Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúMolnár zolika ritka egy alattomos jatékos volt. 😊
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor
mekkora trágya ez a csapat 😀
Negritis
több mint 5 éve
Igor a Jászberényi megváltó. Ami amúgy nem tudom mire fel lett megváltó.tudom, én szerettem ezt a csapatot, de sajnos a tényeken nem változtat hogy már itt is kutyaütők voltakha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúA félelmetes az volt, hogy egyébként kiemelkedtek az akkori mezőnyből.
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Bita László, Rabóczki Balázs – kapusok; Cseke László, Éger László, Jäkl Antal, Kiss György, Komódi László, Kóczián Ferenc, Lengyel Ferenc, Dejan Milovanovics, Molnár Zoltán, Oleh Mozhovij, Nagy Tamás, Ihor Nyicsenko, Nikolov Balázs, Orosz Ferenc, Rósa Henrik, Salamon Miklós, Tököli Attila, Zavadszky Gábor
Negritis
Kampman
és azóta nem hogy javult volna a helyzet, de ...
Negritis
több mint 5 éve
tudom, én szerettem ezt a csapatot, de sajnos a tényeken nem változtat hogy már itt is kutyaütők voltakha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúA félelmetes az volt, hogy egyébként kiemelkedtek az akkori mezőnyből.
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Negritis
Kampman
és azóta nem hogy javult volna a helyzet, de ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúA félelmetes az volt, hogy egyébként kiemelkedtek az akkori mezőnyből.
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Negritis
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/koronavirus-mesterseges-komaban-van-a-montpellier-jatekosa-2759299

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Naaa, ne túlozzunk.Salamon Miki! Örök kedvenc 😀Mondta az albán fogadási maffia
LoveSobri
davemayer
| Szerbek voltak azok | 🤣

több mint 5 éve
Salamon Miki! Örök kedvenc 😀Mondta az albán fogadási maffia
LoveSobri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Salamon Miki! Örök kedvenc 😀
több mint 5 éve
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúAz a durva, hogy én, aki régen sem követtem a magyar focit, ebből a csapatból több nevet tudnék mondani, mint azóta bármelyikből. 😂
A DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ha már a régmúlt előkerült, az NSO-n volt a bajnok dunaferről egy egervári interjúA DUNAFERR BAJNOKCSAPATA
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/kkv/20200424_Teljes_egeszeben_az_allam_allja_a_masodosztalyban_kieses_ellen_kuzdo_Haladas_stadionjanak_uzemelteteset
több mint 5 éve
www.givemesport.com/1564596-the-best-25-players-in-the-last-25-years-have-been-ranked?utm_source=facebook&utm_medium=web-view&utm_campaign=organic-socialÍgy hogy nem all-time, kicsit érdekesebb talán
több mint 5 éve
Párduc Babó 😊És Babócsy András kutya?!m.nemzetisport.hu/legiosok/babosnak-hianyzik-a-magyar-szo-szeptemberi-visszateresre-keszulnek-hollandiaban-2759145rabóczki se volt rossz
Nem volt szimpatikus mikor talakoztam vele tinikent de bakker 20 ev hollandia es szarnak ra.
Kapusaink voltak, kiraly, safar, hajdu, babos egy idoben😀
ZoliMP
Negritis
Ő még 80 évesen is védeni fog valahol a tundrán.
Tudom, már itthon edzősködik, de csak ő volt a legendás Vasas (M’bemba, Sirinbekov, Coco-Aires, Galaschek Peti, Szilveszter és társaik) kapusa.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
És Babócsy András kutya?!m.nemzetisport.hu/legiosok/babosnak-hianyzik-a-magyar-szo-szeptemberi-visszateresre-keszulnek-hollandiaban-2759145rabóczki se volt rossz
Nem volt szimpatikus mikor talakoztam vele tinikent de bakker 20 ev hollandia es szarnak ra.
ZoliMP
Negritis
Ő még 80 évesen is védeni fog valahol a tundrán.
Tudom, már itthon edzősködik, de csak ő volt a legendás Vasas (M’bemba, Sirinbekov, Coco-Aires, Galaschek Peti, Szilveszter és társaik) kapusa.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/legiosok/babosnak-hianyzik-a-magyar-szo-szeptemberi-visszateresre-keszulnek-hollandiaban-2759145rabóczki se volt rossz
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
m.nemzetisport.hu/legiosok/babosnak-hianyzik-a-magyar-szo-szeptemberi-visszateresre-keszulnek-hollandiaban-2759145Nem volt szimpatikus mikor talakoztam vele tinikent de bakker 20 ev hollandia es szarnak ra.
több mint 5 éve
Tegyük fel, ha az UEFA belemegy egy ilyen ligába ami kvalifikál, biztos nem adnának 4 BL helyet pl.Ezt fejtsd már ki légyszives mire érted.kéziben próbálkoztak veleHa már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
Egyik országban sem tobzódnak a szurkolók, lenne versenyhelyzet, színvonal meg pénz. És mondjuk talán valami értelmes mozgolódna itt az állami csecsen lógó sutyerákok pöcegödrében.
FLZOLI
Foresz
de nem igazán van értelme
Negritis
A SEHA ligás marhaság persze hülyeség, mert nem kvalifikál sehova, muszáj a magyar ligában is alkotni a BL-hez mondjuk.
FLZOLI
Innentől kezdve pedig 4-5 liga elsői ahelyett hogy BL-be /EL-be mennének buknák a pénzt.
Amellett, hogy egy ekkora területen a csapatok utaztatás sem annyira frankó klub szinten .
Emellé román / szlovák bajnokságban sem tudják a rendet tartani sokszor egy DAC vagy bármelyik éppen ott levő román csapat ellen gondolod ez menne egy ekkora bajnokságban ?
Ugyanez az horvát / szerb / szlovén vonalon ?
Jók ezek a szuperbajnokság ötletek ha elit csapatok játszanak benne és pénzt termel így megéri akar a csapatoknak, hogy ha lemaradnak egy-egy másik kupárol.
De ez a másod vonalba pénzt nem termel, de legalább viszi, sőt plusz hírnév / bevétel kiesést generál.
És akkor a szövetségi dolgokról illetve az ennek a rendezése felé emelt szervezet összeütközéseibe bele se mentem.
több mint 5 éve
egyébként valami elvetemült kitalálta, hogy leadják szinte az egész meccset (jpn-hun) most az m4-en 😊tényleg nem értem amúgy ezt az m4 féle olimpiai ismétlés dolgot... legalábbis a koncepciót nem...
több mint 5 éve
pont leírtad te is, mit fejtsek ki rajta? 😀Ezt fejtsd már ki légyszives mire érted.kéziben próbálkoztak veleHa már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.A második bekezdésedben le is írtad hogy miért nem jó ez a mieinknek....
Egyik országban sem tobzódnak a szurkolók, lenne versenyhelyzet, színvonal meg pénz. És mondjuk talán valami értelmes mozgolódna itt az állami csecsen lógó sutyerákok pöcegödrében.
FLZOLI
Foresz
de nem igazán van értelme
Negritis
A SEHA ligás marhaság persze hülyeség, mert nem kvalifikál sehova, muszáj a magyar ligában is alkotni a BL-hez mondjuk.
FLZOLI
több mint 5 éve
Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.Mert pl. ahogy mondták is, magyar-szlovák szinten még olyan kemény utazási távolságok se lennének, de egy Zágráb-Bukarest táv már nem biztos, hogy komoly érdeklődést hozna a vendégdrukkerek részéről. Klubmeccsen legalábbis szerintem nem.
FLZOLI
több mint 5 éve
Tavaly nyàron a romànok simàn megoldottàk a honvéd ellen...2020-ban nehogy már nem lehet ezt értelmesen és kultúráltan megoldani.Ha már pont erről értekeztek az indexen, továbbra sem értem miért nem lehet egy Duna menti össznépi bajnokságot létrehozni, a magyar, a szlovák, a román, horvát, a szerb meg a szlovén bajnokság meg marad a "másodosztály" ahonnan az első 2 mondjuk lerendezi egy PO-ban ki jusson fel.folyamatos szurkolói balhék lennének, hatalmas rendőri biztosításokkal
FLZOLI
NB2
Amúgy meg az első balhé után kitiltani örökre mindenkit és csá, nem egy nagy történet ez, és mehetnek a megyeibe "szurkolni"
FLZOLI
Az UEFA is kemény volt...
több mint 5 éve
Jaja Lisztesnek, ha 2004-ben nem szakad szét a térde, akkor legalább egy Gera-szintű karrier összejött volna.És még így is benne van az elmúlt 30 év 10 legjobb magyar játékosa között.meg ha nem üvegből van a térdeMost jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!A japán meccs után, pedig már reggeledett, mire véget ért, rohadt álmos voltam,de nem tudtam elaludni sokáig, úgy felhúztam magam.
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
Lisztesből, amúgy, ha nem olyan rohadt lusta, lehetett volna valaki, szerintem, ha Sándor nem itt születik, szintén........
csi77
slowmotion
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
És még így is benne van az elmúlt 30 év 10 legjobb magyar játékosa között.meg ha nem üvegből van a térdeMost jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!A japán meccs után, pedig már reggeledett, mire véget ért, rohadt álmos voltam,de nem tudtam elaludni sokáig, úgy felhúztam magam.
Dida Zé María Aldair Ronaldo Flávio Conceição Roberto Carlos Bebeto Amaral Juninho Rivaldo Sávio Danrlei Narciso André Luiz Zé Elias Marcelinho Paulista Luizão
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
Bükszegi Zoltán, Dombi Tibor, Dragóner Attila, Egressy Gábor, Herczeg Miklós, Lendvai Miklós, Lisztes Krisztián, Madar Csaba, Molnár Zoltán, Pető Zoltán, Preisinger Sándor, Sáfár Szabolcs, Sándor Tamás, Sebők Vilmos, Szanyó Károly, Szatmári Csaba, Zavadszky Gábor
(mondjuk előtte a nigériai csapatban is jöttek a sztárok, micsoda nevek, te jóisten! és még hátra van ahogy 3 perc alatt sikerül elkúrni japán ellen😕 )
NB2
Lisztesből, amúgy, ha nem olyan rohadt lusta, lehetett volna valaki, szerintem, ha Sándor nem itt születik, szintén........
csi77
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
meg ha nem üvegből van a térdeMost jött szembe a tv-ben az atlantai magyar-brazil. Braziloknál milyen nevek voltak te istenem! Nagy részük világklasszis lett!A japán meccs után, pedig már reggeledett, mire véget ért, rohadt álmos voltam,de nem tudtam elaludni sokáig, úgy felhúztam magam.
Ronaldo Guiaro
Nálunk meg😊
NB2
csi77