Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/04/21/csanyi_ujravalasztas_nezoszam_valogatott/Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Torres és Mata 10 napig VB, EB, BL és EL címvédő is volt (Mata U21-es EB címvédő is amúgy).
több mint 5 éve
Illetve Beckenbauer, Hoeness, Gerd Müller, Maier, Breitner?1972 EB győztes: NSZK
1974 VB győztes: NSZK
1974 BEK győztes: Bayern München
És a BEK a BL hivatalos elődje.
több mint 5 éve
amúgy tényleg Zidane és Torres is igaz. én úgy emlékeztem erre a kérdésre, hogy ki volt az első.mondjuk ha szemantikailag elkezdjük boncolni a kérdést, vagyis hogy egyedüliként ki volt ilyen, akkor Lizazazu mindenképpen adja (mert Sagnol nem volt válogatott a győzelmek idején), egy kis ideig Zidane is (mert Makelele sem volt ott a címekkor), katalányok nem egyedül birtokolták ugye a címeket, és Torres mellé is ott volt Mata.
csebi
edit: Karembeu (1998 eb, 2000 BL, 2000 vb)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
amúgy tényleg Zidane és Torres is igaz. én úgy emlékeztem erre a kérdésre, hogy ki volt az első.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
attól függ, mi számít technikailag címvédőnek, mert a 2002-es BL-döntő és a vb között volt pár hónap, amikor Zidane is mindhárom címet birtokoltaLizarazu.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
mintha fb-n szembefutott volna velem egy Ibra-Pedro összehasonlítás
NB2
csebi
több mint 5 éve
Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.szerintem valamit nagyon benézett a szerző.
Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
gyurczi
El Nino. '08 eb, '10 vb, '12 eb, '12 BL.
szerintem igaz is. 2008 és 2012 között a válogatottal mindent megnyertek, és 2011-ben ott is befigyelt a BL.Ha pedro az, akkor ez igaz volna iniestára, piquére és xavira is.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
NB2
peach
több mint 5 éve
jah tényleg a "francia" a helyes megoldásLizarazu.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
NB2
csebi
pedro "csak" nyert sok mindent, de nem birtokolt egyszerre sok mindent
több mint 5 éve
sőt a teljes felsorolás ott van a wikipédián is: egyszerre volt a világbajnoki, az Európa-bajnoki, német bajnoki cím, a Konföderációs-kupa, a Bajnokok Ligája valamint a világkupa védője.Lizarazu.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
NB2
csebi
ebből a német bajnoki cím volt a legnehezebb: Gelsenkirchenben már ünnepeltek, az aranyérmeket már épp akasztották volna a schalke játékosainak nyakába mikor jött Patrik Andersson.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ha pedro az, akkor ez igaz volna iniestára, piquére és xavira is.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Lizarazu.Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
NB2
több mint 5 éve
Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.nem Pedro volt az?
gyurczi
több mint 5 éve
Érdekes dologra akadtam olvasgatás közben, ami akár egy fogós kérdés is lehet.Ki az a játékos, aki egyedüliként a világon, egy adott pillanatban VB, EB, és BL címvédőnek mondhatta magát?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Az a kemeny h valaki ezt kiszurta az usa rendori oldalon.Az aranyláncra gondolsz? Szerintem csak igazodott az ottani szociokultúráhozVolt már?Reméljük jó példával jár elől a rabosítás meghonosításával
www.origo.hu/itthon/20200420-lopason-ertek-amerikaban-a-magyar-futball-sztaredzot.html
Tornyi majd bepereli ezeket is
Fast Willie
FLZOLI
Fast Willie
Ez napi feladat h nyalazzunk at vmit hatha lelunk vmit?
több mint 5 éve
Vicc ez az ember 😂index.hu/sport/futball/2020/04/20/nasri_dubaj_anderlecht/
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tegyül hozzá h Csedzsu szigete az a helyi üdülőparadicsom, ahol katonáskodik. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
így is lehet jutalmat osztani 😊www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/del-korea-a-spurs-klasszisa-elkezdte-a-katonai-szolgalatot-foto-2758499
Miután azonban Dél-Korea labdarúgó-válogatottja megnyerte a 2018-as Ázsiai Játékokat, tagjai abban a jutalomban részesültek, hogy egy rövidített katonai szolgálatot kell teljesíteniük – így van ez Szon esetében is.
több mint 5 éve
Az az ötlet van, hogy amíg véget nem ér a szezon, addig érvényesek lesznek a lejáró szerződések, s nem június 30-ig, mint alapesetben.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-augusztusban-ketmeccses-parharcokkal-folytatodhat-a-sorozat-sajtohir-2758445Hát ez így ... mi lesz az átigazolási szezonnal, meghosszabbodnak a szerződések? Erről lehet tudni valamit?
Negritis
Fast Willie
Volt már?„Sztáredző.” 😃😃
www.origo.hu/itthon/20200420-lopason-ertek-amerikaban-a-magyar-futball-sztaredzot.html
Fast Willie
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
az ember akinek tényleg több alcohol van a szervezetében mint vérAz MLSZ licences portfóliójában remélem majd ez a fénykép fog szerepelni...
Negritis
több mint 5 éve
Nem, hanem, hogy meghonosítja itthon a focikullancsok között a börtönbe vonulást 😊Az aranyláncra gondolsz? Szerintem csak igazodott az ottani szociokultúráhozVolt már?Reméljük jó példával jár elől a rabosítás meghonosításával
Fast Willie
FLZOLI
Fast Willie
több mint 5 éve
az ember akinek tényleg több alcohol van a szervezetében mint vér
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az aranyláncra gondolsz? Szerintem csak igazodott az ottani szociokultúráhozVolt már?Reméljük jó példával jár elől a rabosítás meghonosításával
Fast Willie
FLZOLI
több mint 5 éve
Volt már?Reméljük jó példával jár elől a rabosítás meghonosításával
Fast Willie
több mint 5 éve
Volt már?Hatalmas figura volt. Emlékszem nem akarta jatszatni Sasut, majd a vezetőség kötelezte. Belement azzal h a felelősséget ezzel kapcsolatban nem vállalja és írásos garanciát is kert h emiatt nem vonják felelősségre később. Erre Sasu azon a meccsen vágott egy mesterhármast.
Fast Willie