Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Mindenki mondja az eredményeket meg mi lenne jó, hogy lenne kevésbé égés. Én csak annyit szeretnék, hogy végre egyszer dögöljenek meg a pályán hajtsanak ahogy tudnak és ha ebből is kiesés lesz akkor nincs mit tenni elismerem, hogy jobb volt az ellen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
3:1
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mondogatni bármit lehet (lásd M4-es szakértők színvonala), attól még a valóságban 2-0-nál eldőltnek tekinthető a párharc.
Habár a 0-0 is a norvégoknak kedvez inkább (mert ha nálunk gólt lőnek már csak a győzelem jöhet szóba itthon), de ha azt elérjük szerintem mindenki verdesheti a seggét a földhöz örömében, mert már az nagyon szép eredmény lenne. Ha gól(oka)t rúgva lenne döntetlen, akkor azt én személy szerint bravúrnak tartanám. A kettős gól nélküli döntetlenre meg nincs értelme játszani, ugyanis a erőnléti és mentális hiányosságokat figyelembe véve egy hosszabbítás+büntetőpárbaj is a norvégok malmára hajtja a vizet.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
giga bekkelést várok ma a csapattól!olyan igazi favágós stílusban.
nem hinném hogy más céljuk lesz mint megőrizni valamennyi esélyt a visszavágóra...
2:0 után is lehet még mondogatni hogy nem dőlt el... (sztem ennyi is lesz a vége.😊 )
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 430 — #NoStress
azt nem mondtam, hogy mi rúgjuk... egy 3-1, 4-0 valamiért nekem reálisnak tűnik.
bergerdani
A norvégok csak Máltának lőttek 3-at, mindenki másnak 2-t, 1-t, vagy 0-t! Remélhetőleg, hogy volt 10 napunk felkészülni, sikerült összerakni a védelmet, hogy ne kapjunk sokat. Én legalábbis nagyon csalódott lennék...
Nem mondom, hogy nem jobb csapat ez a norvég, de félni nagyon nem kéne tőlük, azért ez nem az a 97-es jugó brigád. Kis szerencsével verhetőek (mármint 2 meccs alapján). Ők már szinte elkönyvelték a továbbjutást. Ha nem lőnek az elején gólt, lehet jön a görcsölés. Ha lenne elől plusz 2 emberünk aki gyors és kombinatív játékot tudna tolni, még azt mondom nyerhetnénk is kint.
NB2
Ha Détári vagy Nyilasi még játszana, akkor sima 2 gólos győzelem, és ha Bozsik és Puskás is tolná, akkor megszórnánk őket 4-5-el.
De a legjobb "ha" az lenne, ha szerepeltetnének valakit illegitim módon, és két sima 3:0-al jutnánk ki.
Ha...

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
azt nem mondtam, hogy mi rúgjuk... egy 3-1, 4-0 valamiért nekem reálisnak tűnik.
bergerdani
A norvégok csak Máltának lőttek 3-at, mindenki másnak 2-t, 1-t, vagy 0-t! Remélhetőleg, hogy volt 10 napunk felkészülni, sikerült összerakni a védelmet, hogy ne kapjunk sokat. Én legalábbis nagyon csalódott lennék...
Nem mondom, hogy nem jobb csapat ez a norvég, de félni nagyon nem kéne tőlük, azért ez nem az a 97-es jugó brigád. Kis szerencsével verhetőek (mármint 2 meccs alapján). Ők már szinte elkönyvelték a továbbjutást. Ha nem lőnek az elején gólt, lehet jön a görcsölés. Ha lenne elől plusz 2 emberünk aki gyors és kombinatív játékot tudna tolni, még azt mondom nyerhetnénk is kint.
NB2
De nincs
alatriste
De van. A középpályán állunk mocskos szarul, van egy 36 éves gera akinek már csak el-el vétve van egy jobb kifutotott meccse meg egy 19 éves nagy ádám akinél megvan a talent level csak még fiatal. Ill, elek aki sötét ló épp milyen formában van. Nekünk a labdakihozatal, ill. a kulcspasszok kiosztása az achilles sarok, elől a dzsudzsi niko némó lovrencsics böde szalai ( tetszőlegesen választható h kik a kezdők ) banda meg tudná oldani ha kapna normális támogatást a középpályáról. Ha meg feláldozunk egy vk középpályást jön az ami a görögök ellen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
bergerdani
NB2
nem hiszem, hogy ez a norvég válogatott valahogyan is görcsös lesz, elég kizártnak tartom. még, ha mondjuk az első 60 percben sem lőnek gólt, akkor sem lesz tele a gatyájuk

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
bergerdani
NB2
De nincs

Liverpool Fc
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
bergerdani
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
1,9-es szorzó van a norvégokra, aki szereti a könnyű pénzt tegyen egy próbát...
ZERO_L
5,50-ért játszottam a 4-5 gól lesz című kimenetelt, azzal bárki nyerhet, szerintem lesz is annyi
bergerdani
Pont a mi meccsünkön 4-5 gól? Hamarabb raknék 0-1et.
dugo93

Mindig jövőre
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
ZERO_L
5,50-ért játszottam a 4-5 gól lesz című kimenetelt, azzal bárki nyerhet, szerintem lesz is annyi
bergerdani
Pont a mi meccsünkön 4-5 gól? Hamarabb raknék 0-1et.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Sosem gondoltam volna, hogy bognár gyuri szakértésénél van lejjebb, de sebők vili esélyes, hogy beelőzze. Ráadásul még fiatal, van benne fejlődési lehetőség...félelmetes mennyire magabiztosan ostoba az az ember.
peach
"ööö naa várjá' má' hogy is hívják,tudod az északír gólvágónk"

Szánalmas.
Kenny
naaa most csak szívattok, hogy ezt merte művelni..
gamerkr
Illetve pl közölte, hogy mit vagyunk úgy oda, ezek a norvégok csak ilyen alkmar féle szar holland középcsapatokban játszanak...
peach
ezt most nem mondjátok komolyan???? hihetetlen. azért megvan annak is az előnye, hogy itt nem nagyon hallom ezeket.

másik kérdés: este szerintetek lehet külföldről nézni majd a médiaklikket? a napokban próbáltam, és eddig ment az m1 és az m2 is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
ZERO_L

Mindig jövőre
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Kezdek izgulni...

Pedig csak holnap van a meccs...

Jó lenne ha lenne esélyünk még vasárnapra...
NB2
jaj most egy ilyen Bills-Jetsen mit kell kiakadni.. vasárnapra meg Bellichik megoldja majd Lewis pótlását 😉

több mint 9 éve
Sosem gondoltam volna, hogy bognár gyuri szakértésénél van lejjebb, de sebők vili esélyes, hogy beelőzze. Ráadásul még fiatal, van benne fejlődési lehetőség...félelmetes mennyire magabiztosan ostoba az az ember.
peach

Szánalmas.
Kenny
gamerkr
Illetve pl közölte, hogy mit vagyunk úgy oda, ezek a norvégok csak ilyen alkmar féle szar holland középcsapatokban játszanak...

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
Kezdek izgulni...

Pedig csak holnap van a meccs...

Jó lenne ha lenne esélyünk még vasárnapra...

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
peach

Szánalmas.
Kenny

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
peach

Szánalmas.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Neymar 😮

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 098 — The Mathematician
erősen gondolkodok hogy fogadjak az 1-1 re😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
ez ugyanaz mint Pepe kiállítása a VB-n (?), lehet h nem történt semmi de mi a fasznak kell így odamenni?
igazi sutyerák

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-diego-costa-a-rendezore-taposott-a-vad-tettlegesseg-2448711
Negritis
az a vicc az egészben, hogy most az eltiltása első meccsét kellett volna töltenie, de hát az FA maga is egy vicc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 098 — The Mathematician
ez ugyanaz mint Pepe kiállítása a VB-n (?), lehet h nem történt semmi de mi a fasznak kell így odamenni?
igazi sutyerák

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-diego-costa-a-rendezore-taposott-a-vad-tettlegesseg-2448711

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Kellene nekem az az oldal, ahol meccsre lebontva megtudom nézni játékosok értékelését. Pls valaki.