Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
UEFA.tv alkalmazáson indul a 2008-as török-horvát negyeddöntő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Bár egyenlőre semmi hivatalosat nem látok.“Premier League games will be staged behind closed doors at neutral stadiums across the country if the Government gives football the green light to return.”
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olasz klubok mindegyike megszavazta h folytatodjon a bajnoksag.
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/04/30/marko_nikolic_fehervar_lokomotiv_moszkva/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/05/01/ujraindul_a_sportelet_nb1_zart_kapu_loverseny/YESsss!!! 😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ez a feherorosz kupa az evtized bundaja.Csodálkozol ezen?Jelenleg a fél világ erre fogad....
Elment a Breszt 2-0-val vbisszavagora, amin lott kettot, 0-4 osszesitesben, erre a hazai 16 perc alatt lott negyet, es most 4-4 van. 😀
Stez
több mint 5 éve
Ez a feherorosz kupa az evtized bundaja.Elment a Breszt 2-0-val vbisszavagora, amin lott kettot, 0-4 osszesitesben, erre a hazai 16 perc alatt lott negyet, es most 4-4 van. 😀
több mint 5 éve
Otigba mögé csak a padra férne ha éppen Dvali sérült, ha egészséges akkor oda sem.Upamecano megegyezett a Bayern-el....Még egy tehetség akit bekebelez,majd valószínűleg elsüllyeszt a pénz.Nah,most meg már azt olvasom hogy mégis marad,nem állapodott meg senkivel.
Mehetett volna szinte bárhová,sorba álltak érte.Nem igazán értem a Lipcsét se,hogy éppen a legnagyobb riválishoz értékesít.
Foresz
Az első cikk is abból indult,hogy ez biz isten,tuti meg miegymás,most meg ez is.
Jövő héten meg leigazol a Fradiba....
Foresz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Upamecano megegyezett a Bayern-el....Még egy tehetség akit bekebelez,majd valószínűleg elsüllyeszt a pénz.Nah,most meg már azt olvasom hogy mégis marad,nem állapodott meg senkivel.
Mehetett volna szinte bárhová,sorba álltak érte.Nem igazán értem a Lipcsét se,hogy éppen a legnagyobb riválishoz értékesít.
Foresz
Az első cikk is abból indult,hogy ez biz isten,tuti meg miegymás,most meg ez is.
Jövő héten meg leigazol a Fradiba....
több mint 5 éve
Az mennyire durva, hogy Dybalanak megint pozitiv lett a koronavirustesztje? A csavo masfel-ket honapja pozitiv, nem mulik el nala.Biztos az asszonnyal sokat bicikliznek,azt oda-vissza szaladgál köztük a korona. 😀
Stez
De komolyra fordítva,azért ez elég hosszas lefolyás.
több mint 5 éve
Az mennyire durva, hogy Dybalanak megint pozitiv lett a koronavirustesztje? A csavo masfel-ket honapja pozitiv, nem mulik el nala.
több mint 5 éve
Upamecano megegyezett a Bayern-el....Még egy tehetség akit bekebelez,majd valószínűleg elsüllyeszt a pénz.Lipcsében annyi tehetség van szinte hogy konkrétan Nagelsmannal "next man up" a rendszerük, nem fog hiányozni nekik Upamecano.
Foresz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Upamecano megegyezett a Bayern-el....Még egy tehetség akit bekebelez,majd valószínűleg elsüllyeszt a pénz.Mehetett volna szinte bárhová,sorba álltak érte.Nem igazán értem a Lipcsét se,hogy éppen a legnagyobb riválishoz értékesít.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/video-mikor-gera-az-europa-liga-dontojebe-lotte-a-fulhamet-2759959nekem ilyet sosem okozna, mert lényegében ő volt az, aki Woy papát a Liverpool padjára ültette. ő meg Zamora. (tényleg, a kopasz is hogy eltűnt a süllyesztőben...)
Férfiasan bevallom, megjelent néhány könnycsepp a videókat nézve 😊
dande
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/video-mikor-gera-az-europa-liga-dontojebe-lotte-a-fulhamet-2759959Férfiasan bevallom, megjelent néhány könnycsepp a videókat nézve 😊
több mint 5 éve
Öreg hiba így sose tudot meg, hogy a mocskos japók tehetnek az egészről, mert minden döghúst felzabálnak, ha lejönnének az UFO-k még őket is felzabálnák!Het, ismetlem het masodpercig tudtam hanggal nezni a videot.www.youtube.com/watch?v=zQL0odZ7-bEhashtagmaradjotthon időszakben ez alap sztem 😊a prostik járnak hozzád 😀Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Magyarról is azt hallottam, hogy vége.
Kenny
Stez
LoveSobri
Viszont most akkor le kell bunyoznod Kennyvel, hogy az o vagy a te ismerosod erosebb-e.
Stez
Negritis
csebi
Negritis
Stez
több mint 5 éve
Het, ismetlem het masodpercig tudtam hanggal nezni a videot.www.youtube.com/watch?v=zQL0odZ7-bEhashtagmaradjotthon időszakben ez alap sztem 😊a prostik járnak hozzád 😀Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez
LoveSobri
Viszont most akkor le kell bunyoznod Kennyvel, hogy az o vagy a te ismerosod erosebb-e.
Stez
Negritis
csebi
Negritis
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=zQL0odZ7-bEhashtagmaradjotthon időszakben ez alap sztem 😊a prostik járnak hozzád 😀Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez
LoveSobri
Stez
Negritis
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hashtagmaradjotthon időszakben ez alap sztem 😊a prostik járnak hozzád 😀Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez
LoveSobri
Stez
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
a prostik járnak hozzád 😀Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez
LoveSobri
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ebben egy bibi van, en nem jarok prostikhoz. A vilag tele van ribanccal, meg lehet oldani a dolgot konnyeden oradij nelkul is. 🤤Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez
LoveSobri
több mint 5 éve
Nem tom mi a szánalmasabb, ez a cicaharc v a magyar soccer...Az, hogy a magyar foci kapcsán bármiféle cicaharc folyik 😛 😉 (btw egy igazi cicaharc komolyabb 😛)
empty taxi
több mint 5 éve
Nem tom mi a szánalmasabb, ez a cicaharc v a magyar soccer...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez, és a többi hasonló kifakadásod színtiszta írigység.Az hogy valaki aki lemondja a valogatottságot az áruló.Nem nyilatkozni kell, focizni. Hány válogatottság és hány gól a mérleg? Vagy nézzük a híres MLS-t, ami top bajnokság... vagy most a Vidi, olyan erőnléttel érkezett haza, hogy a 10.percben kapkodja a levegőt.
Gera is es Niko is személyes problémákkal indokolták, nem a címeres mezzel volt problémájuk hanem egy bizonyos személlyel.
Niko helyében kb ott akkor én is azt mondtam volna amit, Leekens jól átbaszta. Sunnyoghatott volna, kamu sérüléssel is elkerülhette volna a válogatott meccseket de inkább vállalva a savat hivatalosan lemondta a válogatottságot. Ki nem tudta akkor hogy ez Leekens miatt van?! Te meg belekeversz mindenféle faszságot, olyat amit ha lattad volna a hozzaállását vagy a nyilatkozatait nem mondanál. Ennyi elég?
davemayer
Tényleg rá van szükségünk.
Szegény Nikó. Felajánlottak neki havi 8 milliót meg lakást és autót, de ő annyira szerette a Vidit, meg haza akart jönni, hogy a fele is elég volt neki.
Ja, nem.
12 millió.
Rossinak meg óriási arca van. A nagy magyar, aki hízeleg a szurkolóknak, majd köp egyet és alááll.
Amikor ment a szekér, akkor kikötött dolgokat.
Azóta mindet felrúgta.
Szavahihető egy ember, annyi szent.
Nikolics nem edzett egy normálisat 1 éve kb. A statok nem hazudnak (helyzet/gól) itthon sem.
Tényleg ő kell. Hívjuk fel, talizzunk vele és menjünk le kutyába.
A nyilatkozatok meg... Hagyjuk. Bemásoltam.
Vicc
LoveSobri
Biztos ezzel is tud kezdeni valamit a beszélőkígyós, vízenjáros könyv.
több mint 5 éve
Van egy haverom, aki ugyanazokhoz a prostikhoz jár, mint te, aszonta a magyar nem állt leFrancia bajnokság is leállt.Jc ismerose megerositette mar? Ha nem, akkor sajnos nem nyertel.
Kenny
Stez