Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Francia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Magyarról is azt hallottam, hogy vége.
Kenny
több mint 5 éve
A vita részemről nem arról szól hogy kell-e Niko a jelenlegi valogatottba, hanem arra a faszságra reagáltam amit irtál.Az hogy valaki aki lemondja a valogatottságot az áruló.Nem nyilatkozni kell, focizni. Hány válogatottság és hány gól a mérleg? Vagy nézzük a híres MLS-t, ami top bajnokság... vagy most a Vidi, olyan erőnléttel érkezett haza, hogy a 10.percben kapkodja a levegőt.
Gera is es Niko is személyes problémákkal indokolták, nem a címeres mezzel volt problémájuk hanem egy bizonyos személlyel.
Niko helyében kb ott akkor én is azt mondtam volna amit, Leekens jól átbaszta. Sunnyoghatott volna, kamu sérüléssel is elkerülhette volna a válogatott meccseket de inkább vállalva a savat hivatalosan lemondta a válogatottságot. Ki nem tudta akkor hogy ez Leekens miatt van?! Te meg belekeversz mindenféle faszságot, olyat amit ha lattad volna a hozzaállását vagy a nyilatkozatait nem mondanál. Ennyi elég?
davemayer
Tényleg rá van szükségünk.
Szegény Nikó. Felajánlottak neki havi 8 milliót meg lakást és autót, de ő annyira szerette a Vidit, meg haza akart jönni, hogy a fele is elég volt neki.
Ja, nem.
12 millió.
Rossinak meg óriási arca van. A nagy magyar, aki hízeleg a szurkolóknak, majd köp egyet és alááll.
Amikor ment a szekér, akkor kikötött dolgokat.
Azóta mindet felrúgta.
Szavahihető egy ember, annyi szent.
Nikolics nem edzett egy normálisat 1 éve kb. A statok nem hazudnak (helyzet/gól) itthon sem.
Tényleg ő kell. Hívjuk fel, talizzunk vele és menjünk le kutyába.
A nyilatkozatok meg... Hagyjuk. Bemásoltam.
Vicc
LoveSobri
A mai Nikora már nem nagyon van szükség, illetve az lenne az ideális ha szóba sem kerülne, de mindent elárul a jelenlegi csatárhelyzetről hogy be fogja hívni őt is Rossi. Mondj 3 magyar csatárt aki jobb még a mostani Niko-nál is? Na ugye.
Az meg hogy szerencsétlennek mily3n a gólátlaga a válogatottba, ezzel érvelni megint csak azt mutatja hogy vagy direkt hagyod figyelmen kívül a vele kapcsolatos körülményeket vagy nem látsz a számok mögé. Ha ebbe belekötsz tegyél fel magadnak egy kérdést: mikor volt Niko 3szor zsinórban kezdő a válogatottban? Vagy vegyünk csak 1 2 meccses összetartást akár.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Francia bajnokság is leállt.Magyarról is azt hallottam, hogy vége.
több mint 5 éve
Az hogy valaki aki lemondja a valogatottságot az áruló.Nem nyilatkozni kell, focizni. Hány válogatottság és hány gól a mérleg? Vagy nézzük a híres MLS-t, ami top bajnokság... vagy most a Vidi, olyan erőnléttel érkezett haza, hogy a 10.percben kapkodja a levegőt.
Gera is es Niko is személyes problémákkal indokolták, nem a címeres mezzel volt problémájuk hanem egy bizonyos személlyel.
Niko helyében kb ott akkor én is azt mondtam volna amit, Leekens jól átbaszta. Sunnyoghatott volna, kamu sérüléssel is elkerülhette volna a válogatott meccseket de inkább vállalva a savat hivatalosan lemondta a válogatottságot. Ki nem tudta akkor hogy ez Leekens miatt van?! Te meg belekeversz mindenféle faszságot, olyat amit ha lattad volna a hozzaállását vagy a nyilatkozatait nem mondanál. Ennyi elég?
davemayer
Tényleg rá van szükségünk.
Szegény Nikó. Felajánlottak neki havi 8 milliót meg lakást és autót, de ő annyira szerette a Vidit, meg haza akart jönni, hogy a fele is elég volt neki.
Ja, nem.
12 millió.
Rossinak meg óriási arca van. A nagy magyar, aki hízeleg a szurkolóknak, majd köp egyet és alááll.
Amikor ment a szekér, akkor kikötött dolgokat.
Azóta mindet felrúgta.
Szavahihető egy ember, annyi szent.
Nikolics nem edzett egy normálisat 1 éve kb. A statok nem hazudnak (helyzet/gól) itthon sem.
Tényleg ő kell. Hívjuk fel, talizzunk vele és menjünk le kutyába.
A nyilatkozatok meg... Hagyjuk. Bemásoltam.
Vicc
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Az hogy valaki aki lemondja a valogatottságot az áruló.😀Hülyeségeket sem kellene írni Nikoról meg RossirólÁtvitt/szimbolikus értelemben mondta de tök mindegy, nem muszáj mindenbe feltétlen belekötni.A címer szent.Lófaszt. A címer az egy címer.
LoveSobri
Azért szerelmeseim, kerüljétek a bálványimádást.
I. Korintus levél, 10:14
Sobri Jóska
FLZOLI
davemayer
Akkor mondd, mi nem hülyeség?
LoveSobri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na véget ért a Better Call Saul 5. évada, a következő elviekben csak 2022-ben jön....Egyetértek. Emmy mellett ,remélem emiatt újra indul valamelyik liga is!
Talán az egyik legjobb spinoff amit valaha láttam, simán hozza az anyasorozat (BB) színvonalát. Kijárna nekik pár Emmy
FLZOLI
több mint 5 éve
Megzavart a monogram biztos 😀Na véget ért a Better Call Saul 5. évada, a következő elviekben csak 2022-ben jön....bajnerhez képes szinvonal de nem foci 😀
Talán az egyik legjobb spinoff amit valaha láttam, simán hozza az anyasorozat (BB) színvonalát. Kijárna nekik pár Emmy
FLZOLI
Negritis
Mondjuk ezt a kretént talán még Jimmy se tudná jobb színben feltüntetni... 😊
több mint 5 éve
Na véget ért a Better Call Saul 5. évada, a következő elviekben csak 2022-ben jön....bajnerhez képes szinvonal de nem foci 😀
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
😀Hülyeségeket sem kellene írni Nikoról meg RossirólÁtvitt/szimbolikus értelemben mondta de tök mindegy, nem muszáj mindenbe feltétlen belekötni.A címer szent.Lófaszt. A címer az egy címer.
LoveSobri
Sobri Jóska
FLZOLI
davemayer
Akkor mondd, mi nem hülyeség?
több mint 5 éve
Na véget ért a Better Call Saul 5. évada, a következő elviekben csak 2022-ben jön....Talán az egyik legjobb spinoff amit valaha láttam, simán hozza az anyasorozat (BB) színvonalát. Kijárna nekik pár Emmy
több mint 5 éve
Hülyeségeket sem kellene írni Nikoról meg RossirólÁtvitt/szimbolikus értelemben mondta de tök mindegy, nem muszáj mindenbe feltétlen belekötni.A címer szent.Lófaszt. A címer az egy címer.
LoveSobri
Sobri Jóska
FLZOLI
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.birminghammail.co.uk/sport/football/football-news/premier-league-come-decision-controversial-18153068.amp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
LoveSobriMindig meg szerettem volna kérdezni hogy ha mindig hozol ilyen “belsős infókat” játékosoktól meg mindenről van ilyen véleményed hogyhogy nincs valami belsős kis haveri pozíciód a magyar fociban ahol annyit keresel hogy már nem tudod elkölteni. (Nem támadólagosan btw, csak érdekel)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Átvitt/szimbolikus értelemben mondta de tök mindegy, nem muszáj mindenbe feltétlen belekötni.A címer szent.Lófaszt. A címer az egy címer.
LoveSobri
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A címer szent.Lófaszt. A címer az egy címer.
LoveSobri
több mint 5 éve
Nikolics ujra a válogatott közelében.Vicc.
“ Elmondta, szeretne rendszert váltani, szüksége van egy olyan csatárra, akit ebben a rendszerben használni tud, illetve aki – ha védekezőbb felfogású a stratégia – bármikor bevethető. Bevallom, nekem erre volt szükségem. Sosem követeltem be magam a kezdőbe, de ha esélyem sincs a játékra, ha nincs helye a stílusomnak, akkor miért erőltessünk bármit is?”
Remélem a kamu magyar Rossi is minél előbb elhúz innen...
Aki bármilyen indok miatt mondd le válogatottságot és mond le a magyar cimerrol, azt tudod mikor hívnám vissza!
És igen, Gerával is ugyan ezt tettem volna.
A címer szent. Nikolics meg ugyan olyan kamu magyar mint Rossi.
Nem a címer tehet arról hogy egy ereje teljeben levő többszörös gólkirály csak a fake amcsi soccerbe kellett... onnan is haza kellet volna repülni, kutya kötelessége! Azért is kapja a milliókat..
Azt mondja: védekező taktikánál bevethető. Ő. A nagy Nikó.
LOL
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Azért nem egyszerű néha a Kele féle okoskodást hallgatni, főleg ha az angol foci valahogy szóba kerül.. 😊 De amúgy magyar foci témában nagyon jól látnak dolgokat és ki is mondják süketelés nélkülEz egy tök jó kis podcast lett:igen hallottam. ha csak 1 podcastet hallgatok meg egy héten az általában ez szokott lenni.
Nem lehet eléggé alul becsülni az edzői réteg "tudását" 😊
24.hu/sport/2020/04/23/podcast-ziccer-hrutka-janos-mlsz/
FLZOLI
csebi
több mint 5 éve
No Bajner, no party 😊www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-itthon-bizonyithatnam-hogy-klopp-nem-tevedett-bajner-2759495Elég jelentőset esett az IQ-m, mert végig hallgattam. De szerintem az ő szintjétől még mindig távol vagyok
Negritis
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nagyobb haszna lenne a gyereknek ha ásót ragadna és kimenne a földekre dolgozni. A színvonal már megvan hozzáwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-itthon-bizonyithatnam-hogy-klopp-nem-tevedett-bajner-2759495Elég jelentőset esett az IQ-m, mert végig hallgattam. De szerintem az ő szintjétől még mindig távol vagyok
Negritis
Toca
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-itthon-bizonyithatnam-hogy-klopp-nem-tevedett-bajner-2759495Elég jelentőset esett az IQ-m, mert végig hallgattam. De szerintem az ő szintjétől még mindig távol vagyok
Negritis
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-itthon-bizonyithatnam-hogy-klopp-nem-tevedett-bajner-2759495
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gólgazdag és izgalmas, a végletekig kiélezett, BL színvonalú meccsen sikerült szoros vereséget szenvedni a listavezetőtől idegenben, mi ez, ha nem siker kérem?A pontszerzés a gyengéknek való.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/hollandia-ez-a-sport-szegyene-perre-mehet-a-masodosztaly-listavezetoje-2759461?fbclid=IwAR1-7_zAUuwW41ymq1Rp9naBgI43VXMZvtatnHK3WdT-J6MarGOOnZdvUO8kemény
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ez egy tök jó kis podcast lett:igen hallottam. ha csak 1 podcastet hallgatok meg egy héten az általában ez szokott lenni.
Nem lehet eléggé alul becsülni az edzői réteg "tudását" 😊
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez egy tök jó kis podcast lett:Nem lehet eléggé alul becsülni az edzői réteg "tudását" 😊