne versenyhelyzet, színvonal meg pénz. És mondjuk talán valami értelmes mozgolódna itt az állami csecsen lógó sutyerákok pöcegödrében.
több mint 5 éve
Az egyik nosztalgia főszereplői dombik és szanyók, a másikban Nyilasi, Kiss Laci, Fazekas... mecsoda különbség.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
A későbbi arany meg bronzérmes ellen álltunk helyt s ha nincs a japán szerencsétlenkedés még tán tovább is megyünk. A kijutás meg felejthetetlen 😊Ja es ha jol emlekszem ekkor pisilt ronaldo a kezdokorben.nyujtast szimulalva
dande
több mint 5 éve
A későbbi arany meg bronzérmes ellen álltunk helyt s ha nincs a japán szerencsétlenkedés még tán tovább is megyünk. A kijutás meg felejthetetlen 😊Ezt a "ha nincs"-et, hányszor hallottuk már, különböző kontextusban! 🙂
dande

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A későbbi arany meg bronzérmes ellen álltunk helyt s ha nincs a japán szerencsétlenkedés még tán tovább is megyünk. A kijutás meg felejthetetlen 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-a-meccs-amelyiken-nyilasiek-atirtak-a-vb-tortenelem-egy-reszet-2758875Nekem most esett le h mikor kiderult h nem leszek profi elmentem levezetni az MLTC-be.
Ahol toth jozsef volt a jatekos/edzo 🤯
50+ evesen sem volt rossz blsz 1 szinten.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Es Juninho no de nem a lyon-i hanem az ATL/Boro jatekosa .csak aztan serules serules hatan.Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!az a nigériai meccs nagyon felbaszta az agyamat. amikor valamelyik feka birkabaszó páros nyújtott lábbal előre állt bele valamelyik magyar sípcsontjába, és ki sem állította a fogalmatlan játékvezető...
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
meg hát az tényleg egy U-23-as magyar válogatott volt, nuku túlkorossal, a japánok elleni meccs kivételével az nagyon szép helytállás volt.
slowmotion
Sztem meg videon megvannak valahol ezek a meccsek.
Ha olimpia akkor a skotok elleni kijutas sem piskota.ulloi ut, telt haz.aznap az edzonk azt mondta h nincs edzes, mindenki nezze a meccset.
Marcius, szakado ho, zavadszky majd dombi tibi elovette a skilljet es tizi amit szanyo berugott.
En azt hittem h akkor azert megindult vmi a focinkban.vegulis jott a jugok elleni meccs aztan szegeny safart is kukaztak.
Az olimpiat jol megszivtuk kb az akkori del-amerika, afrika es azsia legjobbja.
"Dardais" felfogassal jatszottunk.elore jatek nem nagyon volt.
A brazil meccset tobbszor megneztem mert safi eleg jo volt akkor kb mindennap lathattam anno mivel a vasasban toltam.
A japanok ellen meg..jott majzono😶
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/fn/gazdasag/2020/04/23/focistak-fizetes-mlsz-kormanyrendeletSiofok focistai megszivtak, eddig nem akartak fizucsokkentesbe belemenni. Most gondolom 70%-nak bucsut mondhatnak. 😀
több mint 5 éve
Te jó ég.Dombi Tibi...
No comment.
Most meg UP-edző. Itt a vég 😀
több mint 5 éve
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!az a nigériai meccs nagyon felbaszta az agyamat. amikor valamelyik feka birkabaszó páros nyújtott lábbal előre állt bele valamelyik magyar sípcsontjába, és ki sem állította a fogalmatlan játékvezető...
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
NB2
meg hát az tényleg egy U-23-as magyar válogatott volt, nuku túlkorossal, a japánok elleni meccs kivételével az nagyon szép helytállás volt.
több mint 5 éve
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!A brazil meccset rádión hallgattam Ausztriában nyaralás alatt. Milyen szép idők voltak.
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Most jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
több mint 5 éve
Hehhindex.hu/mindekozben/poszt/2020/04/22/egy_hateves_fiu_rajzolta_meg_a_pescara_csapatanak_uj_mezet/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Eggyel lejjebb.a kerdesbol kimaradt a klub vilagbajnoki cim, igy mar szukul a kor ja es hogy ki volt az elso aki😀Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.ZZ
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
de az amatőrje csak a BL és a VB döntőben lőtt győztes gólt 😕 Az EB-n csúnyán leszerepelt, csak az elődöntőben rúgta tovább a csapatát.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.ZZ
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
de az amatőrje csak a BL és a VB döntőben lőtt győztes gólt 😕 Az EB-n csúnyán leszerepelt, csak az elődöntőben rúgta tovább a csapatát.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Skacok itt a cikk amibol johetett az info.Itt azt irjak h az elso aki...vb, eb, bl, klub vilagkupa.
Az elso kep alatti bekezdes
www.fourfourtwo.hu/szammisztika/misztikus-mezszamok-3-ime-a-mesteri-3-asok-91792/
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/04/21/csanyi_ujravalasztas_nezoszam_valogatott/Mondjuk kezdeném azzal,hogy ha jól tudom nem is volt ellenjelölt sem. 😀 Ez már-már pártállami szintű...de minimum mutatja hogy mennyire nem is érdemes széllel szemben hugyozni.
Lol
warr_b
Aztán azért az is fasza,amikor mindenki marad az elnökségben,és simán kijelenti hogy hát a lehető legtökéletesebbek vagyunk.
A klubok anyagi helyzetének romlásától ugye nem fél,minek is,hiszen úgyis összedobjuk nekik az adóinkból a lóvét,ha akarjuk,ha nem. És ezt még a bankokkal kapcsolatban külön hangsúlyozza is.
A válogatott csodaszép,már nem tudni hogy kéne az UEFA-nak átvariálni a selejtezőket hogy végre olyan csapatokkal játszhassunk,akik ellen van esélyünk kijutni,néha.
Én nem tudom,de úgy érzem folyamatosan a magyar focival kapcsolatban,mint mikor egy építési vállalkozónak ad egy milliomos egy rahedli lóvét,hogy építsen neki szép házat. Aztán nem hogy szép ház,de még egy viskónak nevezhető valami is nehézkesen alakul ki,miközben beáznak a falak,csepegnek a csapok,már-már összedől az egész. De még mindig,és folyamatosan pumpálja a megrendelő belé a lóvét,hátha....és csak nem. Minimum el lehet mondani azt,hogy nincs arányban a teljesítmény a beleölt anyagi háttérrel.
De Csányi szerint fasza minden,meg jó az irány.Úgyhogy mit tudunk tenni,elhisszük neki. 😕
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/04/21/csanyi_ujravalasztas_nezoszam_valogatott/🤡
Lol
warr_b
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞